Scaun sofer clio symbol, lipsa reglaj inaltime
![]() ![]() ![]() |
Scaun sofer clio symbol, lipsa reglaj inaltime
MainBoy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 48 ALI
2006 phase 4
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La mine e maneta din dreapta, de langa butonul de avarii.
Scaunul ala e o optiune utila doar pentru cei cu 150 statura sau mai putin. Eu la nici 180 stau cu el la maxim in jos, altfel nu mai vad semaforul din cauza oglinzii retrovizoare. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Oct 2006, 10:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
pai da dar depinde cum vine setat daca nu il poti regla. ca una e sa vina setat la minim alta la maxim. eu stau aproape la minim, cat sa vad o idee din botul masinii. e enervant la parcarii in spatii mici sa nu folosesc usor la maxim spatiul.
am senzatia ca la anumite modele nu era reglabil. oricum e o maneta in dreapta de care se trage si simultan se impinge in scaun (ca sa coboare) |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Da e vorba de o maneta sub scaun in partea dreapta. Poate nu il poti regla fiindca ai actionat-o stand pe scaun si scaunul e deja jos la maxim. Ca sa il urci trebuie sa iesi din masina si sa actionezi maneta cu scaunul gol. Si eu il tin jos de tot scaunul si mi se pare o inaltime convenabila (am 179cm). Parca nu imi place sa merg cum merg unii in passat, atat de jos incat se uita prin volan la drum.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
exact cum zice diesel_power,e sub scaun in coltul dreapta fata si destul de vizibila
This post has been edited by verde: 8 Oct 2006, 13:29 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(MainBoy @ 7 Oct 2006, 13:42) Domnule, nu ti-a tras nimeni teapa, cu atat mai putin RRO-ul. Eu ma intreb, daca stii bine ce trebuia sa primesti, la ridicarea masinii de ce nu le-ai semnalat aceasta carenta? Pe parcursul promotiei Fidji, a venit si la noi din fabrica un Symbol cu scaun fara reglaj pe inaltime (fara indoiala dintr-o eroare), iar la sesizarea clientului a fost inlocuit fara nici o problema. Dar reglaj al volanului pe inaltime are masina, nu? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
MainBoy |
![]()
|
eu nu am clio fidji ci expression phase 4...(fidji nu mai exista) reglaj pe inaltime al volanului am ......dar reglaj al scaunului pe inaltime nu exista, probabil ca se repeta greseala si nu au pus din fabrik. In oferta scrie f clar scaun sofer reglabil pe inaltime.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 48 ALI
2006 phase 4
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai du-te si fa scandal!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=12 - dotarile la symbol phase 4 expression asa cum apar pe siteul renault romania. eu nu vad nicaieri scaun reglabil la varianta de echipare expression. doar volan reglabil. asa ca...
acu', adevaru' e ca daca te uiti la serus pe site, varianta expression are ca dotare si scaunu' reglabil. dar eu ma iau dupa ce zice renault romania. la ei nu apare scaun reglabil, deci asa vine masina de la fabrica. daca la dealer apare dotarea asta, atunci dealeru' sa se ocupe si sa monteze scaun reglabil.altfel inseamna c-a mintit si merita facut scandal. desi intre noi fie vorba, asta cu scaunu reglabil e cam de-a-npu*ea. cam inutil adik.doar daca ai 1,3 m sa fie bun la ceva ![]() si taica-miu asteapta un expression, dar pe oferta de la dealer nu e trecut nici un scaun reglabil.doar volan. This post has been edited by cristib: 12 Oct 2006, 13:19 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Conform pliantului renault romania scaun reglabil pe inaltime are doar varianta dynamique - atasez si poza ca sa vedeti. Insa conform dosarului de marketing elaborat tot de renault romania scrie clar la ce difera intre autentique si expresion ca expresionul are scaun reglabil pe inaltime
![]() This post has been edited by SerbanS: 12 Oct 2006, 16:51 Attached thumbnail(s) img_2.jpg ( Size: 233.48k ) Number of downloads: 314 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
CGB |
![]()
|
pai si pan' la urma ar trebui sa aiba sau nu scaun reglabil expressionul?
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Dar volan reglabil pe inaltime are Dynamique? Ca pe site-ul Renault parca nu apare.
![]() |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
M-am lamurit intr-un fel...datorita unor probleme de fabricatie a acestui reper, exista cateva loturi de expression cu scaunul soferului fara reglaj pe inaltime.
De acest lucru au fost informati dealerii Renault. Nu stiu cand se va reglementa acest aspect in totalitate...oricum la nivelul de echipare expression trebuie sa existe reglaj al volanului si scaunului sofer pe inaltime. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
MainBoy |
![]()
|
ms mult pt informatii! am sunat si eu la reanult si mi s-a spus ca ei nu au in pliantul cu oferaty scaun regalbil ep inaltime...dar eu am o oferat acas toto de al ei pt nouel clio symbol in care scrie f clar scaun reglabiul pe inaltime... deci scandal
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 48 ALI
2006 phase 4
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca pe Symbol se potrivesc scaunele de pe Bicorp?
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hellcat |
![]()
|
Da, se potrivesc, au prinderile in caroserie identice.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Thanks hellcat!
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hellcat |
![]()
|
Dar de ce intrebi?
Ai in plan o inlocuire a lor? Ai scaunul soferului fara reglaj pe inaltime...am impresia. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
octav_ |
![]()
|
Intr-adevar scaunul este reglabil pe inaltime. Ma tentau scaunele de Bicorp care sunt "mai sport" sa zic asa. Eu visez la niste scaune de RS, sau de Clio Initiale...
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Da asa e nici eu nu am scaun reglabil pe inaltime la Symbol Expresion Efaza IV-a.
Daca cineva a rezolvat in vreun sens problema asta la Reprezentanta Renault sa ne anunte si pe noi. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
claudelu_nebunelu |
![]()
|
![]() Rau in Traficc Group: Members Posts: 79 Joined: 29 September 07 From: tg-jiu ![]() |
fratilor dati-mi un sfat..am symbol 2007 1,4 8 v expression.cum se poate ca masina care are trecute ca dotari "scaun cu reglare pe inaltime" si "inchidere autmata a usilor la demaraj" sa nu le aiba?pot sa le cer in schimb ceva astora de la reprezentanta?..si inca ceva ce naiba au geamurile de scot un pocnit de fiecare data cand le ridic la maximum? va rog sa-mi raspundeti si mie
|
--------------------
renault
symbol
- GJ-29-Ban
2007
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
inchidere autmata a usilor la demaraj" ar trebui sa o ai, insa e dezactivata. Uite cum faci: tii apasat pe butonul de blocare manuala a usilor pana auzi un biip. Apoi usile osa se inchida automat dupa ce masina depaseste 6km/h. Asta e tot.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru scaunul cu reglare pe inaltime, te-ai asezat pe scaun si ai cautat cu mana in dreptul genunchiului drept, sa gasesti vreo parghie pe acolo?
Eu sunt multumit ca e doar pe hartie, in rest, ca utilitate, e zero, eu n-am decat 1.76 si il tin la maxim jos, mai sus nu vad semaforul din cauza oglinzii retrovizoare. |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
scaunu' reglabil imi lipseste si mie la benzinar. luat acu' un an. tot 1.4 8v. tot expression.
desi in fisa de prezentare era trecut scaun reglabil, mie mi-a venit masina fara. m-am certat cu dealerul fara nici un rezultat (nesimtire ca la dealerul ala rar am vazut). am sunat la vocea clientului fara nici un rezultat. raspunsul a fost: "masina dumneavoastra a fost dintr-un lot care nu a avut scaun d-asta. ne pare rau". si atat. rezultatul: desi am platit ptr aceast scaun, el in continuare nu exista. nesimtiti. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ANPC si gata. In momentul in care ai semnat dotarea aia era parte din contract. daca Renault nu isi respecta partea de contract poti cere despagubiri.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
Asa ceva se intampla si la alte firme, nu numai la Renault, daca intrii pe forumurile pt. alte marci o sa vezi ca e o chestie frecventa.
Nu vreau sa le iau apararea grupului Renault, nu am nici un interes, dar sa fim realisti. |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
- B
2006
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
CB arata nr de litri din rezervor cu o conditie! sa NU ai becul de nivel minim aprins, la mine se aprinde cam pe la 8-10 litri dupa ce se aprinde nu mai stiu cat am in rezervor...si chestia cu nivelul uleiului se vede dupa punerea contactului nu asteptati sa se stinga OIL OK ci apasati o data pe butonul CB si apar patratelele care indica nivelul de ulei.
Chiar daca sunt un pic offtopic am observat ca comportamentul aiurea al indicatorului de nivel carburant (benzina) este influentat de circuitul de punere in contact cu atmosfera al rezervorului, ori acesta e inexistent ori e defectuos... vedeti ca daca desfaceti busonul de la rezervor dupa un drum de cca 200-300 km parca functionarea litrometrului devine mai rezonabila, nu cred ca aparatul e prost, cred ca nu intra aer in rezervor 11 Oct 2007, 10:24: cer scuze pentru postul anterior, va rog mutati postul de mai sus la locul cuvenit, multumesc pentru intelegere This post has been edited by Ayden_CJ: 11 Oct 2007, 09:24 |
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
La fel am patit si eu cu inciderea automata la demaraj...dar am luat cartea in mana si am aflat...SIMPLU ca Buna Ziua , dar despre scaun nu stiu ce sa-ti spun...eu am acel reglaj , si am mai multi amici care au Renault ,si toti au reglajul care la tine lipseste...si sincer , daca as fi in locul tau as face panarama...eu am 1,84 inaltime si mie mi se pare f util reglajul...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Masina in dezbatere are 8 luni ! (Aflu din alt post)
In afara de a-ti ura bine-ai venit, daca in 8 luni nu ai sesizat concesionarul si nu aicitit macar manualul, nu prea mai inteleg ce se dezbate aici! Le-ati luat, sa le stapaniti sanatosi, dupa 1 an ati descoperit ca nu-s fete mari? Imi scapa mie ceva? This post has been edited by adi_ar: 11 Oct 2007, 15:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.051 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() serios acum. eu am sunat la tipa care mi-a vandut masina sa o intreb de ce nu se inchid usile ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Oct 2007, 16:45 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 13:51 |