Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Scaun sofer clio symbol, lipsa reglaj inaltime

prody
post 11 Oct 2007, 20:00
Post #31

membru iradiat

Group: Members
From: Cetatea Banilor

Cine mai citeste manualul in epoca internetului? biggrin.gif

This post has been edited by prody: 11 Oct 2007, 20:01

--------------------
Mazda 3 2011 TX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 11 Oct 2007, 20:08
Post #32

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

@claudelu_nebunelu:

Cu un simplu search..."reglaj inaltime"...gaseai acest topic!! Sa zicem ca nu ai stiut...
Te rog citeste-l si te vei lamuri in privinta pacalelii. Daca poti sa-i mai ceri ceva dealer-ului?...poate ceva praf de pe toba! De fapt te deranjeaza ca symbol-ul tau nu are reglaj pe inaltime sau vrei sa mai tragi ceva de pe dealer? wink.gif

Am vazut ca titlul fostului topic continea ceva de genu: lipsuri la renault...ceva normal...claudelu!...nu mai abera in halul asta! Orice importator are perioade cand anumite optiuni nu se pot comanda, e valabil si pentru Renault!

Erai poate prea mic si nu ai de unde sa stii...au fost clienti de clio bicorp seria limitata extreme, care au "platit" pentru clima automata si le-au venit masinile cu clima manuala pentru ca fabrica care furniza panourile de clima automata suferise un incendiu.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
Abu
post 11 Oct 2007, 21:29
Post #33

Membru autentic

From: Ploiesti

La o faza din asta (cum povesteste Hellcat) am asistat si eu cand am ridicat masina. Era un domn chiar langa mine cu un Megane care comandase clima automata si masina venise cu clima manuala. Pana la urma, vazand ca ar trebui sa astepte iarasi nu stiu cate luni a luat-o asa, insa era tare nemultumit omul (si pe buna dreptate, masina era visinie cu interior crem, arata minune).

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dCi 2007
+
claudelu_nebunelu
post 12 Oct 2007, 08:22
Post #34

Rau in Traficc

From: tg-jiu

da adi am obv.mai demult dar ..nesimtirea asta e mare..nu stiu ce dreaaqq sa le fac..platesti pt un lucru pe care nu il ai..nice..aa..si oricum sa va arat o poza sa vedeti cum poate iesi un symbol f frumos si nici cu bani f multi investiti..

12 Oct 2007, 08:25:
am spus doar ca nu mi se pare normal si corect sa ti se prezinte ceva si sa ti se dea altceva..dealurul imi accepta mie banii cu taraita?eu cred ca nu..ca a nu mai vb ca tot ai adus vb de schimbarea unui parbriz in garantie..a trebuit sa fiu la fel de nesimtit cu cei de la reprezentata cum sunt ei cu mine ca sa o rezolva...aproops ms pt sfatul cu inchiderea automata a usilor la demaraj..work`s

This post has been edited by claudelu_nebunelu: 12 Oct 2007, 08:25

--------------------
renault symbol - GJ-29-Ban 2007
+
synkro
post 21 Nov 2007, 12:59
Post #35

Membru incepator

si eu am expression, in lista de dotari era specificat clar scaun reglabil pe inaltime si masina a venit fara...

--------------------
Renault Symbol 1.5dci 2007
BMW ///M3 e36
+
roskatu
post 21 Nov 2007, 15:51
Post #36

membru autentic

si eu tot expresion , cu reglaj pe inaltime tongue.gif Esti sigur ca nu are biggrin.gif cand e cumparata a ta ?

--------------------
Renault Fluence dci90 2011
+
sobolan
post 21 Nov 2007, 23:19
Post #37

membru paros...

From: GL

am eu reglaj pe inaltime la scaun sofer....fidji 2007 wink.gif

This post has been edited by sobolan: 21 Nov 2007, 23:19

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
claudelu_nebunelu
post 22 Nov 2007, 15:55
Post #38

Rau in Traficc

a mea ianuarie 2007...oricum m-am resemnat cu gandul.am vazut aseara la o emisiune ce craSA poate fi nesimtirea celor de la WV cu schimbarea in garantie a unor piese la modelul nou de PASSAT.asa ca ma resemnez si ma multumesc k imi mere masinuta bine si fara probleme.si oricum solutie e..spatarul pe spate mult pt cei inalti eu am 1.83 .si vad super bine..plus ca mai am si autocolant pe parbriz.

--------------------
+
roskatu
post 22 Nov 2007, 16:11
Post #39

membru autentic

Solutia cu scaunul pe spate e cam nefericita : la un eventual accident aluneci pe sub centura tongue.gif Pe langa reglajul pe inaltime al scaunului ar fi mers perfect un reglaj in profunzime al volanului wub.gif

--------------------
Renault Fluence dci90 2011
+
synkro
post 23 Nov 2007, 08:43
Post #40

Membru incepator

QUOTE(roskatu @ 21 Nov 2007, 15:51)
si eu tot expresion , cu reglaj pe inaltime tongue.gif Esti sigur ca nu are biggrin.gif cand e cumparata a ta ?
*

sunt foarte sigur ca nu are. lipseste maneta, are bara ai metalica si lunga biggrin.gif
este cumparat in februarie 2007

--------------------
Renault Symbol 1.5dci 2007
BMW ///M3 e36
+
CGB
post 23 Nov 2007, 09:28
Post #41

CGB

From: behind

las' ca va obisnuiti. nici a lu' al batran al meu (tot expresion phase 4) nu are reglaj pe inaltime. desi ar fi trebuit.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
claudelu_nebunelu
post 23 Nov 2007, 20:52
Post #42

Rau in Traficc

pai da noi sa fim sanatosi.ca solutii se gasesc in privinta asezatului in scaun si a vizibilitatii.sunt masini cat de cat asa ca..sa traim cu ele cat s-o putea..oricum am de gand sa o vand sper sa mai iau cam 9000e pe ea..

--------------------
+
mircea-daniel
post 27 Jun 2008, 22:22
Post #43

Membru cu tubina

From: Banda I

Salutare!
Tocmai m-am pricopsit cu un Symbol din 2004, 1.5dci, 65 cai. Masina ma multumeste din toate punctele de vedere, mai putin faptul ca eu am 1.90 si cam dau cu capul de plafon mad.gif mad.gif Pentru mine, pozitia de condus este inalta, desi scaunul este dat aproape de tot in spate.
M-am uitat bine la scaune, amplasamentul lor si metoda de prindere si am vaga impresie ca 2-3-4 cm scaunele merg date mai jos. De asemenea, un tapiter cred ca ar putea sa le adanceasca cumva, sa stau in ele mai comfortabil.
Ceea ce nu stiu eu, este cam ce se poate preta mai bine. Schimbat direct scaunele (metoda destul de costisitoare), sau modificarea celor vechi(mai simplu, dar nu stiu cat de fiabil). A facut cineva inaintea mea aceste modificari?

This post has been edited by mircea-daniel: 27 Jun 2008, 22:23

--------------------
Renault Lagunaaaa - B 666 GGG 2003
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
lyonn31
post 29 Jun 2008, 13:05
Post #44

Membru incepator

Am si eu un Expression din 2007 si am patit acelasi lucru cu scaunul. Am sunat direct la telefonul clientului de la Nissan-Renault (dar la doar cateva saptamani de la achizitionare); si-au cerut scuze, au spus ca scaunul nu poate fi inlocuit, dar mi-au oferit in schimb paravanturi pentru usile fata si un antifurt pentru schimbatorul de viteze. Pana la urma am acceptat, tinand cont ca decat nimic mai bine atat (sincer nu sunt scund ca sa am nevoie stringenta de acel reglaj). Dar sunt de acord cu voi, atat timp cat platesti trebuie sa ti se dea ce ai platit, asa ca sfatul meu e sa nu renuntati la drepturile dobandite cu banii vostrii excl.gif

--------------------
Renault Symbol - 1,5dCi 65CP 2007 Expression
+
hellcat
post 29 Jun 2008, 13:24
Post #45

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

(sincer nu sunt scund ca sa am nevoie stringenta de acel reglaj)

Corect ce zici tu ...dar problema e mai "problematica" pentru cei inalti care nu-si mai pot ajusta scaunul in jos, pozitia de baza fiind destul de inalta ceea ce avantajeaza doar pe cei de pana in 1,80.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
mircea-daniel
post 29 Jun 2008, 17:52
Post #46

Membru cu tubina

From: Banda I

vad ca nimeni nu a incercat...Hai ca sondez piata si vedem ce si cum. Keep u posted.

--------------------
Renault Lagunaaaa - B 666 GGG 2003
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 03:54
Dacia