Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
victord |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 3 May 07 From: Târgoviște ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.2 DCI - Laguna III Coupe /
2002 Grandtour Initiale - 2015 Intens
|
|||
Florique |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 09 ![]() |
stie cineva de unde pot cumpara un cd carminat in romana pentru renault laguna 2 din 2004 (monocolor)?
la reprezentanta imi spune ca este 1500 RON ceea ce este prea mult,poate nu am inteles eu bine...o sa mai sun odata si la ei |
--------------------
Renault
laguna 2
2004
- PH 78 WOW
|
|
madutzu_gsm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 August 09 ![]() |
victord...ms frumos...am incerkat pe cd revatabil, dar mi-l da afara, am sa incerk pe unul normal si am sa te anunt daca a mers ms frumos inca odata !!!!! sanatate numai bine !
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Lux Privilege
|
|
Thenutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ofer varianta V29 pe suport DVD-DL 6,92 Gb, pentru Laguna II Ph. 2 dotate cu Navi Carminat DVD.
40 ron/DVD. |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 dci; Laguna II 2.0 dci
2007; 2007
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
o intrebare ..poate sunt off dar scuze ..la cd player-ul de pe lag 2 se poate pune magazie de cd-uri?..nu citeste mp3 si nici nu afiseaza numele melodiei
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 April 08 ![]() |
am si eu carminat 5000 si n-am nici un cd cu harti ma poate ajuta si pe mine cineva? rog frumos
|
--------------------
Renault
Laguna2
2003
- DJ-13-DYU
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
romania nu a aparut pentru carminat 5000
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
mersi pentru informatie dar nu eista ceva combatibil cu carminat 5000
|
--------------------
Renault
Laguna2
2003
- DJ-13-DYU
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Salut
Am laguna din semnatura cu Carminat color (cred ca este 8000) cu CD. Am facut rost (am cumparat) hartile pentru Romania; nu stiu ce versiune sunt insa am observat ca nu stie modificarea autostrazii A1 la Pitesti si nici ultima parte din A2. In plus nu are decat marile orase (in general resedintele de judet) mai amanuntit, in rest orase mai mici (ex Lugoj, Calafat etc) nici nu le pot da ca destinatie. Ma poate ajuta cineva cu o versiune mai noua? Am citit pe forum de v 29. Este ultima? @Thenutz: pot folosi DVD-ul tau in cazul in care indeplineste conditiile de mai sus pe Carminat-ul meu cu CD? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
sfinxgo romania exista pt carminat 5000 si chiar merge doar ca nu am gasit o harta actualizata este una din 2003 si nu are chiar tot asa ca te contrazic cu scuzele de rigoare.
poate are cineva idee cum a-si putea sa-l actualizez si daca are cineva cd cu limbile ca nu am decat franceza si italiana mersi |
--------------------
Renault
Laguna2
2003
- DJ-13-DYU
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
daca tu ai gasit in 2003 carminat care sa includa Romania inseamna ca eu ce am din 2008 a fost cu eroare de soft fara Romania,poate tu ai alt sistem de navigatie ,carminat 5000 e cu ecran monocrom si in ultima actualizare a fost inclusa doar Polonia
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
tot de pe forum m-am orientat EEU0910 si merge nu l-am facut eu un prieten i-am spus si a venit cu cd la mine nu stiu exact de unde l-a luat a zis ca imi cauta si o actualizare astept si eu si mai e ceva de 2 sapt cer si eu o rezolvare cu semnalizarea sau un indiciu ceva ma ajuta si pe mine cineva si in plus sunt strazi in craiova care exista de zeci de ani si nu le vede cred ca ar trebui sa mai asteptati putin pana imi aduce un cd actualizat
sper sa inteleaga toata lumea ce scriu si nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sa ma pun rau cu cineva. mersi pt intelegere |
--------------------
Renault
Laguna2
2003
- DJ-13-DYU
|
|
sfinxgo |
![]()
|
inseamna ca tu ai carminat 8000 cu ecran color nu carminat 5000 cu ecran monocrom dac zici ca iti merge EEU0910
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
probabil eu asa am vazut ca scria pe carte carminat5000 intradevar e color
ajutati-ma si pe mine cu releul de semnalizare e un topic deschis de mine rog |
--------------------
Renault
Laguna2
2003
- DJ-13-DYU
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
salut am si eu o intrebare eu am o laguna din 2002 si nu am navigatie insa am gasit la dezmembrari navigatia completa (ecran mare casu cabase auditorium cd playeru de navigatie si amplificatoul plus antena gsm si butonul cu tot cu consola care e lg cotiera si cablaraia aferenta) de la o laguna din 2006 pret 800 euro. ce ziceti se merita? stiu ca navigatia asta pe laguna dupa 2006 e mai misto ca are si bluethoot si are butonul ala mare cu functii va rog daca mai sunt aici care au asa ceva dati-mi niste sfaturi daca sa o iau. ce functii mai are ? se potriveste si la masina mea?! eu stiu ca am toate mufele predefinite de precizat ca am o laguna privilege multumesc frumos
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Nu cred că ți se potrivește, ar trebuii schimbat tot bordul. Iar instalația electrică e diferită.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
- B-77-UFS
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Are cineva idee daca pe Carminat 8000 se poate pune soft de Mio, iGo etc?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
sfinxgo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
diskem |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 May 08 ![]() |
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un link sau un cd cu harta romaniei pt carminat 8000? am carminat 8000 cu cd si nu gasesc pe nicaieri
|
--------------------
renault
lagunaII
2002, 2.2dci, 150cp, (dacia 1300 e cea mai tare)
- ag99abc
|
|
megane_prima |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 15 July 07 ![]() |
Buna dimineata tuturor. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un DVD pentru navigatia Carminat care sa contina o versiune a hartii mai noua decat varianta 2.6? Colegul Thenutz am auzit ca ar avea asa ceva. Contra cost, fireste, daca se poate.Multumiri anticipate.
|
--------------------
Renault
Megane Prima
2007
|
|
diskem |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 May 08 ![]() |
am eu o varianta. intra la mine si gasesti acolo si id-ul de mess si ne auzim. nu pot da pm pentru ca nu am destule posturi.
multumesc reno-soso. |
--------------------
renault
lagunaII
2002, 2.2dci, 150cp, (dacia 1300 e cea mai tare)
- ag99abc
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Carminat 2009 European DVD version 29 for the Renault Laguna II a aparut pe filelist.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Mircea Stanisteanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 May 09 ![]() |
"Ofer varianta V29 pe suport DVD-DL 6,92 Gb, pentru Laguna II Ph. 2 dotate cu Navi Carminat DVD.
40 ron/DVD. " Un numar de telefon? sau mail dark.alpha007@yahoo.com sunt din Gr |
--------------------
Renault
25
1986 GTX
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
dar pentru limba romana inca nu a aparut?
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
lawrentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 09 ![]() |
are cineva un sistem complet de navigatie laguna2 de vanzare daca da ce pret?totul inclusiv antena.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci/120 CP
2004
- B-88-LNL
|
|
gral |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 November 09 ![]() |
Salutari tuturor!
Detin o Laguna II, phase I, productie 2004. Am si navigatie, dar nu am folosit-o niciodata. Adevarul e ca folosesc intens iGO si am un PDA dedicat pentru asta. Totusi, as vrea sa folosesc si eu la ceva ecranul din mijloc, in afara de ora si posturile radio. As vrea macar sa vad un drum din Romania, sa-mi arate ca sunt pe ceva drum macar, si nu doar un punt negru cum e pana acum. Problema mea e urmatoarea - nu prea ma pot folosi de navigatie. Peste tot mi se cer coduri, iar eu habar n-am de unde sa le scot. Nici nu stiu ce model am - stiu doar ca e Carminat. Am facut cateva fotografii, poate ma ajutati voi. Ma gandeam sa-mi fac rost de un DVD de navigatie, dar nu stiu de ce am impresia ca unitatea mea citeste doar CD-uri. Am atasat aici cateva imagini reprezentative; acolo se vad meniurile unde tot mi se cer coduri. Ma gandesc ca am versiunea 5000? Gresesc? O alta chestie care ma nedumireste la Laguna. Exista senzori de temperatura exterioara? Se pot afisa pe ecranul color? ...ca eu nu-i vad in niciun indicator. |
--------------------
Renault
Laguna II Initiale
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@gral=Daca cere coduri o face pentru ca este codat(toate sunt)dar se poate decoda(in principiu)daca nu iti trebuie un dvd cod Renault 0800284805!Ca sa vezi temperatura intra in setari la GPS sau opreste-l de tot si se afiseaza temperatura,radio si ora!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gral |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 November 09 ![]() |
@espacern: Am doar acest CD. Dar degeaba, ca tot mi se cer codurile.
|
--------------------
Renault
Laguna II Initiale
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@gral=In principiu trebuie sa mearga si cu 8200355030 iar la codurile cerute vezi in notita de utilizare!Daca nu decodeaza-l!Numai bine!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
victor55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 28 October 09 From: navodari ![]() |
generale mod expert cod 4112.bafta
|
--------------------
renault
express van 1,5
2022 comfort
- CT 09 FVU/ B155KFM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:10 |