Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
zmolroc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 25 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|||
victord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 3 May 07 From: Târgoviște ![]() |
-ma bucur ca ti-ai rezolvat problema , dar daca ai trapa , problema o sa-ti apara
-daca ai trapa vezi sa verifici furtunele de drenaj , ca sunt infundate si la ploaie , ploua in masina exact pe calculatorul de navigatie si poc ............e valabil si pe partea soferului .....acolo ploua pe uch si sigurante .............ca asta este romania , praf , praf..........etc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.2 DCI - Laguna III Coupe /
2002 Grandtour Initiale - 2015 Intens
|
|
zmolroc |
![]()
|
Nu am trapa ..... e ciudat ca mergea candva ..... dar nu am avut harta si nu am mai fost atent sa vad cand are semnal sau nu , in fine .... am luat o antena de mio ..... cu magnet si am lipit-o langa cea veche intre plafon si tapiterie
![]() - multumessc pt ajutor This post has been edited by zmolroc: 23 Jul 2009, 14:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|
dan66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 April 08 ![]() |
Salutare la toata lumea!:) Am si eu o problema ciudata, prima data am dat vina pe cd-ul lui victord, l-am scris, mi-l citeste, nu e mare lucru in plus fata de cel de anul trecut, insa am observat ca prin oras imi arata directii aiurea si ma "teleporteaza" in cele mai diferite locuri, mai putin in cel in care ma aflu cu adevarat! Atunci am bagat de seama ca antenuta de pe bord ramane rosie
![]() Bun, pana sa-mi dau seama ca e rosie am umblat pe la setari si am anulat setarile anterioare... Poate fi vreo problema?! Mentionez ca am doar limba franceza si m-am gandit c-oi fi facut ceva aiurea doar dupa ce am apasat pe "oui" ![]() Ce e interesant totusi este ca oarece miscare exista, adica harta se misca o data cu masina, desi parca n-ar trebui daca antena ramane rosie, nu?! Nu-mi dau seama exact daca harta e buna sau o fi vreo eroare prin ea, as putea sa incerc in concediu prin Germania cu o harta originala din 2008 insa ar fi cam tarziu... Am citit ce a facut zmolroc intr-o situatie similara, eu insa nu-s atat de priceput si probabil ar trebui sa merg la un service. Insa plec in concediu saptamana viitoare si probabil ca n-o sa gasesc nici un electrician disponibil ![]() Multumiri maxime lui victord si in acelasi timp o intrebare pentru cei 10 care "s-au combinat" la cd-ul in limba romana: merita? cate strazi dintr-un oras mare exista pe acel cd? This post has been edited by dan66: 28 Jul 2009, 22:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Dacă sunteți amabili posesorii de navi cu dvd, mă pueți ajuta cu o copie ?? Mi s-a bulit, că era ars pe pc, nu ștanțat ca alea originale. Tot de aici de pe forum l-am obținut dar nu mai știu de la cine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
- B-77-UFS
|
|
zmolroc |
![]()
|
dan66 nu am acces la PM
![]() Da un ad la jderualex .... id mess si vb acolo .... antenele aveau mufa diferita .... asa ca am taiat cablul de la vechea atena de gps ca sa pot folosi instalatia de pe masina .... si am lipit cu letconul la cea de mio .... astept add..... In legatura cu antena eu am pus : "Antena GPS, AT-65 mufa MMCX - 61232" - asta e denumirea completa ...... merge si pe mio ... dupa cate am vazut merge orice antena care suporta intre 3-5v .... singura diferenta fiind mufa care nu prea conteaza ![]() Iar in legatura cu antena rosi .... ea devine verde cand ai 1 satelit .... iti gaseste coordonate X,Y cand are cel putin 3 sateliti iar Z-ul apare cand are cel putin 6 sateliti .... verificat in momentul in care cautam locul "ideal" de amplasare ![]() Si da am lipit-o pe interior ca avea magnet .... Si nu ai nevoie de electrician ![]() ![]() Cat despre miscarea pe care o sesizezi este realizata de giroscopul masinii .... prezent pentru a mai putea ruta chiar daca pierde semnal..... iar saritul .... te plaseaza pe drum in momentul in care esti aproape de el ........totul face parte din sistemul garmin pentru a te mentine pe drum pt o anumita perioada daca numai ai semnal ![]() This post has been edited by zmolroc: 29 Jul 2009, 15:11 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|
dan66 |
![]()
|
Zmolroc, ce e dragut e ca nici eu nu am acces, momentan, la mess
![]() Am fost azi la un nene priceput care mi-a demolat partea din spate dreapta a masinii, pe interior, sa gaseasca unde sunt mufele. La mine la break mufele sunt cam prin dreptul busonului de benzina dar pe interior, mai precis langa centura de siguranta. Eh, la una din mufe, cea mai mica erau vreo 4.9 V la aia mai groasa nu era nimic. Stiu ca una e de GPS cealalta e pentru TMC, o fi bine ca nu era tensiune pe aia groasa?! Concluzia ar fi, se pare, ca e antena, dar e posibil sa fie si din computerul/sistemul din torpedou, care inteleg ca e creierul intregului sistem de navigatie. As putea merge in Ungaria la niste meseriasi care mi-au pus si o sculuta cu care pot asculta muzica de la ipod sau de la un stick usb, insa aia pot doar luni, eu marti merg in concediu ... Aia sunt meseriasi verificati, daca e antena baiu' ar putea sa-mi puna ei una, probabil prin zona bordului... Daca nu e antena, atunci am pus-o... Chestia care ma cam deranjeaza e aia cu taiatul firelor, daca se nimereste ca la mine sa nu mearga solutia ta ?! Orice taietura si innadire ulterioara e pierdere de semnal (stiu de la RDS ![]() Tu unde ai facut innadirea, aproape de plafon sau unde erau mufele?! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
zmolroc |
![]()
|
Daca ai 4.9V inseamna ca e antena arsa ...... si calcu e ok
Cablu ala gros e de la TMC .... cel subtire cu voltaj pe el este de la antena Legatura am facut-o acolo unde vin mufele in portbagaj dar poti sa o faci unde vrei doar sa pastrezi instalatia masinii ... si daca faci izolatia corespunzator o sa ai fff putine pierderi. Mie imi vedem cam 10 sateliti in configuratia asta ... deci semnalu e destul de bun |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|
dan66 |
![]()
|
Bun, acum e clar ce ar trebui facut... Si vine intrebarea cea mare
![]() Sa inteleg ca in felul asta ai renuntat la TMC sau ai taiat doar firul de la GPS si antena de la TMC a ramas intacta? This post has been edited by dan66: 29 Jul 2009, 19:20 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Vezi la mondo plast...gasesti ceva antenute externe.
29 Jul 2009, 20:27: Vezi la mondo plast...gasesti ceva antenute externe. This post has been edited by richie: 29 Jul 2009, 20:27 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
zmolroc |
![]()
|
exact .... am taiat cablul doar de la antena de gps .... cel de la TMC este lasat intact
iar atena am procurat-o de aici e-datacomputer.ro - 60ron dar sa le dai un tel sa vezi daca mai au pe stoc. This post has been edited by zmolroc: 30 Jul 2009, 08:34 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Ms reno-soso, a durat puțin, au venit și fișiere aiurea, da am rezolvat-o până la urmă. Merge iar !!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- B-77-UFS
|
|
adibaboi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 6 January 09 ![]() |
vreau si eu sa imi montez navi pe masina am gasit aproape moca la un prieten o masina donatoaredar sa imi spuna cineva ce componente sa iau si daca cablajele de la navi sant in acelasi manunchi de fire cu celelante la un loc,stiu ca trebuie sa iau displeiul de pe bord acel aparat care vine deasupra cas cu butoane partea in care intra dvd antena gpsde pe plafon si altceva nu stiu daca mai trebuie si va cer ajutorul cabluri mufe si alte butoane
|
--------------------
renault
laguna 2/R 20
2002 autentigue /GTL
- dj 82 avk/B 17 EKW
|
|
zmolroc |
![]()
|
Sistemul gps de pe laguna e format din acel display ... unitatea de deasupra casetofonului, unitatea CD/DVD din torpedou si atena gps.....
E putin cam complicat .... nu stiu cum vine cu cablaraia dar dupa cate am inteles laguna are instalatia electrica facuta pentru echiparea full ii lipsesc doar terminalele in functie de dotare ..... deci ar trebui sa ai mufele deja pe acolo .... doar sa conectezi terminalele.... Daca nu e putin mai complicat deoarece sistemul gps mai primeste informatii despre usi ... radio .... si chiar despre masina voltaj etc ..... astea probabil le primeste de la UCH .... trebuie verificat si analizat ... ce si cum e pe masina .... |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 2.2dci
|
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
se potrivesc toate firele si se poate monta asta ar fi vestea buna. Vestea proasta este ca nu prea e adevarata partea cu pregatita pentru echipare full. Cel putin la mine a trebuit sa taie ceva mufe si sa potriveasca ceva fire. Oricum rezultatul final este ok. Piesele de care ai nevoie sunt, pe langa cele scrise mai sus, cablu de legatura intre cd, radio si aparatul de deasupra radioului+cele doua mufe (mama cred)ce fac legatura cu restul masinii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
renlag2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 September 07 ![]() |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cd-ul care contine harta romaniei? nu pot trimite PM pt ca nu am destule posturi. id mess mihaistan01 . multumesc anticipat!
|
--------------------
renault
laguna 2 1.9 dci
2006
|
|
rpopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 August 09 ![]() |
Salutare,
am sistemul de navigatie din pozele atasate: Art. no 4R-R2, HW ver. 0102, SW ver. 0202, Man. week/year 48/05. Merge DVD-ul postat un pic mai sus de reno-soso (link-urile de pe rapidshare), va rog? Multumesc! Attached thumbnail(s) IMG00250_20090814_1314.jpg ( Size: 331.93k ) Number of downloads: 1266 IMG00251_20090814_1315.jpg ( Size: 332.67k ) Number of downloads: 1189 |
--------------------
Renault
Laguna 2
Combi/2007
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pt. cei care au Carminat cu CDROM:
http://209.85.129.132/search?q=cache:ZlyUm...%3Dc7fdff427d1a |
--------------------
BMW
-
-
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Laguna 2 cu nav. modificata.Masina din 2003 dar vad pe display ca merge cu DVD.Ce-o fi cutiuta de pe cotiera ?Pozele sunt capturi de pe un filmulet gasit pe net.[attachmentid=1627545734] [attachmentid=1627545735] [attachmentid=1627545736]
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ala pare a fi un touchpad.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Madafacka |
![]()
|
high? Group: Members Posts: 62 Joined: 20 June 09 ![]() |
Salut!
am downloadat partile,am scris imaginea pe un cd...si nu merge! am o laguna 1 `99 navigatie carminat din fabrica:-s unde este problema?ce nu am facut bine? ![]() mc anticipat |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
1999/Initiale
- TM 91 DNB
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
traffictours bine cdrom dar navi color sau monochrom?(carminat8000/carminat 5000)
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
Tanke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 July 08 ![]() |
Pt. Madafacka: ai făcut copie cu ISO? S-ar putea să nu meargă pt că ai un sistem mai vechi. Eu am tot Laguna 1, din '98, cu sistem de navigatie din fabricatie, dar nici măcar pe saitul Naveteq nu găsesc model pt el. Eu am descărcat un cd mai vechi (din 97 sau 98), tot pt Laguna II, care merge la mine; l-am descărcat și pe cel nou și nu a mai mers, nu-l vede, cred că nu mai e compatibil cu vechiul sistem
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998, 1.6 16V
|
|
Thenutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
As vrea sa fac si eu rost cat mai repede de o copie a variantei v29 pe dvd. Am vazut ca a pus reno-soso niste link-uri pentru download. Floexe, tu pe alea le-ai luat si sunt ok? Daca nu, si ma poate ajuta cineva cu o copie, ma revansez... Am varianta 28 si sunt multumit. Stiu ca nu sunt mari schimbari pentru Ro, insa ma intereseaza daca au detaliat mai mult Grecia, in special noua autostrada spre Corfu. Daca stie cineva ceva astept un raspuns. Sorry, dar nu pot trimite PM. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 dci; Laguna II 2.0 dci
2007; 2007
|
|
FLOEXE |
![]()
|
Da e ok, merge bine. Nu știu ce modificări sunt pt. România că nu am ieșit din Cj încă, da ceva în plus tre să fie că e cu un giga și ceva mai multă informație decât pe varianta veche.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-77-UFS
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(norby_puma @ 17 Aug 2009, 00:17) nu stiu, trage si tu un cd si fa proba, in forumul respectiv scrie renouri pana in 2005, mai uita-te in forum, desi e in ceha... Edit: personal cred ca e vorba de navi color, ca zice ca merge la VelSatis pana in 2005, deci color, dar cel mai bine tragi cd cu RO si faci o proba... This post has been edited by traffictours: 18 Aug 2009, 16:02 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
madutzu_gsm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 August 09 ![]() |
Oameni buni va rog ajutati-ma sa iau si eu harta cu romania...ca am intrat pe FileShareHQ ...linkul trimis de VICTORD...dar nu stiu sa downloadez...mai bine zis nu gasesc acel fisier EEU0910.rar Va multumesc !
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Lux Privilege
|
|
victord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 3 May 07 From: Târgoviște ![]() |
- l-am sters , ca vad ca au inceput controalele , asa ca adio sharing.........
- de unde esti , ca daca esti aproape de Targoviste, iti pot face eu unul |
--------------------
Renault
Laguna 2.2 DCI - Laguna III Coupe /
2002 Grandtour Initiale - 2015 Intens
|
|
Florique |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 09 ![]() |
stie cineva de unde pot cumpara un cd carminat in romana pentru renault laguna 2 din 2004 (monocolor)?
la reprezentanta imi spune ca este 1500 RON ceea ce este prea mult,poate nu am inteles eu bine...o sa mai sun odata si la ei |
--------------------
Renault
laguna 2
2004
- PH 78 WOW
|
|
madutzu_gsm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 August 09 ![]() |
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mn...cum se scrie cd-urile pentru navigatie ?? ca l-am scris in NERO dar mi-l da afara.....CD-ul continea urmatoarele fisiere : ABSTRACT ; BIBLIOGR ; carindb ; CARINET ; COPYRIGH. este accel EEU0910 ms frumos !
1 Sep 2009, 17:37: VICTORD iti multumesc frumos eu sunt din bucuresti, daca tot esti amabil, am rugamintea sa ma ajuti sa fac si eu un CD te rog frumos !!! am reusit de am luat acel EEU0910. dupa un toreent, care dimensiunea lui era de vreo 5.21gb, dar nu am tras decat acel EEU0910. am inteles care ar avea vreo 9 cd, dar din ce am citit aici scris de tn asta ar fi cel mai bun....zis si facut dar nu stiu cum sa il traG ![]() This post has been edited by madutzu_gsm: 1 Sep 2009, 17:37 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Lux Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:14 |