A murit Laura Stoica, Accident de masina
![]() ![]() ![]() |
A murit Laura Stoica, Accident de masina
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte.
Pacat ca clioul nu i-a ajutat. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
Poate s-au convins cei care erau impotriva supravegherei video pe DN1 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Nasolica, dar cred ca aveau si ceva viteza, amandoi, masinile erau facute praf. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
sa le fie tarana usoara...
o fi mai bine pe partea cealalta... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
ingrozitor ...
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
intr-adevar este neplacut, si le urez pace si odihna pe lumea cealalta, dar astfel de accidente se petrec tot timpul; ca-i Laura Stoica sau ca-i Popescu Ion, mie mi-e tot una, neplacut e ca se intampla.
@raszvan Cu ce i-ar fi ajutat camerele de pe DN ? Si daca impactul avea loc la 60-70km/h, tot ar fi murit. (doar ca era mai putin puternic impactul, 120/40 km/h, pentru ca o data din cauza inertiei pasagerul se indreapta spre bord cu viteza masinii, iar din cauza impactului intre masini, si bordul sufera un impact cu 60-70 km/h din directia opusa care este resimtit de pasager). Dumnezeu sa-i aiba in grija.... |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte.Tragedie!
Mai era si insarcinata biata de ea. Asta demonstraza inca o data ca degeaba esti tu sofer bun daca intra un bou in tine s-a terminat. Despre masina ce sa zic.Eu zic ca poti sa ai nspe mii de airbaguri daca ti-e scris nu mai ai ce face. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Doctoru' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 January 06 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
|
--------------------
Renault Clio
Fidji1.5dCi80CP
2005 Symbol Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici) |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte !
Am vazut si eu dimineata la televizor ca a murit,dar nu am apucat sa vad cum...tragedie ![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
din cate am auzit la tv au murit 3 oameni!! Laura Stoica si logodnicul ei care era soferul Clioului, si soferul Daciei Papuc care se pare ca era de vina, a intrat pe contrasens. Ce mi se pare ciudat, pasagerul din Dacie a scapat (este grav ranit), nu-mi explic cum o masina fara airbaguri sa aibe mai multe sanse de a scapa.
Trist ce s-a intamplat, tin minte ca prin anii 92, 93 eram mare fan Laura Stoica, oarecum am copilarit cu muzica ei, plus ca era o frumusete. Dumnezeu sa o ierte! Dumnezeu sa ii ierte! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte !
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MeganeCC @ Mar 10 2006, 02:15 PM) Ce mi se pare ciudat, pasagerul din Dacie a scapat (este grav ranit), nu-mi explic cum o masina fara airbaguri sa aibe mai multe sanse de a scapa. Dumnezeu sa-i odihneasca! Airbagurile din pacate nu pot face intotdeauna minuni... Dacia era incarcata ochi cu baterii de masina, greutatea mult mai mare decat a Clio-ului l-a avantajat pe pasagerul din Dacia si a redus la zero sansele de supravietuire ale celor din Clio. Ar trebui vazut ce greutate transporta papucul, daca era supraincarcat cu baterii - peste greutatea admisa in talonul masinii - ar trebui sa nici nu-l ingroape pe individul cu pricina, sa-l lase pe marginea drumului sa-l manance pasarile... Ma scuzati daca sunt prea dur dar am vazut 'n' accidente cumplite cauzate de masini supraincarcate sau cu probleme tehnice. Ar trebui sa se schimbe legislatia, sa faci puscarie daca transporti incarcaturi mai mari decat sarcina prevazuta de constructor. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
R.I.P. !
![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
licris29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 October 05 ![]() |
Asa cum e scris pe site-ul Ev. Zilei Laura a fost intr-un Clio
Puteti vedea acolosi poze Siguranta Clio ??? Pareri va rog |
--------------------
Renault
Megane 2
1,5 Dci 100 Cp Renault Megane II Estate ,1,5 Dci ,100 CP ,ALB
|
|
licris29 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
raszvan |
![]()
|
Hai sa nu o amestecam pe Laura Stoica cu airbag-ul si abs-ul, cel putin acum ... nu a trecut nici o zi.
S-a mai discutat despre "Siguranta Clio", putem contiua acolo. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41541&st=0 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
licris29 |
![]()
|
Laura e un motiv
Despre siguranta soselelor si a masinilor din Romania era vorba |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
reno-Maxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 March 06 ![]() |
De ce atat tam-tam mai fratilor. Asta e o mare oportunitate pentru multi asa zisi artisti care acum se dau mari prieteni cu Laura Stoica , nu e altceva decat o forma de asi face publicitate mai ales ca acum ii vezi pe un post TV , peste 1 ora sunt la alt post . Ma rog ...
Cat despre masina implicata , pot afirma urmatoarele : Da , era Renault Clio , dar model 2002 facut in Turcia . Nu zic ca scapau intr-un Clio facut in Franta model 2005 , dar vreau sa cred ca totusi rezista masina un pic mai bine ... dar daca ne gandim din nou : Dacia-papuc avea 80 km/h si Clio 100 km/h ... daca facem o mica adunare iese viteza cumulata . Vreau sa vad pe cineva , care in prealabil studiaza toate modelele testate la 60 km/h la Euro NCAP , poate fi si Tuareg sau ce model vreti voi ... concluzie : NICI UN PRODUCATOR DE AUTOVEHICULE DIN LUME , NU ITI GARANTEAZA CA SCAPI CU VIATA DINTRO COLIZIUNE CU 180 KM /H ... si cred ca cu asta am spus tot ... nu e cazul sa se mai trezeasca un sofer frustrat de Dacia 1300 sa puna la indoiala capacitatile Renaultului ... pentru categoria ei e o masina reusita din toate pc. de vedere ... si in cele din urma , nu e masina de curse ... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - 1,5 DCI
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Cred ca mai bine s-ar discuta astea macar intr-un alt topic...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
reno-Maxx |
![]()
|
de ce crezi asta ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - 1,5 DCI
|
|
raszvan |
![]()
|
pentru ca despre Laura Stoica gasesti la sectiunea "stiri" iar despre siguranta renault clio gasesti la "generalitati clio".
Tu cumperi paine de la farmacie? |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
reno-Maxx |
![]()
|
nu se potriveste comparatia ... dar mersi de sfat ! Cele 2 subiecte fac parte din aceeasi poveste
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - 1,5 DCI
|
|
reno-Maxx |
![]()
|
![]() Ar trebui multi sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra intr-o depasire , zic asta pentru ca dupa spusele multora soferul Dacie papuc era angajat in depasire in momentul impactului si soferul autovehicolului depasit , s-a facut nevazut in noapte ... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - 1,5 DCI
|
|
raszvan |
![]()
|
Maxx, iti arat o fotografie sa vezi cum arata acum forum reno
Printre "capac rezervor", "huse clio", "probleme cu cd-ul", "pivot clio" gasim si "accident Laura Stoica". Attached thumbnail(s) forum.JPG ( Size: 88.37k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
dannyb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Vazand tragicul accident de langa Movilita si mai ales fiarele alea contorsionate care odata insemnau Clio acum inteleg cat de mult si bine este cotata o masina care are cat mai multe stele Ncap. In orice caz m-a socat imaginea de la TV in care Clio era ineficient si nesigur iar asta este chiar masina pe care o conduc zi de zi... nu mai mergeti fratilor RPD chiar dak e frumoasa senzatia ....
OARE o bara stabilizatoare mai mareste rigiditatea din fata a masinii asa cum am cicit candva pe forum ? Daca da imi cumpar ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:12 |