A murit Laura Stoica, Accident de masina
![]() ![]() ![]() |
A murit Laura Stoica, Accident de masina
modulsys |
![]()
|
||
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|||
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte.
Imi lipsesc cunostintele de fizica pentru a face un calcul al energiei cinetice pe care o avea un papuc de 3.2 tone (cu tot cu pasageri) la 80 km/h. S-a facut o gramada de tam-tam ca "Clio facut armonica" si altele, dar au uitat de Lady Diana care a murit intr-un S-Klasse. Pacat ca n-au avut nici macar o sansa. N-au avut nici o vina. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte.
Laura Stoica a fost o valoare...Pacat ca ,uneori ,un artist adevarat este( si )mai mult apreciat...postum. |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
trebuie sa te feresti de "papugii" ca de draq! niste inconstienti marea lor majoritate... eu daca m-as gasi fata in fata cu alta masina si as vedea ca accidentul este inevitabil mai degraba as sari in sant. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
desi o dau un pic off-topic, drumul acolo are ~4 benzi (2 benzi normale ca latime si inca 2 mai inguste un pic) deci ori soferul papucului a facut o "tripla", ori nu stiu....
Pe de alta parte, cand esti constient ca urmeaza sa se intample ceva rau, te cam blochezi....uiti sa intri in sant. parereamea. Revin la ce am scris mai sus: e trist ce s-a intamplat, e adevarat ca a fost o valoare, dar astfel de accidente se petrec zilnic, asta-i adevarata tragedie. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cred ca ghinionul a fost ca s-a rasturnat clio dupa impact...
cum dracu` a bagat ala 2 tone pe o dacie papuc... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Eu din cate am inteles era curba usoara la dreapta, papucul nu a fost in depasire ci pur si simplu forta centrifuga nu i-a dat voie sa se inscrie in curba pe o traiectorie normala.
Domnilor politisti, unde sunteti? Aveti constiinta curata? Nu vorbesc doar de Laura Stoica, ci de cei peste 2000 de romani decedati anul trecut pe sosele... Stiu ca e mult mai comod sa stati in masinile de serviciu, limuzine de import, urmarind din cand in cand, ecranul radarului. DAR NU PENTRU ASTA VA PLATIM !!! Eu pun pariu cu orice angajat al Ministerului de Interne ca daca stau cateva ore in trafic fac incasari mai mari decat amenzile radar si cumintesc soferi mult mai periculosi decat cei care merg cu 68 kmh prin localitate: masini supraincarcate, microbuze neomologate, camioane poluante, masini cu gumele sterse si implicit fara siguranta directiei... astea le vezi din mers!!! Inca dinainte de a le trage pe dreapta !!! Dar pentru asta trebuie sa ai simtul datoriei, care se pare ca lipseste multor agenti de circulatie... ![]() Scuzati-ma pentru logoree, dar m-am saturat. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Faptul ca nu avem autostrazi duce la asemenea tragedii. Masina nu are nic o vina in toata intamplarea...nu ar fi scapat oricum indiferent de masina
![]() Amintiti-va accidentul de la paris al dianei...acolo impactul a avut loc undeva la 120kM/h si o sg masina era in miscare (lucru favorabil)+mai era si titamai namila de masina...120kM/h in cazul laurei stoica ar fi insemnat ca ambele masini se deplasau cu 60kM/h... 180kM/h insemana enorm....si nici un cosntructor nu garanteaza nimic indiferent de masina. La viteza asta poti muri si intr-un tanc din cauza fortei de impact uriase. Daca imi amintesc bine in manualul de utilizare al clioiului scrie ceva de genul ca "la un impact frontal la viteza de 50kM/h un copil (..?) se transforma intr-un proiectil de 1 tona".... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
lucyp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 July 05 ![]() |
Un alt clio facut ****
Ce e drept papucul criminal era full cu baterii si fiare vechi (ditamai energia cinetica) Dar oricum... Avertisment public: Atentie la exprimare si cauta inainte de a deschide topic nou! This post has been edited by cipman: 12 Mar 2006, 00:08 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 DCI
|
|
lucyp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 July 05 ![]() |
Salut,
Aveti ceva de comentat? Eu da: ala care a lovit-o avea masina incarcata cu acumulatori de plumb.... insa prea s-a facut varza masinuta asta L |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 DCI
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
asta-i motivul pt. care tu mergi cu tramvaviul, nu?
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Eu da: ala care a lovit-o avea masina incarcata cu acumulatori de plumb.... insa prea s-a facut varza masinuta asta Tu iti faci iluzii daca ai impresia ca scapi dintr-un accident frontal la 180kM/h...ori nu realizezi despre ce viteza este vorba ori comentezi anapoda. Ai mers vro'data cu 180kM/h ? Daca nu incearca si imagineaza-ti ca lovesti un copac... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
este foarte clar ca nu aveau sanse
ce nu stiu eu este daca clio are airbaguri laterale si cortina si daca acestea ar fi fost de vre-un folos..ma gandesc ca poate mai preluau din soc.. probabil ca daca dacia nu era grea cat un Tir, altul ar fi fost rezultatul accidentului....oricum , supravegherea video nu are ce sa faca in astfel de cazuri, ci numai politia care sa verifice toate aceste autoutilitare dezmembrate care umplu drumurile patriei. in ultimul rand, eu continui sa cred ca mori cand si cum ti-e scris...in clio, in megane, cu un ghiveci in cap, cu tot cu un avion...nu conteaza |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa bagi doua tone de cargo in papuc?
De fapt daca faci un calcul-la care eu nu ma pricep dar banuiesc-probabil ca pe cei doi i-a lovit trenul.Asasini! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(caktuss @ Mar 11 2006, 07:21 PM) Hai sa calculam putin. O baterie de 55 Ah are cca 20 de kg, sau 24, nu mai stiu. Nu ma poate contrazice nimeni deoarece in mod curent urc o astfel de baterie 4 etaje intr-un bloc fara lift (bateria de la Lada, care m-a lasat). La 2 tone e echivalentul a 100 de baterii. O baterie are ca dimensiuni aproximativ 20x20x30cm. Deci o baterie are 1200 cm3. Inmultim cu 100 si obtinem 120000 de cm3. Cam 1.2 m3. Incap in papuc. Pe plafon nu se pot pune, oricum. Raman la parerea ca nu se putea evita accidentul in acele circumstante, stim cu totii ca atunci cand cel de pe contrasens cand este in curba nu-l poti detecta ca greseste decat cand este prea tarziu. Pe drum drept e altceva. Iar masina nu avea ce sa protejeze la ce impact a fost, ba chiar ma mir ca de la stalpul dintre usi era relativ intreaga. Airbag-urile (masina avea si airbag pasager) s-au desfacut, dar inutil. N-am ce sa comentez impotriva masinii, pur si simplu a fost impactul prea mare. |
--------------------
.
.
.
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
la doua tone incarcatura un papuc sta cu botul ridicat
adaugati viteza si acceleratia acestei mase si fiti siguri ca s-a "urcat" pe clio, in pozele de pe net se vede clio turtit; pasagerii sunt striviti |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:30 |