Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
![]() ![]() ![]() |
Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
Radu718 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Daca vrei sa arata bine ori scoti plasticurile de pe spatarul scaunului (nu stiu cum, nu am incercat
![]() |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
mai intai scoti tetierele si apoi plasticele de sub ele. pui husele pe scaune, marchezi gaurile si apoi le gauresti
pt a le gauri le arzi cu tigarea, letconul, pistolul de lipit. eu am ales varianta 3. si pentru final operezi in sens invers. am avut si eu huse dar le-am dat jos pt ca erau cam calduroase vara, si in plus te mai miscai se mai miscau si ele samd ... |
-------------------- |
|
clioiii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 February 05 ![]() |
La ce magazin pot gasi huse pentru CLIO ? ( nu foarte scumpe si de calitate relativ buna)
|
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu stiu exact ce inseamna nu scumpe, dar exista niste huse Michael Shumi la Metro - eu le-am vazut la Otopeni si TgMures, care merg pe clio, au diverse culori, textura fina si frumoasa ... si sunt pe la maxim 2.000.000 lei (din cate imi aduc eu aminte). E maxim deoarece in functie de ce stiu sa faca (cate tetiere, cotiere, bancheta rabatabila 1/3 2/3) sunt mai scumpe sau mai ieftine.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
clioiii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 February 05 ![]() |
tks
|
-------------------- |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Vreau si eu sa iau neste huse ptr trocariciu' meu. Pe unde gasesc ceva mai calitativ si acceptabil ca pret. Am vazut ca au astia de la renault huse dar au neste preturi de te cocoseaza (intre 250-350 euroi!!!!!).
Si ce huse-s mai bune: stofa sau imitaie piele? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39682 ... nu e mare lucru dar ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
narcisluca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 22 April 05 ![]() |
Am pus huse Michael Schumacher (turcesti) din Metro - Sau potrivit f bine si au si ceva sisteme de prindere. Problema e ca au fermoar (pt spatarul din spate) dar e posibil sa fie si fara!
|
--------------------
RENO
Clio Symbol
2005 Expression
|
|
cmandrei |
![]()
|
De care ai luat ? au niste coduri pe acolo ... 1/3 2/3 bancheta rabatabila ... partea pentru tetiere sta ok ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-am luat huse de supraelastic din orhideea ~700.000 . Nu-s cine stie ce dar par racoroase si se monteaza usor.
Pentru cei care vor sa dea si mai putin pe ele am vazut ca se poarta si maiouri chinezesti galbene pe post de huse. |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
narcisluca |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ May 27 2005, 01:05 PM) De care ai luat ? au niste coduri pe acolo ... 1/3 2/3 bancheta rabatabila ... partea pentru tetiere sta ok ? Nu mai stiu exact - iar tetierele se potrivesc perfect cele din fata si sunt cam mari pt cele din spate! Am vazut si alte huse dar acestea s-au potrivit cel mai bine! Daca ai rabdare sa scoti scaunele din fata atunci prinderea huselor e OK si stau f bine. |
--------------------
RENO
Clio Symbol
2005 Expression
|
|
CGB |
![]()
|
Mai sint niste chestii care se pun doar pe scaunele din fata.Un fel de huse.Le stiti sigur.Se pun pe scaun.Sint de burete, de piele, cu bile....etc. Ma interesau alea cu burete. Or fi bune de ceva. Sint rezistente.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Am avut eu... nu sunt bune... In primul rand daca le prinzi cu elasticu ala... stau nasol... se ridica ca e elasticul ala prea mic... Si in plus nu sunt comfortabile... ca transpiri pe ele... eu nu le-am suportat si la drum lung sunt si mai nasoale!
ps: dintre cei care si-au cumparat huse M. Schumaher de la Metro... sunt bune? vin bine pe scaunele de clio??? Si mai ales... sunt comfortabile? pls... ca as vrea sa-mi iau si eu si nu stiu de cate... |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
narcisluca |
![]()
|
Eu am huse M. Schumaher de la Metro. Husele pt tetiere: se potrivesc perfect cele din fata si sunt cam mari pt cele din spate!
Am vazut si alte huse dar acestea s-au potrivit cel mai bine! Daca ai rabdare sa scoti scaunele din fata atunci prinderea huselor e OK si stau f bine. Nu stiu cat de rezistente sunt in timp dar sunt f confortabile. Sunt si de diferite culori si le poti asorta cu exteriorul si interiorul masinii. This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 11:10 |
--------------------
RENO
Clio Symbol
2005 Expression
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La Augsburg sunt niste huse misto si la preturi destul de mici,cam 40 euro.Se potrivesc destul de bine si zici ca sunt husele originale de pe masina!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine stie unde se gasesc huse pentru scaune sport? Versiunile Dynamique si Extreme vin cu scaune fata sport si pe ele husele "clasice" arata cam ciudat...
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
Murillo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu in legatura cu husele M.Schumaher din Metro/Radacini/etc. Se potrivesc perfect pe scaunele si tetierele din fata. Pe bancheta din spate are 2 fermoare pt rabatare fractionata (oricum Symbolul nu are asa ceva). Pe tetierele din spate nu le-am pus ca erau cam mari si aratau urat. Pretule e pe la vreo 2 mil.
|
-------------------- Renault Clio Symbol (dec. 2002) 1.4 8v
Tico SX 1998 |
|
ess1902 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
M-am uitat si eu la husele alea si mi se par ok..dar..sincer n-as suporta sa am pe scaune niste huse pe care sa scrie mare M Schumacher!!!!...mi se pare suuuuuper caraghios!!! oricit de bine s-ar potrivi
|
-------------------- clio symbol dci 1.5 ,65 cp ,expression, 2003
|
|
lusunrf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 February 05 ![]() |
Tocmai am luat un dinamique dci 80 cp si vreau niste huse nu prea scumpe. O sa trec prin carrefour orhideea.
Vroiam sa intreb daca trebuie sa caut niste huse cu anumite dimensiuni ca sa se potriveasca cu scaunele de pe clio. Ce caracteristici dimensionale trebuie sa aiba husele? |
--------------------
Renault
Megane II
2007 1.5dci Megane II 1.5dci 85cp
|
|
cmandrei |
![]()
|
Trebuie sa scrie pe ele ca sunt bune si pentru clio de care ai tu ... atata tot ... si sa te rogi sa fie asa cum scrie pe ele.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
CGB |
![]()
|
toate husele au o eticheta unde scrie pentru ce tipuri de masini se potrivesc.
le-am vazut si eu p-alea M.Shumacher. Is frumoase ,da' e nasol ca scrie pe ele :"M.Shumacher".Mai frumoase erau daca nu scria nimic. Ieri mi-am luat parasolare laterale.Au pe ele un imprimeu cu Duffy Duck ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
la metro... am vrut si eu sa-mi iau cu road runner (ala de-l fugareste tot timpu` 'coyote'
![]() ![]() ![]() ps: cu winne the pooh nu am vazut ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
CGB |
![]()
|
De la metro.Avea si cu donald si cu road runner si cu duffy duck.Doua bucati 118.000. La selgros aceleasi parasolare dar fara imprimeuri (ci negre simple)- 2 bucati 54.000.
La megane n-as recomanda.Clio e mai micut, mai haios si ii sta mai bine cu draciile alea in geam ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MihaiS @ May 30 2005, 09:46 PM) Cine stie unde se gasesc huse pentru scaune sport? Versiunile Dynamique si Extreme vin cu scaune fata sport si pe ele husele "clasice" arata cam ciudat... Am cautat si eu huse pentru scaunele din fata sport dar fara succes,am probat tot felul de huse in Vitan,fara succes....daca o rezolva cineva cu ele,sa dea de stire ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
Mi-am luat din Metro niste huse Pufi
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
idacian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 June 05 ![]() |
Huse cu bile din lemn a vazut cineva ? Unde? Ca smecherii de la Carrefour le dau numai la pachet cu redresor de baterie, separat nu au de-astea. Mersi
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005, 1.5 dci
- B-57-HCS [FONT=Arial]Clio Symbol II 1.5dci 65cp, 2005
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai sunt proactivi cei de la Carrefour, se gandesc ca sigur bateria o sa-ti pice candva, si-un redresor nu strica la casa omului.
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
sunt destul de comfortabile si poti sa te misti bine pe ele... dar in schimb nu prea sunt aratoase... Mie unu nu-mi plac! Lemnu ala nu da bine! Cauta prin Vitan ca sigur gasesti
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Murillo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai drum pe Valea prahovei gasesti pe la Sinaia, Azuga, etc pe marginea drumului la cei cu tarabe cu artizanat.
|
-------------------- Renault Clio Symbol (dec. 2002) 1.4 8v
Tico SX 1998 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:14 |