Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
![]() ![]() ![]() |
Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
idacian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005, 1.5 dci
- B-57-HCS [FONT=Arial]Clio Symbol II 1.5dci 65cp, 2005
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Is belea alea cu bile. Mi-am luat eu de la tarabele de pe marginea drumului. Dar daca va luati, luati-va cu bile albe(adica...culoarea lemnului). Daca-s bilele negre sau maro or sa se curete pe tricouri.Eu am dat 350.000 pe 2 chestii d-astea.Ptr scaunele din fata.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
clioiii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 February 05 ![]() |
Exista site-uri care comercializeaza si huse ( pt Clio ) ?
|
-------------------- Clio Symbol Expression 2004 - Albastru regal
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti - Romania ![]() |
Vreau sa va zic ca am vazut niste HUSE foarte misto si simple !! Material textil cred ca era !!
La "CARFUR" orhidea .... undeva la 1.300.000 sau 1.600.000 nu ma stiu sigur !! PUFI se numesc..iar pe spate scria toate tipurile de masini pentru care se potrivesc...si era si Clio Symbol si Bicorp..!! Erau misto !! Mai multe culori....mi s-au parut cele mai misto..chiar meritau banii !! Eu o sa-mi iau mai mult ca sigur !! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 8v Renault CLIO SYMBOL Authentique 1.4 8V
=========================== (m) ("-") (m) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Subscriu si eu ca mi-am pus huse Pufi la turcoaica mea. am muncit vreo 3 ore si o ora pauza din cauza ploii
![]() Per total impresia mea e ca sunt parca special facute pentru clio. |
--------------------
.
.
.
|
|
Woody |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar prelate pentru Symbol a văzut cineva de cumpărat pe undeva?
|
--------------------
DACIA SUPERNOVA
CLIMA
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ce-ti trebuie prelata? nu-ti place vopseaua originala si vrei s-o vezi zgariata? apa impregnata in prelata ataca vopseaua mult mai mult timp( ca nu intra vantul) si cand bate vantul afara flutura si prelata si fluturand se misca carpa aia pe tabla uscata si o zgarie pe la colturi. a trecut vremea dacia cand toti prostanii aveau prelata la masina, singurul avantaj e ca nu se vede ce ai prin masina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Woody |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai dreptate pe alocuri,dar ce zici când un prostan iţi trece cu cheia de la cap la coadă pe vopsea de bucurie ca tu ai maşină nouă?
|
--------------------
DACIA SUPERNOVA
CLIMA
- B
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Mi-am luat huse d-alea cu bile de la tarabele dinspre busteni.Belea. Vorba aluia de le vindea: "is d-alea late frate, merge si pe tiruri, nu mai gasesti la altii". Si avea dreptate...chiar ca nu mai gaseai...decat la vecinu din dreapta ...ala din stanga
![]() ![]() Da' una peste alta is belea, iti maseaza bucile ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
mi-am luat niste schumacher de la metro... dintr-alea la 202 lei... (vroiam d-alea la 220 de lei dar nu mai erau). In fine... nu sunt complet multumit de ele, ma asteptam la altceva, ideea e ca pe monstra aia e un material super delicat, placut la atingere dar cand deschizi geanta constati ca doar bucati mici din ele sunt din material d-ala... M-am simtit putin inselat la faza asta pentru ca restu husei este dintr-un material sintetic care nu-mi inspira durabilitate! Never mind...
Pe bancheta din spate s-au potrivit perfect... cu exceptia tetierelor care le-am lasat 'dezbracate'. In schimb pe scaunele din fata am avut mici probleme cu prinderea si fixarea lor. Pana la urma m-am chinuit un pic pe acolo, am reusit sa le prind de niste tije care treceau prin scaun dar nu sunt fixate cum trebuie! Adica e nasol ca sunt din doua bucati... daca erau dintr-o singura bucata nu stiu daca intalneam problema asta. Culorile sunt dragute... am luat gri cu albastru... acel gri este identic cu la culoare cu fetele usilor si jumatatea de jos a bordului... Oricum cre`k mai bine mai asteptam 2,3 zile si imi luam d-alea la 220, ca aduceau ei. |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Jul 12 2005, 08:19 AM) Da' una peste alta is belea, iti maseaza bucile ![]() Ai cumparat o singura husa sau doua cu 400 de mii? Ca eu mi-am luat din Metro cu 200 de mii una singura (de pasager ma doare undeva, eu sa ma simt bine). |
--------------------
.
.
.
|
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat azi din Cora-Militari "husa auto ortopedica". Este din piele artificiala si arata foarte misto(e si pt. Clio)! Maine pe lumina vreau sa o montez pe scaune. Am incercat dar noaptea nu prea merge (pe bancheta din spate nu mi-am dat seama care e pt. spatar). Este putin larga pentru scaunele din fata si nu se poate strange, are doar niste snururi elasice din loc in loc. Problema este ca nu stiu cu ce sa dau gauri pentru tetiere in fata ca sa nu se strice materialul. Daca si-a mai luat careva acest model si l-a montat astept un sfat
![]() |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacã crezi cã educaþia este scumpã aºteaptã sã vezi cât te va costa ignoranþa ta
|
|
Vardan1110 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum a zis si colegul meu de forum.Stati linistiti nu e nevoie sa apelati la bunice,matusi etc. Arata f bine gaurite cu tigarea am eu unele luate din turcia(830 000 bani romanesti) Sunt super incantat de ele.Cred totusi ca sunt si pe la noi.Tre sa va zic ca mam chinuit la montarea lor cam 3ore de munca pe branci ca au niste elastice care se prind pe dupa scaune cu niste clipsuri.Munca de te cocoseaza dar in final iese marfa
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2001 dec Symbol Nu e clio breun bolid ceva dar E MASHINUTZA MEA
|
|
Vardan1110 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum am mai zis dale cu tigarea dar mai mici decat sunt tevile de la tetiera ca in mom in care bagi tevile sa fortezi un pic husele pt a nu se vedea naspa. Si incepeti sa puneti si niste poze sa ne clatim si noi ochii cu huse misthoO sa le pun si eu pe ale mele. Sper sa se mai discute pe topicul asta ca vad ca ultimile mesaje sunt de prin iulie.
|
--------------------
Renault
Clio
2001 dec Symbol Nu e clio breun bolid ceva dar E MASHINUTZA MEA
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
uite ca mai discut eu
![]() Ma uitam luung la niste huse de catifea, rosii, cam ca masina si ma ganeam da cum se vor uza, cum ar arata, etc. Ma mai invarteam, ma uitam la pufi&alete alea si cand ma intorc, continuam contemplarea. Intre tim, apare un nene care le ia si incepe sa se uite la ele, iar eu ma uitam la el ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
legat de huse: mie la Serus mi-au zis sa nu pun ca am airbaguri laterale in scaune si deh....
acuma stiu ca sunt huse si pt asaceva... si-a pus cineva? |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Sunt...cele cu shumi de la metro de exemplu. Lista continua.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
Kata: "pufi" de la carrefour sunt si pt airbaguri laterale
le cam vanez de mult si ma gandeam ca fac si ei o promotie de sarbatori dar .... |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu ,daca se potrivesc si pentru scaunele fata sport.Mersi
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
FidjiAngora |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 December 05 ![]() |
Salut,
Stie cineva niste huse bune pt. Symbol? Vreau sa se aseze bine pe scaune, sa nu se largeasca dupa un timp si sa fie un material mai ok decat panza care vine in varianta de fabrica. P.S. Fiind primul meu post pe acest forum, sper sa nu repet un subiect care s-a mai dezbatut pana acum. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - Fidji Renault Symbol Fidji - 1.5l / 65CP - Bej Angora
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai eu recomand cu caldura husele Pufi din metro, costa ceva, dar se aseaza perfect pe scaune, ai zice ca-s speciale pentru Clio. Numai ca nu rezista la scrum incins de tigara
![]() Pun si niste poze ca sa vezi cum se prezinta dupa 6 luni si 8000 de km. Nu cred ca vezi cum se prezinta pe scaunul soferului, dar poza cu el nu am acum. iti pot spune ca nu le-am reasezat niciodata, nici la sofer (ceea ce urasc eu la o husa). Nu recomand insa mochetele de cauciuc Pufi, se potrivesc bine ca dimensiuni, insa pe cea de la sofer trebuie sa o asez incontinuu la locul ei. Am sa ma gandesc la un sistem de retinere, dar care sa includa si scoaterea lor usoara. La bancheta spate (atat la sezut cat si la spatar) vei folosi sfoara subtire de canepa la imbinarea intre elastice, nu se vad din portbagaj, la tetierele spate vei pune husele invers (ca la sosete), iar la scaunele fata vei folosi agrafele speciale pe care le primesti in pachet cu husele. Le vei prinde pe dedesubt, vei avea un schelet metalic de sarma sub scaune ce se preteaza perfect la asa ceva. Sa-ti pregatesti 3 ore libere pentru miscarea asta. teste0013yu.th.jpgteste0277bm.th.jpgteste0280ph.th.jpg |
--------------------
.
.
.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iaºi ![]() |
@Laurentiu83: cu scai ai incercat?
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu stiu, unde se gasesc si cum se prezinta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iaºi ![]() |
Pai vezi in Selgros (acolo am vazut eu ultima data), sunt role de 2, 5, 10 metri de scai (cum e cel folosit pe la geci sau etc.) de latime variabila. Am vazut si de 5 cm latime.
Pui doua benzi de alea de vreo 20 cm pe mocheta originala si pe covoras si gata ![]() Problema e cu ce lipesti scai-ul de mocheta. Daca pentru covoras merge cu incredere orice adeziv gen SuperGlue (doar e cauciuc), nu stiu ce ai putea pune pe mocheta originala ca la un moment dat sa reusesti sa indepartezi scai-ul daca vrei... As pune pe mocheta originala ariciul si pe covoras partea pufoasa pentru ca daca nu potrivesti bine piesele intre ele ai putea sa o agati destul de des... |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Am sa incerc cu ac si ata (nu prea ma tenteaza) sau cu capsatorul. Sub scaun este o intaritura a caroseriei. Deasupra ei mocheta este decupata pe cca 15 cm. Am sa bag mana pe acolo si am sa vad ce spatiu de manevra am. Oricum aricii de prindere sunt necesari doar la partea dinspre scaun, covorasul oricum "pleaca" tot timpul spre pedale.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Prinde banda de mocheta cu capsatorul (e un capsator special care se foloseste si la tapiterii) iar de cauciucul de la covoras cu dublu-adeziv. Prinzi intai banda de mocheta, pui pe spatele benzii care vine pe covoras dublu-adezivul, il apesi bine, scoti foita protectoare a celei de-a doua fete a dublu-adezivului, prinzi peste bucata fixata pe mocheta cea de-a doua bucata (perechea ei care are dublu-adezivul pe spate) dupa care fixezi covorasul avand grije sa-l asezi peste dublu-adeziv doar in momentul in care este pe pozitia optima si presezi in zona benzilor de fixare.
Te sfatuiesc ca bucata care o prinzi pe mocheta sa fie mai mica decat cea care e fixata cu dublu-adeziv de covoras (maxim 1/2 din lungimea celei prinsa de covoras) si "centrata" pe aceasta astfel incat sa nu risti ca in momentul in care vrei sa desfaci covorasul din "prindere" sa cedeze din dublu-adeziv. Spor! |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
FidjiAngora |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 December 05 ![]() |
"Pai eu recomand cu caldura husele Pufi din metro, costa ceva, dar se aseaza perfect pe scaune, ai zice ca-s speciale pentru Clio. Numai ca nu rezista la scrum incins de tigara
Pun si niste poze ca sa vezi cum se prezinta dupa 6 luni si 8000 de km. Nu cred ca vezi cum se prezinta pe scaunul soferului, dar poza cu el nu am acum. iti pot spune ca nu le-am reasezat niciodata, nici la sofer (ceea ce urasc eu la o husa)." Arata destul de bine husele, singura exceptie fiind tetierele. Cat ai zis ca ai dat pe ele? Covorase mi-am luat din Cora (sunt la promotie, aprox. 35 RON). Pe fata sunt din mocheta si au doar o mica portiune de cauciuc in dreptul pedalelor. Spatele e dintr-un material aspru care se agatza de mocheta masinii si nu le permite sa se faca "ghem" (asa cum am patit cu ultimul set). Mie mi se par super ok. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - Fidji Renault Symbol Fidji - 1.5l / 65CP - Bej Angora
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pufi am luat si eu. Se aseaza foarte bine.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
150-170 ron. Nu mai stiu, ca le-am primit cadou. Dar isi merita banii, decat unele nasoale care stai sa le asezi de fiecare data cand te urci in masina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Va recomand unele covorase (in Metro le-am vazut si cumparat) la 28 RON (fata+spate) care au unele "umflaturi" pe dos si nu aluneca deloc, plus ca se potrivesc de minune la Clio.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:46 |