Service-ul DAB AUTO e bun ? lucreaza cu renault, -- vreau sa imi repar masina la ei --
![]() ![]() ![]() |
Service-ul DAB AUTO e bun ? lucreaza cu renault, -- vreau sa imi repar masina la ei --
meganedeux |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca masina nu era gata joi, cand au zis ei. Mi-au spus sa ma duc vineri dupa ea, vineri nu aveam cand asa ca ramane pe maine.
Neseriosi! Raspunsul pe care mi l-au dat:Este pregatita pentru vopsitorie.Asta era joi. Si le-am zis: Pai 4 zile ce dracu ati pazit, ca doar de vopsit era! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat masina de la Dab ieri, in loc de ora 5 la ora 7.
In fine, ma bucur ca am luat-o! Toata noaptea m-am gandit ca nu am vazut-o pe lumina si nu prea stiam cum a iesit vopseaua. Dimineata,surpriza! Masina arata impecabil! ![]() Singura chestie care m-a "enervat" a fost ca mi-au dat jos suportii cu reno.ro si acum am cu Dab. PS: Semite, pune pozele facute de mine cu masina ta fara bara sa vedem ce deprimant arata! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum deprimant ma ? asta e deprimant?
![]() Attached thumbnail(s) Imag005.jpg ( Size: 68.51k ) Number of downloads: 572 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
Pune-o si pe aia cu spatele gol si cu neonul atarnat!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am luat masina de la dab astazi
s-a inlocuit bara si un far bara a iesit impecabil ,nu se cunoaste diferenta fata de restul masinii supermultumit |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
am luat si eu aseara masina de la ei, am vopsit bara fata+spate, aripile fata, aripile spate, capacul de la portbagaj, au schimbat parbrizul.
totul a durat 8 zile, vopsitoria a iesit super ok, nici nu se cunoaste diferenta. din discutiile avute acolo am inteles ca urmeaza sa deschida si statie itp si vor intra in reteaua oficiala renault. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu se poate asa ceva................... iam pierdut si pe astia....daca intra in reno............ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
De aia isi fac ditamai showroom-ul!
Deci, domnilor, in maxim 2 ani o sa scriem de DAB ca de restul concesionarilor Renault. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Poate peste 2 ani n-o sa mai avem Renault-uri... mai stii!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sper sa le mearga cat mai bine.. ca sunt baieti buni si merita asta
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am facut-o la dab, a iesit super bine, si vopsea (negru) si montaj, chiar se vede ca a fost facuta treaba cu cap si cu grija, mi-era tare teama de cum o sa iasa, am avut aripi, capota, spoiler fata , faruri, radiator AC de schimbat
impecabil felicitarile mele pt baietii de acolo, de la receptie pana la plecare |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu .. iarasi.. sunt foarte multumit de dab auto
![]() atasez poze .. inainte.. si dupa.. ![]() 18112007527.jpg ( Size: 446.18k ) Number of downloads: 607 04122007539.jpg ( Size: 472.24k ) Number of downloads: 592 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
Ma duc azi la asigurari in vederea reiinoirii politei casco. Bun!
Ma intreaba cel de la asigurari daca am avut vreo dauna.I-am zis ca da si mi-a zis ca o sa am penalizare, nu mai am reducere.In fine! Ma asteptam sa imi spuna ca am de platit ca anul trecut ca nu am reducere.Dar mi-a zis ca o sa ma coste mai mult ca rata de dauna este mai mare decat plata politei. Am intrebat si eu ca prostul: pai cat a fost dauna? 4800 lei. ![]() ![]() Aripa zgariata si iesea la polish, usa stanga zgariata si nitel infundata si bandoul sidefat de la spate. Toate astea fac 48 milioane? Cu ce dracu de piese au lucrat astia de la DAB ca dupa ce ca mi-au tinut o gramada de timp in plus masina a mai costat si atata? Iau bani si pe custodie? This post has been edited by Solon: 13 Dec 2007, 17:01 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai sa scriu si eu.....
schimbat far dreapta, aripa dreapta, armatura bara fata, vopsit aripa, si bara...... de joi pana marti seara.....io zic ca s-au miscat repede.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
soloane io cand am spus ca sunt tepari ti-oi fi inchipuit ca am ceva cu ei!
si sa nu uitam ca daca la inceput poate au lucrat ''bine'' ca majoritatea romanilor s-au dat pe brazda.............. si asta e doar inceputul |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
Solon |
![]()
|
Si daca tot am luat-o la vale!
De ce, dupa ce mi-au vopsit bandoul si l-au pus la loc, acum nu mai sta le fel ca inainte? De vreo cateva zile parca s-a desprins de bara! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
pt. ca probabil au rupt clemele cu care se prinde si l-au lipit cu silicon( asa practica ei- sursa ADY roscatu' care isi are biroul vis a vis de receptie)- pacat ca nu m-a dus capul sa-l inregistrez
oricum imi pare rau sa aud ca un nou forumist are belele cu service-ul , autorizat sau nu ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Dragi colegi de suferinta intr-ale tablei...iaca nu am fost cuminte si m-am bushit din lateral (derapaju e de vina)cu un Land Rover...
![]() Rezultatu e o vizita la politie apoi azi la Generali unde am casco.Ei mi-au recomandat DAB,zicind ca rezolv mai repede.Am sunat la IPSO,la Filaret...la DAB. Filaret nu lucreaza cu Generali ![]() Pina la urma o sa le dau credit la DAB...si daca nu iese bine ii maninc! ![]() Ce o fi asa complicat sa schimbe pragu,usa si aripa stinga fata? ![]() Ca daca ma supar acu intru in business si imi deschid un service pa fonduri UE. ![]() p1030948eb2.th.jpg p1030949jm2.th.jpg p1030950cf7.th.jpg La sfirsit sper sa arate asa! ![]() This post has been edited by thunder77: 27 Dec 2007, 17:43 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
crezi tu ca o sa schimbe pragu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mai bine te ai multumi sa ti indrepte pragul...eu am asteptat 3 saptamani sa mi vina pragul din fr,cica....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 Nov 2007, 12:24) nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu se poate asa ceva................... iam pierdut si pe astia....daca intra in reno............ pai hai sa le facem reclamatii la reno, ca sa nu mai intre in "club" ![]() QUOTE(gotty @ 27 Dec 2007, 18:19) mai bine te ai multumi sa ti indrepte pragul...eu am asteptat 3 saptamani sa mi vina pragul din fr,cica.... nu cred ca mai indreapta nimeni praguri... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() pai banuiesc ca indreapta apoi firmele de casco platesc piesa ca noua ca asa apare pe factura,nu ? ![]() Acum serios vorbind...mai bine mergem in Germania si le reparam acolo.Oare cit o costa?Exceptind drumul... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
thunder77 |
![]()
|
I am back here cu noi precizari.
Masina a iesit din service curind.A stat fix 8 zile,totul a fost inlocuit,usa,geam,prag,balamale usa,aripa fata,bandou,carcasa oglinda plus vopsitorie,manopera. Cit a costat toata distractia?Ei bine aproape 5000 lei. ![]() Impresii despre DAB Auto? ![]() Baietii sint extraordinari!Nota 10 pentru tot!A iesit impecabila masina! ![]() Recomand cu caldura DAB Auto!Cine are nevoie la DAB sa imi dea pm pentru ca mi-am facut o relatie acolo. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu o reparatie anul trecut la DAB. vopsit barafata + inlocuit bandou; vopsit bara sparte + inlocuit bandou,
partea de vopsitorie e foarte ok, nu am ce reprosa, in schimb bandoul de pe spate.. nu stiu de unde l-au scos, adica nu inteleg daca ele vin din fabrica negre si se vopsesc, sau vin in culoarea CREMENNE (gris metalizat). ca atare, cel pe spate face mici puncte in care vopseaua gris sare si apare culoarea neagra de dedesubt. daca freci cu degetul pe el, vei constata ca iti ramane vopseaua pe degete. ( asta dupa 9 luni de cand s-a facut inlcouirea lui). cel pe fata, e ok, faza e ca acum am casco la interamerican si nu stiu cu cine au ei decontare directa... ca as vrea sa schimb minunatul bandou pe spate ( care a capatat si cateva zgarieturi) de data asta sperand ca primesc unul original... (o fi vre-o problema ca am senzori de parcare in el.. adica la schimbarea lui.. presupun ca imi vor pune senzorii la loc ?? ) |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva daca au decontare directa si cu bcr asigurari ? mersi .
|
--------------------
renault
modus
- h 593 r
2005 1,2 dinamyque
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Fals, au. Am un prieten care a rezolvat masina la ei cu bcr asigurari.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:38 |