Service-ul DAB AUTO e bun ? lucreaza cu renault, -- vreau sa imi repar masina la ei --
![]() ![]() ![]() |
Service-ul DAB AUTO e bun ? lucreaza cu renault, -- vreau sa imi repar masina la ei --
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
multumesc frumos , sper sa va spun cat mai repede cat de bine au indreptat si vopsit o usa de modus
3 Mar 2008, 18:24: multumesc frumos , sper sa va spun cat mai repede cat de bine au indreptat si vopsit o usa de modus This post has been edited by c_costel: 3 Mar 2008, 17:24 |
--------------------
renault
modus
- h 593 r
2005 1,2 dinamyque
|
|
mikidnl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Inlocuit usa lovita de un bou. Centrarea usii a necesitat doua interventii post vopsire. Vopseaua este impecabila mai putin nuanta. Daca masina este spalata si este in soare se vede diferenta. In alta ordine de idei, masina a fost spalata inainte de predare si personalul a fost foarte cooperant la toate nemultumirile mele. Nota 8,5
|
--------------------
Renault
Megene II bicorp
- B-87-SDM
2004 1.5 dCI B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci mica povestioara:
Masila lovita in spate - necesita bara si bandoul schimbate si ce mai era eventual pe dedesubt. Ma duc "cu pile" la Serus saptamana trecuta luni (imi trebuia facuta urgent, urma a fi vanduta masina), ma programeaza ptr abia luni si urma a sta in service cel putin 3 zile. Refuz, evident! Research, etc, etc, Auto Cobalcescu - programare pt 14 martie, refuz sa o las, iar, evident. Ajung marti la Dab - constatare, personal fff intelegator, ma programeaza ptr luni cu asigurarea ca pana marti seara e gata asta ptr ca ma grabesc. Masina lasata luni in service la ora indicata, sun marti la pranz, masina nu e gata, sunt asigurat ca asta seara (miercuri o iau) si ca ma suna ei azi pe la 1. Ola, evident (si primul meu minus). Sun eu la 4, mi se confirma faptul ca azi pot sa vin sa imi iau masina. Ajung la ora 19:00, personalul fff dragut (plus evident), mi se preda masina. Prima mea remarca este cu privire la bandou (le am vopsite in culoarea caroseriei) care desi nu era lacuit avea un aspect mule mai lucios decat normal. "Domne' sa stiti ca in timp, cam dupa o saptamana asa, se matuieste." Ii spun amabil domnului ca masina a mai fost vopsita destul de recent atat barele cat si bandourile la Serus si nu s-a pus problema ca vopseaua de pe bandouri sa trebuiasca lasata la "matuit". "nu, nu, cu siguranta se va matui dupa o saptamana de la soare. Depinde acum si ce vopsea au folosit ei. Daca nu era pe baza de apa era normal sa fie mata de la inceput, numai pe baza de apa se foloseste acum" ---- Ma lesi?........ Bun, trecem peste asta, verific vopseaua si imbinarea barei, totul ok. Preiau masina de primire si ma sui in ea si pleaca si omuletul............. cand ma sui in masina.....fata de usa la vreo 10 cm de maner pe mijloc zgariata // un pic arsa. De la mine nu avea cum sa fie clar, nu fumez in masina si nu pot sa zic cat imi place sa fie impecabila inauntru. Il chem pe omulet, il asigur ca nu avea cum sa fie de la mine, este foarte amabil, il cheama pe mecanic care imi zice ca nu e arsura ca daca era ar fi fost mai topita acea "stofa" ca e zgariat (e clar usor topit!!!!) si ca nu e de la ei cu siguranta. Prinde orbu - scoate-i ochii! Ce sa le fac? Cum puteam sa le dovedesc ca de la ei era? Nu aveam cum, evident!!!!! Plusuri Dab: 1) un client service bun 2) braduletul parfumat (yaaaahh!!!!) gasit atarnat de oglinda - denota ca au un marketing bun 3) vopseaua arata bine, imbinarile facute cu grija 4) masina gasita spalata recent, as spune o "dotare standard cand iti lasi masina in service la vopsitorie" in zilele noastre. Minusuri: 1) evidenta diferenta de nuanta intre vopseaua de pe bandouri si evideentul bluf; 2) inca imi sta pe creier acea "arsura // zgarietura" care imi va strica de multe ori buna dispozitie 3) zici ca e gata masina marti seara cand ma programez atunci nu ma mai plimbi inca o zi!!!!!!!! 4) la preluarea masinii am gasit inca pungile pe scaun si pe volan iar cel ce mi-a facut predarea nici nu s-a sinchisit sa mi le ia de acolo cand am deschis masina si am plecat. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu dau cu pietre in ei, am vazut un clio cu fata busita rau facut de ei care a iesit perfect insa eu sunt total dezamagit mai ales de acea fata de usa, peste restul as fi trecut destul de usor. Evident nu mai calc pe la ei, la o lucrare de 2 sau 3 ori mai mare Serus a lucrat impecabil ba mai mult, mi-a facut si curat in masina - am gasit totul sters de praf. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cox_runner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 April 08 ![]() |
Adevarul este ca nici macar ei nu-i pot multumii pe toti !
Eu mi-am reparat masina numai la ei si de fiecare data am fost super multumit. Dar ca si noi, totusi, sunt si ei oameni. Despre serus nici nu vreau sa mai aud, a fost de ajuns o singura data !!!!!!!! Aripa stg spate revopsita la Serus - nici macar nu s-au sinchisit sa poliseze partea de sus, unde "s-au pierdut" cu lacul, dar sa o mai si spele!! Oricum sunt sigur ca iterie de tinichigerie-vopsitorie tot DAB-ul e cel mai tare. |
--------------------
renault
megane
- b85meg
2006 privilege
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Em clar - suntem clase de consumatori, de target-uri tootaaaal diferite!
![]() Orice ar fi, eu nu imi mai bag masina la tinichigerie pana in toamna sau anul viitor in primavara! Poa' sa fie oricat de zgariata. Nu merita investitia ca timp, nervi, stres, etc pentru a ramane acele cateva zile fara masina si apoi a nu fi multumit de rezultat. Oficial sunt in greva! ![]() 16 Apr 2008, 00:19: Ah da - sa nu mai mentionez de exploatarea neconforma si inoportuna a altor parti ale masinii care nu au niciun defect - vezi fata mea de usa care a dat startul unui interior odata "virgin".... This post has been edited by Christu: 16 Apr 2008, 00:19 |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce pot sa spun? Pai faptele.
Am vopsit la ei usa, aripa, oglinda, prag stinga fata...totul f bine si frumos pina ieri! ![]() Constatare...au vopsit fara chit pe suprafetele mentionate,adica direct vopseaua pe tabla!!! ![]() ![]() Rezultatul...a sarit vopseaua pe usa pe o suprafata de 4 mm2! Am vorbit cu ei...si miine merg la constatare.Au zis ca se rezolva...pai cred si eu altfel nu ii vad bine! ![]() Revin cu detalii...ma abtin de la concluzii,sint prea nervos!Astea le trageti voi. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
Christu |
![]()
|
Cere sa rezolve cu cei de la Casca astfel incat sa obtii din nou dovada. Nu o sa fie usor.
Si ti-o vopsesti in alta parte! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De obicei baietii de la Dab mai dau chix, dar macar la ei daca te duci si le zici ca nu iti place cum a iesit si se ocupa de ea.
La alte service-uri Renault, la revedere! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
da, asa este... mie nu mi-a placut data trecuta cum mi-a iesit bandoul de la bara spate... se vedeau scursuri pe el de la apa (ploua torential cand am ridicat masina)...m-am dus la ei, le-am zis frumos si s-a rezolvat in 30 min printr-o noua revopsire
initial, cand am ridicat masina de la ei, inca nu era gata si m-am dus la o "inspectie" rugandu-l pe baiatul de la asamblari sa imi corecteze prin polisare niste chestii, de pe alte elemente decat cele vopsite de ei (facute de mine sau de ei...nu conteaza, in fine)... ei bine, saracul om mi-a facut ceva curcubee pe capota si capacul de la portbagaj, si, cand am fost a doua oara pt bandou, mi le-au corectat..nu au comentat nimic.. atat cat s-a putut ![]() ![]() oricum.. ce vreau sa spun e ca sunt de apreciat pt ca macar se straduie... mai dau si chix uneori intr-adevar dar totusi nu se compara cu alte service-uri care nici macar nu s-au sinchisit sa astupe toate gaurile cu chit si mi-au lasat tabla nevopsita pe cantul aripii .. .vorbesc aici de Ipso si Serus .. nah ca merita sa le dau numele ![]() ![]() ps: acum, dupa 2 sapt de la penultima vizita la Dab, am iar masina la ei.. tot pt tinichigerie...dar alte chestii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 8 May 2008, 08:43 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Christu o sa incerc ce ai zis tu.Sper ca s-a inteles.Eu vreau sa faca vopsirea cum trebuie asa cum scrie la carte!Adica banuiesc ca trebuie data vopseaua jos,dat chit apoi vopsit din nou...va dati seama...ma abtin sa nu injur cu greu!
Cum sa vopsesti tu fara sa dai chit!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@thunder 77: de ce sa mai mergi la constatare? la asigurator te referi? pai ei au platit o data reparatia... daca mai platesc inca o data iti maresti prima de asigurare de pomana pt anul urmator
du-o inapoi direct la Dab si cere sa o revopseasca din nou...mai ales ca au zis ca se rezolva... si apoi inspecteaza-i zilnic sa vezi ce si cum lucreaza la masina asa mi s-ar parea cel mai corect pt toata lumea This post has been edited by Meghitzanul: 8 May 2008, 08:51 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
thunder77 |
![]()
|
Nu mai merg iar pe CASCO.Si asa platesc 600 lei pe trimestru.
![]() Incerc sa rezolv cu baietzii,daca nu vor sa revopseasca CORECT masina atunci apelez a tunurile grele...adica relatie direct la Dnul Director al lor! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
Christu |
![]()
|
Mic update la reparatia de care se poate citi mai sus - dupa 2 luni de la vopsirea bandoului (care cum ziceam, a iesit mai lucios si cica se matuieste de la soare - yeah right!!!) observ decolorarea lui in pete ca sa zic asa.
Mentionez ca nu a intrat in contact cu alte substante inafara de spuma de spalatorie si solutia degresanta. In rest nu apare fenomenul pe nicio alta piesa de caroserie. Concluzia mea e ferma - in Romania ieftin. mult, bun si rapid nu gasesti. Deci timpul mai scurt in care s-a efectuat reparatia a fost platit cu varf si indesat, si aici ma refer si la arderea fetei de usa. NU vreau sa le fac reclama negativa, sunt multi useri aici pe forum multumiti de ei. Este doar o relatare a experietei mele cu ei! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
du-te la ei cat mai repede..
n-are voie sa se decoloreze.. la fel cum nu avea voie sa fie altfel decat celelalte bandouri |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Christu |
![]()
|
Da, eu inteleg ce zici tu, asa ar fi normal.
In urma unei mici zgarieturi in parcare bandoul si bara trebuie vopsite din nou. Ideea e ca de o luna eu nu ajung din lipsa maaaare de timp sa ajung sa imi iau de la politie si casco dovada dar sa mai stau sa mai si pierd timp cu ei. Eu unul prefer sa "nu ma mai risc" cu ei. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare?.... de cand sunt service hyundai?....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Bifeaza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 September 07 From: Bucharest ![]() |
stie cineva daca imi pierd garantia daca fac o reparatie de tinichigerie + vops. la ei?
|
--------------------
Renault
Megane Manager sedan 2.2 dci 105 145000km
2007
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Bifeaza,
Nu pierzi garantia; eu am avut de vopsit bara spate. In timpul cat a durat operatiunea ( o saptamana...), au devent si service Hyundai (cam dupa 25 mai). Poti pierde nervi si timp, ca-n orice service. Acum, depinde cum iti iese culoarea (la mine, a doua oara vopsita - ca prima a iesit cica mai deschisa - tot se vede f.f.f. usor diferenta de nuanta). Da, se poarta frumos, spala masina dupa, nu mi-au schimbat covorasele, au cerut reconstatare desi agentul nu solutionase cu inlocuirea barii spate, apoi au schimbat-o de tot. Concluzie: nu m-am simtit ca la Renault. Deci... e bine. ![]() MULTUMIT ! |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
Bifeaza |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 September 07 From: Bucharest ![]() |
Multumesc de raspuns..se poate sa ma mai lamuresti cu niste treburi?gen...
in momentul asta DAB este sau nu service autorizat Renault, si daca nu este , si imi fac o lucrare , in cazul in care as avea o problema ce tine de garantia renault (incepe sa imi sara vopseaua in alta parte decat cea lucrata) si cei de la service autorizat renault afla (sa zicem desi e putin probabil) ca mi-am reparat-o intr-un service neautorizat se pot folosi de treaba asta ca sa nu mai imi accepte garantia? Incaodata mutumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane Manager sedan 2.2 dci 105 145000km
2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu iti recomand vopsitoria la ei- e jalnica - dupa o luna s-a matuit vopseaua- lacul e de toata jena
This post has been edited by aleksanders: 1 Jul 2008, 11:10 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
aleksanders..poate tu ai avut ghinion...sunt multi care sunt multumiti de serviciile lor..dar este normal sa fie si clienti nemultumiti si clienti multumiti..cred ca procentul celor multumiti este mai mare.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E adevarat, dar usor-usor incepe sa scada numarul celor satisfacuti!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Alexanders, esti in garantie, du-te peste ei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si Claus tot asta a zis pentru Christu http://www.reno.ro/index.php?showtopic=438...dpost&p=1412024
De ce nu se duce ![]() This post has been edited by MHY: 1 Jul 2008, 11:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
Christu |
![]()
|
Pai nu e clar de ce nu ma duc?.....
Nu am timp sa mi-l pierd cu ei sa mi-l revopseasca gratis. Pana una alta bandoul va suferi o revopsire din alta cauza si clar - in alta parte. Deci de ce sa ma duc la ei? Ca sa mai "bage ei o fisa"? poate de data asta le iese? ![]() Sau ca sa imi mai gasesc o data tapiteria arsa de tigara? Nu merci! Nu vreau insa sa fiu inteles gresit. Sunt atatia pe forum (si nu numai) care sunt multumiti de ei. Poate in cazul meu si al lui Alex a fost o exceptie. Dar eu nu ii voi recomanda sau nu le voi mai trece vreodata pragul. Ce mi-a placut, insa, a fost timpul de executie clar mai scurt (cam cu 30%) si programarea rapida decat alte service-uri (Serus, Cobalcescu, Ipso) ptr aceeasi reparatie. Probabil si numarul de masini raportat la disponibilitatile lor a fost favorabil ptr mine in acea perioada... |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Am fost ei eu la ei.. In mai ma lovise unu in spate si aveam bara spate zgariata si bandoul nitel spart. Inainte sa plec in Grecia (plecam vineri si m-am dus la ei exact cu o saptamana inainte) am fost la ei si facut programare pe loc, nu am lasat masina la ei. Au facut reconstatare, pt ca agentul nu daduse initial schimbare bara...
Sambata s-a vopsit bara si marti am fost la ei pt montaj. Culoarea, avand in vedere ca ei n-au vazut masina a iesit bine, se vedea o diferenta de culoare, normala insa din pct meu de vedere, tinand cont ca masina a stat 2 ani in soare... Deocamdata nu s-a intamplat nimic cu bara, au lucrat foarte atent.... Sper sa nu cobesc, sunt multumit.. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Solon |
![]()
|
Nu stiu daca diferenta de culoare e chiar ok! In mod normal nu ar trebui sa existe diferente!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
Se pare ca au o problema la prepararea / pregatirea suprafetelor inainte de vopsire si la nimerirea nuantelor.
Nu imi dau seama ce e asa de greu sa nimereasca nuanta - totul se face pe baza unui CMYK de pe paleta de culori care se confrunta cu placuta ovala a masinii. Anyway...! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi bine sa fie asa simplu ... eu stiu ca la un cod ce culoare pot fi multe alte subcoduri de nuanta ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:40 |