Kit distributie Laguna II, schimbare - recomandari
![]() ![]() ![]() |
Kit distributie Laguna II, schimbare - recomandari
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corect. M-am prins ce zici, ca schimbi numa kitul de accesorii. Nu cred ca ar trebui sa ai nici o problema cu distributia, nici sa umbli la ea pana la 60 de mii.
@traffictours: la VW se face la 90 de mii (cel putin la Passat). |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La 90.000 scrie in carte, cei de la reprezentanta VW din Constanta o fac la 70.000 cum am spus..
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Cluj nu se practica reducerea la nr de km revizie, dar no, doar e PoRo
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cri123 |
![]()
|
Ai dreptate.
Insa eu ma refeream ca distributia nu prea prezinta probleme la 60 de mii de km, pe cand la accesorii se mai intampla (mai ales curea de proasta calitate - in cazut tau role), iar schimbarea curelei si kitului de accesorii nu ar trebui sa afecteze cu nimic distributia. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
delpiero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 24 October 06 ![]() |
Salutare,
ce parere aveti de urmatoarea oferta: QUOTE Buna ziua, Referitor la intrebarile dumneavoastra, raspunsurile ar fi: 1. kit distributie 440 2.kit accesorii 670 3.placute fata 322 4.placute sp 220 5.bucsa punte 278*2 6.ulei cutie 35*3 7.filtru ulei 19 8.filtru aer 55 9.filtru habi 95 10.filtru mot 95 11.ulei motor competition 120 11.manopera aprox.25h*65ron Timpul aproximativ de asteptare la programare este de 3 zile, iar lucrarea dureaza 2 zile. Multumim. Service autorizat Renault. Merita? |
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Luxury 2.0 dCi Renault Laguna Expression 1.9 dCi - 2002
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Pentru reno preturile sunt chiar ok. Mai ales la placute.
La bucsi punte spate ai economisi cam 140 RON daca leia gasi SWAG. Uleiul competition nu stiu ce e dar nu te lasa pe mana lor, pune Elf 5W40 sintetic cam 160 RON 5 litri la metro. Filtrele au preturi ok. Pompa de apa? E inclusa undeva? Lipseste din oferta. Manopera, in cazul meu: 1 distributie cu accesorii 500 RON, sch bucsi punte spate 100 RON, sch filtru motorina 20 RON. Restul au manopera gratuita la serviceul de unde le cumpar... Total 620 RONm fie 700 cu ciubucuri etc. In cazul tau manopera iese 1625... This post has been edited by bh07xyk: 30 Jan 2007, 14:13 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
delpiero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 24 October 06 ![]() |
Banuiesc ca service-ul unde faci tu operatiunile (mai ales cele cu manopera gratuita) nu e din Bucuresti...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Luxury 2.0 dCi Renault Laguna Expression 1.9 dCi - 2002
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Placute fata Lucas luate de la Augsburg 1,8mil. Mi se pare foarte mare pretul la placute fata!
Dar e normal sa fie asa, ca doar cumperi de la Renault!!!! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
trebuie sa schimb si eu distributia la Laguna mea....si iata ce preturi am gasit la magazinul Crest din Ploiesti:
-curea distributie (GATES) 87 lei -pompa de apa (RUVILLE) 133 lei -rola intinzatoare(fara suport)(INA) 155 lei -rola intinzatoare (cu suport)(INA) 226 lei -filtru aer (MANN) 57 lei -filtru motorina (MANN) 39 lei (aici nu stiu sigur daca e cu totul sau e doar cartusul...banuiesc ca la pretul asta e doar cartusul) mentionez ca la alte magazine preturile sareau pur si simplu in aer....cureaua era 230, rola 337 ![]() mai astept inca o "super oferta" si apoi ma hotarasc de unde iau... This post has been edited by vick20: 8 Feb 2007, 15:05 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Vezi și la www.elitecat.cz ! De cercetat bonitatea producătorilor și a furnizorului!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
vick20 |
![]()
|
intrebare: rola intinzatoare se schimba cu tot cu suport, sau doar ea?
si la filtru de motorina, se schimba doar cartusul sau tot filtrul? multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Pai daca ti-au gasit exact filtrul pentru masina ta si costa 39 lei poti fi sigur ca este doar cartusul. Nu se mai schimba altceva. Dar verifica tu bine ca eu m-am dus la Elite si ei imi dadeau din ala cu tot cu borcan. Am deschis capota, i-am aratat ca se desface borcanul si i-am zis ca eu stiu ca se schimba doar cartusul, iar el tot o tinea ca la masina mea trebuie de ala cu totul.
|
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
vick20 |
![]()
|
merci Andrei.....dar despre treaba cu rola si cu suportul ce-mi puteti spune?
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
vick, du-te la motormania!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A fost
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
feclistluci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 24 January 07 ![]() |
Salut!
Stie cineva cam cat costa sa schimb distributia de 3.0V 24valve(o revizie de 120.000)?Am incercat sa dau niste mailuri dar nu mi-a raspuns nimeni de la niciun service.Cam cat dureaza o astfel de operatie,o zi doua/? |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
vick20 |
![]()
|
azi am schimbat si eu distributia (rola, pompa apa si curea) si m-a dus la un total de 480 ron.....putin peste sfert fata de ipso ploiesti!
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pretul e numai pentru piese, dar distributia respectiva are doar o rola? Si cam care ar fi aia, cea intinzatoare sau cea de ghidaj? Ca daca cumva are doua (ceea ce este f. probabil) atunci n-ai facut nimic, trebuie schimbata si cea de-a doua.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
feclistluci |
![]()
|
ick20-unde ai facut distributia,la ce service?Cat a durat?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prețul este total, adică 280RON piesele (pompa de apă, rola întinzătoare, cureaua), și 200RON manopera.
Acest tip de motor are doar o rola, cea întinzătoare, cealaltă rola e defapt pompa de apă ![]() Service-ul este în Ploiești. This post has been edited by Catalin Marinarul: 15 Feb 2007, 18:23 |
--------------------
-
-
|
|
traffictours |
![]()
|
Pana la urma despre ce motor e vorba? Ca pretul pt. piese e cam mic pt. Renault, nu prea iese rola aia intinzatoare la socoteala(in general e cam 50-80 de euro sau chiar mai mult), cel putin asa cred eu...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
feclistluci |
![]()
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Stie cineva cam cat costa sa schimb distributia de 3.0V 24valve(o revizie de 120.000)?Am incercat sa dau niste mailuri dar nu mi-a raspuns nimeni de la niciun service.Cam cat dureaza o astfel de operatie,o zi doua/? |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
feclistluci -- se pare ca lumea de aici de pe forum nu prea are motor ca al tau, altfel fi sigur ti-ar fi raspuns cineva pana acum.
Revizia + schimbul de distributie nu dureaza mai mult de o zi intr-un service Reno. |
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
feclistluci |
![]()
|
drati71-
![]() Multumesc,eu am serviciul cu program 9-18,e cam greu sa ma invoiesc,de aceea va intrebam,macar sa stiu cam cat dureaza.Sunt convins ca cineva mi-ar fi raspuns...am insistat am crezut k poate se mai uita cineva pe topic. Nu stiu de ce sunt asha rare motoarele astea,eu sunt super multumit de el ca si randament,chiar k si consum,pentru un motor asha de mare, e super OK. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 15 Feb 2007, 18:34) Pana la urma despre ce motor e vorba? Ca pretul pt. piese e cam mic pt. Renault, nu prea iese rola aia intinzatoare la socoteala(in general e cam 50-80 de euro sau chiar mai mult), cel putin asa cred eu... E vorba de motorul 1.9 dCi de pe Laguna II, cel de 120cp... Nu înțeleg ce nu înțelegi ![]() Rola nu trebuie neapărat schimbată cu tot cu suportul ei, dacă acesta nu este uzat, și nu prea are cum să se uzeze... Nu știu ce socoteală faci tu, piesele sunt de firmă, similare cu cele ce au fost pe mașină... O să apară și proprietarul să te lamurească...în curând ![]() Ca timp, aproximativ 2.5 ore. This post has been edited by Catalin Marinarul: 15 Feb 2007, 19:33 |
--------------------
-
-
|
|
traffictours |
![]()
|
Mai omule, rola intanzatoare are si un resort care practic intinde cureaua, dar ma rog, vad ca esti foarte la curent cu problema desi nu e masina ta, de-aia nici n-am mai stiut despre ce motor e vorba, pana la urma poate sa le ia si gratis si sa schimbe ce vrea, eu am vrut doar sa zic ca daca nu schimba tot ce trebuie schimbat la distributie se amageste doar(sunt multi care fac asta). Asta e si scuzati-ma ca m-am bagat in discutie, nu trebuie sa ma mai lamureasca nimeni de nimic, sa fie sanatos si sa-i mearga motorul fara probleme!
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
vick20 |
![]()
|
cum zicea si Catalin...am aparut
![]() aprob tot ce a zis si el, a stat langa mine si cand am luat piesele si cand au fost montate! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
vick20 |
![]()
|
traffictours, stai asa nu te supara:)...Catalin doar ti-a explicat ce s-a intamplat.....motorul este 1.9 dCi , 120CP, si in kitul de distributie (FARA kitul de accesorii, care nu are nici o legatura) intra cureaua, rola intinzatoare (care nu stiu sa aiba vreun resort cum zici tu) si pompa de apa.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:37 |