Scartait de bord
![]() ![]() ![]() |
Scartait de bord
Torok |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 18 February 12 From: Tirgu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
NU cred ca se rezolva doar cu ungere, piesele alea sunt tocite si nu se mai rotesc.
O sa vezi... mai bine se schimbi, macar intre ele daca tot le dai jos. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Torok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 18 February 12 From: Tirgu Mures ![]() |
Inradevar daca tot o desfac ar fi si mai bine sa procur dinainte acele piese....doar ca nu stiu ce sa cumpar de la dezmembrari....
|
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
sa te uiti atent ca este posibil sa fie rupta piulita din stalp. Cand deschizi portiera, vezi partea prinsa de stalp daca nu se misca sau se forteaza. Vezi sa nu fie urme de fisuri pe tabla ce acopera stalpul
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Torok |
![]()
|
Am examinat mai atent usa din dreapta-fata care trosneste. In stalp opritorul este prins bine, nu se misca , nu sunt crapaturi. Acum am oobservat -cand dsechid usa nu tosneste doar cand inchid (din deschisa la maxim) atunci trosneste una dupa care la celalate "trepte" pana cand se inchide este silentioasa.
|
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
E problema pe care ti-a spus-o audiofilu'.Am avut si eu la fel la usa de la sofer si cu ajutorul rolei pe care am primit-o de la el (multumesc din nou) s-a rezolvat.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
Torok |
![]()
|
audiofilu'- un opritor cu role complet cat costa?
12 Feb 2015, 08:35: si conteaza sa fie exact de pe acelas usa ca a mea? This post has been edited by Torok: 12 Feb 2015, 08:35 |
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Problema e delicata, aceeasi poveste era la mine acum multi ani, am fost la un atelier si am executat 4 role (ziceam sa le schimb pe toate) dar a fost cazul doar o simpla rola sa o schimb, restul (la pasager) doar au fost schimbate si rotite.
Am eu un opritor complet (cu role originale, nu noi) dar nu mai retin de pe ce parte, sa ma ajute cineva: sunt interschimbabile sau "dedicate" unei parti? Pretul habar nu am, la fel, poate imi spune cineva. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Torok |
![]()
|
Sa vad...sun la cateva dezmembrari sa vad daca au si cat costa.
12 Feb 2015, 18:19: Am luat una exact pt usa dreapta fata...40 lei. Din cate am vazut montarea nu e greu...mai greu ma gandesc sa iau jos tapiteria....mai ales ca acum e frig si plasticurile alea se rup usor. 12 Feb 2015, 18:20: poate astept sa seincalzeasca timpul.. This post has been edited by Torok: 12 Feb 2015, 18:20 |
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
Torok |
![]()
|
Azi m-am apucat sa schimb opritorul. Ma gandeam cum sa fac...trebuie luata jos tapiteria de pe usa...destul de nasol. Am desfacut surubul din stalp si am slabit cele doua suruburi din usa cu care este fixat opritorul.Am ales o cale mai usoara ca sa scot opritorul.... am scos boxa din usa si pe gaura de la boxa ,cu geamul ridicat, am bagat mana si am scos opritorul prin gaura. Rolele de plastic nu erau sparte doar una era un pic uzata. Am scos stiftul pe urma rola respectiva si am rectificat...Am uns bine cu vazelina si am pus inapoi tot prin gaura de la boxa si functioneaza perfect de silentios. Toata lucrarea am facut intr-o ora.Deci cel pe care am luat de la dezmembrari o am in plus. Daca trebuie cuiva ii dau.....am mai invatat si eu ceva pe propria piele de aceea am scris in acest topic si sfatuiesc ca oricine cine are asemenea probleme poate rezolva fara costuri.
|
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Ramane de vazut, asa am crezut si eu initial ca merge. La usa din dreapta a trebuit sa schimb rolele, la aia din stanga inca nu. Depinde si de gradul de uzura...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Torok |
![]()
|
Ar trebui sa mearga pt ca rola care a fost uzata am adus iar la forma perfect cilindrica..deci e ca noua. Ramane de vazut.
|
--------------------
Renault
Koleos ph3
2014 Limited
- MS72DAA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 16:34 |