Ce parere aveti de ABS si AFU?, FRANE
Ce parere aveti de ABS si AFU?, FRANE
Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
Ce parere aveti despre abs?Eu consider ca e o mare porcarie asta datorita faptului ca, caracteristicile de franare sunt foarte mult diminuate in special in cazul in care aderenta este scazuta(zapada, gheata,nisip).
Poate nu e asa la toate si e o problema doar la masina mea!Dar la mine in mom. in care intra abs nu mai am frana deloc pt.o fractiune de secunda dupa care incepe sa tina iar dar foarte anemic!Am condus multe masini cu abs dar la celelalte abs te ajuta si franeaza eficient! Alta treaba,am facut un test,am gasit o sosea putin circulata si am franat de la 50 km pe ora cu abs in functiune dupa care am dezactivat abs-ul(scos siguranta)si am executat aceeasi franare pe aceeasi suprafata(zapada batatorita)din acelasi loc si cu aceeasi viteza iar masina s-a oprit cu 10 m mai repede! Atunci va intreb eu la cei bun oare abs-ul asta?Ma enerveaza ca nu il pot dezactiva doar pe el pt.ca daca scot siguranta nu mai merge vitezometrul si nici directia nu mai este corect asistata!:( Am facut si test de frana pe stand si ei spun ca e ok,iar eu le dau dreptate pe stand viteza e foarte mica si abs nu intra! As vrea ceva pareri si sfaturi de la voi! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege BV 99 DYK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:33 |