Revizie 15.000 km / Prima revizie, benzina si diesel
![]() ![]() ![]() |
Revizie 15.000 km / Prima revizie, benzina si diesel
adister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Nasol....am prima revizie gratuita la IPSO...si speram si eu ca puteam sa asist...asta este...
@mem Mersi mult pentru sfatul cu fisele! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
isariionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 March 06 ![]() |
Am facut si eu revizia la masina mea (Clio symbol - 2006) . Total 330 ron, la Mavexim - Targoviste. Pot spune ca mecanicii sunt super Ok, amabili si promti. Toata revizia s-a facut in prezenta mea , la vedere si mi s-au inapoiat toate lichidele ramase si comsumabilele schimbate. Totul in 2 ore. (schimbat uleiul, filtrul de aer, cel de polen, filtrul de ulei, antigel completat, tester, verificat amortizoare). Nu am ce sa le reprosez.
![]() |
--------------------
renault
Megane
Megane 2
|
|
jedeka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 29 September 06 ![]() |
Am facut si eu prima revizie la Cobalcescu... 440 lei. Au schimbat tot ce era necesar la prima revizie (si au completat si lichidul de parbriz... deh, am uitat sa-l mai umplu... 11 lei doar pentru asta daca imi aduc bine aminte) + ceva la directie.
La inceput mi s-a parut ca merge ca melcu', abia tragea la 2000 de ture, eram nevoit sa retrogradez frecvent dintr-a 5-a intr-a patra pentru o depasire... acum, dupa ce am schimbat si motorina (de la Petrom Euro IV la OMV Sprint Diesel) parca e mai sprintena. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2006
1.5 dci, 80CP
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
![]() Ps. ai avut cumva masina pe benzina inainte? This post has been edited by ionutmar: 13 Feb 2007, 08:30 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
jedeka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 29 September 06 ![]() |
La mine intr-a 5-a , la 2000 de ture (cuplul este la 1750 daca nu ma insel) are in jur de 90 km, si urca relativ repede la 130.
Imediat cum am luat-o din service am facut un drum la Craiova si de la 90 la 110 ajungeam in peste 10 secunde... ceea ce e extrem de mult. Practic, cu acceleratia la blana, se chinuia rau de tot sa prinda ceva viteza. (In mod normal de la 90 la 110 ajung in maxim 5 secunde, intr-a 5-a). Nu stiu care a fost motivul (motorina, schimbul de ulei, revizia) dar m-au sunat la vreo saptamana cei de la service pentru sondaj. Din cauza ca pentru calitatea serviciilor le-am acordat nota 2 si le-am spus de simptome, m-au rechemat la o verificare pe computer... la care nu a iesit nimic, bineinteles (si am mai dat si 50 lei pentru asta). Acum pare sa se fi rezolvat insa tot tind sa cred ca inainte era mai sprintena. Se poata insa sa mi se para deoarece inainte mergeam si mai incet (in jur de 90 km, acum 110). PS: E prima mea masina, asadar nu stiu cum e pe benzina. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2006
1.5 dci, 80CP
|
|
marina39 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 July 06 ![]() |
Unde ai facut revizia isariionut ca eu la prima revizie la aceeasi masina am dat 6000000 la a doua 7000000 si cu toate ca le-am spus ca am o bataie in fata si am facut si probe cu un mecanic de-al lor la volan au spus ca nu are nici un defect.Acum dupa o luna dupa a doua revizie am dus-o la un mecanic particular si trebuie sa ii schimb bieletele si rulmentii dreapta fata.Ca sa stiti asta se intampla la autoeuropa Timisoara.e bataie de joc pe fata la doua zile dupa revizie ma mai si suna sa ma intrebe daca sunt multumita de servicii.Le-as spune eu acum cat sunt de multumita.Nu am avut voie sa stau langa masina pe perioada reparatiei..As vrea sa aflu cam care sunt preturile la piesele renault,mai ales la cele pe care trebuie eu sa le inlocuiesc.Va multumesc
|
--------------------
renault
clio symbol
2005-fidji
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
@marina39
QUOTE(isariionut @ 13 Feb 2007, 00:16) Total 330 ron, la Mavexim - Targoviste .Iar in legatura cu intrebarea ta, preturile sa stii ca sunt destul de piperate in reteaua Renault. Daca masina nu mai este in garantie, eu unul nu as cumpara piesele de la ei. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
@marina39 "eu la prima revizie la aceeasi masina am dat 6000000 la a doua 7000000"
Sigur ai Renault Clio? mi se pare furt pe fata ..prima revizie trebuie sa ajunga undeva la maxim ~350 ron Ataseaza o copie la deviz sa vedem si noi ce a costat asa mult sau detaliaza cu ce ce operatiuni au efectuat si ce piese au schimbat |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
marina39 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 July 06 ![]() |
mi-au schimbat doar uleiul si filtrele de motorina si aer dar mi-au pus manopera de am ramas muta la prima revizie manopera a fost 120 RON iar la a doua doar receptia masinii a fost undeva la 30 RON restul au fost preturi pentru consumabile de exemplu uleiul la motor undeva la 130RON iar filtrele au fost si ele foarte scumpe.Sunt foarte dezamagita de servicii in comparatie cu preturile.Astazi am auzit ca reprezentanta de la Timisoara este cea mai proasta din tara si practica cele mai mari preturi.La a doua revizie trebuia sa schimbe si placutele de frana dar au spus ca mai merg.Oricum ma astept sa imi cada si alea cat de curand.Cred ca ar fi mai bine sa vand masina si sa imi iau alta marca.Renault nu este mult superioara daciei.Dupa aproximativ 100 km au inceput greierasii care acum sunt ca in miezul verii dar ii ignor.Mecanicul care mi-a verificat ieri masina azi a spus ca ar putea fi defecta cutia de viteza.Cred ca e cam repede dupa 35000 km parcursi.pe langa asta masina e cumparata in rate si excrocii de la banca pe langa ca te obliga sa iti faci full casco iti si maresc dobanda la fiecare 6 luni.Am luat o mare teapa cu masina asta cred.Sa vedem ce se mai intampla .Voi reveni sa va spun cum am rezolvat problema.Va salut si mersi pentru sfaturi
|
--------------------
renault
clio symbol
2005-fidji
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Duyu |
![]()
|
Despre ce service vorbesti? AMAT Pitesti?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
da. Acuma sa nu intelegi ca e lapte si miere aici, dar macar nu trag pe nimeni in teapa si au preturi corecte.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
isariionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 March 06 ![]() |
Revin cu cateva lamuriri: firma MAvexim se afla la Intrarea in orasul Targoviste dinspre Ploiesti.
Referitor la calitatea servisului de acolo va pot spune ca acum 2 sapt. am fost la ei, suspectand un zgomot deranjant la directie (merg f. mult cu masina pe drum prost de tara). S-au uitat imediat la ea, au mers la verificare si au dat verdictul: Defecta bieleta de directie- stanga. Mi-au cerut talonul, au pus masina pe elevator si PE LOC mi-au rezolvat problema (2,5 ore) . Mi-au dat talonul si am plecat. Impecabil totul, zgomotul a disparut. Mentionez ca nu m-a costat absolut nimic (masina este in garantie - 50.000 km garantie la directie). Jos palaria! ![]() |
--------------------
renault
Megane
Megane 2
|
|
Duyu |
![]()
|
Astazi am efectuat si eu prima revizie tehnica la IPSO Otopeni. Nu m-a costat nimic, in baza cecului de revizie gratuita primit de la dealer, la achizitonarea autoturismului. S-au schimbat: uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer, si s-a completat cu 2 litri de lichid de spalare parbriz. Sunt multumit de cum s-au miscat baietii, totul durand aproximativ o ora!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Tinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 February 07 ![]() |
Eu am facut revizia la 10 000 km. 245 ron, schimb ulei, filtru, mai aveau ei gratuit completare lichid parbriz si alte maruntisuri. Baietii (Dedeman Bacau) foarte de treaba. Intrebare: trebuia schimbat si filtrul de aer?
|
--------------------
Renault
Symbol expression
2006 (octombrie) 1.5 dci
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu,...e prea devreme, la prima revizie. La revizia a doua sa ceri sa ti-l schimbe.
Oricum acum l-au dat jos si curatat cu aer comprimat...asa ca... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
marina39 daca se schimba la un dCi si filtrul de motorina revizia duce spre 600 RON (200 RON filtru motorina,aproximativ 100+ RON foltru aer+filtru habitaclu, ulei+filtru ului cca 150 RON + manopera).
Problema e ca filtrul de motorina nu se schimba la 10.000 km ci la 20 sau 30kkm. Depinde de utilizator/service. Astfel prima revizie trebuia sa fie cca 350-400 RON iar a doua cca 550 RON. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
Facut astazi prima revizie la masina din semnatura la Serus, la 13.250 de Km... Pret total 440 RON, incluzand aici si alte mici operatiuni gen desfundat duza spalare parbriz, remediat problema vajait usa sofer la viteza si remediat troncanit in usa din dreapta. Mai nasol e ca a durat aproape 4 ore...
![]() |
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
Duyu |
![]()
|
QUOTE(allex82 @ 9 Mar, 12:10) Mai nasol e ca a durat aproape 4 ore... Eeee....macar ai scapat de greierasi! ![]() QUOTE(pablo @ 6 Mar 2007, 11:01) Problema e ca filtrul de motorina nu se schimba la 10.000 km ci la 20 sau 30kkm. Mie la IPSO Otopeni, aproape ca vroiau sa-mi bage pe gat si filtru de motorina la prima revizie...ma luase ca asa e bine, ca la motorina de la noi...etc...prostii din astea...si l-am lamurit eu...am scos cartea de intretinere si i-am aratat ca acolo scrie ca filtru de motorina se schimba la 20k km, sau la a 2-a revizie tehnica. Atunci m-a lasat in pace si n-a mai zis nimic! ![]() Va salut! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare la toti!
De vineri 16.03.2007 sint posesorul unui Symbol Fidji de 11.000 si ceva km luat de la Meridian Vest cu banu jos... ![]() Masina mai are 1 an garantie. Curind se apropie si revizia mea de 1 an...si citind aici toate paginile am invatat multe! ![]() Am dat un email la Filaret si in functie de ce zic ei o sa ma hotarasc...ori la ei ori la IPSO sau Mach1...sa vedem ![]() Masina e neagra ![]() ![]() Abia astept sa cobor sa ma uit daca are filtru de polen.Eu cred ca are pentru ca nu baga praf aproape deloc. Altfel cind am plecat vineri cu ea...bagam picioru in frina ca iobagu ![]() ![]() ![]() Lichidele mele sint toate pline....aaa era sa uit.Ma duc frumusel la verificat jentile,si STUPOARE...erau usor descentrate,toate 4!!! ![]() M-a costat cu totul 135 ron.Deh...asta estem drumurili la Romanica. Inca o chestiune...am observat ca are mici pete albe de maxim 1mm,si cum am citit tot pe forum cica de la pietre ! ![]() Sper ca la polish sa iasa... ![]() Gata si scuze de postul stufos... Bafta si piese eftine si bune ca astia la service este bagabonti... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
s-o stapanesti sanatos si fara probleme...
1. nici mie nu-mi baga praf sau noxe in interior iar la revizie am vazut ca nu am filtru de polen, acu i-am pus ![]() 2. la filaret m-au lasat cu piesele mele... |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult.
![]() O sa verific daca are filtru de polen...sa inteleg ca acest filtru de polen e cel din carte caruia ii zice filtru habitaclu? ![]() Deci mai exact eu ce sa iau?(1.filtru aer-sa inteleg aer conditionat?-,2.filtru ulei,3.filtru polen-numit si habitaclu? plus ulei Elf...si sa ma rog sa nu aibe alte probleme! ![]() Si de unde sa le iau? Filtrul de polen il iau eu de Solenza marca Valeo si il pun eu cu minutza mea daca nu are... ![]() Ca filtru de benzina am vazut ca se schimba mult mai tirziu... ![]() Acu nu's ce sa pun? Elf 5w40 sau 10w40...parca iarna ar fi mai indicat 5W40... P.S. : stie cineva cit o costa o instalatie de spalat geamuri ptr clio ? This post has been edited by thunder77: 19 Mar 2007, 17:37 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Da filtru polen/habitaclu e tot una ... ai la tutoriale un topic unde iti arata ce si cum se schimba, ai topic dedicat cu preturi si modele etc. (numai sa cauti).
Va rog nu deviati de la subiectul topic-ului. Pentru alte informatii si intrebari folositi search prima data. Mersi, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Felicitari
Cat ai dat pe masina? Vezi ca pentru a ajunge la filtru de polen trebuie desfacute cateva piese, nu este greu, dar citeste topicul respectiv sa vezi ce ai de facut Am inteles ca mai nou nu se mai dau inapoi piesele uzate din ratiuni ecologice Bafta |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
thunder77 |
![]()
|
A costat 8000 euro.Mult...putin...judecati voi.Eu zic ca e ok.
![]() Am sa ma uit chiar in seara asta...daca mai am chef;ma roade gindu...am ori nu am? cmandrei am gasit ce ma interesa;acum stiu cum sa ma uit daca am sau nu filtru de habitaclu...merci Ca posesor de 4 zile a acestui model ma declar super multumit!Am citit foarte mult pe forum de ABS si la cit trebuie schimbate vitezele. Eu am simtit pe pielea mea ce e ala ABS pentru prima oara vineri la o frina de urgenta!Stiam din teorie cam cum se comporta...dar cind am simtit vibratiile am zis ca se rupe ceva... ![]() ![]() Altfel o sa revin cu detalii legate de revizie cit de curind. Pina atunci succese nebanuite... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@thunder77: Mult mai important decat filtrul de aer e cel de benzina! La revizia asta poti cere doar suflat cu aer comprimat...ma refer la f. de aer. Si 'investeste' intr-un f. de benzina, e mult mai important sa-ti pastrezi sistemul de injectie curat!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
thunder77 |
![]()
|
Asa e hellcat...dar filtru de benzina scrie ca mai tirziu trebuie schimbat.Dar la ce benzina avem noi...nu e de mirare ca trebuie schimbat.
Pentru Renault-isti mai exact Clio Symbol-isti poate facem o iesire asa undeva la un gratarel...si o berica,mai facem niste teste,mai schimbam o impresie si facem si o asociatie ca sa dam de pamint cu astia de la service-uri ca si-au luat-o in cap! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
revin cu detaliile promise la Postare #344:
piccttuu_007.jpg ( Size: 81.48k ) Number of downloads: 172 piccttuu_010.jpg ( Size: 134.98k ) Number of downloads: 178 piccttuu_011.jpg ( Size: 115.07k ) Number of downloads: 158 piccttuu_012.jpg ( Size: 111k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
thunder77 |
![]()
|
Si eu ma pregatesc pentru revizia de 1 an la Auto Filaret,marti ora 8:30...
Am cumparat urmatoarele: filtru habitaclu - 32.5 RON(Valeo-de Solenza); filtru aer - 51.5 RON;filtru ulei - 23 RON,toate cumparate de la magazinul de piese Dacia(Sos Mihai Bravu aproape de parcul obor-originale Renault) plus 4 litri ELF 5W40 Excellium Ldx - 100 RON de la Carrefour ![]() Ar mai trebui filtru de benzina;cei de la Filaret recomanda sa il schimb. M-am uitat la filtrul de aer si nu e asa murdar...acum asta e,m-am grabit!Puteam doar sa cer sa il sufle cu aer. ![]() Poate sa il pastrez pe asta nou si sa cer sa il sufle si la a doua revizie sa il pun pe cel nou. ![]() Am schimbat eu filtru de habitaclu...singur singurel ![]() ![]() Duminica o ridic pe rampa sa vad IO cu ochii mei ce filtru de benzina e...ca imi zise o duduie de pe Pantelimon ca cica se potriveste filtru de pe Solenza! ![]() M-am bagat sub masina si pot confirma vizual ca 95 % asa e... ![]() Poate cineva sa confirme 100% ? Revin marti seara dupa ora 20 cu detalii despre revizie. ![]() Pina atunci tineti aproape... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:49 |