BECURI faza lunga si scurta, philips vs. osram sau altele
![]() ![]() ![]() |
BECURI faza lunga si scurta, philips vs. osram sau altele
diesel_power |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|||
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
eu am philips x-treme vision si sunt super multumit ...cu mult superioare celor dinainte standard..
This post has been edited by AlexNIT: 18 Oct 2012, 13:37 |
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
tty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 December 04 ![]() |
stie cineva daca becurile de far de la mtec au protectie uv?
This post has been edited by tty: 24 Oct 2012, 20:10 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Informatia asta trebuie sa apara pe ambalajul produsului.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam de vreo saptamana mi-am montat pe faza scurta HELLA standard foarte slabe in comparatie cu ce am avut inainte ,Philips BLUE VISION
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
tty |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Au protectie uv.... Dar vezi sa nu fie de raliu de 100w
ce becuri vrei sa iei de la mtec ? This post has been edited by BannedHost: 24 Oct 2012, 22:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
tty |
![]()
|
asa ceva as vrea dar nu sint sigur de protectia uv si nici nu am vazut prin magazine sa citesc ce scrie pe ambalaj!
http://www.esderman.ro/instalatii-xenon/mt...ite-h7-55w.html This post has been edited by tty: 25 Oct 2012, 20:11 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
incercati si ''xenon blue design''. sunt niste chestii care se gasesc la real la un pret foarte ok, vreo 45 de lei pe set. le-am luat dupa ce mi s-au ars osram nightbraker si nu aveam de gand sa mai dau peste 120 de lei pe 2 becuri... spre surprinderea mea, parca lumineaza mai bine. si nici nu e efectul ala de lumina albastra, care nu se vede pe ploaie.
mai este o varianta, de la aceeasi firma, ''gold design'' (care cica e cu 50% mai puternica). diferenta de pret e de vreo 10-15 lei. nu o sa gasiti pe cutie nimic despre filtru uv, dar au. eu am becurile de mai bine de un an si farul nu a patit nimic. |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai am eu un set de cosmos blue de 4750 grade kelvin.. Si pot spune ca dupa 3 luni cat le-am folosit nu s-a topit nimic
![]() This post has been edited by BannedHost: 29 Oct 2012, 23:17 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
banned, la 4700 de kelvin cred ca se impaca bine cu ploaia, nu? ca alea de 6000 si mai sus au mari probleme... stiu pe cineva care a avut de 8000 de kelvin si pe ploaie era chior...
nu stiu cum e treaba cu mtec-ul, nu le-am incercat, stiu doar ca eu sunt foarte multumit de lumina de la chestiile astea din real, iar pretul este unul extrem de decent in comparatie cu alte becuri care chiar fac lumina... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
BannedHost |
![]()
|
Sincer nu le recomand cele cosmos blue... Poate in showroom sau daca ai o masina de expozitie, da.. Dar in rest.. Esti chior cu ele... Cu faza lunga mai vezi ceva.. Intradevar lumina e alb spre albastra dar scrie si pe ambalaj ca cele cosmos blue n usunt omologate pentru strada, doar competitii si / sau showroom.. Restul nu le-am incercat. Acum am osram cool blue intense de care sunt foarte multumit si pe ploaie si pe ceata, peste tot
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
alamicx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 September 12 ![]() |
recomand osram silver white
am un far un pic exfoliat si unul aproape nou, pe cel varza am osram, celelalt bosch, osramul bate mult mai bine chiar cu farul varza |
--------------------
ford
focus
2000
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
da, osram silverstar e clasa de mijloc de la osram, dar nightbraker sunt mai puternice... dar si mai scumpe.
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
kimi_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Redeschid topicul cu o intrebare: Are cineva Osram Nightbreaker Unlimited (H7)? Se vede vreo diferenta intre acestea si Nightbreaker Plus?
In teorie: Nightbreaker Unlimited: Product benefits Up to 110 % more light on the road (compared to standard halogen lamps) Up to 40 m longer beam of light (compared to standard halogen lamps) Up to 20 % whiter light (compared to standard halogen lamps) Drivers spot obstacles and dangerous situations much sooner Optimum light for more reaction time Patented blue ring coating for less reflected glare More efficient light production thanks to optimized inert filling gas formula Higher resilience due to robust coil desig Nightbreaker Plus: up to 90 % more light on the road, up to 35 meters longer beam of light and up to 10 % whiter light compared with standard halogen lamps Ia uite cum se lauda baietii de la Osram cu Night Breaker Plus: link A doua intrebare: are importanta daca cumpar 2 becuri separate sau un blister care contine 2 becuri? Din pacate, nu am gasit decat separat. This post has been edited by kimi_ro: 15 Dec 2013, 20:09 |
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Incep cu sfarsitul, la intrebarea 2...n-are nimic. Daca becurile sunt identice poti sa iei linistit 2.
Singura diferenta e ca setul l-ai gasi probabil mai ieftin ca si pret per buc fata de 2 becuri separate, in rest nu e diferenta. La intrebarea 1....personal n-am Osram, are un coleg de munca pe symbol, daca imi amintesc bine cele Plus. Se vad bine, sunt clar o schimbare mult in bine fata de ce avea stoc. Personal le vad un pic sub Phlips Xtreme Vision pe care le am eu pe masina, insa n-as zice ca e diferenta extrem de mare. Nici n-as putea sa-ti zic ca unele ar lumina mai bine decat celelalte, ci doar ca lumineaza un pic...altfel. Nu stiu sa-ti descriu cum anume "altfel". Insa sunt "bece" bune ambele. This post has been edited by vallixx: 15 Dec 2013, 23:50 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
BannedHost |
![]()
|
Eu am avut x-treme vison si am dat pe set de h4 cam 100 lei .... dupa un an jumate le-am schimbat cu niste osram cool blue intense si se vede diferenta, si pe ploaie si pe uscat ... si pretul a fost undeva la 45 lei pe set... La philips platesti in primul rand firma, apoi ce ofera... La osram inca nu e asa, el axandu-se doar pe produse de iluminat
daca gasesti asa ceva ar fie cea mai buna alegere http://www.osram.com/osram_com/news-and-kn...ition/index.jsp This post has been edited by BannedHost: 16 Dec 2013, 14:44 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
kimi_ro |
![]()
|
@vallixx - multumesc pt raspuns. Ma gandeam eu ca nu e nicio diferenta dpdv al calitatii ci doar dpdv al pretului. Pt ca ma grabeam, am achizitionat 2 bucati separate de Osram Nightbreaker Unlimited la 45 RON/buc. Un motiv a fost acela ca sunt un pic mai ieftine decat Philips X-treme vision dar si pt ca aveam nevoie urgent de becuri iar Osram-urile mi-au fost livrate azi, la locul de munca.
BannedHost - daaaa, le-am vazut si eu pe cele Limited Edition ![]() Maine le montez si va spun daca observ vreo diferenta fata de cele pe care le aveam pana acum. Nu stiu ce model sunt dar erau incredibil de proaste. Vad maine modelul (cred ca erau un model de la Philips pt ca am si eu in casa acea lanterna cu senzor de miscare pe care sigur am primit-o cadou cand am cumparat un set de becuri auto...doar ca nu mai stiu daca erau pt masina mea sau pt a altcuiva). Ok, recunosc, de cand am luat masina (de noua), adica din Decembrie 2004, o singura data am schimbat becurile iar asta sigur a fost in urma cu vreo 5 ani. Prin urmare, au rezistat incredibil de mult insa mai bine puneam o lanterna decat sa le folosesc pe ele. This post has been edited by kimi_ro: 16 Dec 2013, 22:48 |
--------------------
Renault
Clio II dci
|
|
silraw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Cele mai bune raaman cele originale cu ce a venit masina din fabrica. Parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2013 Clinica AUTO
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cele originale probabil au viata cea mai lunga, dar ca luminozitate sunt mediocre.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
kimi_ro |
![]()
|
Gata, le-am montat. Ce sa zic, e o mica imbunatatire decat cele vechi (Narva) in sensul ca lumineaza un pic mai bine dar nu observ nicio diferenta in ceea ce priveste distanta sau culoare mai alba. Totusi, eu tot am impresia ca nu lumineaza prea bine. Poate e vreo problema cu farurile mele....
|
--------------------
Renault
Clio II dci
|
|
ecs17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 31 May 12 From: Bihor, Oradea ![]() |
Salut,
Am nevoie de o recomandare privind becurile pe faza scurta si eventual pe faza lunga Ce marca/model recomandati? Mentionez ca becurile pe faza scurta sunt HB4 9006, farul este dubluoptic, cu lupa pe faza scurta. Click ---> farul meu Nu vad nimic in afara orasului, is varza, practic am lumanari. Mentionez ca becurile montate sunt NARVA, la 17 lei bucata, si farurile au fost reglate la un atelier cu un aparat special. This post has been edited by ecs17: 20 Dec 2013, 13:36 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 hatchback 1.5 DCI 90CP
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
O intrebare: daca tot ai lupe de ce nu profiti de ele si montezi un xenon de 4300-5000 k maxim?
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Lupa taie destul de mult din lumina becului cu halogen, s-ar putea sa vezi destul de prost chiar si daca pui becuri mai bune.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ecs17 |
![]()
|
QUOTE(alexme24 @ 20 Dec 2013, 14:13) As profita, doar ca nu am sistem de spalare al farurilor + autoleveling. Sistem de spalare as putea sa-mi pun, am gasit pe la 150 lei dar cu autoleveling-ul cam greu. Am doar buton(scroll) de ridicare sau coborare al farurilor Daca ar fi sa-mi aleg xenon as alege 4300 pentru ca mie imi e sa vad cat mai bine, nu imi trebuie pentru impresii de 8000 ![]() Ce xenon recomandati? Exista vreo diferenta intre cele cu 200 si 400 lei? De exemplu, asta ar fi ok? kit xenon Rog a nu se considera reclama, deoarece nu am nici un interes. Daca se considera reclama, se poate sterge. This post has been edited by ecs17: 20 Dec 2013, 15:03 |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pune si tu o poza cu farul tau, banuiala mea este ca sunt atat de matuite farurile ca orice bec ai pune tot nu vezi nimic cu ele.
Ca idee eu vad diferente intr un far si altul care au 1 an diferenta intre ele si sunt de origine. |
--------------------
.
.
.
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Pai d-asta ti-am zis maxim 5000 K, ca intre 4300-5000 e lumina alba. Mi se pare ca diferenta la kituri este data de calitatea droserelor. Spalatorul il poti monta usor si la leveling nu stiu ce sa zic. Si eu am in plan sa bag lupe+spalator, dar nu am idei la autoleveling, ar trebui cumva conectat un controler la reglajul electric al farurilor si acesta sa primeasca semnal de la un senzor ceva montat pe puntea spate.(asta ar fi ca de principiu), practic e dificil.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
BannedHost |
![]()
|
nustiu ce bec ai tu la faza scurta .. h1 sau h7, asa ca din lista asta toate sunt ok
http://www.whitexenon.ro/Kit_xenon_Philips_licenta.html la 4300k nu o sa iti trebuiasca spalator de far ca nu se intampla nimic, nu se vede diferenta foarte mare la culoare intre halogen si xenon |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
ecs17 |
![]()
|
Hb4 9006 pe faza scurta.
De matuit e foarte foarte putin matuit cel din stanga (de pe partea soferului), in schimb celalalt e matuit dar nu foarte foarte tare. Se vede faptul ca farul din dreapta bate putin mai slab decat cel din stanga, tocmai din faptul ca e putin matuit Am gasit o poza cu farul care e cel mai ok cliolet.jpg ( Size: 711.78k ) Number of downloads: 288 Ignorati capacele...sunt de la fostul proprietar ![]() This post has been edited by ecs17: 20 Dec 2013, 17:01 |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda din poza nu se vede matuit fata de cel din dreapta care pare praf, eu vroiam o poza cu farul in starea care este acum. la cum arata cel din dreapta sigur nu vezi mai nimic pe sosea cu el.
Totusi ai incercat sa aprinzi farurile cu becul scos din far sa vezi ce intensitate luminuasa are? Exista posibilitatea, cei drept mica, sa fie o problema de contact si astfel becul sa nu fie aprins la intesitate maxima (efect de lumanare) |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 09:47 |