Filtru sport, De unde? Ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Filtru sport, De unde? Ce pret?
arazvan2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu am filtrul asta de mai multe zeci de mii de kilometrii si pana acum nu am observat nici o reactie adversa
nu mai stiu insa cat de sport este, deoarece am impresia ca nu reusesc sa il curat destul de bine . apropo intervalul de curatare la mine este intre 4 si 6 mii de km apropo cum scoti mustele dintre pliuri? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
ka_bogdan |
![]()
|
![]() Carbon Edition Group: Members Posts: 35 Joined: 2 December 07 ![]() |
Incearca pagina la K-tecracing sunt specializati pe gama Renault de la ei am si eu kitul si sunt super multumit de el, intradevar e un pic peste bugetul tau dar eu zic sa mai astepti un pic si sa iei unul serios daca tot vrei sa ai si performanta si aspect, aprorpo carcasa la filtru e din fibra de carbon si e produs de BMC, cei care fac filtrele de aer la masinile de Formula 1
|
--------------------
Megane 2 1.6
M2 1.6
2005 hatchback
|
|
bogdan1108 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 16 June 05 ![]() |
Filtru sport cred ca se merita pe o masina cu un motor peste 2.5L
|
--------------------
dacia
logan
- sv-09-thc
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 29 Jun 2009, 21:40) eu am filtrul asta de mai multe zeci de mii de kilometrii si pana acum nu am observat nici o reactie adversa nu mai stiu insa cat de sport este, deoarece am impresia ca nu reusesc sa il curat destul de bine . apropo intervalul de curatare la mine este intre 4 si 6 mii de km apropo cum scoti mustele dintre pliuri? Tocmai l-am curatat acum pentru ca era foarte imbacsit, avea pana si ulei de motor pe el si mustele au cazut singure cand am dat pe partea celalalta cu apa calda. Spalandu-l am observat ca e foarte importanta apa calda. cu aia rece nu curgea nimic. As fi curios ce spun cei care au computer de bord cu privire la consum. Eu am cip si consumul e oricum mai mare, si o si calc in stil raliu ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
Dj Myrell |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 09 ![]() |
sal 22ror!
am si eu un clio symbol 1,5 diesel 65 cp din 2006 ( model mai nou, dupa 08.2006) eu sunt km ll cu mashinile ![]() ![]() am si eu rugamintea sa dati si voi idul meu de mess (myry_iuly) persoanelor care considerati voi ca au cunostinte avansate despre aceasta mashinutza! si knd ma refer la qunostintze ...ma refer la orice ![]() va multumesc pt atentie |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 sept
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 August 09 From: Baia Mare ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori si cei care se pricep la tunning si la filtrele de aer, sper sa primesc lamuriri cat mai curand si le multumesc anticipat!
Am un Megan II Bicorp 1.6 16V 2003 - pe site la K & N am gasit urmatorul filtru sport de tip conic K & N DAR...... am o problema cu locul unde vine montat Montare daca va uitati la fig. 30 filtrul este asezat in locul celui stock iar fara carcasa el va trage daor aer cald de la motor, iar din cate stiu asta duce la o contraperformanta a masinii. Ce e de facut? Astept o alternativa (poate un spatiu diferit de montare a filtrului)? |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca te uiti mai bine in manualul de instalare, incepand de la poza #27 iti arata cum se monteaza si un traseu care duce aer rece din partea frontala a masinii pana la filtru.
This post has been edited by Hack: 19 Aug 2009, 10:32 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 August 09 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Hack @ 19 Aug 2009, 11:30) Daca te uiti mai bine in manualul de instalare, incepand de la poza #27 iti arata cum se monteaza si un traseu care duce aer rece din partea frontala a masinii pana la filtru. Sincer tot nu inteleg, k filtrul tot in spatele motorului si a valului de caldura sta. Iar dak este novie de o conducata de aer rece, parerea mea e k filtrul va fi ,,gatuit" Solutia viabila pentru mine ar fi montarea lui undeva in fata motorului cu ajutorul unui pipecross - voi ce ziceti? |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu sta in spatele motorului, e deasupra cutiei de viteze, intr-o zona in compartimentul motor cat de cat ferita.
Accesoriul important este acea conducta ce aduce aer de afara. In partea frontala nu e loc de pus un asemenea filtru. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
Am gasit o alternativa la filtrele sport k&N - se numesc CDA (Carbon Dynamic Airbox) si sunt produse de BMC CoppiaCDA.jpg ( Size: 127.22k )
Number of downloads: 914
Modul de montare pentru Megane-ul meu 1.6 16V este numai bun 16N_MeganeII_1.6_16v.jpg ( Size: 337.1k ) Number of downloads: 1095 In + filtrul vine si cu o carcasa de protectie. Astept parerile voastre. RESPECT! |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare pt cei care au filtre K&N pannel. La ultima curatare, deoarece mizeria dintre pliurile filtrului nu vroia sa iasa, am insistat un pic mai mult cu jetul de apa pe acesta. Credeti ca e posibil sa-i fi facut rau??? Am aplicat uleiul dupa, chiar un pic mai mult decat de obicei, dar fara sa exagerez. Dupa 30 min arata ca nou, insa uitandu-ma prin el la lumina, se vad cam multe gaurele albe (nu ma refer la zone uscate-netratate de ulei)
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
@Adrian_BM: La ce te astepti de la un asemenea filtru? Ce are filtrul stock?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexumf @ 31 Aug 2009, 11:06) Daca te uitai cand era nou ai fi vazut la fel de multe gaurele. De fapt nu sunt gauri. Sunt multe fire subtiri peste gaurile alea. Asa se vede lumina printr-un filtru de bumbac. Stai linistit. De fapt, daca nu vezi lumina prin el insemna ca trebuie curatat: Holding the filter to the light is useless, pin holes are normal. That is what makes a K&N filter. There are actually hundreds of microscopic fibers that cross these holes and when treated with oil, capture and hold the very fine particles. http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/Air_filter.htm |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos cristidb...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Gabago |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 10 ![]() |
am si eu o intrebare,am un renault megane 3 1.5 dci,are filtru si carcasa ca la megane 2,problema e ca am avut un mic accident si mi s-a deteriorat tubulatura care iese din filtru de aer si duce in jos.Problema e ca scoate zgomot urat.as vrea sa ii pun un filtru sport sa se auda zgomotos dar un zgomot frumos sportiv.cum procedez pentru ca am observat ca are debilmetru pe cutia unde se baga filtru de aer ! pot sa ii pun conic?care scoate mai mult zgomot conic sau panel?ce imi recomandati?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Debilmetru nu are cum sa aiba
![]() Eu am k&N pe masina din semnatura si am peste 80k cu el, e foarte important sa il curatati la intervale regulate, in primii 15k nu l-am curatat deloc si s-a simtit bine bine ca nu trage + ca era consumul la nivel ambiental de -25 celsius :| Apoi mi-a zis cineva ca si astea se curata, nu se inlocuiesc asa ca am inceput sa ii fac mentenanta regulata si sunt multumit de achizitia facuta. Apropo de ce zicea cineva mai sus, am avut si eu ulei pe el, muste, praf, mizerie dar s-au dus jos doar cu apa calduta !!! in legatura cu consumul, nu s-a modificat nimic in sus sau in jos DAR ! in momentul in care o calc bine de tot, consuma mult mai mult decat ar consuma fara filtru sport. Cat despre putere, nu pot sa va expun o chestie de genul "trage mai bine" cu filtrul deoarece eu cand mi l-am montat, am schimbat evacuarea si restul de filtre tot sport. Mai putin cel de habitaclu ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am avut o oprtunitate si am luat de la un prieten un filtru K&N conic. Sapt viit urmeaza sa merg la cei de la Topgear sa imi faca tubulatura, carcasa de protectie si sa infasor banda termoizolanta pe teava de inox (nu au de aluminiu). O sa revin cu poze si cu impresii, dupa.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit si eu , intr-un final, sa imi montez admisia. Este din inox.
20140113_115808.jpg ( Size: 2.86mb ) Number of downloads: 407 This post has been edited by UXE: 13 Jan 2014, 13:07 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:43 |