Un manifest pentru masini mai curate, Masinile voastre vor fi de acord cu mine
![]() ![]() ![]() |
Un manifest pentru masini mai curate, Masinile voastre vor fi de acord cu mine
EL_BGD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|||
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Chiar si cu alea fine tot se zgarie, dati-va seama ca e un strat f. fin de particule care freaca vopseaua pana sa-l indeparteze pamatuful sau peria ce-o fi. Acum nu va imaginati ca se va matui intr-o saptamana, dar daca faci constant asta s-ar putea sa ai o surpriza in juma' de an un an..
Ideal ar fi sa poti sufla praful, dar asta e mai greu, deci ramane varianta spalatoriilor care dau cu spuma din pistoalele alea cu presiune si apoi cu apa ca sa indeparteze spuma si mizeria. |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Si eu ziceam tot de praful ala fin-fin de tot, pe care nici nu-l vezi cand te uiti la masina de la 3-4 metri (sau de la balcon). Daca e mizerie, noroi, nisip nu o mai sterg.
Hai ca poate am exagerat un pic mai devreme si m-ati crezut maniac. Sa nu credeti ca stau toata ziua cu peria/carpa in mana sa sterg praful de pe masina ![]() Fiecare cu damblaua lui, ce sa-i faci... This post has been edited by Floppy: 7 Dec 2005, 13:15 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina are o ceara protectoare,se poate folosi si o perie pentru un strat subtire de pref,sunt unele mai mici,facute din sfori.Inainte erau niste perii(pamatufuri) mari de tineai cu 2 maini de ele de grele ce erau.Astea se bagau in motorina,se lasau cateva zile si dupa aia sa vezi ce bine luau praful.....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Acum ca e mazga pe jos, sterg doar geamurile cu rola din aia de hartie de bucatarie. Si farurile si stopurile.
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
ai grija la faruri, in functie de cat de murdare sunt, daca dai doar cu hartie se pot zgaria.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Bun topic. Toata lumea face misto... Eu pana in primava am avut o strada doar pietruita, deci vara praf tone, iarna mazga, noroi alte tone. Si am garaj si o data pe luna, cand spalam garaju', scoteam cel putin o juma de galeata cu tot ce se gaseste pe drumurile curate ale Bucuresti-ului. De vina sunt administratiile locale. Ca nu dau amenzi celor care construiesc si nu asigura curatirea utilajelor care ies din santier. Nu vi s-a intamplat sa vedeti basculante d'alea fumegande cu juma de metru de noroi pe ele ?!? Si tot autoritatilor locale care se chiunuie de 15 ani sa asfalteze ce a ramas neasfaltat. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu mi-am facut pomana azi de ea si am spalat-o, deja are demaraj mai bun
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
QUOTE(cristib @ Dec 7 2005, 10:03 AM) bah ma luasei dupa voi si zisesi sa spal masina. fusei la tara si aruncai o galeata de apa pe capota, apoi mi s-a facut lene + ca era si frig. acu' arata ca dracu ![]() care a venit cu ideea sa spalam masinile sa faca bine sa vina sa termine ce-am inceput io, ca mie mi-e jena sa ies cu ea asa jegoasa ![]() ![]() ![]() Bine, hai ca vin cu pompa mea aia mica... (joke) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
QUOTE(Floppy @ Dec 7 2005, 12:57 PM) ![]() Simt un usor iz de paranoia.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() ![]() "Hai ca poate am exagerat un pic mai devreme si m-ati crezut maniac. Sa nu credeti ca stau toata ziua cu peria/carpa in mana sa sterg praful de pe masina laugh.gif Doar din cand in cand, mai ales prima sau a doua zi dupa ce am spalat-o... " |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai cand iti e scarba de masina se recomanda spalatul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Eu ar trebui sa ma consideru usor nesanatos, sa inteleg...
Eu spal masina de cel putin 2 ori pe saptamana; prefer sa renunt la 2-3... chiar si 10 beri pentru a tine masina curata. dar repet... poate sunt eu nebun! ![]() |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
Floppy |
![]()
|
Nu esti nesanatos, stai linistit... Si eu as face la fel (des, cum fac si curatenie in baie), dar mi-e si mila de banii "aruncati" la spalatorie... Mai ales asta vara, cand, dupa ce o spalam, se gaseau desteptii de la REBU, cand era aglomeratia mai mare, sa ude strada (nu sa o spele, cum ar trebui) si faceau mai mult noroi...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
da Floppy vara e tare cand uda amaratii aia ... si tu treci si ti-o umpli de jeg... si in afara se spala strazile ... dar se spala cu detergent ( pe bune ) pentru a elimina jegul nu se da cu apa pentru a-l intinde.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
Floppy |
![]()
|
Imi vine sa-i strang de gat de destepti ce sunt!!!
![]() Si alta data sunt de-a dreptul tampiti ca "spala" strada (imprastie apa chioara) cu cinci minute inainte sa ploua... ca la noi la nimeni. Se spalau si la noi strazile (adica am vazut chestia asta la TV), dar numai la Iasi, cu sampon de brad, si NUMAI cand se ducea Iliescu in vizita! Si numai pe strada principala. |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
maine promit s-o duc la spalat si io. macar o data pe anotimp. nu de alta...da' dadui peste niste baligi (proaspete si foarte moi...o fi avut vaca diaree
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Era sa zic eu cu ce se spala... Stai linisit, n-a vazut nici o strada din Iasi sampon. Belive me
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(cristib @ Dec 7 2005, 09:46 PM) maine promit s-o duc la spalat si io. macar o data pe anotimp. nu de alta...da' dadui peste niste baligi (proaspete si foarte moi...o fi avut vaca diaree ![]() ![]() Ai incercat cu frana brusca? Exista o sansa ca baliga sa sara! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Imi amintesc si eu odata ca tocmai iesisem de la spalatorie acum vreo 2 ani (cand stateam in Iasi) si m-a mancat undeva sa merg exact pe Stefan cel Mare tocmai cand stropeau astia strada. Macar am avut prezenta de spirit sa inchid geamul la timp.
![]() NU, NU SARE BALIGA LA FRANA BRUSCA. daca vrei harcai cu bocancu', altfel nu. @kobe: unde se mai face mall in Iasi? nu ajunge Iuliusu'? |
--------------------
.
.
.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
la moldova...
au taiat toti copacii de la prefectura ca sa fac nusce cacat de parcare... vedeiasi ingropati in ea... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
CGB |
![]()
|
azi am spalat majina. e boboc micuta acu'
![]() maine daca am timp poate ii aranjez si interioru'. nu e asa jegos, da' e un miros suspect. cred ca cineva a calcat in fro "bucurie" si apoi s-a urcat in masina... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Dupa ce mi-a mspalat masina, am dat-o cu ceara.Merita sa incercati un experiment. Dati cu ceara doar pe o jumatate de capota.Apoi udati masina (de preferat, faceti testul asta vara...). Se vede clar demarcatia. Asa ca, pentru 5 RON, chiar se merita sa o dai si cu ceara... Mai ales acum- nu se "prinde" jegul!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
EL_BGD |
![]()
|
nu se prinde jegul in primii 5 km
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
k0b3 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ Dec 8 2005, 10:17 AM) Imi amintesc si eu odata ca tocmai iesisem de la spalatorie acum vreo 2 ani (cand stateam in Iasi) si m-a mancat undeva sa merg exact pe Stefan cel Mare tocmai cand stropeau astia strada. Macar am avut prezenta de spirit sa inchid geamul la timp. ![]() NU, NU SARE BALIGA LA FRANA BRUSCA. daca vrei harcai cu bocancu', altfel nu. @kobe: unde se mai face mall in Iasi? nu ajunge Iuliusu'? Pai s-a facut facelift la magazinul Moldova si s-a dublat suprafata cu inca un corp lipit de el... E un jeg in zona, sora cu moartea, au chelit tot ce era pe langa prefectura si in spatele magazinului. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
k0b3 |
![]()
|
QUOTE(oblivion @ Dec 8 2005, 11:25 PM) Dupa ce mi-a mspalat masina, am dat-o cu ceara.Merita sa incercati un experiment. Dati cu ceara doar pe o jumatate de capota.Apoi udati masina (de preferat, faceti testul asta vara...). Se vede clar demarcatia. Asa ca, pentru 5 RON, chiar se merita sa o dai si cu ceara... Mai ales acum- nu se "prinde" jegul! ![]() 5 RON?! Asa de ieftin? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Am facut fuckultatea in Iasi; pe vremea aia se circula dragut. In afara de unul cu o Dacie plina de abtzibilduri si brizbrizuri> vroiam sa selectez banda sa o iau la dreapta, si aud un "untibajiai!". Recent am fost prin Iasi si mi s-a parut ciudatzel (la stilul de condus ma refer; altfel un oras super!). Si intr-adevar, f mult praf. Parca prea mult. Asta e, se mai construieste, mai face Fene cate o vilutza...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
CGB |
![]()
|
ieri dupa cum v-am spus am spalat masina. la doua ore dupa spalare a dat ploaia
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
k0b3 |
![]()
|
QUOTE(oblivion @ Dec 9 2005, 12:21 AM) In afara de unul cu o Dacie plina de abtzibilduri si brizbrizuri> vroiam sa selectez banda sa o iau la dreapta, si aud un "untibajiai!". Recent am fost prin Iasi si mi s-a parut ciudatzel (la stilul de condus ma refer; altfel un oras super!). ![]() Ca mai auzi cat un "uititi bre pi unde merji", face parte din folclorul local ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mda, cam asa e, nu prea ti-e frica ca ar putea scoate cineva bata din portiera cum e la mine, la Galati. In rest e destul de aglomerat si cam lipsesc ceva semafoare, mai ales pe la gara, podu Ros sau pe la Piata Unirii. Dar in ultimii ani au refacut asfaltul, nu mai ma duceam la saptamana la indreptat jante cum ma duceam prin 2003.
Ca tot spalasem eu masina aseara dupa 10 km de mers prin oras, dar ocolind baltile si locurile pe unde imi placea mie sa intru, tot am ajuns cu aripile maro de jeg. Macar interiorul e curat si miroase frumos si toata lumea isi scutura picioarele la urcare. ![]() In rest, nu mi se pare ca ar merge mai bine sau nu, n-am spalat si noroiul de pe la motor. Oricum merge si se infige bine. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:19 |