Un manifest pentru masini mai curate, Masinile voastre vor fi de acord cu mine
![]() ![]() ![]() |
Un manifest pentru masini mai curate, Masinile voastre vor fi de acord cu mine
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La ultima ninsoare au trecut bestiile cu lama sau peria pe strada si mi-au umplut toata partea dreapta, luneta si parbrizul de zapada si mult noroi plus ca a ajuns si pe capota mizeria
![]() Arata de parca o tavalisem printr-o mare balta de noroi. Era pustiul de la spalatorie cam nedumerit la cum arata masina ![]() Am spalat-o aseara sa vedem cat o sa tina curata. |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
daca nu trec lamele facem gura ca municipalitatea nu-si face datoria, daca trec facem gura ca ne-au murdarit masina ... acum o sa zici sa facem gura pentru ca nu sunt locuri de parcare, corect, te sustin
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
fara a fi carcotash, masinile nu se prea parcheaza pe unde trec utilajele pentru dezapezit, din motive lesne de inteles.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
e un indemn sau un fapt ? daca e un insdemn, stii prea bine situatia parcarilor care nu prea sunt; daca e un fapt inseamna ca nu mai stii prea bine situatia parcarilor in Buc.
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sandman_ |
![]()
|
Stiu foarte bine care e situatia spatiilor de parcade din B.
Relativ la utilajele de dezapezit apare un cerc vicios: utilajele nu pot dezapezi pentru ca n-au loc de masini parcate care le incurca, iar masinile nu pot fi parcate mai bine pentru ca fie nu exista locuri de parcare, fie e prea multa zapada pentru a fi parcate. Revenind punctual la subiectul discutiei, nu soferul utilajului de dezapezit este de vina ca a murdarit masina colegului nostru, ci acesta din urma pentru ca a parcat-o in calea utilajului. Sunt convins ca a avut motive intemeiate, la care faci tu referire, insa nu e vinovat respectivul sofer de utilaj ca primaria nu se intereseaza de spatii de parcare... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Mar 9 2006, 06:33 PM) Stiu foarte bine care e situatia spatiilor de parcade din B. Relativ la utilajele de dezapezit apare un cerc vicios: utilajele nu pot dezapezi pentru ca n-au loc de masini parcate care le incurca, iar masinile nu pot fi parcate mai bine pentru ca fie nu exista locuri de parcare, fie e prea multa zapada pentru a fi parcate. Revenind punctual la subiectul discutiei, nu soferul utilajului de dezapezit este de vina ca a murdarit masina colegului nostru, ci acesta din urma pentru ca a parcat-o in calea utilajului. Sunt convins ca a avut motive intemeiate, la care faci tu referire, insa nu e vinovat respectivul sofer de utilaj ca primaria nu se intereseaza de spatii de parcare... Adica in consecinta, iarna nu e ca vara... ![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
sandman_ |
![]()
|
Maître, ce-i cu dulceatza aia din avatarul tau? Ai parcat-o pe unde treceau utilajele de dezapezit?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Mar 9 2006, 06:33 PM) nu soferul utilajului de dezapezit este de vina ca a murdarit masina colegului nostru, ci acesta din urma pentru ca a parcat-o in calea utilajului. in acelasi loc am parcat masina si la precedentele ninsori din iarna(sau iarna trecuta..), si nu s-a intamplat nimic, strada fiind destul de larga, 4 bezi, sens unic, incat sa treaca nenea cu utilajul linistit si nici pe stationare interzisa nu am parcat. La ultima trecere se pare ca a trecut ori in mare viteza ori cu o perie(ce-a ce mi-se pare aiurea pentru ca este clar ca faci masinile si trotoarele ca naiba) si a improscat cu mizerie(zapada+noroi) toate masinile si chiar si garduri.... sau poate nici gardurile nu erau parcate corespunzator ![]() Imi aduc aminte ca a fost si un reportaj la TV pe tema asta zilele trecute... This post has been edited by Pegasus: 10 Mar 2006, 10:45 |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(semit @ Mar 8 2006, 06:01 PM) sampon activ cred ca e totuna cu spuma activa de la spalatorii...care este de cele mai multe ori sampon URZICA ![]() Serios????? Ca de multa vreme tot vreau sa fac o spalare cu spuma activa si nu ma induram sa dau banii la spalatorie. QUOTE(sandman_ @ Mar 9 2006, 06:33 PM) Stiu foarte bine care e situatia spatiilor de parcade din B. Relativ la utilajele de dezapezit apare un cerc vicios: utilajele nu pot dezapezi pentru ca n-au loc de masini parcate care le incurca, iar masinile nu pot fi parcate mai bine pentru ca fie nu exista locuri de parcare, fie e prea multa zapada pentru a fi parcate. Aici ai dreptate. Cand erau nametii prin oras era o placere cu parcatul, eu avand cauciucuri de iarna nu stateam cu frica ca n-o sa mai pot sa scot masina de acolo cum ar fi fost altii care au renuntat sa ocupe respectivul loc. |
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(Pegasus @ Mar 10 2006, 10:40 AM) in acelasi loc am parcat masina si la precedentele ninsori din iarna(sau iarna trecuta..), si nu s-a intamplat nimic, strada fiind destul de larga, 4 bezi, sens unic, incat sa treaca nenea cu utilajul linistit ... Si acum tot linistit a trecut. Ideea e ca treaba lui este sa dezapezeasca. zapada aia unde vrei s-o arunce? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(CRG @ Feb 24 2006, 02:03 PM) @ Sandman: sa nu incerci si degresare acolo, ca este mult prea puternica solutia. Am facut eu manevra asta inainte sa-i aplic o ceara. si nu mai fac de-acum inainte... .... raspunsul e cam tardiv, insa spalarea la cara faci tu referire nu era la spalatoria de langa Ghencea, ci in Viena ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Mar 10 2006, 10:28 AM) Nu, am mers cu ea pe drumuri de tara dupa ninsoarea de acu doua saptamani. Si inca s-a mai curatat, ca a fost si mai si, s-o fi vazut din spate...am profitat de ocazie si am rupt si spoileru' din fata ![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Azi am spalat masina. Maine ma duc la service sa fac constatarea pentru piese, ca o tot aman de o luna. Era ca o scroafa inglodata mi-ar fi rusine sa ma prezint cu ea cu tonele de noroi. Sa mai zic ca a inceput ploaia inainte sa scot masina din spalatorie?
|
--------------------
.
.
.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am zis sa urmez si eu indemnul topicului si am dus masina la spalatorie, dupa care am "retusat" ce au omis cei de la spalatorie. Am facut-o bombonica pt ca azi sa o alerg prin ploaie...
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
b06fcn |
![]()
|
Noroc cu zapezile si ploile din ultima vreme, ca mi s-a spalat si mie masina, am fost luni spre Focsani si am prins zapada pe drum, la intoarcere era topita pe alocuri si mi s-a spalat si mie masina. Iar ieri am fost la Targoviste si s-a mai spalat din nou...dar azi prin oras, s-a facut la loc...mama lor de infractori
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
zi-le !
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
o poza cu partea "curata" a masinii mele... partea stanga fiind spre strada e plina de noroi...
![]() ![]() zacar6dc.th.jpg Edit: si totusi am spalat-o sambata ca am plecat din Bucuresti... ![]() clean0vx.th.jpg |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
He he. A mea s-a mai imbogatit azi cu ceva noroi pe laterale si cu vreo 5 kg de noroi in partea stanga a grilei de la spoiler. Am dat surplusu jos "ad labam", dar tot a mai ramas ceva. Maine vin cu poze, sper sa nu ploua la noapte sa-mi strice opera de la pescuit.
LATER EDIT: azi dupa-amiaza am spalat-o la o curte cu furtunul. N-a iesit ca la spalatorie, dar m-am distrat putin. |
--------------------
.
.
.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Atentiune,atentiune!
Anunt pentru cei care isi spala si singuri masinile! Am gasit PERIA PERFECTA! Stiu,da,da,nu e bine sa o speli cu peria...Dar asta e S U P E R B A ! Eu am gasit-o in Iasi la mag Univers'All acum cateva luni. Acum a aparut si in benzinariile Petrom. Este cu maner gri si cu capul albastru, iar perii sunt cei mai moi dintre toate periile pe care le-am testat! Pacat ca "smocul" are suprafata cam mica, insa isi face treaba super. Week-end-ul trecut a fost o desfatare....Pana la toamna, nu ma mai vedeti la spalatorie!... Chiar v-o recomand, mai ales pentru jumatatea inferioara a portierelor. Spuneti un NU hotarat buretilor! Spor la treaba! |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 17:29 |