Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
rombul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|||
georgeax |
![]()
|
![]() ...putin derutat Group: Members Posts: 54 Joined: 5 September 07 ![]() |
si mie mi-a venit masina cu o saptamana mai devreme.
super ok tipul de la apan. |
--------------------
renault
megane sedan
noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Am platit avansul pe 25oct si astazi am fost anuntat ca a sosit masina de vineri. Deci mai putin de doua luni si cu 15 zile mai repede decat termenul promis. Am inteles ca este in depozit la Bucuresti si ca va veni in doua zile dupa ce achit restul sumei.
Sa vedem! |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea RADU_
5 Dec 2007, 09:53: si a mea trebuie sa ajunga This post has been edited by rombul: 5 Dec 2007, 08:53 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am preferat sa iau ceva de pe stoc- era la inceputul lunii august - si venea abia pe la sfarsitul lui septembtie - asa ca am asteptat doar 2 zile- asta ca nu aveau numere de rodaj, alea alea
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
rombul |
![]()
|
RADU_ Ai primit masina?
a mea a sosit ieri in depozit , am platit-o azi si ma duc miercuri dimineata sa o ridic asa am aranjat cu consilierul |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
rombul |
![]()
|
sincer imi pare rau ca nu ai luat-o azi
8 Dec 2007, 19:39: au anuntat ceata 8 Dec 2007, 19:39: luni dimineata o ridici sau pe seara? This post has been edited by rombul: 8 Dec 2007, 18:39 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
cu mare mandrie anunt ca masina mea a fost expediata. adica cred ca fi in buc luni si sper sa o pot lua si eu miercuri (eu fiind din iasi)
|
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
danyimage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 9 December 07 ![]() |
stimati Domni am o problema:am achitat avansul in perioada 5-10 octombrie(pe perioada desfasurarii SIAB) si dealerul a promis ca masina vine in prima saptamana din decembrie.Prima saptamana a trecut ,am sunat vineri si mi s-a spus ca sa mai astept.
Intrebarea mea este :cat sa mai astept vad ca "colegii" de la Citroen livreaza pe loc. Am asteptat 2 luni si nu mi se pare corect ,sincer as vrea sa-mi retrag banii si sa ma orientez spre concurenta. In ce conditii pot sa-mi retrag banii atata timp cat termenul de livrare a fost depasit??? Rog un raspuns din partea unei persoane avizate Multumesc anticipat. |
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si la Renault primeai masina daca luai una care exista deja undeva intr-un parc din Romania.
Din pacate se pare ca exista intarzieri cu transportul masinii tale. Dar si mai mult din pacate, esti liber sa citesti contractul pe care l-ai incheiat cu ei si sunt cam acoperiti la faza cu intarzierea. Masina poate sa intarzie luni bune fara ca tu sa fi despagubit intr-un fel. Termenul de livrare este unul orientativ si nu e acoperit de vreo obligatie contractuala. Asadar, iti poti retrage banii dar nu toti. Ramane o suma de bani la ei. Nu mai stiu exact cat. Cel mai bine vorbesti cu consilierul de vanzari care ti-a vandut masina. El poate sa iti spuna unde se afla acum masina ta, sa iti dea un nou termen probabil cand va sosi masina si de asemenea iti poate spune in ce conditii iti poti lua banii inapoi. This post has been edited by ssilviu: 9 Dec 2007, 01:29 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Pentru danyimage :
Incearca sa vorbesti cu Dumid - el a rezolvat problema cu brio si fara sa renunte la masina |
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
danyimage |
![]()
|
am platit 10% avans iar in conditiile generale spune ca Renault Romania este exonerat de responsabilitati doar daca intervin cauze de Forta Majora cum ar fi:catastrofe naturale,etc.
Oricum nici unul din exemple nu se aplica in acest caz. In plus nu am semnat nici un document prin care sa-mi exprim consimtamantul asupra acestui fapt. Deci nu se poate ca Renault Romania sa nu aiba nici o obligatie asupra termenului de livrare iar cumparatorul sa astepte cuminte pana cand il baga cineva in seama,basca situatia destul de penibila cand incepi sa-i bombardezi cu telefoane si nu auzi decat scuze puerile. Totusi dupa 2 luni in care stai cuminte si astepti, in conditiile in care Citroen,Hyundai si altii ofera masini cu livrare pe loc nu mi se pare corecta atitudinea celor de la Renault Romania. Cred ca m-am orientat gresit de data asta!!! In concluzie crede-ti ca pot apela la Protectia Consumatorului ca sa-mi recuperez avansul. |
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
rombul |
![]()
|
trebuie sa soseasca , daca nu a sosit chiar vineri
vineri au primit f multe transporturi a mea a intarziat doar 2 zile verifica maine la dealer |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
RADU__ |
![]()
|
pai se vede treaba ca tu defapt nu mai ai rabdare vreo cateva zile sa-ti vina masina, ci te-ai razgandit si vrei alta marca.
Eu trebuia sa o ridic ieri si am priit motive de conditii nefavorabile meteo pentru transport, timp in care in Bv era un soare orbitor. Vocea clientuli ai consultat-o? Ai ceva obtiuni foarte sofisticate la masina comandata? |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
rombul |
![]()
|
si dumid a asteptat destul de mult
9 Dec 2007, 11:52: lucien: cum a rezolvat-o dumid? 9 Dec 2007, 11:53: RADU_ : Luni iti aduce masina , ce ti-au spus? This post has been edited by rombul: 9 Dec 2007, 10:53 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(danyimage @ 9 Dec 2007, 10:06) Totusi dupa 2 luni in care stai cuminte si astepti, in conditiile in care Citroen,Hyundai si altii ofera masini cu livrare pe loc nu mi se pare corecta atitudinea celor de la Renault Romania. Orice marca de pe lumea asta, cel putin de volum are un stoc de masini in tara, cu livrare imediata sau poate sa iti fabrice o masina complet noua la fabrica, ce va ajunge in tara dupa cateva luni. Daca in primul caz masinii nu ii ia decat doua trei zile sa ajunga din parcul de masini local in curtea dealerului si pe urma la tine, in al doilea ea trebuie sa fie fabricata, trasportata in romania si pe urma livrata. Iar asta dureaza. E oare chiar asa greu de priceput? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RADU__ |
![]()
|
@rombul.
Da, maine dimineata o sa o aduc acasa. Sunt sigur ca ea este deja in curte la reprezentanta. Chiar vroiam sa fac o excursie pana acolo sa vad daca o zaresc. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Eu am asteptat 5 saptamani peste termenul dat initial (4 iulie).
Numai ca , din data de 04 iulie, am obtinut o masina de schimb de la RRO (tot un megane bicorp 1.6 16v) pe care am predat-o cand a venit masina. Consilierul de vanzari poate face o asemenea cerere in numele tau ( este evident ca trebuie sa si stie ce sa zica in acea cerere, ca altfel nu o sa i se aprobe ). Asa am rezolvat eu problema intarzierii masinii mele. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
danyimage |
![]()
|
revin cu amanunte :am sunat azi la consilierul de vanzare (dupa mai mult de 2 luni de asteptare) si mi s-a spus ca nu stiu nimic de masina!!!
Eu nu ma pricep dar cred ca este imposibil ca Renault Romania sa nu aiba un sistem de tracking in asa fel incat sa-ti poata oferi niste detalii de livrare mai ales atunci cand mai sunt cateva zile pana la livrare RUSINE renault Romania !!!!!!! |
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
rombul |
![]()
|
danyimage: nu cumva a sosit cu transporturile de vineri?
tu ce ai comandat ce varianta de renault? 10 Dec 2007, 19:15: RADU_ sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara probleme , eu o aduc miercuri pe la 12, trebuie sa dau Loganul This post has been edited by rombul: 10 Dec 2007, 18:15 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
danyimage |
![]()
|
manager 1.5 dci si am verificat azi.Nu a sosit nici macar nu stiu nimic!
|
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
rombul |
![]()
|
nu prea ai optiuni asa multe ar trebui sa soseasca eu am platit avansul pe data de 9 11 si a sosit vineri pe 7 12 miercuri o ridic de la dealer.
la ce dealer ai dat comanda? 10 Dec 2007, 19:27: te-ai folosit de masina lor dumid dar timpul tau cat ai asteptat masina, nervi mancati etc , nu le pui la socoteala? This post has been edited by rombul: 10 Dec 2007, 18:27 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
RADU__ |
![]()
|
Astazi pe la ora 14 am ridicat masina direct din schow room. Era pregatita, luminata, doar doar sa-mi placa si sa nu zic nimic ca au mai intarziat 3 zile. In fapt ei nu au intarziat, caci termenul era undeva la data de 20 dec. au fost ei entuziasti cand au spus ca pot sa o ridic sambata, dar nu a fost sa fie. PRobleme de transportator.
Oricum multumesc tuturor pentru urari. Si eu va urez voua s va bucurati de ele si celor care mai asteapta...."aveti putintica rabdare" ca vine ea. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Acum poti sa-ti actualizezi semnatura
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
danyimage |
![]()
|
intrebare pentru RADU_ :cand ai comandat masina(cand ai platit avansul)
|
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
rombul |
![]()
|
RADU_ sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km fara probleme
e zapada la brasov? 10 Dec 2007, 23:44: danyimage saptamana asta cred ca o sa soseasca si a ta nu vad de ce intarzie , unde ai comandat-o , la ce dealer? This post has been edited by rombul: 10 Dec 2007, 22:44 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
danyimage |
![]()
|
am platit avansul pe 8 octombrie si azi imi spun ca nu stiu NIMIC in conditiile in care pe anumite posturi de televiziune apare o reclama in care renault vinde megane sedan in luna decembrie(promotie) cu livrare imediata din stoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maine am sa ma interesez totusi la Protectia Consumatorului ce am de facut In ultimii 6 ani am avut 7 masini noi, diferite marci si nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum .Vad ca sunt aici cativa colegi de forum care aproape ca s-au udat de emotie in momentul in care dealerul i-a anuntat ca le-a sosit masina cu 3 zile mai devreme ,parca le-a dat-o pe gratis! Vorba lui Mircea Badea "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" |
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
mariusa |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
eu tr sa recunosc faptul ca sunt mai baftos din ce vad. maine masina imi ajunge in bucuresti, dupa 3 sapt jum de la comanda
|
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
danyimage |
![]()
|
vad ca esti de la iasi .cica in Moldova oamenii sunt mai evlaviosi se duc mai des la Biserica.
|
--------------------
nu am
astept
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:38 |