Cate accidente ati avut anul acesta?
![]() ![]() ![]() |
Cate accidente ati avut anul acesta?
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
deocamdata nu s-a dus anul. abia acu' urmeaza perioada propice pentru accidente...zapada, polei, aglomeratie, nervi...de' vin sarbatorile
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut 2 incidente minore insa care s-au petrecut in acelasi mod. Prima oara in ianuarie un BMW "ursulet" s-a decis sa dea cu spatele cu demaraj
![]() In 2004 am avut un accident foarte serios. Detaliile le puteti vedea aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42276 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Unul singur la inceputul anului,nu cu masina actuala.Ud pe jos,viteza prea mare in curba,subvirare,ridicat de pe acceleratie+bracat mai mult,supravirare,derapaj,batait putin pe sosea cu speranta de a redresa masina,nereusita in efectuarea acestei operatii,parapet de piatra,masina plecata pe platforma.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Din fericire nu am avut parte de asa ceva ,in cei vreo 200 mii km de pana acum (asta va dorec si voua)....
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Doamne fereste de accidente, n-am avut(eu la volan) si sper sa n-am nici de acum inainte... sau daca e sa fie macar sa fiu singur in masina.
PS: Se pune ca ieri a intrat un biciclist in mine??? Noroc ca n-a patit nimic masina ca-l linsham ![]() This post has been edited by zah: 9 Nov 2005, 17:25 |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Din fericire nu am avut parte de asa ceva ,in cei vreo 200 mii km de pana acum (asta va dorec si voua).... Felicitari pt acest record. Oricum din cate inteleg eu topicul acesta se refera nu neaparat la accidentele provocate din vina noastra. Asadar, daca ati avut "incidente" de orice fel puneti-le la socoteala. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
doar unul dar destul de serios...detaliile sunt pe un topic separat
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
intr-un moment de ratacire
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din fericire nici unul. Si nici de cand am masina nici unul (nu se pune datul cu spatele intr-un stalp la Mac in fata din care a rezultat o aripa zgariata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Am alunecat pe gheata cu Matizu iarna trecuta si am intrat in bara unuia parcat. Din fericire aveam viteza mica si aluia de-abia i-am lasat un semn mic. Eu am avut semnalizarea ciobita (superglue) si rezervorul de lichid de spalat parbrizul spart. In rest doar cateva zgarieturi.
Tot cu matizul am intrat intr-o bordura cu roata la 50 la ora si am facut praf cauciucul, janta indoita si bratul putin indoit. Am pus rezerva si a plecat pe rotile ei, iar bratul l-am schimbat dupa 15000 de km. Sa nu uit ca am scapat-o intr-o gura de canal cand avea numere rosii, tot de la gheata mi s-a tras si tot viteza mica, nici o zgarietura n-a avut. Anul asta nimic, sper sa ramana asa. |
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
unde e plasat rezervorul de lichid pentru parbriz? in spatele semnalizatorului?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Nov 10 2005, 12:00 AM) unde e plasat rezervorul de lichid pentru parbriz? in spatele semnalizatorului? La matiz totul e plasat in spatele semnalizatorului ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
da, exact acolo. si am cautat de m-a luat naiba altul nou, ca nu voiam s-o fac pe casco, n-avea rost, trebuia PV, etc etc, dauna totala a fost de vreo 50 de lei cu totul (40 rezervorul si 10 sticla de semnalizare, da p-aia mia fost sila sa dau banii).
|
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Nu stii ca n-ai voie sa repari autovehiculul cu urme de accident fara constatare de la Politie?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai sa le luam pe rand....intors de la munte(revelion...etc)...3 ianuarie sa plecam la munca....masina lasat in parcare de 5 zile...rezultat aripa dreapta spate infundata.....ajungem la birou...plecam pe teren...primul semafor...un mosulet se hotaraste ca vrea sa parcheze....baga in marche arriere....claxoane,flashuri,strigate etc.....bufff....
in vara la mare frumos ...caldura...soare....domnisoare...in gasesc in spatele uneia dintre ele(mandra posesoare de BMW...oare o fi adevarat bancul ala:)....baga in marche arriere....buffff...din nou(p asta n am inteles o ca nu era nici un loc de parcare prin zona ,era doar o alee printre hotelurile din mamaia...n aveai cum sa faci dreapta sau stanga) si cel mai recent...cruising pe colentina avenue se trezeste un neica nimeni sa ma impinga pe linia de tramvai din lateral doar ca la el tringhiul cu margini rosii e fix egal cu patratul galben.... si inca nu s a terminat anul...:)noroc ca masina e in service si o iau d abia(sper) de sarbatori |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Niciunul, niciodată...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
anul asta nici unul, sper ca si la anul sa ramana la fel.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
anul asta nimic. anul trecut nu a fost asa bun.
sa speram cu totii ca se va termina anul si nu mai adaugam nici un incident la lista. |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nici unul, de fapt am avut 2 accidente usoare in 10 ani...unul vinovat si unul nu...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Anul asta niciunul.
La jumatate de an dupa ce am luat masina am lovit un caine si am spart bara si, la 3 zile dupa ce am scos-o din service, un Sprinter mi-a franjurit spatele. Am mai dat cu spatele si din neatentie am lovit bara de un stalp, dar nu se pune, ca alte daune decat incretirea vopselei in zona aia n-am avut. Cam asta ar fi tot. |
--------------------
.
.
.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Am permisul din 1994 si aproximativ 200000 Km, si am 2 incidente la activ, dar am fost lovit, nu din vina mea
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.019 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
au asta...doar 1 . stateam pe loc pe CArol, cand unu de BZ a intrat in mine si m-a inpins intr-unul de VN. radea politistul de mine, credea ca m-au confundat aia cu turcii
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Unu mic daca se poate spune asa. Era sa-i zbor oglinda din dreapta de la Logan-ul lui cumnata-miu. Din fericire a sarit numai geamul. De atunci nu am mai mers cu Logan-ul.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
aleksanders....uite te si la descrierea accidentelor....in cel mai rau caz tre sa mai trec pe la biserica...dar nu am nici o problema:)
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am avut 3 accidente anul asta din fericire toate minore.
Primul (si cel mai grav) s-a petrecut cand eu eram la ziua unei prietene intr-un restaurant, iar masina bine mersi in parcare. Cand am iesit am gasit-o lovita destul de urat. Adica bara fata, bara spate si haion toate indoite sau sparte. "Desteptul" a intrat in fundul masinii facandu-mi praf haion si bara apoi din inertie masina a fost aruncata in niste trepte de unde a rezultat si bara fata sparta. Precizez ca aveam frana de mana trasa si ca erau cel putin 5 masini parcate in aceeasi pozitie in stanga si dreapta mea. Dar el pe mine m-a nimerit....ah nu, mint...a ricosat si intr-o Octavia care era langa mine si i-a zgariat bara. S-a luat la polish ![]() Pe mine m-a costat reparatia 2900 euro....noroc cu casco. Va dati seama cam ce ii doresc acelui sofer care m-a lovit!!! A doua oara alt "destept" a reusit doar sa-mi zgarie bara si putin aripa la iesirea din parcare....din nou nu am fost de fata.... Si ultima dar nu cea din urma....oprisem in colentina la o farmacie sa-mi cumpar medicamente pentru raceala si am lasat masina putin mai sus de o statie ratb. A venit insa un bivol cu un autobuz si mi-a zburat oglinda de pe partea soferului fix cand eu eram in farmacie! Ce pot sa zic...@%^&#@ ratb!! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
@Mav3rick poi astea nu sunt accidentele tale, sunt ale masinii tale, ca tu nici macar nu erai in masina. Oricum eu zic sa nu o mai lasi singurica,
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca de fiecare data a fost pedepsita si a stat singura in curte la service!!! Uite-asa sa se invete minte!! Pai ce-i asta...eu plec linistit si ea se "harjoneste" cu altele??
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Anu asta nimic , m-a sters o vecina pe bandoul lateral in parcare, dar s-a luat la spalat, sper sa o tin asa pina la sf anului.Demarajul si frinele bune m-au scos de citeva ori din kk, la modul ca am reusit sa evit prosti care fac timpenii in trafic.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:29 |