Cate accidente ati avut anul acesta?
![]() ![]() ![]() |
Cate accidente ati avut anul acesta?
bdorin |
![]()
|
||
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|||
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 2 Dec 2007, 05:07) ... Demarajul si frinele bune m-au scos de citeva ori din kk, la modul ca am reusit sa evit prosti care fac timpenii in trafic. Putin off topic: In Alba Iulia s-a facut un sens giratoriu, si normal... multi nu stiu cum se circula in sens, prin urmare daca nu aveam frane bunicele, in 2 ocazii eram efectiv spulberat, ca tampitii veneau de pe strada care inainte a avut prioritate, si intra cu viteza in sens ca el are prioritate... in continuare |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Stop gasit zgariat la Carrefour Militari, aripa spate stanga gasita zgariata in parcare, geam lateral dreapta spart ca sa fure detectorul. Cam atat...dar astea nu sunt accidente...se pot incadra la patanii si doar atat.
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Anul asta doar unul,si sper ca sa ramana asa ,dar 1 nu a fost vina mea si 2 nu eram cu laguna ca sigur nu se intampla nimic daca eram cu laguna.
Un destept s-a hotarat sa depaseasca o coloana de 6 masini ,binenteles la 100 si ceva /h am tras dreapta sa evit coliziunea frontala ,iar cand rotile din fata au intrat pe niste sleauri de pe marginea carosabilului m-am invartit si apoi m-am rasturnat pe partea stanga. Total daune ,doar zgarieturi la masina si o aripa putin mai indoita, vreo 600 roni in total,binenteles ca respectivul nici macar nu a oprit,iar la politie tot mie mi-au dat 2 puncte si amenda ca cica Nu am condus preventiv,aveam doar 70 inafara localitati ,cat de preventiv sa conduc frate?. C-am atat si sper sa ma opresc aici tin sa precizez ca am vreo 200 000km in 2 ani. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi sa pun zgarietura de pe partea stanga, as fi votat "1 accident", dar cum nu am fost implicat pentru ca asa am gasit-o in parcare, am votat "niciunul". Bine ca se ia cu polish, bani sa am...
This post has been edited by Catalin S.: 17 Dec 2007, 09:48 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Anul asta nici unul. De fapt, de 12 ani de cand conduc, am avut numai unul usor, cu Solenza (nu a a vut nimic a mea, numai Dacia veche in care am intrat a avut pragul indoit). Sper sa o tin tot asa! Si voi, dealtfel.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mi-am zgariat putin bara, deh aglomeratie.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In vara un taxi nu s-a asigurat si a intrat intr-un Megane Bicorp, care a intrat in mine. Nervii pe moment mi-au trecut cand am vazut taximetristul cum a transpirat 40 minute pana cand salvarea a confirmat ca femeia gravida in luna 7 din masina din mijloc n-a avut nimic. Sper ca pe viitor sa nu mai mearga ca boul prin livada...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
2 tamponari, am lovit un passat in spate, ( am franat pe groapa si ABS a lucrat dar prea tarziu ) si un dobitoc cu o autoutilitara s-a urcat pe mine in lateral ( nici azi nu mi-a sosit badoul de la asigurari )
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 15 August 06 ![]() |
Nici unul, desi in cateva ocazii nu mai era mult ..
|
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Nici unul , insa era sa o patesc acu cateva sapt... ABS lucra, da era inca gheata si am avut noroc ca ala de pe strada perpendiculara a oprit cand m-a vazut ca derapez... Am trecut la cativa cm de bara lui...
Nu era ceva grav, da ma si gandeam declaratii la politie, reparatie in service ... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Despre ce an e vorba?
![]() This post has been edited by adip: 25 Jan 2008, 21:38 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:13 |