Nota megane
![]() ![]() ![]() |
Nota megane
morph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de Tico mancand din tot, aici a luat o gura de Clio.
Cica accident in Pta Cosbuc, Tico trecand pe rosu. Uitandu-ma la poza as zice ca virgula Clio e peste Tico ![]() ![]() image0153xa.th.jpg |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(richie @ Mar 30 2006, 01:49 PM) 1. Mult mai mari decat te-ai astepta cand o cumperi. 2. Daca la mine te referi....(si sunt convins ca la mine te referi), in primul rand, Meganul imi e masina de servici si mi se rupe de ea. De frecat prin oras e ok. Neplatind eu nici o reparatie, e si mai ok. Si cand ziceam de imaginea de marca, nu ma refeream la faptul ca se uita oamenii urat la mine sau cu dispret la masina mea pentru ca nu ma intereseaza. Nu m-ar fi interesat nici era masina mea. Ziceam ca pierde ca imagine de marca, din cauza multor si diferitelor probleme care apar la ea si din cauza service-urilor. Adica..chestii care s-au discutat de nenumarate ori pe acest forum ...si nu numai. Oricum, una peste alta, nu cred ca exista un brand mai disputat ca Reno. 1. la mine sunt mai mici decat ma asteptam (costurile de intretinere/functionare) 2. nu ma refer la tine, ci la modul general. S-a incetatenit ideea ca reno are probleme pentru ca se discuta mult pe forum. ai citit pana acum vwforum sau un forum deidcat bmw, skoda, pejo, citroen, etc? ai fi uimit cate sunt si acolo. Sunt o groaza de oameni care nici nu s-au apropiat de vreun reno si care spun ca e fragil, nefiabil si prost. La asa ma refeream cand ziceam de efect de turma... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ Mar 30 2006, 03:42 PM) Apropo de Tico mancand din tot, aici a luat o gura de Clio. De sub Clio ![]() Uitandu-ma la poza, ma asteptam sa se pilafeasca mult mai rau tico. Totusi, tine o masina de clasa superioara pe ea. Bravo tico, continua sa musti de unde apuci. ![]() |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
@sandman: hai ca iar o dam offtopic....
![]() Da, m-am uitat pe toate forumurile alea. Cand mi-am luat nissanul, am "sapat" o gramada, cam pe toate forumurile. Concluzia e ca, ii dau dreptate prietenului meu care zicea ca, sa nu-ti iei niciodata masina frantuzeasca si parfum nemtesc....Acu, i-adevarat...nici nemtii nu mai sunt ce-au fost, lucru pe care mi l-a confirmat chiar un neamt. Omul mi-a zis ca din producatorii lor, singurii care si-au pastrat trendul de calitate sunt Audi si BMW. Si la ei au castigat foarte mult teren ...japs-urile. In fine...concluzia mea, sapand pe forumuri, este ca, degradarea asta de marca se datoreaza in foarte mare masura ...chiar posesorilor de Renault. Care se plang de...tot felul de chestii, mai mult sau mai "probleme", in timp ce altii le ignora sau le considera cum ar trebui considerate. Acu...si asta e o chestie obiectiva pe de alta parte, pentru ca, ceea ce mie mi se pare normal, altuia i se poate parea problema. Si...pana la urma, i-am dat Megane-ului un 7. Nissanului, ii dau cam 8. Nu cred ca s-a nascut masina careia sa-i dau 10. Toate au plusuri si minusuri...masina perfecta nu exista. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Richie is right !
Nu poti da 10 unei masini ! Parerea mea. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
bugatti!?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da, veyron!
sau maybach... singurul cusur al maybach-ului este jiji. si rolls royce phantom, ferrari 430, pagani zonda, bmw M5...dupa mine toate astea merita nota 10. e drept, daca te uiti intai ca astea au nota 10 megane-ul nu prea mai are ce sa caute pe la 7-8, dar cele mentionate de mine sunt niste vise frumoase, nu sunt masini. daca iau in calcul nevoile si posibilitatile mele, atunci megane-ul 2 este undeva in jurul notei 8. uneori mai jos un pic, alteori mai sus... dar media e in jur de 8. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Of, am fost si eu putin plecat de la calculator si ati luat-o razna.
![]() Daca tot sunteti asa curiosi ce masina conduc, in special Padre, va anunt ca acum conduc un Nissan Altima 2.5L 4 Cilindrii 175 cp. O sa-l schimb in curand cu altceva oricum. Legat de golful ala 1.4 de 90(nouazeci) cp trebuie sa va spun ca in oras era o dulceatza de masina care batea de departe acest nissan care pe deasupra are si cutie automata. |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
padre |
![]()
|
Bravo, felicitari, somn usor in continuare! Ai grija dupa ce te trezesti vino repede si mai da-ne o nota la masinile noastre naspa.
Altima nu e un model pentru piata nord-americana? Macar are aer conditionat? ...ca modelul Altima nu are in standard ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul este ca un Golf V 1.4 - 90 CP "bate de departe" un Nissan Altima 2.5L - 175 cp.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Da,padre de ce le dai nota zece masinilor acelea?Eu nu le consider nici la nivelul Meganeului,in primul rand sunt penalizate de pretul de achizitie,in al doilea rand acelea sunt mofturi nu masini si al treilea rand consumul exagerat de combustibil care intr-o lume normala nu mai este la moda.
PS: Persoanele care poseda una din masinile insiruite de tine probabil-sigur mai detine si altele,de ce oare? Cum sa acorzi unei fieratanii o nota ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
padre |
![]()
|
Pentru ca in opinia mea masinile enumerate reprezinta fiecare un etalon in clasa ei (chiar daca unele sunt in aceeasi clasa). In opinia mea acelea reprezinta maximul actual de tehnologie, lux, performante, cum vrei sa-i zici. Si este macar de bun simt sa reprezinte si maxim de pret si consum.
![]() ![]() Oricum nu cred ca-si mai pune cineva problema consumului cand e vorba de masinile mentionate. Asta era oricum argumentul meu de ce o masina obisnuita nu poate lua nota 10 - exista si etaloanele astea care trebuie sa aiba si ele o nota. Bine, poti sa zici si ca daca ai notat cu 10 Bugatti Veyron cum poti sa notezi cu 7-8 Renault Megane? Diferenta intre ele e mare, dar iarasi, depinde din ce punct de vedere privesti. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Bugatti Veyron!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
morph |
![]()
|
QUOTE(padre @ Apr 3 2006, 12:56 PM) Evident, asta e cel mai important lucru in acest poll. Nu exista masina de nota 10, adica perfecta. Fiecare a dat nota dupa cum a considerat el si mai ales la ce a raportat nota respectiva. Ca unii au raportat la ce au avut si altii la bugatti rezulta ce am zis si in postul meu precedent. E nerelevant poll-ul. ![]() Propun resetarea poll-ului si specificarea conditiilor de vot. Spre exemplu: Ce nota dati megane-ului la clasa lui etc. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Nu la clasa lui.
Comparatia ar tebui sa fie: ati obtinut ceea ce asteptati? cu rezultate: 9-10 daca e peste asteptari, 8 daca e in asteptari si restul in functie de cat de mare e dezamagirea... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Probleme apar la toate marcile, doar ca nu se crizeaza atatia pe seama lor. Service-urile sunt cam la fel peste tot. Daca ti se pare ca service-ul renault este de kkt de o fuga pe la porsche romania (no offense).
Trebuie sa pricepem ca suntem saracii europei si suntem tratati ca atare. In plus ca natie nici nu ne prea dam interesul sa iesim din rahat. Asta e! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
morph |
![]()
|
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Apr 4 2006, 11:48 AM) Da, am obtinut exact ce am asteptat, dar tot nu pot sa-i dau nota 10. Sunt multumit de masina pana acum, pentru banii pe care i-am platit (adica ii platesc) sunt foarte multumit de ceea ce primesc. Sper sa ramana asa situatia. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sandman_ |
![]()
|
Daca te uiti mai sus, am spus ca in situatia asta tre sa-i dai 8
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
padre |
![]()
|
Imi rezerv dreptul sa-i dau ce nota vreau eu, nu?
![]() ![]() Si eu am dat tot 8, undeva pe o pagina anterioara. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sandman_ |
![]()
|
eh, intelegi tu...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
9 cu indulgenta masina e buna la pretul care in are. La cit m-a costat am primit mai mult decit la alte firme. Sa vedem in timp, pina acuma (10000km) nu au fost prb.
|
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:56 |