Soferi cu Soferite, Sunt si fete?!
![]() ![]() ![]() |
Soferi cu Soferite, Sunt si fete?!
vali79m |
![]()
|
||
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
pai fa-l
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
QUOTE(cmandrei @ Oct 11 2005, 08:05 AM) pai fa-l acum am vazut iconita de poll.........scuze dar si la mine e prea de dimineata...... |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
bravos ... ti-ai gasit sa faci misto de mine la ora asta ... e prea dimineata totusi ... "new post" "new poll" -> optiuni cand vrei sa postezi ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
eu is sofer...cred
![]() desi, dupa ce un alt participant la trafic m-a gratulat cu o expresie gen:" 'te-n c*r !"...inclin sa cred ca-s fetita. altfel nu vad de ce si-ar fi dorit respectivul sa ma.. bip.. in partea dorsala ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
cristib... mai stii poate ca avea si omu bucurii la tine. Mai stii poate arati chiar bine ( hi hi hi)
eu sunt sofer. sau mai bine zis consider ca sunt sofer pe langa multe alte exemplare aflate pe strada. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
poate ar fi chiar interesant daca am reusi sa definim "sofer" ... cineva care conduce ? cineva care conduce corect (legal) ? cineva care conduce de xx ani ? cineva care are xxx.xxx km facuti la volan ? ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
vali79m |
![]()
|
eu zic sa nu aprofundam iar, ca cine stie ce laude mai auzim
![]() Asa aflam daca avem si femei-fete interesate de probleme tehnice sau de orice fel. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand apare poll-ul? Ca doar nu o sa scrie fiecare ce sex are
![]() Poll-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
mah! defapt, voi vreti sa agatati membre reno...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
exista asha ceva?
au fost cateva prezentze pasagere, dar.. nexam mai nou.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(alx @ Oct 11 2005, 10:04 AM) mah! defapt, voi vreti sa agatati membre reno... S-a prins!!!! ![]() Nu mai urla ma in gura mare ca se prind si gagicile si mai agatam noi ceva la Sf. Asteapta ![]() Nu te-ai prins de strategie? Le momim aci pe gagici, le vrajim c-o discutie despre motoare, cutii de viteze, Abs-uri, capete de bara, antigel, carburanti...si apoi...pac punem gheara pe ele. Unde crezi ca-i loc mai bun de agatat gagici decat pe-un forum despre masini ![]() Si maine poimaine auzi ca...posesoare Clio cu airbaguri, s-a casatorit cu posesor Megane cu schimbator viteze imbracat in piele ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vali79m |
![]()
|
Sa vedem daca sunt si fete printre noi
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
QUOTE(vali79m @ Oct 11 2005, 09:53 AM) eu zic sa nu aprofundam iar, ca cine stie ce laude mai auzim ![]() Asa aflam daca avem si femei-fete interesate de probleme tehnice sau de orice fel. Mai poti adauga la poll: sunt sofer dar conduc ca o soferitza sau sunt sofer dar ma simt soferitza ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
CGB |
![]()
|
si ce daca nu sint?? ce draga...intre baieti nu-ti place
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Sunt pe cale de disparitie in acest forum..ca si ursii panda si virginele in acesta tara !!!!
![]() |
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
ce-mi place cel mai mult e faptu ca toti intra pe topicu alalalt da nimeni nu voteaza, e ... acum ma duc io sa pun primu vot. apropo, sunt sofer si conduc ca un sofer
![]() scuze n-am stiut ca e oprita scrierea p-acolo ![]() This post has been edited by casper: 11 Oct 2005, 12:16 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(vali79m @ Oct 11 2005, 12:03 PM) vad ca deja e si o "soferita"....care este? sau e un sofer care merge ca o soferita!! ![]() domnilor confirm si eu: AVEM O SOFERITA PRINTRE NOI!!! dar cine sa fie? sub ce pseudonim se ascunde oare? de ce nu te arati diafana creatura... ![]() ![]() gata ca m-am aberat destul |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mda.. foarte penibil topicul asta..
![]() ![]() de ce nu va incercati voi norocul pe noi2 ![]() ![]() cum ar fi .. brunet, meganist, caut blonda.. detalii pe mail ... ? ![]() sau.. asemanator |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
QUOTE(claus @ Oct 11 2005, 06:10 PM) mda.. foarte penibil topicul asta.. ![]() ![]() de ce nu va incercati voi norocul pe noi2:), relatii:) .. si altfel de siteuri matrimoniale ? cum ar fi .. brunet, meganist, caut blonda.. detalii pe mail ... ? ![]() sau.. asemanator Penibil?? Vai domnul moderator ,,aceste cuvinte ne doare''.... ![]() |
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(claus @ Oct 11 2005, 06:10 PM) cum ar fi .. brunet, meganist, caut blonda.. detalii pe mail ... ? ![]() sau.. asemanator asha tz'ai gasit shi tu gagica?? ![]() io cred k e claus dar..pssst, sa nu'i spunetzi.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
RCS |
![]()
|
![]() ![]() |
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai, hai..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
si totusi sunt dou voturi de fetite/fete/femei/doamne ce-or fi!!!!!
![]() vreunul dintre voi se simte dar nu vrea sa recunoasca....... ![]() ![]() ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
strumfuadi |
![]()
|
ce ma distreaza stilul asta macho puber pe care'l plimbatzi pe aici..
daca vin 2-3 tipe shoferitze de renouri shi va iau tare vi se inmoaie injectoru'.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
vali79m |
![]()
|
deja a luat-o razna topicul.
nu era vorba de un mod de a agata sau a face cine stie ce ghidusie pentru a atrage fetele, dar cine se simte lezat....SCUZE. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
CGB |
![]()
|
facem si noi oleaca de caterinca. sper sa nu se ajunga la....ceva gen "topicul despre manele".
chiar nu mai exista umor pe lumea asta ![]() inchideti dom'le topicul atunci si hai sa devenim iar robotii care eram, acei sclavi ai societatii in care traim. acele persoane cu figura inexpresiva care nu stiu decat sa munceasca si nu au voie sa mai afiseze o frantura de zambet pe figurile obosite. domnilor fiti seriosi si nu mai postati astfel de topicuri. primul semn de seriozitate il dau eu. deci: tanar posesor de clio symbol dci caut posesoare de clio bicorp 1.2 12v ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Anny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tip Of The Day: Folositi functia cautare inainte de a posta un nou topic.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40590&hl= Da, este! |
-------------------- Renault Clio Symbol
Expression 1.4 8V 75CP 2002 |
|
vali79m |
![]()
|
una cel putin este...Bravos pentru curaj.
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:32 |