Soferi cu Soferite, Sunt si fete?!
![]() ![]() ![]() |
Soferi cu Soferite, Sunt si fete?!
strumfuadi |
![]()
|
||
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ Oct 12 2005, 12:50 PM) deci pana la urma itzi plac turatziile, huh?? ![]() dar nu prea mari, asha, de un 12V nu de 16V.. ![]() eeeeeeee o iau si io cu inceputu'. si apoi treptat ,treptat ajung si la V6 ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta atinge o problema care mi-am pus-o de f. mult timp. In conditiile in care cel putin in Bucuresti prezenta feminina la volan e mai mult decat apreciabila ( si in general femeile nu prea umbla cu harburi , am si pentru asta o explicatie) , pe forumurile auto in general, si pe forumul Reno in particular se constata o prezenta a lor aproape inexistenta. Ce s-ar intampla daca si barbatii ar fi asa de "activi" pe forum ? Ramane sa raspundeti voi
![]() PS Forumul acesta a acumulat pana acum 42754 de postari. Eu cred ca nu sunt mai mult de 100 postate de femei. Asta inseamna aprox. 0.2% . |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
azi sunt deja 3 voturi la "soferite"...
![]() dar cred ca stau ascunse... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
cred ca cei 3 care au votat sunt tot Soferi
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
daciaclub-diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 17 Joined: 2 November 05 ![]() |
soferita draga! esti mai misogin?
|
--------------------
renault
megane II
2005 1.6 16V Renault Megane IIcc, 1.6 16V
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ooo...
![]() ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Norad @ Oct 13 2005, 12:50 PM) Topicul asta atinge o problema care mi-am pus-o de f. mult timp. In conditiile in care cel putin in Bucuresti prezenta feminina la volan e mai mult decat apreciabila ( si in general femeile nu prea umbla cu harburi , am si pentru asta o explicatie) , pe forumurile auto in general, si pe forumul Reno in particular se constata o prezenta a lor aproape inexistenta. Ce s-ar intampla daca si barbatii ar fi asa de "activi" pe forum ? Ramane sa raspundeti voi ![]() Dupa cate cred eu, motivele ar fi cam 3 posibile: - soferitele nu sunt si "internaute" (nu intra pe net), deci nu au cum sa ajunga pe forum - soferitele, desi intra pe net, nu au aflat de forum (exista studii reale care au indicat ca femeile "bramburesc" mai putin pe net decat barbatii, plus ca majoritatea dintre noi am aflat de forum cautand pe google raspuns la vreo problema tehnica - interes considerabil mai redus in randul soferitelor pentru astfel de probleme) - chiar daca au ajuns pe forum, majoritatea discutiilor sunt tehnice, misto-uri ca intre barbati sau glume pe seama femeilor (in special blonde) - toate aceste aspecte trezind foarte putin interes printre soferite. Daca ar fi sa sintetizez ariile de interes ale soferitelor in legatura cu masinile, cf celor intalnite de mine la soferitele pe care le cunosc, ele sunt: - culoarea masinii (nu conteaza rezistenta ei la murdarire sau decolorare, ci este extrem de important sa fie exact culoarea preferata) - aspectul de ansamblu al masinii (sa fie frumoasa in totalitate, fara insa sa conteze elementele de tunning pe care le apreciem noi barbatii); regula "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie" este lege printre soferite - masina sa fie de o anumita clasa de putere (fie medie / fie mare, soferitele auto-incadrandu-se clar intr-una din cele 2 categorii, fara insa a interesa de unde vine acea putere, cum si de ce) - masina sa aiba multe oglinzi si buzunare/ spatii de depozitare - masina sa fie cat mai mica (pentru a fi parcata cat mai usor), dar cu un spatiu interior si portbagaj cat mai mari (n-am intalnit nici o soferita care sa-si puna problema ca asa ceva nu se poate, toate considerand ca au o masina fie prea mare la exterior, fie prea inghesuita la interior) - comenzile sa fie simple si la indemana. Cu soferitele pe care le cunoasteti, incercati sa aflati daca sunt multumite=mandre / nemultumite=nesatisfacute cu masina pe care o conduc si de ce. Raspunsurile va vor lamuri de ce nu prea sunt soferite pe forum. sau altfel: Cate absolvente de Inginerie Auto ati cunoscut? (inscrierea e libera, examenul e acelasi pentru toti) Consider ca, pur si simplu, doamnele si domnisoarele nu impartasesc aceleasi pasiuni cu barbatii, pentru majoritatea (evident ca exista si exceptii) masina fiind un simplu mijloc de transport comod si nu o pasiune. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cateva post-uri au fost sterse ... unele glume pot "afecta" persoana pe seama careia se glumeste ... va rog nu mai continuati ... mersi
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
zah |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Moderatoru nostru, stapanu nostru...
|
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(cmandrei @ Nov 8 2005, 03:27 PM) Cateva post-uri au fost sterse ... unele glume pot "afecta" persoana pe seama careia se glumeste ... va rog nu mai continuati ... mersi Aparent, imaginatia ta a fost prea vasta sau exprimarea mea prea ambigua: Sunt placut impresionat de o automobilista, cu atat mai mult de o automobilista care participa activ la discutiile de pe un forum tehnic. Dupa ce am vazut ca sunt si doamne/domnisoare pe forumul nostru, mi-ar face placere sa le pot si cunoaste la una din intalnirile noastre. Daca si acest post e deplasat sau considerati ca lezeaza pe cineva, rog a se sterge. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Nov 8 2005, 05:37 PM) Dupa ce am vazut ca sunt si doamne/domnisoare pe forumul nostru, mi-ar face placere sa le pot si cunoaste la una din intalnirile noastre. si eu ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ Nov 8 2005, 03:27 PM) Cateva post-uri au fost sterse ... unele glume pot "afecta" persoana pe seama careia se glumeste ... va rog nu mai continuati ... mersi iete ia. si-a luat omu' rolu in serios ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
s-a mai si suparat lumea pentru postul asta......dar pana la urma vad ca sunt 5 "soferite"....Una este Diana, care sunt restul?
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Diana ti-am admirat poza cu CC-ul tau! Pe cand o poza si cu frumoasa propietara?
![]() PLS! |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Asa, pentru postul aniversar nr. 100 al lui nicotine.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
CGB |
![]()
|
chiar e fata diana? sau e vreun puber care n-are de lucru? si a venit p-aci sa se dea rotund cu CC lu tat-su...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vali79m @ Nov 9 2005, 12:49 PM) s-a mai si suparat lumea pentru postul asta......dar pana la urma vad ca sunt 5 "soferite"....Una este Diana, care sunt restul? ![]() Restul de 4 cred ca erau tot soferi,dar isi uitasera ochelarii acasa si nu au vazut unde au pus X-ul !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sandman_ |
![]()
|
Haideti, mey, lasati fata mai usor. Cristib, nici tu n-ai postat poza ta si a masinii pana acum, asa ca...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
vali79m |
![]()
|
toate fetele de pe forum sa se arate........sesam deschide-te
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Nov 10 2005, 09:41 AM) Haideti, mey, lasati fata mai usor. Cristib, nici tu n-ai postat poza ta si a masinii pana acum, asa ca... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41270&st=195 aci e o poza cu tractorashu meu ![]() iar poza cu mine se vede clar in avatar ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() probabil ca si ea a zis asemanator: poza cu agregatul e in avatar... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
CGB |
![]()
|
posibil...da' io nu las 100.000 bacsis la spalatorie
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
another_brick_in_the_wall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 August 05 ![]() |
ca sa zic asa, pe "claus" l-am vazut de vreo doua ori (inclusiv azi dimineata) in forma unei doamne....
|
--------------------
Renault
Megane II
2005/Dynamique Megane II Bicorp
1,5dCi - Dynamique |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]()
|
sa-ti traiasca mosh si la cit mai multe mame care sa conduca masini cu tunning facut.....
|
--------------------
Renault
Megane II
1,5dCi - Dynamique |
|
claus |
![]() ![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]()
|
ca sa zic asa, ii cam da in goarna lu' masinuta aia....
anyway, initial am vazut colantul cu "forum.reno.ro" si eram curios sa-l vad pe "claus"..... da' mi-a iesit destul de greu..... nu ca as fi vreun sfios la volan..... |
--------------------
Renault
Megane II
1,5dCi - Dynamique |
|
claus |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Alex_HbI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 November 05 ![]() |
Daca am luat carnetu' azi, pot sa postez si eu aici ca fiind sofer?
![]() eee, inca nu ma pot declara sofer, caci sunt doar incepator. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:44 |