Zgomot cand misc de volan, de orice fel, click, clunk, parca s-ar intinde un arc
![]() ![]() ![]() |
Zgomot cand misc de volan, de orice fel, click, clunk, parca s-ar intinde un arc
gaston |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|||
tferenc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 April 05 ![]() |
Arcul de sustinere acela baban, si se va invarti arcul pana cabd se aude un clic
O sa va tirmit si o poza |
-------------------- MII Estate Aut
|
|
tferenc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 April 05 ![]() |
Se ridica masina si trebuie sa invarti arcul. Va trimit poza cu arcul
Attached thumbnail(s) arc.jpg ( Size: 102.35k ) Number of downloads: 398 |
-------------------- MII Estate Aut
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Arcul pe care-l auzeam eu nu are nici o legatura cu arcul de la suspensie
![]() Se auzea undeva in locul unde este aerabagul sau cochilia care ascunde coloana de directie--pe acolo pe undeva... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
faza e ca si la mine se aude , dar se aude si de afara, se destul de taricel. nu cred ca are vreo legatura cu arcu de la suspensie, dar cine stie ....
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE faza e ca si la mine se aude , dar se aude si de afara, se destul de taricel Daca se aude si afara s-ar putea sa fie arcul de la suspensie... Zgomotul pe care-l auzeam eu era asemanator arcului unui pix (nu am gasit alta comparatie ![]() Oricum nu se mai aude... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Da.
Subscriu. Am aceeasi problema. Adica tot un arc da nu ca de pix, parca e ceva mai fioros (da nici ca ala de suspensie); parca e de la un pix d-asta mai obez, macar la vro 3-4 kile. Si tot cand se misca la dreapta pe ultima treime de cursa de volan. Daca ii gaseste cineva sursa, rog sa ne tina la curent de 220. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
gata, am rezolvat si "greierele" asta. in principiu simptomele erau cele descrise si de voi aici: se auzea si in masina si in afara, si pe loc, si in mers. am fost azi la serus si a venit un baiat cu o cheie de 10(sper sa nu ma insel la dimensiune) a dat doua rotatii si gata sunetul. din pacate nu am putut sa ma uit sa vad unde a strans omul surubul exact pentru ca ocupase tot campul vizual dar pot sa spun ca era pe undeva pe la pedalier si ca sigur are legatura cu coloana de directie. sper sa va ajute
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Aaa, tu aveai problema cu surubul de pe coloana de directie. Care se slabeste (nu va speriati ca nu ramaneti cu volanu-n mana).
Inseamna ca mecanicul ti-a aplicat rezolvarea initiala, care preciza strangerea piulitei la 38 Nm (inteleg ca el a avut cheia dinamometrica dupa ureche). Ultimul racnet in materie zice ca surubul si piulita se inlocuiesc si se strang la cuplul initial (28 Nm) dar se mai foloseste un fel de silicon adeziv, bicomponent, cu rol de oprire/amortizare a socurilor intre 2 piese de p-acolo. In fine, merge si asa ( ![]() |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca nu tine manevra cu stransul surubului de la coloana de directie; eu l-am strans de 2 ori si iar a inceput sa trosneasca.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
De aceea a schimbat renault-ul tratamentul. Dacă văzură că nu mere cu carmol, acum băgară ulei de in la frectia piciorului de lemn.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
la mine a tinut, sa vedem cat timp
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
claudiu_wze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
acceasi problema o am si eu cand rotesc spre stanga ( se aude o singurata data in acelasi punct ).
Raspuns la serus : e contactul de la AIR-bag . Solutie : Vreti sa va desfacem tot volanul si sa ungem . Raspuns : NU |
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
am rezolvat si io zgomotu la volan, ma duc la service vine nea omu cu lanterna (un neon mai mare) si o gadila un pic sub volan si gata, problema e rezolvata, iar omu m-a asigurat ca e de la vreo groapa ceva, si la intrebarea mai poate sa apara din nou, bineinteles ca nu , doar l-a rezolvat, ce naiba...... oricum parca e alta masina acu.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
la mine a inceput sa se auda dupa ce am venit cu ea de la service renault-apan( schimbat distributia), parca ei au stricat-o...cine stie, ca sa mai vin si sa le donez ceva bani
|
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE la mine a inceput sa se auda dupa ce am venit cu ea de la service renault-apan( schimbat distributia), parca ei au stricat-o...cine stie, ca sa mai vin si sa le donez ceva bani Vorbesti de apan braila?...am auzit numai lucruri "bune" de ei... ![]() Unui vecin de-al prietenei mele (care este din braila) i-au vandut masina lovita...f nemultumit de apan iar viitorul socru se fereste sa cumpere renault din cauza faptului ca o sa ajunga la mana lui apan... Niste excroci am inteles... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
QUOTE(adrianpurcarin @ Oct 26 2005, 10:34 AM) la mine a tinut, sa vedem cat timp Si la mine s-a rezolvat. Din fericire, de la sine. Adica haraiala care facea urat la capat de cursa e volan a disparut. Ceea ce ma face sa cred ca a fost vb., intr-adevar, de masina care a stationat oaresce inainte de a o cumpara eu si s-a depus ceva rugina care acum s-a luat. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata m-am programat la service. Nu se mai poate a inceput mai rau si am vorbit de curand cu un prieten care lucreaza la unul din serviceuri-le Renault si mi-a zis sa nu stau cu el. Mi-a explicat de la ce poate fi dar nu am retinut.
Off topic: L-am intrebat care sunt problemele mai dese si mi-a zis ca vin Meganuri si Laguna in draci in serviceuri pt flanse, bascule, pivoti... Clio nu. Cica daca pui pe hartie greierasi mai ales in bord de obicei taie (cica nu au cum sa probeze). Partea buna este ca dupa ce ies din garantie cu ea o sa o repar cu el. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE L-am intrebat care sunt problemele mai dese si mi-a zis ca vin Meganuri si Laguna in draci in serviceuri pt flanse, bascule, pivoti Cu respect, da asta se intampla in toate servisurile din romania... Masinile sunt de vina nu ![]() Se strica aiure...asa din senin... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
gaston |
![]()
|
Normal ca Reno e de vina. El doar mi-a zis problemele majore. A si sa nu uit, mai e si zgomotul geamurilor cand sunt deschise.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Normal ca Reno e de vina. El doar mi-a zis problemele majore. A si sa nu uit, mai e si zgomotul geamurilor cand sunt deschise. Elemente de suspensie nu se schimba doar la reno intr-o veselie ci peste tot...din pacate... Ar fi bine sa fie doar astea problemele "grave" ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
gaston |
![]()
|
Azi am fost la service cu zgomotul si ce credeti ca s-a intamplat? Masina nu a mai vrut sa faca nici batuta. Am rotit de volan de 30 de ori si nu a a vrut sa faca. Mecanicul se uita si el uimit la mine. In sfarsit au bagat-o in service si au mai strans niste suruburi pe acolo, asta pt ca stiam pe cineva acolo.
OFF TOPIC: Cand am luat masina, am luat in primire si 2 greierasi. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Cind misc de volan pe loc, uneori am o mica vibratie in volan. O fi vestitele flanse? Mashinutza e din iulie 2005, problema flanselor ar fi trebuit sa fi fost rezolvata.
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
gaston |
![]()
|
Problema cu flansele nu s-a rezolvat. Chiar daca va zic asa cand o cumparati, nu-i credeti.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
div |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu "problema" cu zgomotul la invartit volanul pe loc. Spun am avut pentru ca am rezolvat-o acum cateva zile la Serus la revizia de 15.000km. Mecanicul care mi-a lucrat la masina a reparat problema inca inainte sa-i spun eu de ea (o observase cand a bagat masina pe rampa). Dupa cum au spus si altii inaintea mea, rezolvarea e simpla: se stranga un surub la coloana de directie.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique 2.0 dci 150CP
|
|
gaston |
![]()
|
Din nou revin
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
dahn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 November 05 From: Timisoara ![]() |
Gaston si la mine face la fel si sincer sa fiu nu ma prea ingrijoreaza, da curios ce are is si io la fel ca toata lumea. Si la mine face trosc dar doar la capat de cursa al volanului si scartaie subtire (scartz, scartz) cand rotesc de volan sa ajung la capat de cursa. Totul pe loc, sau aproape pe loc. Io inca nu am ajuns la service ca ii mai complicat, dar si cand ajung cred ca o sa tiparesc toate posturile despre problema asta de pe forum, le pun fain frumos intr-o carte si le dau la aia cu ea in cap
![]() |
--------------------
Megane II.1 Sedane
Confort Expression
2005, 1.6 16v Renault Megane II.1 Sedan, 1.6 16V, 115CP, Confort Expression, octombrie 2005
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Super ideea, subscriu! Si cu fonturi de 24, la doua linii, tiparite pe o singura parte, SA IASA MAI GROASA! SI II PUNEM COPERTI DE CARTON!
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gaston @ Dec 6 2005, 04:14 PM) Din nou revin ![]() ![]() Este vorba despre un surub de la coloana volanului care se strange si se scapa de trosnituri, e o operatie foarte simplu de facut la service. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
gaston |
![]()
|
Pai cand am fost la service si nu mai facea, s-au apucat sa stranga suruburi. Doar nu l-au uitat pe asta.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 00:27 |