Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dealeri renault, calificative dealeri

toniraducu2006
post 6 Mar 2008, 17:36
Post #61

Membru incepator

Group: Members

Recomand cu sinceritate SERUS am luat de la ei 2 masini si sunt super ! e adevarat am avut acelasi dealar Oana Munteanu ! au respectat toate termenele si s-au prezentat f. bine ! astia tin si la imagine si la client sifac tot ce pot pt asta ! cu prima masina am fost si la revizii la service si tot extrabuni au fost !

--------------------
renault symbol nov.2007 fidji - B-75-GKS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallixx
post 6 Mar 2008, 18:48
Post #62

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Eu unul am pana acum 3 masini luate toate de la IPSO Otopeni.
Pana acum nu am avut probleme cu ei, s-au purtat OK, mi s-au dat aproape toate informatiile inainte, termenele de livrare au fost OK, iar cu service-ul m-a ajutat Dumnezeu sa nu am nevoie decat de revizii.
A, ba da, am avut doar geamul de pe spate spart si portbagajul infundat de la ceva care a cazut pe masina de la un balcon. Piesele au venit cam greu, 2 sapt. dar in rest..s-au decontat direct cu asiguratorul , pe mine nu m-a durut capu'.
Spaga n-au vrut sa ia deloc, nici n-au vrut sa auda. Bine, nu era spaga in sensul de " hai sa sar la cap ca sa fie baieti buni" ci mai degraba era o "atentie" dupa ce finalizasera tot, pt. ca mi-a placut mie cum m-au rezolvat.
Daca trecem peste aspectul preturilor de dealer, in rest nu au fost probleme. Despre RCA, CASCO, numere, carte identitate...nu pot sa va zic mare lucru pt. ca am luat masinile in leasing asa ca s-a ocupat leasingul nu dealerul.
Nu s-au spart ei cu cadouri, dar in definitiv nici nu am nevoie. Macar sa am cadoul sa fie la fel in continuare. Presuri, alarme, brelocuri...mi le cumpar singur.
Acum nu stiu daca asa or fi in general sau daca doar am avut eu noroc.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Lucman
post 13 Mar 2008, 08:40
Post #63

Cogito ergo doleo

IPSO Otopeni iar aici Consilierul Comercial Adina Stroescu.
Sunt la a doua masina cumparata de la Adina, a treia e pe drum.
Va recomand cu caldura sa va adresati ei.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
alexxutzu
post 13 Mar 2008, 09:02
Post #64

Member of Renault Forum

De la IPSO am si eu 2 masini cumparate, una chiar de la Adina...ce sa zic una mi-a fost adusa fara scaunul reglabil pe inaltime cu toate ca am cerut iar cea de-a doua a fost o intreaga poveste pt ca mi s-a zis ca o voi putea lua in 2 zile si 2 zile s-au facut 3 saptamani si nu mai aveau culoarea dorita si bineinteles am mers mai sus, pe la directorul Nissan Romania si s-a rezolvat in 2 zile biggrin.gif. Service-ul o sa il vad saptamana viitoare la prima revizie, cand ma voi duce cu piesele cumparate de mine pt ca preturile sunt foarte blink.gif marriiii. Depinde de norocul fiecaruia.

This post has been edited by alexxutzu: 13 Mar 2008, 09:03

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip Dec. 2007
*Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
+
Lucman
post 13 Mar 2008, 10:09
Post #65

Cogito ergo doleo

Sincer Alexxutzu, nu e vina Adinei ca Renault Romania sau transportatorul nu si-a respectat partea de promisiune.
Adina cand ti-a dat un termen a fost pe baza a ceea ce i-au spus de la Renault.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
alexxutzu
post 13 Mar 2008, 13:21
Post #66

Member of Renault Forum

Nu era vb de termen, acea problema nu a fost la ea, problema pe care am avut-o la Adina a fost ca am sunat-o de vreo 5 ori in 2 luni si mereu imi zicea ca a uitat sa vorbeasca pentru rezolvarea problemei cu reglajul de inaltime al scaunului.Mi se pare cam aiurea, inteleg o data, de doua ori dar de 5 ori?

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip Dec. 2007
*Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
+
gongutza
post 27 Jun 2008, 21:06
Post #67

Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault

alexxutzu din pacate abia acum am vazut postul dumneavoastra....nu cred ca v-am spus niciodata ca am uitat, ideea a fost ca si eu la randul meu asteptam un raspuns pertinent de la Renault Romania,importatorul nostru dupa cum bine stiti...nu puteam sa iau o hotarare legata de rezolvarea problemei atata timp cat nu aveam un raspuns oficial de la Renault Romania. Iar a doua masina nu ati cumparat-o de la mine, ci de la colega mea care intr-adevar trebuia sa va informeze corect termenul de livrare.....

--------------------
Renault Clio III Dynamique 1.6
Consilier Comercial
+
elnego
post 27 Jun 2008, 21:18
Post #68

Membru incepator

@alexxutzu

buna , te-au primit cu pisele tale la revizie , la ploiesti nici nu au vrut sa auda , vezi posturile mele , te astept cu un raspuns

--------------------
Renault Megane Estate 1.5 DCI 2008 - PH 57 XXX
+
buzz77
post 30 Jun 2008, 17:04
Post #69

Membru incepator

Eu mi-am ridicat masina (Symbol Music 1.4 8V) de la SERUS (sediul nou de linga Carrefour Militari) pe 6 dec 2007 (consilier clienti Oana Caprarescu).
Am primit toate indicatiile despre bord, lumini, motor, radio, etc. Am platit 70 RON numere provizorii, am primit cadou alarma K9 si set de covorase din cauciuc. RCA-ul l-am facut la un broker de la ei.
Ca nota generala le-as da un 8,5. Sa vedem cum va fi la revizii...

--------------------
Dacia Logan Laurate 2005, 1.4MPI
+
pistolaru
post 21 Dec 2009, 12:31
Post #70

membru

From: iasi

BRAS Iasi
plusuri:
- dealerul se ocupa de acte a venit si acasa biggrin.gif
- foarte receptivi de la inceput pana la sfarsit cand primesti masina
- foarte greu de crezut dar te sfatuiesc si unde sa te duci si cum sa procedezi sa iesi cat mai ieftin
- mi-au oferit cadou senzori de parcare (foarte utili) si nu a trebuit sa ii amintesc de fiecare data (baieti seriosi)

minusuri:
-m-au chemat la showroom la ora 12 si masina mi-a fost prezentata la ora 2 jum din cauza celor de la service ca nu s-au ocupat cand trebuia de ea (monteze senzorii)

nota :9

--------------------
Renault Megane 2.2 manager 2009 1.6 16V
+
Cimentruck
post 15 Jun 2012, 12:16
Post #71

Membru incepator

Salutare. Vad ca nu s-a mai postat de mult timp aici. Imi puteti recomanda un dealer in Bucuresti (seriozitate, termeni de livrare ok...). Multumesc

--------------------
Renault Symbol 2012 / 1.2 16V 75 CP / Collection -
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 15:02
Dacia