Claxonul, E cam lesinat
![]() ![]() ![]() |
Claxonul, E cam lesinat
Iuiu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|||
dragosdia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 04 From: Bucharest ![]() |
Asa e, eu am taiat-o si am legat cele doua fire cu ajutorul unei riglete.
Dragos |
--------------------
Fluence
Privilege
2015
|
|
media |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 February 09 ![]() |
nu pot lua legatura cu userul banutu
un nr de tel daca aveti pls ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
2007 1.5 dci
|
|
dragosdia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 04 From: Bucharest ![]() |
...
This post has been edited by dragosdia: 6 Feb 2009, 15:28 |
--------------------
Fluence
Privilege
2015
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
iuliu , si dupa modificare cum se aude? eu as fi preferat putin mai gros...
o sa incerc maine :)sper sa nu rup clemele ca stau cam prost la capitolul rabdare |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Iuiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
Nu se aude ca unul bitonal dar macar ai cu ce claxona daca da unul cu spatele si nu te vede.
|
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|
chitsro |
![]()
|
gata am umblat la el, nu am reusit sa obtin cine stie ce, grila am scoso cu grila cu o surubelnita infasurata cu o panza, incepand de jos , se imping 3 cleme dupa care de sus iese singura...claxonul nu este cel cu goarna dar are un plastic peste un surub, am invartit de surubu ala pana se auzea putin mai gros...oricum este o minciune de claxon, altfel nu ma pot exprima, cred ca o sa mi cumpar unu , poate de logan ceva ...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
chitsro |
![]()
|
am fost pe la mine prin orash si am gasit un claxon de logan (cred)cu 2 goarne, era rosu parca si avea si o mufa care semana foarte tare cu cea de la renault, aveti idee cum se aude?a.. costa doar 20 de ron
This post has been edited by chitsro: 12 Feb 2009, 01:34 Attached image(s) ![]() |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Urswul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da un claxon bitonal care sa aiba mufa de se potriveste are cineva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- B-40-GOL
2006 Confort Privilege, 1.6 16v, 115 CP, 2006 si 29000 km
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
de la Type R-15 ron... am avut ceva de lucru la bara si daca tot am dat-o jos am schimbat si claxonul care era ragusit rau de tot ...
Attached thumbnail(s) Photo_0004.jpg ( Size: 54.03k ) Number of downloads: 415 |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
chitsro |
![]()
|
s a potrivi mufa? eu am pus unele de logan:)
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
da ... dar am avut noroc ... erau ultimele cu tipul asta de mufa ...
![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
makelele |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 1 April 08 From: constanta ![]() |
IAIA...de unde ai luat claxoanele??eu sunt din cta si vreau si eu sa schimb jegurile astea...mc
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
- B 83
2008 / Expresion 1.6 16v
|
|
IAIA |
![]()
|
de la un magazin de piese auto din mangalia ...
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
alecsey88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 December 08 ![]() |
sal!!!apropos de claxon.am fost ieri la revizie 10.000.cu mai mult timp inainte mi-am cumparat 2 claxoane super misto.la revizie am constatat ca nu mi le schimba ca mi se poate arde nu stiu ce la partea electrica si ca ei nu mi le schimba.le-am zis cum domne 2 claxoane amarate nu le schimbati??ca doar de asta am venit aici mai ales ca am masina in garantie.m-am certat cu ei si tot nu au vrut sa le schimbe.am intrebat si de xenon la fel daca vreau sa-mi pun.au zis ca nu se poate.la ei nimic nu se poate.sunt foarte dezamagit de service la renault.sunt niste jepcari.aveti grija cand va duceti la revizii.va salut!!!
|
--------------------
renault
megane 2.2 1.5dci 85cp
- B 15 EAA
2008 privilage
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Poti sa le montezi tu sau cineva care se pricepe, niciodata n-o sa-si dea seama la garantie ca ai schimbat tu claxoanele.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
ghilenceamn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 October 07 ![]() |
![]() Tin sa va anunt ca eu lam scos pe al meu si e in dreptul siglei renault sub bara si sa stiti ca sa il desfac a trebuit sa dau bara ios ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- 82 GNI
2004 Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:26 |