Claxonul, E cam lesinat
![]() ![]() ![]() |
Claxonul, E cam lesinat
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
si ce sa facem ? pe o torentiala de-aia , care nu-ti vine nici sa scoti nici cainele afara, sa scoatem capu pe geam si sa strigam la bunicuta care tocma ocoleste o baltoaca, sa se dea la o parte ? sau sa-l punem intr-o punga sa nu intre apa la el si sa-l avem si pentru mai tarziu .....
nu stiu, dar ar trebui sa gasim o solutie sa-l punem undeva mai sus sa nu ajunga apa la el, si loc cred ca s-ar gasi pe undeva ca nu e asa inghesuit in compartimentul motor. |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba,nu stiu ce sa zic.Dar chestia asta chair s-a intamplat.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
te cred , am zis-o ca pe o gluma. da ar trebui sa ne puna un claxon asezat mai cu cap si mai cu vana in el, nu p-asta de zici ca e nemancat de o saptamana.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
Solon |
![]()
|
E cam anemic, dar nici gand sa umblu la el dupa ce am auzit unde e asezat.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
O sa-mi pun o goarna la oglinda, cum erau masinile pe vremuri.
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
onlyme |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 3 Joined: 3 October 05 ![]() |
In primul rand, tinand cont ca este primul meu post pe acest forum, salutare tuturor. Sa va stapaniti sanatosi "bolizii" reno...oricare ar fi ei .
Referitor la claxon, am si eu aceleasi probleme pe meganelul meu. Incet incet, claxonul meu se indreapta cu pasi mari spre inexistenta. Merge din ce in ce mai incet...acum mi-e si jena sa mai claxonez....pentru ca rade lumea de mine. Am sunat la Serus si mi-au zis ca, nici o problema, sa merg la ei si mi-l schimba, operatiunea dureaza maxim o ora....pentru ca au cam in permanenta in stoc. Aviz amatorilor care au asteptat cu lunile dupa piesa, probabil la alte service-uri.... Si o paranteza: Ce se intelege prin Exilatul Raducu68? Am vazut fraza si m-a intrigat putin. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le "indeplinesti" ca sa devii exilat? (Stiti vorba aia...paza buna fereste primejdia rea ....sau asa ceva ![]() |
-------------------- |
|
casper |
![]()
|
am trecut azi pe langa o fabia, unde am vazut claxonu ? fix langa proiector. e belea, stau si ma intreb daca ala se plange ca noi ca nu-i mai mere, mai ales acu dupa ploile astea
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(onlyme @ Oct 5 2005, 03:30 PM) In primul rand, tinand cont ca este primul meu post pe acest forum, salutare tuturor. Sa va stapaniti sanatosi "bolizii" reno...oricare ar fi ei . Referitor la claxon, am si eu aceleasi probleme pe meganelul meu. Incet incet, claxonul meu se indreapta cu pasi mari spre inexistenta. Merge din ce in ce mai incet...acum mi-e si jena sa mai claxonez....pentru ca rade lumea de mine. Am sunat la Serus si mi-au zis ca, nici o problema, sa merg la ei si mi-l schimba, operatiunea dureaza maxim o ora....pentru ca au cam in permanenta in stoc. Aviz amatorilor care au asteptat cu lunile dupa piesa, probabil la alte service-uri.... Si o paranteza: Ce se intelege prin Exilatul Raducu68? Am vazut fraza si m-a intrigat putin. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le "indeplinesti" ca sa devii exilat? (Stiti vorba aia...paza buna fereste primejdia rea ....sau asa ceva ![]() As putea spune sa citesti regulamentul ca acolo ai tot ce-ti trebuie.Dar avand in vedere ca s-a abuzat de regulament-amendamentele pe baza carora au fost exilati,nu existau, sau oricum erau mai mult decat interpretabile-iti recomand sa nu faci misto,nu injura.In principiu e de ajuns. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Al meu claxon si-a dat duhul cu totul.
Din cand in cand mai apasa nostalgic pe volan, iar uneori chiar imi raspunde cu un mieunat stins, rapid retractat, cred ca ii pare si lui rau. Si cand te gandesti ca nu i-am facut nimic, ba chiar i-am verificat si siguranta. Ma bate gandu sa iau unu cat mai capabil si sa ii tai firele la cel vechi si sa il pun peste. Hmmmm, dai o caruta de ban pe masina si se strica astfel de componente, parca iti cam pierzi respectul pentru divinitate. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Cand am fost la revizie am vazut un Megane 2 cu masca data jos si claxonul era montat cu palnia in jos, deci teoretic vorbind nu ar trebuie sa intre apa in el.
O varianta mai simpla de inlocuire mi se pare sa-i tai firu care vine de sus si sa-l montezi pe cel nou langa motor |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Vreau sa va zic ca ieri am apasat pe volan din instinct si am aflat cu stupore ca dupa o luna si ceva de tacere si-a revenit.
Ce draq? cand si-o mai lua vacanta? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Alaltaieri era sa se urce unu cu dacia pe mine, cred ca am claxonat cam 15s in continu dar omu habar nu avea. Cred ca o sa imi caut un claxon dinacela cu compresor ca asa nu se mai poate.
|
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Ce claxon ave-ti fratilor la M2.2, ca al meu parca este de bicicleta?
Claxon la Clio III achizitionat de un coleg in urma cu doua luni suna de sare capota, suna a masina adevarata, adica te faci auzit in trafic, la mine are un sunet pitigaiat (strans de gat), perfect de pus la Lastunurile lu' Nea Nicu. As vrea sa-l schimb, sa incerc sa-l mai reglez, sa-i fac ceva chiar daca masina este in garantie, rad colegii de mine cu asa chitait. Am citit cam tot ce scrie despre claxonul la megan, unde este pozitionat, cum ajungi la el totul OK. Am mers la garaj, l-am identificat cu o lanterna si ce credeti ca am gasit, un claxon, cred ca este din ala de tabla cum avea tata la dacia lui din 1980. Sincer ma asteptam la unul stil goarna cum cred ca sunt acum la masinile care se respecta. Problema este ca nu pot sa scot ornamentul de plastic dintre far si sigla, am tras de el din partea de sus am vazut ca are acolo vreo trei picioruse de plastic pe care imi este frica sa nu le rup, sau sa sgarii vopseaua la bara. A scos cineva acel pacatos de ornament la M2.2?? Cum?? Astept cateva idei. Multumesc mult! 26 Jul 2007, 10:38: Dau o bere rece la intalnirea de la Neptun. ![]() This post has been edited by ictranca: 26 Jul 2007, 09:38 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si ala "tip goarna" este un clanxon ca al tau, ca la "dacia lui din 1980", cu o carcasa in forma de goarna deasupra...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Posibil asa sa fie, cu o carcasa in forma de goarna, nu sunt cunoscator in materie.
Problema este cum scot grila, sa ajung la el? Si claxoanele alea din targ sau de la rusi se aud mai bine ca al meu. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
Stie cineva daca este "SAFE" sa mesteresc la claxonul din volan la un Megane 1 ? Nu imi face bine contactul pe volan si am impresia ca se misca capacul acela de unde iese airbagul si chiar as putea sa il indepartez. Stie cineva daca e bine sa fac asta ? Sau ce solutii ar fi sa il mesteresc putin ?
This post has been edited by mojorisin: 26 Jul 2007, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mi-a cazut si mie clacsonul ieri....nu stiu de ce dar acum zici ca guita, parca ar fi strans de gat,nu se mai aude ca inainte. de ce oare? se schimba pe garantie?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se schimba pe garantie
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Eu stiu pe cineva cu un Volvo S40 caruia i-a cazut clacsonu la o inmormantare iar acu de curand turbina si masina nu are mai mult de 7-8 luni. Si cand auzi VOLVO ai pretentii ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
@HDG: Mi se pare normal ca i-a cazut claxonul. E un consumator destul de puternic si nu e conceput sa functioneze 10 minute sau mai mult, in continuu!
Edit: Eu am dat o explicatie pur tehnica aici, nu am nimic cu cel cu inmormantarea - stie el anonimul pentru cine am editat textul. This post has been edited by 19vik: 3 Dec 2007, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si totusi claxonul de m 2.2 este mai varza decat al matizului...mi am achizitionat de curand unul din targ(cu 2 goarne) si astept vreme mai buna sa m apuc de el...
n ai nici o prestanta cu gajaitura asta:)...probabil ca face parte tot din proiectul de reducere a costurilor.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihai79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 November 07 ![]() |
da fratilor claxonul asta de megane e varza rau de tot...
stie cineva daca pot pune unul de passat ? ala era claxon adevarat ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane Expression 1.6 16V
- AG 17 XLX
dec 2007
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
nu ca nu ar fi destul dar claxonul asta la megane ii nasol rau de tot.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Incercati cu niste spray de contact in el si apoi suflat cu aer comprimat.
Desi daca stau bine sa ma gandesc asta se face la Dacie, Renaultul merita 2 gornite noi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana sa citesc ce ati scris voi, am crezut ca mi se pare...
Si al meu e din ce in ce mai anemic. Damn, chiar nu am chef, dar mai ales timp de service. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
solutia este - montajul unei goarne langa si cred ca se rezolva
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am aruncat si eu claxonul ala anemic.. nu mai mergea aproape deloc..
acum 2 zile s-a proptit unul cu un tico, stand in fata mea la semafor, in spoilerul meu care abia iesise de jumatate de ora de la vopsit si eu stateam si nu il puteam trezi din morti iata ce am pus... cielo made (despre care discutati voi mai sus.. am furat ideea..asta e).. erau in procesul de montare: DSC00854.JPG ( Size: 692.21k ) Number of downloads: 368 DSC00855.JPG ( Size: 717.04k ) Number of downloads: 390 se schimba f usor prin desfacerea grilelor de langa sigla din bara (prin cracanare cu surubelnita ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
imi pare rau de masina dar ea nu are nimic stricat teai obisnuit cu masinile alea cu claxon normal dar astia cu ue impun sa se auda cat mai incet
|
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
de unde stii tu ca masina mea nu avea nimic stricat?.. la mine era chiar membrana rupta si nu se mai auzea deloc nici daca stateai cu urechea lipita de el
|
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:47 |