Anvelope de iarna, sa ne pregatim din timp...
![]() ![]() ![]() |
Anvelope de iarna, sa ne pregatim din timp...
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
200 lei cu tot cu transport.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
nascutinvingator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 12 August 08 ![]() |
QUOTE(Redogs @ 22 Nov 2010, 11:33) Eu am barum de vara si sunt bune asa ca nu vad de ce nu ar fi bune si cele all season....acum o sa-mi iau 2 barum polaris sa le pun pe fata iar pt spate am 2 conti sh luate anul trecut. Am vazut ca barum sunt vandute si de reprezentantele reno asa ca, cred ca sunt destul de bune. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,4 8V GPL
2002
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
unele modele sunt mai reusite alte mai putin..
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Barum Polaris 2 erau cotate la un test ADAC la fel ca Michelin Alpin A3 la 175/65/14
![]() Am gasit si link-ul http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821 Bine, au luat note ceva mai proaste, dar, per total, ADAC-ul le-a bagat in aceeasi categorie. This post has been edited by andurs: 23 Nov 2010, 09:18 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Redogs |
![]()
|
Da cred ca imi iau 4 Barum Quartaris mai ales ca le pot folosi toate sezoanele.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
cred ca daca vrei neaprat all season, la aceiasi bani iti poti lua Pirelli P2500, care stim deja ca sunt bune.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
eu am avut barum polaris pe solenza si am fost foarte multumit (vara foloseam continental eco 3)
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
Redogs |
![]()
|
Daca imi recomanzi tu un site care mai si au asa ceva imi iau Pirelli.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
theodor2004 |
![]()
|
http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelo...ii.php?cod=5393 (dar e posibil sa nu le aiba pe stoc).
Daca nu au , suna la http://www.vreau-anvelope.ro/anvelope/pid-..._EURO_-88T.html si ei ti le aduc, pe baza de comanda. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Redogs |
![]()
|
Pe nici unul dintre site-uri nu mai au.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
theodor2004 |
![]()
|
dar daca insisti, cred ca pe al doile site iti aduc la comanda.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Redogs |
![]()
|
Am sunat si nu mai au nici in depozit.
Am de ales intre Barum Quartaris si Navigator 2, ce imi recomanzi intre astea 2 ? This post has been edited by Redogs: 23 Nov 2010, 22:27 |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Navigator 2 sunt ff bune iarna, un prieten cu Super Nova le-a tinut 40 000 km si a fost f multumit. Aveau o foarte buna aderenta pe zapada. De Barum nu stiu ce sa iti zic, dar ca sa iti faci o impresie, poti sa accesezi site-ul urmator, sa vezi ce note au primit cele 2 anvelope si ce parere au utilizatorii despre ele: www.tyretest.com
PS: m-am uitat eu si vad ca au postat mult mai multi cu Navigator 2 decat cu Barum. Ambele sunt la 3 stele si jumatate, dar parca Navigoatr 2 e mai buna pe zapada si carosabil ud, iar Barum sunt mai silentioase si usor de condus. PPS: esti din Buc? daca da, sa stii ca in targ la Vitan sunt o gramada de Pirelli P2500 (facute la Slatina). Decizia e a ta! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La ce preturi theodor ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
theodor2004 |
![]()
|
http://www.oferteanvelope.ro/cautare.php?p...22&cautare_y=13
Dumadi este una din firmele din Vitan; ei comercializeaza Pirelli P2500 la pret de 237 RON, bani in care intra montatul-demontatul (dar mai platesti 15 RON echilibratul). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Redogs |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 24 Nov 2010, 12:33) Navigator 2 sunt ff bune iarna, un prieten cu Super Nova le-a tinut 40 000 km si a fost f multumit. Aveau o foarte buna aderenta pe zapada. De Barum nu stiu ce sa iti zic, dar ca sa iti faci o impresie, poti sa accesezi site-ul urmator, sa vezi ce note au primit cele 2 anvelope si ce parere au utilizatorii despre ele: www.tyretest.com PS: m-am uitat eu si vad ca au postat mult mai multi cu Navigator 2 decat cu Barum. Ambele sunt la 3 stele si jumatate, dar parca Navigoatr 2 e mai buna pe zapada si carosabil ud, iar Barum sunt mai silentioase si usor de condus. PPS: esti din Buc? daca da, sa stii ca in targ la Vitan sunt o gramada de Pirelli P2500 (facute la Slatina). Decizia e a ta! Sunt din Resita. Da mersi mult pentru indicatii imi sunt de folos. Pai din ce mi-ai spus tu ca sunt mai bune pe zapada Debica ... as inclina totusi spre Barum Quartaris in ideea ca cea mai mare parte a anului o sa fie fara zapada si circul mai mult in oras (90%) si daca sunt mai usor de condus cred ca imi fac azi o comanda la Barum. Pirelli imi depasesc bugetul ... am vazut ca sunt pe la 237 / buc. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in teste all season barum a iesit in fata pirelli 2500 la utilizarea in sesonul de iarna.
ramai la barum. caut si linkuri si iti arat. http://www.autobild.de/artikel/ganzjahresr...est-978053.html un prim test aici al doilea http://www.autobild.de/artikel/ganzjahresr...ld=1&now=29#mmg iar in asta barum iese pe 5 la egalitate cu dunlop, pirelli pe 7 http://www.autobild.de/artikel/test-ganzja...d=24&now=54#mmg bafta la alegre. This post has been edited by b76bgaarh: 24 Nov 2010, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Redogs |
![]()
|
Multumesc mult
![]() Mai mult decat clar ce mi-ai aratat. Raman pe Barum Quartaris. Acum fac comanda. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
flo_24i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 February 08 ![]() |
QUOTE(dorin00 @ 15 Sep 2005, 13:30) S-o crezi tu ca a oprit din cauza franei de mana. Pneurile de iarna nu sunt nici pe departe un moft. Profilul si duritatea cauciucului sunt ajustate. In mod clar cauciucul e mai moale, mai aderent si chestia asta compenseaza intarirea cauciucului la temperaturi foarte scazute. O sa vedeti ca pe pneurile de iarna crampoanele sunt franjurate, ca sa adere mai bine la gheata. E nasol ca pe asfalt se uzeaza mai repede, si in mod sigur nu rezista la viteze foarte mari (de genul peste 140). Chestia cu desumflatul partial functioneaza - nu stiu de ce. La fel n-am idee de ce iarna sunt mai bune rotile inguste. Logic ar fi sa alunece mai tare (ca o patina, care e dura si ingusta, si sub care se face pelicula de apa). Iata dovada ca intuitia nu prea merge mana in mana cu legile fizicii, si ca legile fizicii pe care le invatam la scoala nu prea merg mana in mana cu realitatea. Analogia cu roata de caruta e jenanta. Cate carute ati vazut voi derapand in timp ce accelerau la deal? Dar in timp ce franau la semafor? Sau in timp ce luau o curba stransa cu 50 la ora? lol. Acu 3 ani am cumparat masina din semnatura incaltata cu anvelope sava eschimo S3 noi175/65/14,le-am folosit si vara si iarna la orice viteza si temperatura(-25--+40). Iarna am ramas foarte placut surprins n-am vut probleme indiferent de suparafata si indiferent de viteza(am mers cu 90km/h pe zapada batatorita de ziceai ca sunt pe asfalt uscat) , si daca as fi verificat din timp unghiul de fuga poate le mai foloseam si iarna aceasta dar s-au tocit pe interior si tre sa le scimb. |
--------------------
renault
clio
2003/1.4 8v
|
|
nascutinvingator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 12 August 08 ![]() |
Câți kM ai făcut ? E mai relevant decât anii.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,4 8V GPL
2002
|
|
Redogs |
![]()
|
Azi mi-au ajuns si mie cauciucurile 4 Barum Quartaris. Surpriza mare a fost ca in loc de 825 lei (cu transport inclus) mi-a venit factura pe 750 lei
![]() Sunt foarte foarte multumit de pret pentru ca asa ceva nu gaseam la Resita nici daca mai cautam 1 an. Am fost le-am montat le-am echilibrat si am ramas impresionat cat de usor imi merge directia ![]() Daca e voie pot sa recomand cu cea mai mare caldura magazinul de unde le-am cumparat. Seriosi si profesionisti. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Da poti
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Redogs |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Niste jenti pe 15" de tabla de unde se pot cumpara ? Am tot cautat dar nu am gasit nimic ... Am cauciucuri pe 15 de iarna si nu am jenti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
titilev |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 12 April 10 ![]() |
eu am gasit niste jenti pe 14''dar au gaura de ghidaj mai mica cu 1-2 mm
itrebarea este cum asi putea majora putin gaura de ghidaj atit de putin trebuie incit asi putea face asta cu o pila.dar daca nu fac gaura perfect rotunda mie frica sa nu afecteze altceva. imi puteti da un sfat? |
--------------------
renault
symbol 2010
- GJ 71 KKK
expresion 1.2 l ,75CP
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
sfatul meu: UITĂ DE PILĂ!. caută un atelier care e specializat pe operații de acest tip, nu te costă o avere sau încearcă să schimbi jențile cu altele.
Centrarea jenții pe strung trebuie făcută după gaura inițială. Orice dezaxare sau ovalitate se va traduce în bătăi radiale care vor solicita inutil organele trenului de rulare. |
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Redogs @ 26 Nov 2010, 21:42) Azi mi-au ajuns si mie cauciucurile 4 Barum Quartaris. Surpriza mare a fost ca in loc de 825 lei (cu transport inclus) mi-a venit factura pe 750 lei ![]() Sunt foarte foarte multumit de pret pentru ca asa ceva nu gaseam la Resita nici daca mai cautam 1 an. Am fost le-am montat le-am echilibrat si am ramas impresionat cat de usor imi merge directia ![]() Daca e voie pot sa recomand cu cea mai mare caldura magazinul de unde le-am cumparat. Seriosi si profesionisti. Cat te-a costat apoi montatul, echilibratul, reglatul? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Redogs |
![]()
|
60 de lei la Renault.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Eu am luat niste resapate made in germany de iarna Rigdon sau Regdon 175/65/R14 -136RON buc. , din Practiker. Au crampoane mari, distantate, si franjuri/taieturi fine pe ele. Am urcat sambata la cota 1400/Sinaia, fara probleme; am mers in urcare si pe portiuni neumblate cu zapada de peste 10 cm, am depasit, mers cu a 2-a in urcare,etc. La intoarcere erau multi care patinau la urcare si se formase coloana. Am intrat pe portiunea cu zapada afanata si-i vedeam in oglinda retrovizoare cum s-au oprit din impins masinile, si se uitau lung dupa renault-ul symbol rosu
![]() Un sandero pe care l-am impins si eu, in total 4 oameni, nu urca un centimetru- avea continental dar cel mai probabil de vara. Deci anvelopa de iarna clar te scuteste de impins. Insa de ce sa dau 250 ron pe o anvelopa noua, cand pot sa iau una resapata? Daca n-a patit nimic pana sa fie resapata, cat mai merg eu cateva sezoane, n-are nici pe naiba. Pe cele de vara le iau noi pentru ca se folosesc mai mult intr-un an decat cele de iarna. This post has been edited by Andrei LGN: 28 Nov 2010, 10:59 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:56 |