Zgarieturi..., cum le-ati rezolvat...daca le-ati rezolv
![]() ![]() ![]() |
Zgarieturi..., cum le-ati rezolvat...daca le-ati rezolv
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
http://www.renault.ro/servicii-post-vanzar...etus_caroserie/
Transmit un link, este de pe site-ul oficial al Renault Rom. Il am tot de la un utilizator de pe acest site. Se pare ca, in sfarsit, Renault a scos pe piata creionul corector. Practic te duci la dealer cu codul vopselei (hai sa zicem la Cobalcescu), si comanzi kit-ul corector (vopsea+lac). Apoi fiecare isi rezolva zgarieturile cum poate. A comandat careva kit-ul?? Oricum, eu vreau sa incerc. Singura chestie de care imi e frica e sa nu zica cei de la Cobalcescu ca nu au auzit de asa ceva, ca nu exista (nu m-ar mira). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Rapid si performant, stiloul de retus protejeaza impotriva formarii de rugina si reda culorii vehiculului tau aspectul de origine (pana la interventia de specialitate din service):
Este doar ceva temporar se pare... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
theodor2004 |
![]()
|
acum depinde de adancimea si marimea zgarieturii.
Dar kit-ul e dotat si cu lac, asa ca, parerea mea e ca tine totusi ,,reparatia''. Adica intai se curata zona, apoi se vopseste, apoi se lacuieste. Pana acum imi rezolvam zgarieturile cu Quixx, din Carrefour. E f bun pt mici zgarieturi, e o pasta corectoare care contine si un lac ce da stralucire. Dar pt zgarieturi in care se ia vopseaua, nu are efect. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
ryder2005 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
Am si eu o zgarietura in forma de X ( o fi fost X-Man ) pe capota. Bine ca nu a fost si vreun cretin de Zorro pe acolo ca ma trezeam si cu un Z.
Incerc sa rezolv cu "rujul" de la Turtle Wax si cu polish-ul aferent. O sa incerc si cu pixul corector de la Renault. Am incercat cu unul dintr-un hypermarket, dar era un albastru nebun si era sa fac prostii cu el. Spor |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9DCi - Privilege
2004
- SV-XX-MAD 3D - Don't need, Don't know, Don't care
|
|
theodor2004 |
![]()
|
ryder, nu mai face experimete daca nu esti sigur de culoare.
Eu zic ca cel mai sigur e cu rujul corector de la Renault. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
ryder2005 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
asa e theodor, insa am incercat intr-o zona mai putin vizibila, nu m-am dus direct pe capota. crunt crunt
![]() nu ma stresez insa prea tare, pentru ca in bucuresti sunt inevitabile...din pacate. ultima data am gasit infipt in capota de la matiz un carucior de cumparaturi (era parcata masina la un hypermarket). desigur, capota zgariata si indoita in zona de contact... |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9DCi - Privilege
2004
- SV-XX-MAD 3D - Don't need, Don't know, Don't care
|
|
theodor2004 |
![]()
|
din pacate cei de la Renault inca o scalda cu stiloul corector. Am sunat, si nu erau pregatiti, mi-au spus sa sun peste o saptamana.
Apropos, la voi e trecut codul vopselei si in cartea tehnica a masinii, sau numai pe stalpul dreapta? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
jackieZAZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 March 10 ![]() |
imi poate recomanda careva unde sa merg sa imi corectez citeva zgarieturi vizibile si sa ii fac si un polish total ? am intrebat in multe locuri in bucuresti, spalatorii..dar niciunul nu mi-a inspirat profesionalism. cam cit dureaza un polish total? pe internet am gasit zeci de firme cu reclama generoasa dar in realitate descoperi un garaj ascuns cu niste carpe murdare de iti este frica sa le lasi masina ca nu stii ce gasesti la sfarsit.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.1
2005 1,5 DCI 80CP
- B03ZAZ
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi la sectiunea Bursa sau Anunturi, acolo parca am vazut ceva oferte.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am fost azi la TSI Constanta si am facut comanda. Am ditai zgarietura de jur imprejur si mi-e ca nu iese bine. Am sa incerc pe o portiune mica intai sa vad ce si cum.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
theodor2004 |
![]()
|
JackieJazz: polish fac si cei de la CityCenter, de langa ASE Buc., cladirea Cibernetica. Dar nu stiu daca esti din Buc...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
kit corector am luat eu astazi de la AMG, 40 RON, avea pe stoc mai multe culori
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
intr-o dimineata m-am trezit si eu cu o zgarietura pe toata usa dreapta spate si pe jumate din aripa dreapta spate.
![]() ![]() cum ar fi cel mai bine sa o rezolv? sa incerc intai cu polish? sau mai bine vopsita direct? pe casco sau pe cheltuiala mea? trebuie vopsita toata usa+ aripa? multumesc anticipat ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
SorinCT |
![]()
|
Daca vrei sa iti iasa perfect te duci la asigurator si platesti 200 euro pentru 2 elemente de caroseie (daca ai frasiza de 100e ). Daca vrei sa incerci singur iti iei kitul de vopsea corectoare de la renault cu 40 ron si astepti sa treaca odata ploile astea zilnice sa poti sa iti vopsesti masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
SorinCT |
![]()
|
Acum vine o intrebare stupida: voi ce tip de polish ati facut dupa folosirea creionului corector? Eu am o spalatorie chiar foarte buna in cartier care imi face polish cu 120 ron, manual. Am inteles ca preturile sar si de 400 ron si motivatia este ca sunt "d-alea bune". Chiar are nevoie de cine stie ce frecare sau substanta ca sa iasa bine creionul ala?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
de creioanele alea care tot apar pe la teleshopping ce parere aveti?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
solidconvert |
![]()
|
Rubbish...
![]() |
--------------------
.
.
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
ca de toate produsele de teleshooping...
a luat un coleg, si a reusit sa acopere doar acolo unde vopseaua nu era afectata. o zgarietura a lacului de fapt. sunt fake. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
O intrebare de sezon,ca tot ne confruntam: daca mai atingi cu bara fata , spate de zapada,exista riscul sa apara zgarieturi?Care a-ti atins,au aprut?
This post has been edited by Catalinmodena: 31 Jan 2014, 16:57 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De la zapada proaspata/pufoasa nu se zgarie..dar la contactul cu zapada inghetata/gheata se zgarie stratul protector de suprafata.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Kitul cu vopsea corectoare de la Renault , la Serus este 60 lei . Eu am dat comanda pentru Gri Eclipse. Vedeti ca trebuie verificat prima data codul vopselei, la mine a fost B66 parca.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:01 |