Megane Sedan Sau Bicorp?, sfat cumparare
![]() ![]() ![]() |
Megane Sedan Sau Bicorp?, sfat cumparare
RoVal1972 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|||
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
totul depinde de cum aranjezi obiectele intr-un portbagaj, e ca la tetris, un portbagaj de 250 litri ajunge pt orice excursie in tara
portbagajele de 500 litri (megane sedan, symbol, logan, octavia) sunt pentru oamenii intreprinzatori sedan-urile sunt mai bine vandute decat HB-urile doar in tarile din lumea a 2-a (estul europei de est, asia, america latina) pentru ca seamana cu limuzinele aducatoare de status nu va atacati la postul asta voi cei cu megane sedan, intr-adevar bicorpul e cam radical la partea din spate si il inghit putini, si vad ca golf 4 e in numar mai mare decat bora pe piata second de la noi, iar la fabia, focus nou etc. lumea prefera hb-ul oricum dupa mine, M2 bicorp si C4 coupe sunt cele mai cool masini la 12 -15 000 euro |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
QUOTE(_182_ @ Nov 28 2005, 09:12 PM) dupa mine, M2 bicorp si C4 coupe sunt cele mai cool masini la 12 -15 000 euro degustibus..... |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta intre sedan si fierul de calcat-no offense- la portbagaj este:la bicorp trebuie sa le asezi cu cap ca sa intre toate pe cand la sedan le arunci claie peste gramada te asezi cu fundu' pe portbagaj ca sa se inchida si gata.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mihai66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 November 05 ![]() |
Astazi, cand am mers sa fac factura proforma aveam inca nesiguranta in glas, insa am zis Sedan, culoarea B66 (un gri foarte inchis) culoare noua, vad ca la renault pe site nu este actualizata in paleta de culori.
Benzinar de 1.6; echipare: confort expresion + climatronic si vopsea metalizata. Este adevarat, in vest, caroseria sedan este de moda veche, insa in vest majoritatea lucrurilor care le facem noi sunt de moda veche, insa nu asta a fost motivul pentru care am ales sedan-ul. Sa fie cu noroc si cu fericire! ![]() |
-------------------- Mihai
------------------------------------------------- Renault Mégane II Clasic Privilege 1.6 16V 2005/12, Gri Eclipse. |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
sa-l stapanesti sanatos, km multi si frumosi si ... fara greieri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l conduci sanatos si fara probleme mecanice sau de orice alta natura !!!
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mihai un ESP nu mai incapea?
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari! Sa-l stapanesti sanatos! Avand in vedere ca si eu tot Sedan am aplaud decizia ta.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mihai66 |
![]()
|
Va multumes tuturor pentru felicitari, pareri si sfaturi, cred ca am facut o alegere buna. Din ce am citit pe forumul de renault de pe www.masini.ro, m-am cam speriat cu service-urile, insa sunt optimist, o sa ma descurc. Oricum, voi ce parere aveti despre service-urile renault?
De ESP imi pare cam rau... 600 euro in plus... as fi putut sa renunt la vopsea metalizata si la climatronic pentru ESP. Am citit destule despre ESP si il recomand oricui vrea mai multa siguranta, insa parerea mea este ca factorul cel mai important in siguranta pe drumuri este condusul preventiv. Promit sa conduc atent ![]() This post has been edited by mihai66: 29 Nov 2005, 14:44 |
------------------------------------------------- Renault Mégane II Clasic Privilege 1.6 16V 2005/12, Gri Eclipse. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Sa ai bafta de ea--masina este super
![]() Mare grija in primii kM pt ca suspensiile sunt f rigide--partea buna fiind ca se "lasa". Legat de servisuri eu personal recomand IPSO (eventual IPSO Ploiesti ![]() Partea mai rea este ca aceleasi piese la un rep renault sunt ridicol de scumpe. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
mihai66 |
![]()
|
Da, IPSO ploiesti - am mai citit recomandarea asta, postul tau o confirma, o sa ma duc acolo la prima revizie.
am citit ca este recomandat sa nu treci de 3000 (unii zic 2500) de ture si de 120km/h in timpul rodajului (2000 km), este adevarat? unde sa citesc despre asta? nu mai am rabdare sa vina cartea masinii ![]() |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
mihai66 bravos ... sa vina cat mai repede si sa te bucuri de ea cat vrei tu ... mai cauta pe site si vei gasi cam tot ce doresti (revizii, serviceuri, rodaj ... etc) succese
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
La benzinar nu treci de 3.500 ture in primii 1.000 km iar la diesel nu treci de 2.500 ture in primii 1.500 km ... dar toate astea le vei citi in manualul viitoarei tale masini ... bafta
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mihai.. citesti pe forum.. da-i cu "search" .. s-a discutat si paradiscutat
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
omega |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 9 February 05 ![]() |
Care se preteaza mai bine pentru Bucuresti
-motor 80 de cai bicorp dynamic - 14700 DDp sedan- 14300 DDp design / pret avantaj dezavantaj bicorp / sedane? ![]() bicorp are tapiterie bej cu negru, bicorp doar negru cu elemente cromate Off atatea optiuni ![]() ![]() |
-------------------- 1.5 Dci 65 Cp - Clio Symbol Expression peste 55.000 km (2002)
1.5 Dci 80 Cp - Megane HB 2.2 Dynamique + Mp3 & Climatronic (2006) |
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bicorp. Prietenii stiu de ce.
Daca nu ai famelie si cortu' de carat in spate nu lua Sedan. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Pentru oras, e clar bicorp. Se parcehaza mult mai usor. Insa, daca te gandesti sa ai (daca nu ai inca..) o familie mai mare (1-2 copii), gandeste-te bine- o sa ai de carat patuturi, triciclete, role, pampersi, etc. Aici sedan are un atu.Trebuie sa te gandesti ca faci o investitie pe termen mediu, daca nu lung. Si dupa aceea sa nu iti dai pumni in cap ca nu mai ai unde sa pui borcanul cu muraturi de la soacra!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
omega |
![]()
|
Tocmai m-am intors de la autocobalcescu , si din cate am vazut se vand sedan-urile ca painea calda
Ce zicetzi ca, concesionar e ok autocobalcescu? fiind a 2-a masina , luata de la ei , imi pun alarma "cobra" gratis, care e din cate am inteles omologata de renault si se combina cu cardul. Cat despre familie nu am inca dar nu se stie niciodata cand si de unde apare Ca dinamica exista vreo diferenta sedan vs bicorp? Marea diferenta care ma deranjeaza este bordul. La bicorp fiind negru cu crom si la sedan negru cu bej si , partial piele pe scaune si usi , dupa care nu ma omor. LA noul megane fiind bordul pe negru , iluminat alb, si cu ace rosi , arata mult mai sport. ![]() |
-------------------- 1.5 Dci 65 Cp - Clio Symbol Expression peste 55.000 km (2002)
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Gandeste-te la nevoile personale (care se adapteaza cel mai bine lor).
Esti burlac, fara perspectiva apropiata de insuratoare, atunci ia bicorp; daca ai familie, chiar fara copii, atunci ia sedan. Inainte sa-mi cumpar masina am facut test drive cu sedanul si m-am indragostit de ea dar, din fericire, m-am urcat si in bicorp si am inteles atunci ca ea va fi aleasa! ![]() Incearca-le pe amandoua si apoi trage concluzia! |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
reno-cstavaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 March 06 ![]() |
Eu am ales sedan cu toate ca nu am familie. E simplu: sedan-ul iti ofera mai multa masina la aceiasi bani. Si ce e cel mai important (pentru mine), sedan-ul are ampatamentul cu 6cm mai mare decat bicorp-ul, si ca atare spatiul pentru pasageri in spate e mult mai generos. Chiar daca nu ai familie, nu de putine ori ai nevoie sa-ti iei prietenii intr-o excursie sau la o distractie.
Iar daca poti sa-ti iei tapiterie textil + piele, iti recomand cu caldura. Arata foarte elegant, si presupun ca in timp e si mai rezistenta (mai ales pe marginile scaunelor, in locurile unde in general se toceste tapieria ). Iar daca o revinzi, alta e treaba cand zici ca ai tapiterie cu piele, volan si schimbator cu piele, etc. Parerea mea. Nu dati cu pietre ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.6
2005, Sedan Megane II Sedan 1.6 Privilege
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
QUOTE(cstavaru @ Apr 8 2006, 03:13 PM) Si ce e cel mai important (pentru mine), sedan-ul are ampatamentul cu 6cm mai mare decat bicorp-ul, si ca atare spatiul pentru pasageri in spate e mult mai generos. In plus de asta inclinatia spatarului la bancheta din spate e mai mare, crescand astfel comfortul celor care stau in spate....Am fost curios si am pus-o pe sotie sa conduca, iar eu am stat in spate - viata de boier, frate... |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cstavaru @ Apr 8 2006, 03:13 PM) Iar daca poti sa-ti iei tapiterie textil + piele, iti recomand cu caldura. Arata foarte elegant, si presupun ca in timp e si mai rezistenta (mai ales pe marginile scaunelor, in locurile unde in general se toceste tapieria ). Iar daca o revinzi, alta e treaba cand zici ca ai tapiterie cu piele, volan si schimbator cu piele, etc. Parerea mea. Nu dati cu pietre ![]() Nu dau cu pietre, numai ca pielea aia este ecologica, adica sintetica. In timp din pacate nu se mentine prea bine daca nu este ingrijita. Dovada stau masinile de la serviciu care au toate tapiterie de piele ![]() ![]() Repet, masina care arata f rau la interior e clar ca nu a fost ingrijita, dar parca si pielea aia s-a jigarit prea tare. Aici era vorba insa de rezistenta materialului in timp. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mie imi pare rau ca nu s-a luat in calcul la Confort Privilege si nuanta pe negru, si atunci impacam ambele tabere. Aveam si piele si altfel se pastra si aspectul in timp.
Nu zic, ambianta crem arata excelent la inceput, ii confera o nota de distinctie masinii, aceasta pretandu-se pentru o utilizare personala, de tipul soft. Ceea ce spune padre e perfect adevarat, interioarele s-au depreciat destul de accentuat, dar parca ceva nu-i chiar in regula: masini de serviciu in echiparea Privilege...sunt masini supuse deja altui regim de utilizare. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
omega |
![]()
|
Ceea ce este cam aiurea e culoare de interior , mi se pare mult prea deschis, mai ales podeaua, presul e bej ; iarna, sau pe ploaie, mie groaza cum o sa ajunga
am sa atasez si niste poze Modelul pe negru e noul bicorp si pe bej noul sedan De ce nu au facut Sedan pe NEGRU ![]() This post has been edited by omega: 9 Apr 2006, 14:14 Attached thumbnail(s) DSC04217.JPG ( Size: 143.19k ) Number of downloads: 118 DSC04216.JPG ( Size: 143.29k ) Number of downloads: 120 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
1. poti sa-ti pui presuri din cauciuc si nu mai ai probleme
2. exista si Sedan cu interior complet negru..dar nu Privilege 3. mie imi place la nebunie combinatia.. Noir Nacre+ interior crem |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Design :
- Culorile interiorului depind de nivelul de echipare si la un model si la celalalt. - Sedanul este o masina frumoasa si practica – nu cred ca se manevreaza dificil nici macar in Bucuresti. - Hatchbackul este o masina cu personalitate in fata caruia nu poti ramine indiferent – fie iti place, fie iti displace (in cazul meu a fost dragoste la prima vedere acum 3 ani cind am vazut primul Megane II Hatchback si nu a mai fost loc de alta optiune). Confort / functionalitate : Este evident ca in cazul Sedanului iei mai multa masina cu aproximativ aceeasi suma de bani – portbagaj mai mare, spatiu locuri spate mai generos – dar nici cu Bicorpul nu mi-e rusine (am fost in vacanta 4 persoane + bagaje, fara probleme) Tinuta de drum – poate un mic plus pentru Bicorp. Preturi : Aproximativ egale pentru acelasi nivel de echipare (Sedanul este cu aprox. 400 euro mai scump) In concluzie, designul cred ca ar trebui sa fie principalul criteriu de alegere. Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
omega |
![]()
|
QUOTE(semit @ Apr 9 2006, 04:20 PM) 1. poti sa-ti pui presuri din cauciuc si nu mai ai probleme 2. exista si Sedan cu interior complet negru..dar nu Privilege 3. mie imi place la nebunie combinatia.. Noir Nacre+ interior crem Presuri din cauciuc oricum ii pun, dar iarna cu zapada , apa, se scurge de pe presuri... ![]() Sedan complet negru e Authentique, si e cam chel la dotari |
|
omega |
![]()
|
@Ugly
Acum sedanul este mai ieftin cu 400 de euro, datorita promotiei |
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Verifica promotiile pentru acelasi nivel de echipare. Pentru MII sint sigur (oferta Serus) ca Sedanul este mai scump cu 400 euro.
Acelasi lucru cred ca este valabil si pentru new MII. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:27 |