Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
Becuri Philips Ultra Vision, halogen +50% fata de cele obisnuite
pribilean |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2
- SM-XX-BUW
2006/1.5DCI
|
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
philips
![]() aia nu fac xenon... sau cel putin nu kituri after-market |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
Poate ca ai dreptate. Nu ma pricep asa de bine. Daca tu stii mai bine atunci inseamna ca ei mint. o sa postez si pagina de internet unde am gasit kitul. Oricum nu cred ca tre sa razi ca doar nu ne nastem invatzati ca sa le putem stii pe toate.
Mersi de informatie. This post has been edited by pribilean: 8 Jan 2009, 20:23 |
--------------------
Renault
Megane II.2
- SM-XX-BUW
2006/1.5DCI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega pribilean,imi permit sa-ti fac si eu cateva recomandari.Sa ai mare grija ca mesterii ce se vor ocupa de montarea kit-urilor xenon pe masina ta sa lucreze cat mai ingrijit!Adica sa nu-ti cioparteasca aiurea instalatia de origine,sa foloseasca pe cat posibil mufe,siruri de cleme sau daca nu exista alta posibilitate imbinarile intre fire sa fie protejate de tuburi termocontractabile nu cu te miri ce benzi izolante ce se pot dezlipi datorita variatiilor mari de temperatura precum si a curentilor de aer ce apar in compartimentul motor iar cutiile in care se afla montajele ridicatoare de tensiune sa fie bine prinse de caroserie nu sa "spanzure" in fire.Deasemenea este foarte important ca lampile cu xenon ce vor inlocui becurile de origine in faruri trebuie sa fie pozitionate perfect in focarele acestora!Orice abatere(cat de mica) de la pozitia corecta poate compromite grav toate eforturile tale si ale mesterilor.La final cere-le celor ce au facut modificarea sa-ti demonstreze(pe un aparat de reglare a farurilor) ca farurile masinii sunt corect reglate si ca mecanismele de ajustare manuala a inaltimii fasciculelor functie de incarcatura functioneaza corect!
Sper ca nu m-am exprimat prea intortocheat si sa intelegi ce am vrut sa-ti sugerez! Bafta! ![]() This post has been edited by marian-j: 8 Jan 2009, 21:35 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
oricum se da bara jos la montaj... balasturile mele si-au gasit loc pe contraaripa, exact in spatele farurilor, stau foarte bine acolo, nu bate apa in ele; cu bara data jos e usor sa scoti farul si sa montezi becul in el.
dupa montaj, obligatoriu reglaj de faruri 8 Jan 2009, 22:22: p.s.: s-a discutat si ras-discutat despre xenon "philips", "siemens", "alba lux" si "arctic" ![]() mai degraba o chinezarie "cinstita" decat un fals de asta ![]() This post has been edited by caktuss: 8 Jan 2009, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iata niste precizari foarte utile!Multumim coane caktuss!
![]() Sunt perfect de acord cu matale cand te referi la marcile de xenoane.Cred ca alegerea este mai dificila decat montarea lor in sine!Ar fi pacat sa dam o caciula de bani in plus pe niste kit-uri doar pentru simplul fapt ca poarta pe ele o tidula cu un brand oarecare!Mi se pare demna de retinut recomandarea dumitale! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ca sa nu mai deschid un alt topic voi intreba aici.
Doresc sa-mi achizitionez niste becuri (pentru faza scurta, faza lunga si proiectoare) care imita (oarecum) culoarea data de xenoane. Dupa lungi cautari am ramas la doua modele: - Philips Blue Vision - Osram Cool Blue 1. Despre Blue Vision am auzit ca s-ar arde destul de repede, iar despre Osram Cool Blue nu am reusit sa gasesc prea multe pareri ale utilizatorilor. Voi ce parere aveti? Care dintre cele doua de mai sus ar fi mai ok din punctul de vedere al culorii luminii (alb cu tenta albastruie - ca m-am saturat de galbenul becurilor cu care a venit masina), duratei de viata si eficientei? 2. O alta intrebare ar fi: Ce putere trebuie sa aiba becurile pe care le cumpar? (adica becurile din fabrica (faza scurta, faza lunga, proiectoare) de pe Symbol ce putere au?). 3. Din cate stiu la masina din semnatura sunt urmatoarele tipuri de becuri: Pozitii - W5W Faza Scurta - H7 Faza Lunga - H1 Proiectoare - H11 Daca este vreo greseala va rog sa ma corectati. Multumesc anticipat pentru amabilitatea de a ma ajuta! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
1.Despre Osram nu stiu nimic dar pot sa-ti spun ca un bec Philips BlueVision are 4000k. Si nu e deloc prea alb, desi nu se compara cu becul stock. Eu am BlueVision din august si nu s-au ars dar stiu pe cineva cu logan care a schimbat de curand un bec, tot din august le avea si el. Nu cred ca asta e o regula, ca se ard repede. Cred ca am vazut sute de loganuri in Buc care mergeau doar cu un singur far aprins. Daca mergi mult cu ele aprinse, mai ales cand nu-si au rostul, adica ziua, probabil isi micsoreaza durata de viata.
2.Becurile din fabrica au 55W. (faza lunga si scurta) La proiectoare n-am idee. 3.Corect. Daca vrei adaug si semnalele spate+fata PY21W. <span class='edit'>25 Jan 2009, 19:50:</span> Acum si pozele cu BlueVision (faza scurta+lunga+pozitie): gxc1do0.jpg -> in realitate lumina era mai intensa, puteam sa vad mai bine blocul din fata Faza scurta: Pqnn3vJ.jpg Pqnna_9.jpg Faza lunga: gxc2cKA.jpg gxc2pdi.jpg Pozitie: Pqnp9Ii.jpg Pozitie + proiectoare: aVpUqoi.jpg Faza scurta + proiectoare: gxc2QES.jpg PS. Camera nu reda cu fidelitate 100% culoarea luminii. A se observa proiectoarele, stock, de un galben pe care il stiam toti, iar in penultima poza au iesit ceva mai albe. Becurile sunt ok, bat mai bine, mai alb, dar nu sunt XENON-ul pe care il cauta toti (evident si pretul e altu) Sper ca am fost destul de explicit. This post has been edited by BioHazarD: 25 Jan 2009, 20:09 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc frumos pentru lamuriri si poze BioHazarD.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Si eu am de aprox. un an Philips BlueVision, sunt ceva mai bune decat cele originale, nu am avut probleme cu ele. Doar in trafic, noaptea, imi mai fac ceilalti participanti la trafic flash-uri, crezand ca sunt cu faza lunga. Si asta chiar si in conditiile in care le reglez pe pozitie joasa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta insemna ca, ori ai farurile prost reglate, ori ai pus becurile gresit in soclu. Sau ambele...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sunt si bine puse in soclu, si bine reglate. Doar ca sunt mai luminoase decat cele normale, motiv pentru care unii le confunda cu faza lunga. Nu sunt singurul caruia i se intampla asta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Duyu |
![]()
|
Dupa montaj le-ai reglat tu, sau ai fost la service?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mai bine spus nu esti singurul caruia i se intampla sa i se dea flashuri ,dar esti singurul care merge cu faza scurta si i se dau flashuri .Sigur is prost reglate si ii deranjeaza pe ceilalti ,ca daca is bine reglade nu le bat in ochi puterea mare pe care o au astfel de becuri
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
gabize |
![]()
|
Nu intru in polemica cu voi. Singurul lucru care voiam sa-l spun e ca uneori se vor gasi unii (deci nu toti, nu mereu, nu frecvent) care sa le confunde cu faza lunga, chiar daca ele sunt reglate corespunzator. Ma refeream ca, la fel cum sunt unii bizoni care merg cu proiectoarele de ceata si cand nu e nevoie, asa sunt si altii care daca vad becuri ceva mai luminoase, dau flash-uri.
This post has been edited by gabizegrean: 15 Feb 2009, 18:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
BioHazarD |
![]()
|
E posibil si asta. Nu zic nu, desi eu personal din august nu mi-am luat deloc flash.
OFF: Acum o luna am trecut pe langa un MCV care avea xenon de vreo 8000k si n-am apucat sa ma uit la el decat jumatate de secunda asa, a fost de ajuns sa nu mai vad vreo 20m pe unde merg. Nici reactie sa dau flash n-am mai avut. :| |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
yukos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 January 09 ![]() |
Referitor la arderea prematura a becurilor. Poate este cineva care nu stie, ca becurile halogen nu trebuiesc atinse cu mana, se lucreaza cu manusa sau cu servetel sau whatever, altfel se ard mult mai repede decat este prevazut din fabrica. Eu unul, inainte de a-l monta, l-am sters cu spirt, s-a zvantat si l-am bagat. Deocadata arde
![]() |
--------------------
Renault
SCENIC 2.2; 12/2006;
- C NY 811
1.5 dCI
|
|
Duyu |
![]()
|
Dupa mai multe sfaturi mi-am achizitionat Philips Blue Vision (faza scurta si pozitii). Pot spune ca lumineaza mai bine decat becurile stock, iar culoarea este un ALB foarte placut... Sper sa ma tina cat mai mult posibil...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
As vrea sa schimb becurile h4 ale masinii din semnatura. Ma intereseaza in prmul rand eficienta, iar mai apoi culoarea luminii. Ce ma sfatuiti sa aleg ?
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ia-ti Extreme Power... nu vei regreta
![]() http://www.philips-shop.ro/7268.p.html EDIT: vezi poza de la galerie. This post has been edited by Iulikk: 29 Aug 2010, 16:10 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sau ia osram night braker la jumate din pret pentru fix aceasi chestie doar ca e putin mai alba
![]() This post has been edited by rtBK: 29 Aug 2010, 16:33 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da da, sau d-astea... am mers si eu cu un Logan cu d-astea... sunt super cand dai faza lunga
![]() EDIT: asta daca este vorba despre becul ala jumate incolor si jumate albastru. EDIT2: unde mama dracu' gasesc 2 becuri H11 galbene? Ca pe e-bay face mai mult drumu decat becurile... This post has been edited by Iulikk: 29 Aug 2010, 22:36 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai ce ai gasit pe ebay? da-ne un nume ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Iulikk |
![]()
|
Nokya Hyper Yellow. Eu caut asa ceva de vreo 1 an jumatate. Momentan am MTEC Golden Style care lumineaza ceva mai galbui... dar nu indeajuns pentru mine
![]() EDIT: Asa se vad becurile actuale, MTEC Pastele ma-sii. DSC00093.JPG ( Size: 353.33k ) Number of downloads: 1998 Si asta este diferenta intre un bec stock si MTEC: DSC02432.JPG ( Size: 368.56k ) Number of downloads: 2105 PS: nu dati pietre, LED-urile au disparut de mult, iar despre becurile astea... nu mi-a zis nimeni nimic momentan, si am trecut si printr-un ITP cu ele... This post has been edited by Iulikk: 30 Aug 2010, 10:59 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
multumesc pt promptitudinea raspunsurilor.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Se observa diferenta de vizibilitate pe timp de ceata cu becurile alea? La ale mele cand e ceta afara (2-3 ori pe an) nu vad absolut nimic. Am avut cateva ocazii sa stau si in refugiu asteptand sa se mareasca vizibilitatea, nu vedeam nici la 5m in fata.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Iulikk |
![]()
|
Hmmm... eu zic ca se vede... In video Xtreme Power H4 la faruri si H11 Mtec Golden Style la proiectoare. Videoclipul este filmat de mine.
This post has been edited by Iulikk: 30 Aug 2010, 22:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
A incercat cineva Philips Blue Vision ULTRA? Eu am X-treme power si as vrea sa le incerc si pe astea ca am vazut ca au tot 5 stele ca si cele X-treme.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
BioHazarD |
![]()
|
Blue Vision ULTRA? Eu am blue vision simplu..
LE: Mhmm..sunt model nou, chiar sunt curios de ce sunt in stare. This post has been edited by BioHazarD: 8 Jan 2011, 14:45 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
dap, sunt model nou
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:12 |