Ce Va Streseaza Cel Mai Mult?, In traficul urban
![]() ![]() ![]() |
Ce Va Streseaza Cel Mai Mult?, In traficul urban
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ Nov 9 2005, 11:33 PM) Soferii nesimtiti, mai ales aia care nu au chef sa semnalizeze, mai ales cand mergi pe un drum cu 2 benzi pe sens, ajungi la semafor fiind pe banda 2, te asezi in spatele unuia si, cand se face verde, isi aminteste si ala ca trebuie sa vireze la stanga si semnalizeaza. Normal ca el trebuie sa dea prioritate. Si atunci incepi sa-l umpli de bafta si de claxoane si te juri ca data viitoare sa te inscrii pe banda 1, desi e mai nasol acolo, dar nu pierzi timp aiurea. In principiu trebuie sa iti lasi spatiu de manevra cand stai la semafor ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diana @ Nov 9 2005, 08:52 PM) cu siguranta trebuie sa fi observat ca maxi-taxiurile au geamuri... u know geamuri?!..se vede prin in ele ![]() in fine.. discutia nu-si are rostul.. dupa cum pusesei problema.. se intelesese altceva eu nu vad de ce m-ar enerva ca soferii de maxi taxi transporta pasagerii ca pe cartofi.. decat daca as fi printre ei (pasageri ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Nimic nu e mai rau decat un dobitoc ,care atunci cand este ceata ,merge fara faruri aprinse pe drum cu 2 benzi(sau cel mult niste amarate de pozitii) ,iar tu vrei sa depasesti...
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Nov 10 2005, 12:11 AM) In principiu trebuie sa iti lasi spatiu de manevra cand stai la semafor ![]() In principiu ar putea sa semnalizeze stanga macar pana ajunge altul in spatele lui, daca isi "consuma" semnalizarea. Atunci poate sa opreasca iar ala din spate ar fi prevenit. eu asa fac, nu sa ma injure altul care merge saracu' inainte, aia de pe banda 1 au plecat deja iar el ma asteapta pe mine sa trec. Uneori pana se face rosu. Faza cu spatiul de manevra nu prea merge tot timpul, uneori nu mai poti sa reintri pe banda 1. |
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ Nov 10 2005, 10:17 AM) ...eu asa fac, nu sa ma injure altul care merge saracu' inainte, aia de pe banda 1 au plecat deja iar el ma asteapta pe mine sa trec. Uneori pana se face rosu.... Nu toti sunt soferi model... ![]() Sper ca nu faci asta doar pentru ca sa nu te injure cei din spate... ![]() Asa mult iti ia sa treci de pe banda 2 pe banda 1? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Taximetristii(care nu au semnalizare din fabrica pe masina), soferii de microbuze care opresc din 2 in 2 metri si spun ca acolo au statie(gatu` mamei lor) si aglomeratia din Bucuresti si gropile(daca nu era Ceausescu cred ca aveam si acum toate strazile cu piatra cubica)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Nov 10 2005, 10:42 AM) Asa mult iti ia sa treci de pe banda 2 pe banda 1? Pai daca pe banda 1 se merge... ca sunt putini aia care iti fac loc in cazul asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Apropo de holy piatra cubica... ma intreb cand 'or asfalta Charles de Gaulle ca in fiecare iarna si ceva dupa (ceva vreo 3 luni) zici c-a trecut uraganu si daca nu cunosti o linie buna de intrare si iesire faci vaaaarza masina. Deci si piatra cubica ma enerveaza cand trebuie sa merg pe ea.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
nashu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
pacat ca nu sunt si taximetristi...........ca imi vine sa-i strang de gat
![]() ![]() |
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma enerveaza shoferii care nu stiu sa conduca, taximetristii, taximetristii, taximetristii (astora nu le fac nici un favor in trafic, oricare ar fi ala), militzienii cand nu stau in trafic sa fluidizeze circulatia, piatra cubica, ca nu sunt locuri de parcare (Iubesc parcarea de la Unirii), intersectia de la WTC (cu niste semafoare setate total aiurea), intersectia din Pta. Victoriei, cretinii care asfalteaza/ vopsesc strada fix in toiul zilei (primaria n-a auzit de schimbul 2 sau 3...soferii de duminica care se trezesc sa scoata masinile pe traseu cand e vremea nasoala.
Si lista poate continua... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
vali79m |
![]() ![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
QUOTE(nashu @ Jan 12 2006, 07:22 AM) ce te supara asa de mult la taximetristi, caci eu unul zic ca apropape 80 % din ei sunt cei mai buni soferi ai bucurestiului, si ca se mai "baga" din cand in cand sa nu imi spui mie ca tu nu te-ai "bagat"sau"taiat" fata cuiva??!! |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
As adauga si idiotii care merg fara faruri aprinse ,cand e ceata asa cum era azi dimineata,de nu se vedea la 20 m, care sunt peste puterea mea de intelegere.....si asta pe E85
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Taximetristii - 99,99% din ei - sunt cei mai... nu gasesc cuvantul potrivit (daca exista). Astia ar trebui sa mearga cu politistul in masina tot timpul, ca sa respecte si ei regulile, macar o data in viata lor!!!
Tampiti au fost, sunt si vor mai fi pe toate drumurile. Dar ce sa ma mai mir de ei, daca sunt chiar "incurajati". Cum se poate numi unul care parcheaza fix sub semafor, pe trecerea de pietoni, fix in intersectia de la Udriste, "in gura" militiei/politiei??? Si mai si deschide usa laaaarg sa coboare el si cu burta lui din masina. Dar politistii care nu le fac nimic (in felul asta ii incurajeaza sa se comporte in continuare la fel), cum sa-i mai numim??? |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Taximestristii conduc dupa propriile reguli
![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Am uitat ceva, despre care nu a scris nimeni. MIZERIA!!! La propriu. Mizeria de pe drum. De pe toate drumurile.
Si ca bonus, "desteptii" de la REBU care stropesc aiurea strada (nu o spala, cum ar trebui) cand ti-e lumea mai draga, aglomeratia mai mare si masina mai curata. Sau cu 5 minute inainte sa ploua... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
gropile.
mai nou pot sa-i tolerez si pe soferii de taxi si p-aia de autobuze si p-aia cu carutze.....dar gropile NU !!! soferi d-astia imbecili exista si-n tarile civilizate (poate mai putini ca la noi-dar sint si acolo)....dar nu si gropi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
shit! e iarna si am votat ca sofer.. am votat "aglomeratia".. ca motorist in lunile de vara as fi votat fara nici un dubiu prima varianta.. o groaza de zevzeci care se cred pe tarla si nu se uita in oglinzi, nu semnalizeaza, nu dau prioritate, pe principiul "lasa'l ba ca poate sa franeze" - poate, dar nu in siguranta ca o masina..
un neam de ca*at. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat ceva important pe care cu siguranta l-ati uitat si voi. Gurile de canal dupa o proaspata asfaltare, sau gurile de canal care sunt prea mari sau prea mici fatza de nivelul asfaltului. Le urasc !
Si taximetristii !!!! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
sandman_ |
![]()
|
Nu-mi aminti. Eu am indoit bunatate de janta 17" alu originala Renault intr-o gura de canal ne-inaltata, la gara Basarab. Aveam doar vreo 5-6k km.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa peripetiile avute ieri si azi trec pe locul I ca fiind cei mai stresanti... soferii nesimtiti si incapabili din cauza carora se produc multe accidente.
Astazi, la semaforul de la Leu, vine tare unul cu cu matiz (la vreo 26 ani) pe banda III, cea de pe care se face obligatoriu stanga. Ma devanseaza, eu fiind pe banda din mijloc si apoi ii "taie fata" unei fete cu tico care era in fata mea. Suparat omul ca l-a claxonat fata din tico, opreste in mijlocul drumului cu o frana puternica obligandu-ma sa franez brusc, oprindu-ma la cativa centimetri de tico. Se da el jos, ii trage un picior in usa fetei, o injura urat de tot, apoi cand deschide fata geamul o scuipa in ochi de doua ori si pleaca... dupa parerea mea a fost cel mai urat gest pe care il putea face! Ieri insa, venind din Crangasi spre Lujerului in fata la Shell franez usor pt ca era coloana. Stau eu linistit cand... poc!... ma izbeste relativ incet un nene cu o Skoda Octavia. Uitandu-ma in oglinda il vedea cum se uita mirat si a dat usor in spate. Ma dau jos, el nici nu s-a obosit sa se uite la mine. Pana la urma da geamul jos si zice... cica: "Care e problema, s-a intamplat ceva?" M-am apucat nervii, am tras masina pe trotuar si ma duc la el. Coboara cetateanul din masina intrigat, ca de ce a trebuit sa oprim. Il intreb daca cumva isi bate joc de mine, si el cica: "Ce ma abia te-am atins, nu vezi ca masina mea n-are nimic?".. total nesimtit, nici macar sa-si recunoasca vina, dar pana la urma am plecat vazand ca vospeaua nu s-a zgariat, ci doar numarul putin. Concluzia mea este ca "soriciul" atarna gros la unii, asa ca nesimtirea + prostia fac o combinatie demna de soselele noastre... |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ce cretin ala cu matizu! de unde stii ca avea cam..26 de ani?..
in fine, eu i'as fi luat numarul, i'as fi luat numarul si tipei cu tico si m'as fi dus la politie sa fac plangere. nu mi'a venit sa cred, dar anul trecut s'au rezolvat in acest fel cateva cazuri de nesimtire si amenintare din partea soferilor fata de motociclisti. uneori iti vine sa le spargi mecla, dar asta nu rezolva nimic. tu iti strici ziua oricum, iar ala se va inversuna si mai rau pe ceilalti.. si mai te poti trezi si cu dosar penal. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o ranga peste dinti.. pentru cel din matiz.. si se rezolva muuult mai usor
![]() ca doar traim in romania.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
[QUOTE]ce cretin ala cu matizu! de unde stii ca avea cam..26 de ani?.[QUOTE]
Nu stiu sigur daca avea 26 ani, asa mi s-a parut. La urmatorul semafor am vrut sa-i zic vreo doua, dar m-am gandit ca nu ai ce discuta cu asemenea oameni... |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Faza1:La ala cu matizul..eram direct jos din masina si ii dadeam calcare in picioare!Fata nu putea sa se apere...de ce nu ai intervenit Octav!?
Faza2:il amenintam ca-l scuip intre ochi daca nu recunoste.. ![]() ![]() Cateodata trebuie sa raspundem cu aceeasi moneda..de ce?Pt.ca respectivii nu se vor potoli pana nu intalnesc pe unul mai al dracu' ca ei..urmand ca data viitoare sa se gandeasca de 2 ori inainte..de a face ceva..punandu-si intrebarea:"Daca si asta este mai al dracu' ca mine si iar mi-o fur"? |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum spui tu octav, daca nu poti sa vorbi cu el, incearca metoda claus (pe care, personal, o prefer si eu)... cata nesimtire
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
octav_ |
![]()
|
QUOTE Faza1:La ala cu matizul..eram direct jos din masina si ii dadeam calcare in picioare!Fata nu putea sa se apere...de ce nu ai intervenit Octav!? Totul s-a petrecut foarte repede, dupa care tipul s-a suit in masina si a plecat repede. M-as fi dus la el, serios, nu sa dau in el ca nu sunt violent din fire, dar sa-l potolesc cumva. La urmatorul semafor de la Cotroceni am oprit paralel cu el si l-am intrebat cine se crede sa faca asa, explicandu-i ca de fapt el este marele vinovat, dar... puteai sa te intelegi cu un asemenea cetatean? Mi-a fost rusine sa-i expediez doua... vorbe grele ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
pe mine ma mai deranjeaza poluarea din Bucuresti... long live A/C recirculat! mai nasol cand fumez ca pana la urma tot trebuie sa deschid un pic geamul...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
unknown_web |
![]()
|
![]() VeeDub Group: Members Posts: 73 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Soferii imbecili si pietonii nesimtiti... Am vazut o faza, pe Iuliu Maniu, la trecerea de dinainte de Apaca. Eram in spatele unuia cu un Matiz alb, circulam cu 50 km/h, cand vad ca se arunca niste fete pe trecere, si fara sa se asigure. Nu au trecut, pur si simplu au iesit la jumatate de metru in afara bordurii. Si baiatul ala cu Matizul alb se sperie si trage dreapta de volan, fara sa franeze... Bine ca nu eram eu in dreapta lui, ci o Dacia Solenza. S-au acrosat destul de urat...
|
--------------------
O masina.
Un model.
An/Versiune. Membrul 6666... Beware...
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
Inca o categorie... cretinii care arunca pe unde apuca, direct din masina, pachete de tigari goale, cutii de racoritoare...
Intr-o zi la semafor, un jmecher in fatza mea a deschis nonsalant usa, si si-a scuturat scrumiera de pragul masinii.... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 19:03 |