Cu Ce Benzina Alimentati Megane-ul, + discutii despre benzine in general
![]() ![]() ![]() |
Cu Ce Benzina Alimentati Megane-ul, + discutii despre benzine in general
Adrian00 |
![]()
|
||
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|||
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
am pus in ultima vreme ALTO101 de la rompetrol
![]() intrebarea mea este:e ok sa folosim in mod curent benzine cu cifre octanice mai mari?(gen omv100 sau alto101)? in manual si pe capacul rezervorului scrie numai 95 si 98..ma rog, nu sariti acum, ca nu imi inchipui ca s-ar intampla ceva deosebit de rau, insa intreb daca ar fi consecinte pozitive sau negative pe termen mediu si lung. as vrea sa incerc sa i fac o "cura" de alto101, cat m-or tine banii ![]() ![]() L.E.> si da, am citit tot topicul asta ![]() This post has been edited by megane1: 19 Jun 2009, 08:26 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
dreamliner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 20 March 09 ![]() |
Eu am Megane-ul meu de 4 ani. Primii 2 ani am pus doar Petrom Top Premium 99 si a mers foarte bine. In ultimii 2 ani, doar Mol Evo. La fel, a mers foarte bine. Mol pentru mine, e cea mai buna benzina din Ro. Din pacate, depinde de norocul fiecaruia la vechiul Petrom, ma refer la curatenia din rezervoare, etc. Niciodata nu voi pune de la OMV, din principiu.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- HA-LPI
2005 Confort Expression
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Petrom 95 si cateodata Efix95. N-am inercat inca Alto, sau cum se cheama.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
QUOTE(dreamliner @ 19 Jun 2009, 13:01) Eu am Megane-ul meu de 4 ani. Primii 2 ani am pus doar Petrom Top Premium 99 si a mers foarte bine. In ultimii 2 ani, doar Mol Evo. La fel, a mers foarte bine. Mol pentru mine, e cea mai buna benzina din Ro. Din pacate, depinde de norocul fiecaruia la vechiul Petrom, ma refer la curatenia din rezervoare, etc. Niciodata nu voi pune de la OMV, din principiu. ![]() Mol, OMV si Petrom sunt aceleasi produse, si se produc in rafinariile Petrom de la Pitesti sau Ploiesti. Doar ca la OMV si la Mol sunt ceva mai scumpe ca la Petrom. |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
io ii bag cea mai ieftina de la rompetrol sau petrom , niciodata de la omv sau lukoil ca am auzit ca sunt proaste. de 1 an de cand am masina nu mi-a facut probleme . daca ar consuma mai putin i-as baga numai carrera da cand iti ia 11 la suta in oras o lasi mai usor
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:43 |