Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 8 9 10 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cu Ce Benzina Alimentati Megane-ul, + discutii despre benzine in general

Adrian00
post 3 Apr 2008, 20:34
Post #271

....................

Group: Members
From: Alba

Va recomand Tempo Plus 95 fara plumb de la Mol.Am 30000km cu ea si de la inceput tot deasta am bagat.supermultumit

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane1
post 19 Jun 2009, 08:24
Post #272

Membru autentic

From: Moinesti

am pus in ultima vreme ALTO101 de la rompetrol cool.gif ...pot spune ca fata de Efix ul de 95, se constata o diferenta..motorul e mai silentios, trage mai bine, si cand urc in turatie nu se mai simte ca si cum as trage de el(in special dupa 3-4.000 ture); plus ca ajung mult mai repede la turatii inalte.
intrebarea mea este:e ok sa folosim in mod curent benzine cu cifre octanice mai mari?(gen omv100 sau alto101)?
in manual si pe capacul rezervorului scrie numai 95 si 98..ma rog, nu sariti acum, ca nu imi inchipui ca s-ar intampla ceva deosebit de rau, insa intreb daca ar fi consecinte pozitive sau negative pe termen mediu si lung.
as vrea sa incerc sa i fac o "cura" de alto101, cat m-or tine banii blush.gif - azi litrul de alto101 e nu mai putin de 4,51 ron wacko.gif ...

L.E.> si da, am citit tot topicul asta tongue.gif

This post has been edited by megane1: 19 Jun 2009, 08:26

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
dreamliner
post 19 Jun 2009, 13:01
Post #273

Membru incepator

Eu am Megane-ul meu de 4 ani. Primii 2 ani am pus doar Petrom Top Premium 99 si a mers foarte bine. In ultimii 2 ani, doar Mol Evo. La fel, a mers foarte bine. Mol pentru mine, e cea mai buna benzina din Ro. Din pacate, depinde de norocul fiecaruia la vechiul Petrom, ma refer la curatenia din rezervoare, etc. Niciodata nu voi pune de la OMV, din principiu. tongue.gif Le-am dat Petrom-ul nostru pe gratis. Multumim statului roman inca o data!

--------------------
Renault Megane Sedan 2 - HA-LPI 2005 Confort Expression
+
clr
post 19 Jun 2009, 13:09
Post #274

Membru autentic

From: Bucuresti

Petrom 95 si cateodata Efix95. N-am inercat inca Alto, sau cum se cheama.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
catal1n2000
post 19 Jun 2009, 15:24
Post #275

Membru autentic

QUOTE(dreamliner @ 19 Jun 2009, 13:01)
Eu am Megane-ul meu de 4 ani. Primii 2 ani am pus doar Petrom Top Premium 99 si a mers foarte bine. In ultimii 2 ani, doar Mol Evo. La fel, a mers foarte bine. Mol pentru mine, e cea mai buna benzina din Ro. Din pacate, depinde de norocul fiecaruia la vechiul Petrom, ma refer la curatenia din rezervoare, etc. Niciodata nu voi pune de la OMV, din principiu. tongue.gif Le-am dat Petrom-ul nostru pe gratis. Multumim statului roman inca o data!
*

Mol, OMV si Petrom sunt aceleasi produse, si se produc in rafinariile Petrom de la Pitesti sau Ploiesti.
Doar ca la OMV si la Mol sunt ceva mai scumpe ca la Petrom.

--------------------
Toyota Auris 1,33 VVTI 2010
+
qwertyuiop
post 21 Jun 2009, 00:43
Post #276

Membru autentic

From: Buc

io ii bag cea mai ieftina de la rompetrol sau petrom , niciodata de la omv sau lukoil ca am auzit ca sunt proaste. de 1 an de cand am masina nu mi-a facut probleme . daca ar consuma mai putin i-as baga numai carrera da cand iti ia 11 la suta in oras o lasi mai usor

--------------------
- - -
+
10 Pages « < 8 9 10
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 09:43
Dacia