Cu Ce Benzina Alimentati Megane-ul, + discutii despre benzine in general
![]() ![]() ![]() |
Cu Ce Benzina Alimentati Megane-ul, + discutii despre benzine in general
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
vrei sa zici si ce tatie era? nu unde... ar fi o informatie utila
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
in acest moment la lukoil este imposibil sa se bage apa in produs,fiecare tanc avand in el un dispozitiv de depistare a apei care la cea mai mica sesizare
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
asta nu o stiam. e un pas inainte... acum intrebarea este cu ce se mai poate indoi benzina?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai benzina nu se poate indoi cu apa direct! Se indoaie cu motorina ca sa se poate ingloba apa si apoi se amesteca motorina cu benzina! Benzina nu inglobeaza apa din cauza diferentei prea mari de densitate( se separa). Dar cu motorina e altceva!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
czs |
![]()
|
ma gandesc ca in afara de motorina mai poate sa existe si altceva, ca daca vorbim doar de densitate similara.... gasim, nu?
22 Aug 2007, 12:55: oricum, nici de motorina nu prea se bucura motorul meu 1.6 ![]() This post has been edited by czs: 22 Aug 2007, 12:55 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Solon |
![]()
|
Un simpatic de la OMV a raspuns in momentul in care cineva l-a intrebat ce sa faca daca a bagat 10 litri de motorina din greseala ca sa faca plinul cu benzina ca se dilueaza si nu e nici o problema.Daca e asa de simplu de ce naiba exista motoare pe benzina si motorina, ca in acceptiunea aluia ambele mergeau pe orice tip de motor!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
czs |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
o mai fi buna benzina de la rompetrol acuma?
punem kazahstaneza de 98!!!! ![]() |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
czs |
![]()
|
hehehe, kazahstaneza o sa fie mai incolo... eu cand am pus de 98 de la rompetrol, nu i-a placut deloc la masina. probabil pentru ca cine punea benzina acolo, punea efix si 98 nu prea punea nimeni, si astia sau au indoit benzina, sau am prins o groaza de impuritati...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Buiacka |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 67 Joined: 3 September 07 ![]() |
Dupa cate observ, si din parerile citite pe alte topicuri, se pare ca mai apreciata ar fi cea de la Lukoil. Am inceput si eu sa pun de la ei sa vad daca, in timp (2-3 luni), se simte vreo diferenta. Pana acum alimentam de la Petrom cel mai des cu 95 si n-am avut nici o problema care sa-mi atraga atentia.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006/1.4 16V
|
|
d.dan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 22 June 06 ![]() |
95 fara plumb de la petrom - merge de rupe
imi spune o cunostinta de la rompetrol: motorina de la noi(rp), benzina de la petrom; la noi cand se ramanem fara benzina luam de la lukoil care, zicea, nu-i prea stralucita |
--------------------
renault
megane
2003, 1.6 16v, hatch
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(Buiacka @ 11 Sep 2007, 11:55) Dupa cate observ, si din parerile citite pe alte topicuri, se pare ca mai apreciata ar fi cea de la Lukoil. Am inceput si eu sa pun de la ei sa vad daca, in timp (2-3 luni), se simte vreo diferenta. Pana acum alimentam de la Petrom cel mai des cu 95 si n-am avut nici o problema care sa-mi atraga atentia. Cum ai ajuns la concluzia asta? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Am vorbit cu cineva de la lukoil si spunea ca cei care vor sa-si dreaga masinile fac plinul cu 98 ca ar fi singura aditivata si ca la celelalte benzinarii nu ar fi nici o diferenta intre 95 si 98 .
Cred ca nu are nici un interes sa minta deoarece nu mai lucreaza acolo de ceva timp si chestia ca rezervoarele sunt sigilate tot timpul si nu au cum sa indoiasca benzina este adevarata. |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Este o diferenta... mergi la orice benzinarie si fa o reclamatie ca nu e buna benzina sau ceva de genu' asta... te vor pune sa semnezi "ceva" prin care iti dai acordul sa platesti costul analizelor la benzina in cazul in care aceasta corespunde standardelor; daca nu sunt diferente poti sa le faci scandal si castigi - CE castigi nu stiu
bafta This post has been edited by rttt_gia: 12 Sep 2007, 22:05 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu lucrez la Lukoil si confirm cele scrise de NLU
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Din păcate problema cu Lukoil e calitatea inconstanta.
Am băgat cam acum un an un plin de Lukoil 98 si a mers excelent, mai bine decât cu oricare altă benzină am încercat pâna atunci. Din păcate un alt plin, după câteva săptămâni, de la aceeași stație Lukoil, tot de 98 a fost mult mai proastă; abea trăgea mașina. De atunci am mai băgat ocazional 98 de la Lukoil, fără impresii deosebite ![]() Insă ultima oară, acum 2 săptămâni, am făcut plinul cu 98 de la Lukoil Virtuții. Cea mai proastă benzină pe care am pus-o vreodată! După vreo 500 de metri a început să meargă cu întreruperi motorul și în prima intersecție mi-a murit la ralanti. Abea am reusit să ma târăsc până la prima benzinărie de unde am luat o soluție de curățat injectoare cu care am reușit să fac folosibilă benzina abea pusă. Tot mai dădea în nas, dar măcar nu se mai oprea la ralanti. Am mers până aproape am terminat rezervorul si am făcut plinul cu benzină de 95 de la Rompetrol. Acum merge iar normal mașina ![]() De la Rompetrol am constatat că nu e strălucită efix-ul de 95, dar măcar e constantă: nici nemaipomenită, nici foarte proastă ![]() De asta m-am hotărât să renunț la Lukoil, nu mai suport surprizele ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
amsterdam |
![]()
|
acuma ca e iarna bagam benzina mai scumpa
speram ca mai buna rompetrol de 98 e 4.17 litru |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Si asa o sa iesim la pensie cu 4.17 lei pe litru
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
amsterdam |
![]()
|
nu m-am prins tre sa recunosc
|
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
|
|
shadur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 September 07 From: Pitesti, RO ![]() |
Salut,
Cred ca benzina cu cifra octanica de 98 ar trebui folosita vara si nu iarna. Autodetonatia este facilitata de temperaturi mai mari. In concluzie iarna cred ca se poate folosi lejer benzina de 95. Oricum, eu personal nu sesizez nicio diferenta intre benzina de 95 si cea de 98 (nici la consum nici la performante). In schimb se simte diferenta atunci cand schimb benzinaria : fug ca dracu` de Petrom,OMV sau PetromV (nu trage masina si consuma cat un tanc - diferente de 2l/100km) , alimentez in general la Rompetrol (Efix 95) sau Agip (Fara pb de 95). |
--------------------
Renault
Megane
2003 2.0 16v Confort Dynamique
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu de cand am luat masina am pus numai de la petrom, 95 si de vreo 2-3 ori 99+.
Pot zice ca sunt multumit de calitatea benzinei, dar cred ca o sa incerc la urm plin un Efix95 ca am auzit pareri bune ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
czs |
![]()
|
Eu numai efix 95 pun si sunt multumit
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Pun doar OMV 95.
This post has been edited by Avani: 24 Feb 2008, 18:24 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Parca nici MOL-ul nu mai e ce era odata, am testat cam tot ce este pe piata, prefer EFIX-ul.
24 Feb 2008, 19:53: Daca am putea vota pe topic care benzina credem noi ca este mai buna si-ar face lumea o idee corecta. This post has been edited by ictranca: 24 Feb 2008, 18:53 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
zic sa fac si eu o branza si sa ii pun si ei benzina de "fitze" asa ca i-am pus omv 100 , pana acum punandu-i omv carera 95
Diferenta majora o vad doar la pret pentru ca de 90 de lei am pus fix 20 L de 100 , pe cand de 70 lei am pus fix 18,5 de 95 asa ca poate doar la zile festive si de ziua ei o sa ii mai dau de 100. As incerca si eu efix-ul ala de la rompetrol ca vad ca il cam laudati da astia au benzinariile la dracu in praznic , si cum am "doar" 3 OMV pe langa mine ma rezum la ei ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
eu alimentez cu effix, dar daca tot se face atata tamtam ca e buna si ca e super aditivata, de ce oare e mai ieftina decat celelalte?! Merge mai bine parca masina decat cu rompetrol 98, petrom95 sau top99+. Nu am incercat omv niciodata, dar poate o sa bag niste omv100 sa vedem cum se comporta.
Poate cineva poate sa-mi raspunda si mie la intrebare: de ce efix daca este mai buna, este si mai ieftina ca celelalte? Ca totusi este vorba de o benzina si cum efix are vanzare destul de mare zic eu ar trebuii un pret mai ridicat fiind si buna si cu vanzari mari. Eu totusi zic ca e ceva ciudat la mijloc, dar sper sa ma insel amarnic. |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
de cand cu noile preturi...mol 95, si la 2-3 plinuri ii mai dau de 98....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
numai 99+ de cnd o am.......imi place sa fie sprintena
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Eu am bagat benzina de la ONV,PETROM si ROMPETROL si de care am fost mai multumit nu la performante la zgomotu motorului la relanti era efix 95,am mai incercat si 99+ da era aceasi cu cea de 95, poate intr-o zi de ziua masini o sa incerc si ONV 100
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:32 |