Ce Odorizante Folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce Odorizante Folositi?
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
snurul trece prin capuc de lemn iar atunci cand intorci sticluta se imbiba si snurul:))
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
[QUOTE] Profund revoltat de faptul ca trebuie sa platesc 17 ron la 2-3 saptamani pe Ambipur am gasit o solutie tipic romaneasca:
- am cumparat din Careffour o rezerva de Ambipur pentru camera, care teoretic e si mai intens mirositor dar are calitatea de a costa tot 17 RON dar volumul rezervei este de 20 ml si deci cu un adaos de 4 ml de aqua kiorensis o rezerva de camera imi ajunge pentru trei reincarcari de rezerva auto care are numai 8 ml Ce hoti sunt astia de la ambipur Miasmele si duhorile de camera sunt cam acelasi cu cele de ambipur car:aqua,ocean aftertabaco Sticlutele se desfac usor cu singurul sfat sa nu le incarcati in masina caci curge lichidul si sa nu apara pete. O sa va spun si daca dureaza mai mult. interesanta idea lui nicotine ![]() ![]() This post has been edited by danutz_r: 7 Jun 2007, 18:09 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Solutie - tot bradutii sunt baza - Wunder Baum, mai cumpar 2 bucati Glade gel, odorizant de camera sau ulei.......aromat??...de la raionul de lumanari parfumate, cum ii zice ma??? pe care ori il pun in Ambipur, ori pe braduti.
This post has been edited by Mutzunache: 8 Jun 2007, 06:43 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
eu folosesc gel de lamaii verzi,foarte bun,tine si mult si are un miros placut si nu miroase puternic cum miros restul deodorantelor auto,si de tinut il tin langa scrumiera,incape la fix cutiuta acolo
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
La fel ca si Rcosmin, cutie rotunda, care incape la fix langa scrumiera, cu gel de lamai verzi cumparata din Selgros cu 100k parca, si tine foarte mult, eu o am de cateva luni bune. Mai folosesc si braduti, nu ceva anume...
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa fiu eu Gica Contra... nu fumez si nu folosesc odorizante, sa-mi imput masinile degeaba. Cel mai frumos miros e cel de plastic cand e masina noua
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sheridan de lamaie (gel).
nu stiu , poate nu am eu miros, poate nu au altii, dar tot de nou miroase in masina, adica a plastic. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In general, in masinile in care nu se fumeaza si sunt relativ intretinute, aspirate si uscate la interior, mirosul de nou ramane multa vreme si nu este nevoie de odorizante "tari".
Cel mai pacatos este mirosul de caine ud care apare daca peste praf in tapiterie si mochete se mai adauga si apa care ramane asa mai mult timp. Am avut o masina SH cu care m-am chinuit o vara intreaga sa-i scot mirosul. Pe de alta parte, ca orice material textil, periodic ar trebui aerisite indelung interioarele (ca pernele si dunele bunicii ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Noutati ceva?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
da, odorizantul meu cu aroma de ceva verde intr-o cutie ca de conserva si capac cu inel. foarte bun, tine de 3 zile
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
eminescu0>>este cumva ''My Shaldan Lime ''' ??
![]() This post has been edited by MHY: 16 Aug 2007, 19:10 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si io tot de asta am.....
si tine super ok...il am de vreo 2 luni...si mai duce vreo saptamana........ si are si loc langa scrumiera...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Eu am niste saculeti, cu aroma de scortisoara. In ultimul timp, am gasit numai la Augsburg.
Atentie: doar de scortisoara, restul sunt infecte. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
jetFresh...asta il folosesc in logan, si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el, tine foare mult, mai mult decat ambi pur care in 2 saptamani e gata
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Turtle Wax, doar ce am mai luat o cutie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
the best of the best.
miroase frumos ( a mare, a plaja, a bikini....) si elimina cu brio chiar si mirosurile de partzuri ![]() Attached thumbnail(s) IMG_5126.jpg ( Size: 34.24k ) Number of downloads: 310 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() la bamboo sunt niste pliculete de hartie la 2 ron -syuper mirosuri This post has been edited by wolfin: 20 Aug 2007, 10:06 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Ce folositi in masina pt a avea in permanenta un miros proaspat si persistent ?
Eu am air wick, am crezut ca nu exista ceva mai bun dar imediat dupa ce da un puuuf, se duce mirosul de parca nici nu a fost. Nici macar dimineata nu miroase in masina dupa ce a pufait toata noaptea !!! http://www.shopmania.ro/magazin~online-418...e~p-840808.html |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Initial am crezut ca faci spam.
Dupa care vad ca e un fel de anti-reclama la air-wick...Sau poate astepti sa scrie niste oameni multumiti de air-wick si in felul asta sa promovezi acest genial produs la un pret accesibil, cumva?Care produs e rivalul de moarte al lui Air-Wick? Lucrezi pentru ei? ![]() Daca ma gandesc, tot a spam suna. Stiu - lucrezi pentru shopmania! This post has been edited by dack: 4 Jun 2008, 10:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
sa te linistesti, lucrez in armata, deci nicio legatura, sunt doar un om care nu a gasit inca solutia ca in masina sa miroasa frumos, voi ?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Probabil ca in primul rand ar ajuta niste operatiuni care sa elimine mirosurile ascunse de prin masina
![]() Parerea mea e ca abia dupa aceea poti incepe sa cauti un odorizant eficient. Eu unul folosesc modelul care se prinde in grila aeratorului si sunt foarte multumit. Dimineata miroase puternic si nu simt niciun miros deranjant. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
- CJ 21 BFP
2004 Luxe Dynamique 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(chris_b @ 4 Jun 2008, 10:07) Probabil ca in primul rand ar ajuta niste operatiuni care sa elimine mirosurile ascunse de prin masina ![]() Parerea mea e ca abia dupa aceea poti incepe sa cauti un odorizant eficient. Eu unul folosesc modelul care se prinde in grila aeratorului si sunt foarte multumit. Dimineata miroase puternic si nu simt niciun miros deranjant. ok, am facut deja toate astea, nu fumez in masina deci nu ma intelegeti gresit, la mine nu miroase urat (am avut problema cu aerul conditionat, am rezolvat cu spray), problema este ca nu miroase a nimic ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Axe, ti-am mai spus lucrul asta...nu mai da Quote daca scrii exact sub mesaj...citeste si tu regulamentul putin....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ce folositi in masina pt a avea in permanenta un miros proaspat si persistent ? Lasi un geam deschis peste noapte la masina. Asa am patit eu noaptea trecuta si cand m-am urcat dimineata in ea, mirosea a flori de primavara....si ghena de gunoi langa care era trasa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
wolfin |
![]()
|
am incercat cu toate, care erau mai scumpe pe alea le cumpram, dar degeaba.
dupa ce nu am mai gasit piculetele de la bamboo, saptamana trecuta am cumparat de la winny (produse de casa cora gen no1 la carefur) un bradulet cu miros de melon , pepene galben. a costat 1.4 lei si miroase placut, nu puternic dar se simte in masina. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mie imi plac "bradutii" de la OMV , desi e impropriu spus braduti deoarece sunt niste dreptunghiuri pe care scrie OMV
pacat ca trebuie sa-l schimb la 2 sapt , dar cum sunt doar 2 lei nu e mare paguba .... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu tin permanent cate 3-4 deodorante in masina, shaldane, mafra, dr marcus, ambipur, etc si abia mai miroase
plus ca toti bradutii aia consumati ii tin in portiera vreau si eu unul puternic.. care sa acopere cat de cat vanturile ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Turtle Wax de mar. Miroase frumos si persista. M-as risca la portocale, dar cred ca o sa merg pe jos pana se duce mirosu de portocale
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 02:26 |