Ce Odorizante Folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce Odorizante Folositi?
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Am mers cu un Seat si avea in cotiera 2 bile de lemn micute parfumate,omu zicea ca le are cam de 2-3luni.am cautat si la Bambo dar nimic.am vazut in constanta la un supermarket erau vreo 4lei bucata dar nu aveam portofelul la mine si am zic ca ma intorc dar...stiti cumva pe unde as gasi?sunt ca ghindele de la Bambo dar mai persistente
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Areon Perfume Gold Se gaseste la Rompetrol la vreo 25 lei. Spray-ez pe mochete, in aer si pe cartonas, il am de vreo 2 luni si inca mai tine.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
bile de lemn parfumate gasesti si la the body shop
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Saculeti parfumati din Auchan, ~4RON/buc, miros super fain. Sa vedem cat dureaza.
|
--------------------
-
-
-
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE Ca sa fiu eu Gica Contra... nu fumez si nu folosesc odorizante, sa-mi imput masinile degeaba. Cel mai frumos miros e cel de plastic cand e masina noua Mirosul respectiv e daunator sanatatii. Folosesc Areon (sticluta cu dopulet din lemn) (si) datorita formei. |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut, am descoperit acum cateva zile in reprezentanta vw odorizant granule , sunt super! ideea ca nici nu curg sa avem probleme cu ale noastre bord-uri si sunt pe diverse arome + rezerva.
pret 15 lei fara rezerva |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Mi-am luat ambipur de 2 sapt , nu sunt deloc multumit
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci pana la urma ce ne luam fratilor ca sa fim multumiti?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(Manuel @ 23 Aug 2008, 20:36) Areon Perfume Gold Se gaseste la Rompetrol la vreo 25 lei. Spray-ez pe mochete, in aer si pe cartonas, il am de vreo 2 luni si inca mai tine. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e super bun
Am de vreo 2 luni si nu s-a terminat atentie la sticluta, trebuie fixata bine. a mea nu e tocmai etansa... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Odorizant cu lichid (pe la toate benzinariile), varianta SPORT (in jur de 4lei/buc).
Mi se pare cel mai "curat" si proaspat miros din tot ce a trecut prin habitaclul meu pana acum. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Marca No. 1 de la Carrefour - 1 ron/ buc.
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ultima data, joi sau vineri cred, cand am alimentat... satul de mirosul de tigara din masina...
![]() ![]() Ultima rezerva Ambipur am cumparat-o din Bulgaria in vara si am dat pe ea foarte putin. Acum cand am revazut preturile din RO, nu m-am mai atins de asa ceva. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Pai nu prea se mai intelege
![]() Ori "nu mai miroase urat ci a detergent ieftin, prost dar frumos mirositor" ? ori "DERO ala comunist... mirosea mai frumos decat asta"? Asta asa ca fapt divers ![]() This post has been edited by dansora: 18 Nov 2008, 13:02 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
un glade aruncat pe sub frana de mana, scaune ...
![]() discret, de "cursa lunga", fo 5-6 ron pe la hipermarchet doar ca alta "aroma" This post has been edited by crisolro: 18 Nov 2008, 13:17 Attached thumbnail(s) Glade_Solid_AIR003.jpg ( Size: 9.95k ) Number of downloads: 529 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(dansora @ 18 Nov 2008, 13:01) Pai nu prea se mai intelege ![]() Ori "nu mai miroase urat ci a detergent ieftin, prost dar frumos mirositor" ? ori "DERO ala comunist... mirosea mai frumos decat asta"? Asta asa ca fapt divers ![]() Detergent ieftin, prost = putini bani, nu spala bine Detergent ieftin, prost dar frumos mirositor = putini bani, nu spala bine, dar cand deschizi punga / cutia, miroase frumos ("pe principiul afara-i vosit gardul") DERO comunist = mirosea mai frumos pentru ca la acea vreme singurul termen de comparatie era sapunul de casa. Tot ca fapt divers ti-am raspuns. ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
cel mai bun: wunder baum xl,new car aroma
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
De trei ani folosesc acelasi deodorant in masina. Din 10 oameni care imi intra in masina 5-6 ma intreaba ce deodorant folosesc ca miroase atit de bine.In urma cu 2 ani am vindut fosta masina cu acest deodorant si am fost sunat de noul proprietar ca sa ma intrebe de unde am luat deo.
Acum vine surpriza, costa numai 1,15 RON ( 11500 lei ) se numeste PrimaCasa-briza marii si se gaseste numai la Kaufland este in forma de picatura de culoarea albastra.Sunt mai multe tipuri dar acesta albastru este bun dovada ca dispare la 2-3 zile dupa ce este pus pe rafturi. Am incercat toate tipurile,nu ma uit la bani cind e vorba de deo pt. masina dar culmea asta de 2 bani mi se pare foarte bun.Incercati. |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Va spun ca am incercat de toate:ambi pur(bun da scump),glade(bunicele),braduleti wunder braum(buni,dar nu-s ca cei din Germania),fiole de la Omv,Rompetrol(bune),sticlute cu dop de pluta(aste sunt poate cele mai rentabile),insa ca ce am luat de la unguri nu este nimic.
Produsul l-am achizitionat dintr-un supermarket Tesco din Mako la un pret de aproximativ de 12 lei,insa am inteles ca se gaseste si in Timisoara,dar nu mai stiu magazinul,insa pretul este aproape dublu.Postez mai jos fotografia. Mi-a parut rau ca am luat numai unul insa am rugat pe cineva sa imi mai aduca vreo cateva. Attached thumbnail(s) P11_22_08_18.39.jpg ( Size: 108.12k ) Number of downloads: 594 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am fost astazi la Kaufland si mi-am adus aminte de postul lui mariusa10... M-am dus la raionul auto, dar n-am mai gasit odorizant "Briza marii"... mai aveau doar cu capsuni si cocos. Asa ca mi-am luat unul cu cocos... si pot spune ca miroase destul de bine... iar la pretul asta, ce sa mai comentezi.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Rompetrol sport 2.4 lei, miroase bine sper sa si tina.
oricum orice as lua nu il pot agata de oglinda ca ma streseaza la condus ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
am luat si eu deodorant prima casa la recomandarea lui mariusa10 din kaufland. briza marii, 1,15 lei. miroase bine sa vedem cat va tine.
![]() Attached thumbnail(s) DSC01598.JPG ( Size: 269.85k ) Number of downloads: 604 |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Mi-am luat si eu odorizant din asta "Briza Marii" doar ca miroase foarte tare chiar si dupa 2 saptamani. M-am saturat de el si l-am aruncat... Ce mai recomandati ca nu stiu ce sa mai aleg atunci cand sunt in fata standului plin de odorizante!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
cica wunder baum x-tra strenght- new car ar fi bun. e 6 lei la carrefour. am sa-l incerc peste o saptamana dupa ce mi se termina areonul
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
folosit de cand am avut masini, doar braduti Baum (ala negru clasic, sau maro), sau saculeti parfumati (cora, carefour sau altele)
ii schimb cam la 3 4 sapt, cine a ajuns in masina pt prima data intotdeauna mi-a spus ca miroase bine,n-am cautat altceva si cat timp o sa existe pe piata tot la asta raman |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Detin in prezent in interiorul masinii: 2 braduti din Cora cu aroma de pina-colada (mi-a placut culoarea bradutilor) si un borcanel cu aroma de lamaie verde.
Elementele de parfumat sunt dispuse: - una bucata bradut pe maner portiera fata dreapta - o alta bucata bradut pe portiera spate stanga - una bucata borcan (este de metal) sub butonul de "start" in stanga scrumierei. Foarte multumit de arome. Deasemenea ca si colegul de sus, fara plangeri, poate si din politete ca erau "vizitatori" in masina mea. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:31 |