Ce Odorizante Folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce Odorizante Folositi?
alexutz23 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|||
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Le-am incercat pe toate, dar de CALIFORNIA SCENT (acele conserve ca altceva n-am incercat de la ei) sunt in sfarsit multumit.
ELE MIROS cum trebuie la caldura-vara. IARNA am pus sub scaun unde baga caldura ca altfel abia se simt. DECI E IMPORTANT sa fie cald ca sa dea miros. Am avut MANGO toata vara m-a tinut, cand a venit iarna l-am luat in camera si il tin pe calorifer si inca mai da miros. Acum in masina am Squash Blossom care e un fel de lime mai misto/puternic. Prietena mea a avut:Concord Cranberry/Coronado Cherry si sunt misto. Cele delight(guma turbo) dupa care moare lumea, mie chiar nu-mi plac. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Cele delight nu miros a guma turbo cum zice toata lumea. A guma turbo miroase doar cws-ul. Eu dupa ce le-am incercat majoritatea odorizantelor de pe piata, m-am oprit la conservele acelea my shaldan lime si la cws frutto (guma turbo) pe care le tin in locasul de langa scrumiera si miroase in toata masina frumos, inclusiv in portbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
My shaldan lamaie/portocale rulz
![]() This post has been edited by SorinCT: 27 Feb 2011, 13:44 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Eu am Areon d-ăla de Bubble Gum, care se găsește cu 9 Lei în supermarket-uri. Mă ține cam 2-3 luni și dacă nu exagerez cu răsturnatul sticluței (vine la sticlă dintr-aceea-n corp de lemn, cu șiret), miroase exact cum trebuie în mașină - discret și plăcut.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
My shaldan am avut si eu dar nu rezista mult desi miros misto lime/portocale.
California Scent daca au parte de caldura (vara n-ai probleme, iar iarna le tii sub scaun unde baga aer cald ) rezista destul. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
noutati nimic? eu nu mai gasesc braduti in kaufland.. cel de la obor
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
CWS frutto pus in suportul de pahar de langa scrumiera, taiat putin din sugativa aia ca e prea lunga m-a tinut 4 luni. My shaldan Lime sunt bune si ele, dar persista putin mirosul. Dupa 3 saptamani nu prea se mai simte.
|
--------------------
Renault
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
areon - bubble gum la sticluta cu lemn
![]() |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
iulian42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 January 08 From: galati ![]() |
cartonase sau braduti cu aroma de ocean doar la masina de serviciu,la reno nu suporta sotia si copilul mirosul
|
--------------------
renault
grand scenic
2008
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
California scents (newport, new car).. de 5 luni miroase tot ca in prima zi. nicio schimbare. Si delight-ul miroase ca si guma orbit pt. copii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Paloma Caribic rulzzz.. 3.99 in Auchan.. 5.99 in Cora
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum am incercat:
California Scents - a tinut 1-2 saptamani (pentru 15Lei, nu merita) WonderBaum - 2 zile My Sheldan - 2-3 saptamani (pret / pe durata , nu) Unele axeon, areon, nustiu exact, din Kaufland, cu lichid si chestie de imbibat 1-2 sapt (4,99 lei, consider ok) Un "bradut" in forma de sticla de parfum, miros misto, durata vreo 4 zile (pret 8,9 la oferta) Urmatoarea incercare CWS dar deja m-am saturat de miros, iar la odorizante lichide in masina am oroare. Vreo propunere care sa aiba pret/eficienta decent stie cineva? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Cws frutto rulesss. Tine 6 luni o sticla pusa in locasul scrumierei, cu sugativa aia taiata pe jumatate ca e prea lunga. Miroase inclusiv in portbagaj.
|
--------------------
Renault
|
eugenTL |
![]()
|
cws e mult prea puternic pt o masina.
Eu sunt f multumit de CALIFORNIA SCENT. Le lipesc cu arici sub scaun ( am 2 la sofer si 2 la pasager luate de vara trecuta 3 din ele, iar 1 asta vara ) si se simt f bine. Cand dau drumu la caldura la picioare in 10 secunde deja miros si le am de ceva timp. Deci au nevoie de o sursa de caldura, mai ales iarna. Vara pot sta oriunde, dar toamna-iarna sub scaun e cel mai ok. Am luat din carrefour ceva romanesc, o cutie cat palma cu gel si am pus-o pe platforma de la luneta. O am de 1 sapt, pana acum e ok: lamaie,antitabac,fresh,masina noua. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
California scents folosesc si eu si sunt multumit fata de braduleti, geluri si areon m-a tinut mai mult. Dar gusturile nu de discuta fiecare cu cei place.
|
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
- DJ 03 BTK
2005 estate
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
My Shaldan acum. Dupa vreo 2 luni de zile inca se mai simte, dar destul de slab.
Urmeaza o punguta cu 50 de grame de cafea, proaspat macinata ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Eu am avut CWS frutto in Saab.... si acum se mai simte mirosul in masina.... nu stiam cum sa scap de miros... l am pus si in portbagaj si tot mirosea, inclusiv hainele... Mi se pare puternic mirosul, acum depinde de gusturile fiecaruia.
Imi plac odorizantele California tin destul si miros ok.. Am avut si shalidan din Carrefour dar nu persista mirosul, in rest sunt ok (la miros ma refer - portocale si lamaie... |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
@ionutblv: celebra guma de mestecat ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ce se mai porta?Am luat ieri pentru prima oara California golden,pare ok.Daa viitore urmeaza cws.
De aroma New car de la california ce stiti,se apropie de cea a braduletilor wunderbraum? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut,
sa nu faceti misto...(folosesc deodorante si parfumuri) pana acum deci 7 ani nu am pus in masina odorizante...nu mai suport gandul de a mirosi ceva sintetic. de cand am copilul ba chiar sunt impotriva lor in masina. poate la inceput sa fi folosit cateva dar mirosul de nou..plastic mi-a fost indeajus. acum nu pra mai miroase a nou masina de si o spal in interior de cel putin 2 ori pe an. (spalt nu curatat ca ai o fac cel putin lunar) se gasesc pe piata sau ati vazut odorizante auto bio? in afara buchetul de levantica din piata This post has been edited by wolfin: 27 Jun 2014, 13:27 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu folosesc odorizante in masina, alea e pentru nespalati cu interioare sloioase, sa mascheze.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
prea multe chimicale...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
semit |
![]()
|
California Scents:
- Golden State Delight - Balboa Bubblegum - Concord Cranberry - Coronado Cherry cam 2 maxim 3 pe an: 13 lei bucata curatat interior in fiecare weekend + aerisit viguros.. altfel nu deschid geamul deloc si AC on ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Semit,ce diferenta-i intre state delight si bubblegum?Care aroma este mai apropiata de Cws?
This post has been edited by Catalinmodena: 27 Jun 2014, 14:30 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
semit |
![]()
|
bubblegum mi se pare ca tine mai mult, de cws.. sa zicem ca golden state, dar este mai light, eu am devenit putin anosmic la golden state dar cei care se urca in masina spun ca miroase bine
![]() This post has been edited by semit: 27 Jun 2014, 14:51 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
In Laguna prefer mirosul de piele si benzina
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Wonder baum lichid la sticluta se agata de oghlinda - Kaufland @16 ron
Conserva Splash ceva - din hipermarketuri @ 20 lei Recent am luat din Auchan o sticluta mica 50ml cu pulverizator de la Johnson's care este neutralizator de mirosuri, casa masina oriunde, lasa apoi un miros placut de asternut proaspat @ 17 lei - renuntand la cele de mai sus. CWS am la buda la servici dar pute ca draq nu inteleg cu pot oamenii sa stea cu sticla aia in masina 2-3 metri cubi cand ea e proiectata pentru o incapere de 20 de m3 ![]() |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 02:43 |