Ce Odorizante Folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce Odorizante Folositi?
aurelyan |
![]()
|
||
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca a vazut cineva in ultima vreme vreo oferta prin Bucuresti la Paloma gen ”platesti 3 si primesti 4” e rugat sa anunte pe topic
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Paloma mi-a curs, din cauza ca a tot batut soarele in ea cred, pe tot bordul, putin si pe cdplayer si pe schimbator. Si am zis ca nu, ca e din cauza ca a fost cu probleme, si am luat altul. A curs si ala dupa vreo saptamana. Sa nu aveti si voi surprize
![]() Azi mi-am luat din Kaufland ceva "My Shaldan" Lime. Miroase bine, si am garantia ca nu mai curge ![]() This post has been edited by S4b1n: 31 Aug 2010, 22:06 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
am cam renuntat si eu la tot ce inseamna lichid atarnat la oglinda. Conservele puse in suportul pt pahar sunt sfinte: my shaldan sau california scents.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu le agat sus de manerele din spate, nu au curs niciodata.. la oglinda nu am nimic..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Clasica conserva cu miros de portocale pusa in portiera pasagerului ca sa tina apasat plasticul de pe difuzor ca acesta sa nu mai vibreze
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dupa conserve si zemuri atarnate, am revenit la bradutu verde cu alb aruncat in spatele masinii la luneta. Miros nostalgic si de durata.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nu intelegeam de ce toata lumea lauda cutiutele My Shaldan Lime... am fost si eu la magazin si le-am "testat" dar mi s-au parut prea "putin mirositoare" pentru gusturile mele.
Ieri am mers cu cineva care avea asa ceva in masina si am ramas impresionat de mirosul placut si de intensitate. Nu am apucat sa-mi cumpar, dar cu prima ocazie se va intampla. Asa ca dupa mult timp voi trece de la celebrele Palome la My Shaldan ![]() Vote for My Shaldan Lime. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu folosesc de ceva timp cutiuta de la areon, din gama ken, cu miros de guma de mestecat
a, in principiu, in carrefour se gaseste, si costa in jur de 13 lei ![]() Ken-bubble-gum-big.jpg This post has been edited by claus: 1 Sep 2010, 15:06 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
asta e cam la fel cu delight de la california scents.
|
--------------------
Renault
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 31 Aug 2010, 23:25) mie mie se pare cam taraneste agatate in spate sa se balangane , iar daca merge cineva in spate iti dai seama ca il rupe la nas plus ca sunt inestetic din interior , ca de afara nu se vede ca e folie ![]() eu am unul singur , la oglinda , doar ca sunt super atent iar cand il umezesc il trag mai mult stfel incat daca pica sa nu se duca pe plastic |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
sunt sigur ca ti-au iesit cuvintele aiurea din tastatura si nu asa le-ai gandit..
![]() This post has been edited by semit: 1 Sep 2010, 18:56 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ce nu ai inteles
si eu am incercat sa ii tin agatati in spate de maner nu mi s-au parut deloc estetici in masina , mi-a zis si lumea din spate ca se balangane prea mult si o fata a luat-o greata de la ei ca erau prea aproape de cap asa ca am ramas doar cu 1 agatat de oglinda |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Asa ceva mi-am luat azi...miros de trandafiri.Sa vad cat tine.
8 ron ![]() Attached thumbnail(s) Imagine0423.jpg ( Size: 308.98k ) Number of downloads: 957 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Linux...daca nu sta nimeni acolo in spate sunt foarte ok...cel putin eu prefer sa i pun acolo decat la oglinda...dar ca sa zici ca sunt taranesc pusi mi se pare cam exagerat....nu vreau nimic lipit pe parbriz..nu vrea nimic la oglina..nici odorizant..nici margele..nici icoane in loc de casco....cele mai ok sunt cutiile cu odorizant gel..
This post has been edited by M i h a i: 3 Sep 2010, 17:41 |
--------------------
------
------
------
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Areon perfume - asta folosesc eu. Nu e la vedere sta frumos in cutiuta lui in cotiera. Il folosesc fie pe "bradutul" lui care se gaseste in cutie fie direct pe tapiteria masii. Placut, discret.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
glade din ala mic am avut si eu odata si nu a fost prea bun, se usuca repede si nici nu miroase cine stie ce. Ma rog am avut de levantica.
My shaldan sau california scents mi s-au parut cele mai ok pana acum. Si Paloma a fost ok dar de cand mi-a picat din el am renuntat la orice se atarna sau curge. |
--------------------
Renault
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Aha,daca ma tine 1,5 luni,este ok.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
dar mirosul difera , e diferenta intre Bubble gum lor si cel de la California Scents:)
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
pai e si normal sa fie diferenta. Fiecare marca are aroma sa de bubble gum. Nici golden state delight-ul de la california scents nu miroase spre exemplu ca frutto de la CWS, desi majoritatea vanzatorilor de california scents spun ca miroase a guma turbo
![]() |
--------------------
Renault
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
aviz amatorilor!
am gasit ieri la Plus la oferta braduti Wunder-baum: 3 la 10 lei |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
semit |
![]()
|
am renuntat definitiv la zemuri scumpe de mirosit.. gen CWS, Ambipur..
La Kaufland sunt bradutii de mai jos.. 1.19 lei bucata, la o medie de 1 bradut la 2 saptamani.. cei 14 cumparati in seara asta ma vor tine cam 6 luni.. am mai luat 10 prin vara si mai aveam 2 ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_7524.JPG ( Size: 973.37k ) Number of downloads: 890 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Semit,ce aroma recomanzi?
Si pentru cei ce au incercat parfumul Areon:daca scapa pe bord,sau alte locuri,ataca vopseaua? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Da.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
vara merge cel de citrice fresh sau briza marii.. acum iarna o sa ma folosesc mai mult de bradutii cu vanilie, un miros mai greu si mai puternic, gen taxi
![]() This post has been edited by semit: 3 Nov 2010, 22:22 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
dinastea de kaufland folosesc si eu deobicei. ala albastru de briza marii, sau cocos. pozitionate tot la manerele din spate
![]() sapt trecuta am descoperit la billa, la vreo 3 lei, ceva odorizant cu miros de cafea! ![]() ![]() This post has been edited by ipiq: 4 Nov 2010, 00:13 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
oana2009 |
![]()
|
![]() Zambeste, maine va fi mai rau! Group: Members Posts: 465 Joined: 27 February 10 From: Brasov ![]() |
Eu am folosit ambipur ca toata lumea.....si normal ca am si patit-o de mi s-a scurs....acuma folosesc paloma, si inca nu am avut probleme sper in continuare sa nu fie probleme...miroase chiar misto...braduletii nu imi plac pentru ca nu tine mirosul, putin la inceput si apoi ii tin de decor...am incercat si sa rup cate putin din ambalaj dar degeaba....pe langa paloma mai am un odorizant on&on de la glade care are o rezerva lichida si miroase chiar bine, pufaie la intervale de timp setate de mine si nu este nici mare
![]() |
--------------------
Renault
Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp
2005&2007 When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am incercat si eu braduletii din Kaufland.Ca si impresii,Karibik,imi intorce stomacul pe dos,stranut dupa el fara oprire,Briza marii,sincer mi-a lasat impresia de,detergent ieftin.Cel mai ok este cel de vanilie.Pe cel de lamaie nu l-am incercat.
Am vazut in benzinariile Petrom ceva parfumuri la sticla,gen Areon,cu care poti da prin diverse locuri in masina,costa in jur de 12 lei una,iar in Real parca erau vreo 10 lei.Este un sortiment,NewCar,ce miroase exact ca aceiasi aroma de la Wunder Baum.A folosit cinva? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
Victory2000, facute in bulgaria, f. bune! tin mirosul garantat 3 sapt. sunt sub forma de bradulete. Se gaseau in Auchan [in craiova se va deschide curand], insa de ceva vreme cam lipsesc.
Ca orice lucru bun... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 3 Sep 2010, 16:50) Areon perfume - asta folosesc eu. Nu e la vedere sta frumos in cutiuta lui in cotiera. Il folosesc fie pe "bradutul" lui care se gaseste in cutie fie direct pe tapiteria masii. Placut, discret. si eu folosesc tot de la areon asa ceva si sunt super multumit de el, de obicei dau cand aspir masina, pe scaune, plafon fete de usi, spre surprinderea mea nu am mai dat de vreo 2 luni in masina si cu toate astea imi spune lumea cand intra in masina ca miroase frumos, super multumit de produs chiar daca este destul de scump in jur de 30 lei This post has been edited by dogy_10: 27 Feb 2011, 00:24 Attached thumbnail(s) Perfume_silver_big.jpg ( Size: 35.63k ) Number of downloads: 622 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 02:27 |