Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane Sedan 1.9 DCi Sau Octavia 2 1.9 TDI

Ce ma sfatuiti sa aleg: Megane Sedan 1.9 dCI Confort Privilege sau Octavia 2 1.9 TDI Elegance ?

Megane Sedan 1.9 dCI Confort Privilege [ 28 ] ** [54.90%]
Octavia 2 1.9 TDI Elegance [ 23 ] ** [45.10%]
Total Votes: 51

mallox
post 27 May 2005, 11:11
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bacau

QUOTE(flo8200 @ May 27 2005, 12:03 PM)

Ma gandesc ca nu e prea greu ca un agent vanzari de la orice marca sa intre pe forum reno si sa zica ca a dat un picior in roata si a cazut roata la masina lui achizitionata de 2 luni, de exemplu. Eu daca citeam acest forum inainte sa imi cumpar masina cred ca as fi ramas si acum cu Cielo sau imi luam ceva sh.

Mi se pare greu de credibil ce incercati voi sa sugerati. Chiar daca ar fi persoane care ar urmari un astfel de interes ar fi nesemnificative ca pondere in marea de forumisti posesori de renault. Spun asta ca si posesor de autoturism renault, si care imi privesc masina si cu bunele si cu relele pe care le are. De altfel chiar eu am criticat destul de mult marca pe acest forum, si cred ca e o chestie normala, pt. ca odata ce ai luat o masina tinzi sa ii cauti mai mult defectele decat sa-i apreciezi beneficiile.

--------------------
Clio Symbol 1.4 16V
Opel New Astra vine pe 15 aug.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ncristi
post 27 May 2005, 11:16
Post #32

Membru autentic

Shultz de ce nu te duci la masini.ro si pui acolo la versus.

O2 este o masina cu 3 ani mai noua de cat megane, asa ca este normal sa fie anumite diferente insa nu este cazul sa le expui aici.
Iti amintesc ca aici sunt oameni cu masini renault, iar odata ce au ales inseamna ca sta au vrut.

Iar suspiciunea mea legata de acest forum vine de la faptul ca inainte sa-mi iau masina m-am interesat pana-n panzele albe--timp pierdut pe diferite forumuri,intrebat diverse cunostinte care au asemenea masina, vizitat o gramada de siteuri si concluzia a fost ca masina nu este"nici prea prea nici foarte foarte" adica tinad seama de faptul ca nu o cumpar life time este OK...

Insa ce citesc pe forumul asta este prea de tot...chestia aia ca dai cu meganu intr-o groapa si se face praf mi s-a parut exagerata (si nu numai mie) tinand seama de faptul ca aproape zilnic eu dau cu ea prin diferite gropi, mai mari sau mai mici...

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
meganescu
post 27 May 2005, 11:36
Post #33

Membru autentic

Domnul Schultz exagereaza la greu. Mi se pare jenant sa spui: "pe cuvantul meu ca este diferenta de la Megane la O2 cum e de la Cielo la Megane".
Cat despre consumul lui de 5.5-5.6 in Bucuresti ....am mari dubii. Probabil ca foloseste masina la 6 dimineata si la 9 seara... Iarna 6% e deja poveste nemuritoare ....Probabil ca mai era o virgula si noua (9) dupa acel sase ...

--------------------
+
richie
post 27 May 2005, 11:37
Post #34

The Right Member

Pai.....ce sa zic....?

Romanul e nascut carcotash...
Pot pune pariu ca oricare "comentac" de aici....ar gasi ceva de comentat si la un Rolls Royce.

Nu ma refer la cei care isi expun problemele pe care le-au avut efectiv cu megane-ul lor....ci...la cei care "au auzit ca...".....
Fratzilor...banuiesc, ca majoritatea dintre voi au dat ture pe forumul asta si probabil pe altele.....inainte de a va lua meganele......ATUNCI LA CE L-ATZI MAI LUAT???? daca aplecatzi urechea la toate chestiile?
E adevarat, masina poate avea probleme (la fel ca oricare alta masina.....)
Dar, eu zic ca, una peste alta, e o masina destul de economica, mai ales in varianta diesel, pentru a compensa banii bagati in piese de schimb.....e adevarat..nu compenseaza anumiti nervi dar....asta e...
E o masina ieftina pentru ce ofera...nu va puteti astepta sa fie la fel de fiabila ca si un A8 sau....altele

Eu votez pentru pareri subiective si pentru expuneri neutre ale problemelor care apar.......

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
electriczbif
post 27 May 2005, 11:38
Post #35

Membru autentic

From: Cluj

Dom'le, cei mai meseriasi la reclama negativa pt. megane sunt chiar cei care ar trebui sa promoveze aceasta masina: Reanult Romania si reteaua de dealeri. As putea spune ca fac o treaba excelenta in acest sens! Mi-e greu sa cred ca vre-un dealer al unei marci concurente ar putea face o treaba mai buna, cat despre membrii froumului, no way! wink.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan 2003
+
atoma
post 27 May 2005, 11:51
Post #36

Membru autentic

From: constanta

sal all skoda octavia2 vs megan2 asa am avut si eu de ales ...si am decis sa iau megan2 smile.gif) ... si va spun de ce...

1. pretul este foarte mare pt o masina skoda ... sa zicem 20000 euro... imi iau un 407 care face parte din categoria masinilor lux ...(parerea mea)

2. optionalele de pe megan2 sunt multe si ieftine...

3. design-ul exterior este mult mai frumos la megan2...skoda are design de anul 1996... passat...uitat-va bine la ea oameni buni...

4. imi place mai mult interiorul de la megan2 privilege decat ce-l al octaviei... uitati-va atenti la versiunea Ambiente... dunga (care ar trebui sa fie din aluminiu) de pe bord si usi... este dintr-un plastic infect... materialele sunt still german foarte sobre invechite...

5. am mers cu octavia2 ... avantaj...pozitie de condus....(asta tine de obisnuinta..la megan2 este mai sus din cauza scaunelor)...dezavantaj... foarte rigida... mai rigida decat megan-ul.

6.cd-playerul de pe megan se aude mult mai bine decat cel de pe octavia2.

7. nu-mi place cum se deschide portbagajul la octavia 2... pe strazile noastre nu este bun un haion asa lung..in timp se vor auzii foarte multe zgomote de acolo... megan-ul 2 este foarte bine facut din acest punct de vedere...rigiditatea caroseriei pe spate este mai buna.

8. spatiul interior este mai mare la octavia2

9. motorul renault este cu siguranta mai bun... am condus audi a6 ...model 2002 ... si zilele astea megan-ul2 al prietenei mele... 1,5 80 cai(mai silentios, mai putine vibratii)... ii da clasa tdi-ului ...

10. probleme sunt si la skoda ... m-am uitat pe forum..sunt masini care consuma ulei...au zgomote interioare... consum mare... .... sunt convins ca ambele au probleme... dar nu putem compara megan2 care este al doilea compact pe piata din romania la vanzari..cu octavia care abia si-a scos rotile la plimbare prin tara....

AM VOTAT OCTAVIA2 totusi pt ca am renault... trebuie pe sosele sa fie si masini mai urate gen skoda... smile.gif sa ramana meganu' una dintre cele mai frumoase...sa-ti intorci capul dupa ea...asa cum o faci cand acum vezi un megan 2 negru... rar masini atat de frumoase

--------------------
Seat Ibiza 2006
+
Lex Luthor
post 27 May 2005, 11:58
Post #37

Membru autentic

QUOTE(ncristi @ May 27 2005, 11:16 AM)
Insa ce citesc pe forumul asta este prea de tot...chestia aia ca dai cu meganu intr-o groapa si se face praf mi s-a parut exagerata (si nu numai mie) tinand seama de faptul ca aproape zilnic eu dau cu ea prin diferite gropi, mai mari sau mai mici...

Chestia asta este chiar adevarata. Vrei sa mergi cu mine la service sa te convingi? Au trebuit sa schimbe bieleta, planetara, cadrul motor si bascula. Poate ca dupa ce o sa termin o sa vedeti si niste poze.
Asa ca nu facet afirmatii bazate doar pe presupuneri. Orice lucru, cat de incredibil, se poate intampla. Totul e sa nu fii in acel loc si la acel timp ca sa ti se intample tocmai tie. Mie din pacate mi s-a intamplat.
Poate ca am fost dezamagit de acest accident care s-a intamplat cand masina nu avea nici 200 de km, poate ca am fost dezamagit (si sunt inca) de calitatea service-ului si de greutatea cu care iti vin piesele de schimb.
Mie Octavia mi-a placut mereu. Chiar am zis ca prima masina pe care sa o cumpar va fi Octavia. Si totusi am luat renault (cu r mic). Este adevarat ca O1 era sub renault, este adevarat ca dupa ce am facut test drive cu M2 mi-a placut si toate celelalte masini incercate au ramas in urma. dar, la fel de adevarat este ca nu m-am urcat intr-o O2. Poate pentru ca am vazut lista de preturi pe site-ul Porsche si mi s-a parut prea scumpa, poate ca am auzit tot felul de povesti despre comportamentul celor de la Porsche dupa vanzare (am avut clienti care au dat 75.000 Euro pe masini la Porsche si si-au batut aia joc de ei). Acum chiar imi pare rau ca nu am incercat si O2. Macar ramaneam cu satisfactia ca am avut toate posibilitatile de optiune.

Sfatul meu pentru maalox: incearca toate masinile care iti plac, si cea in care te simti bine si pe care ti-o permiti din pdv financiar, pe aia ia-o. Restul de pareri sunt subiective. De exemplu eu, care am patit-o cu renaultul ce pot sa-ti spun: nu lua renault? N-as putea sa-ti spun asta, pentru ca orice masina are defecte, poti sa dai si 100.000 Euro pe ea si sa se strice. Totul pana la urma e si o chestie de noroc.

--------------------
---- ---- ----
---
+
ncristi
post 27 May 2005, 12:32
Post #38

Membru autentic

Treaba s-a aburit rau...
Eu am 10000kN cu megane cu clio symbol vro 50000kM -->nici o problema
-->renault este cea mai tare marca

--------------------
Sandero stepway 0.9 tce
+
richie
post 27 May 2005, 12:39
Post #39

The Right Member

Ba nu e....doar ca suntem....cel putzin noi doi foarte multzumitzi de ea...tongue.gif

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
itharangus
post 27 May 2005, 13:59
Post #40

Membru

From: tm

Pana la urma totul e o chestiune de calitate/pret/cat de des folosesti masina.
Pentru ca de fapt masina e o mare consumatoare de bani... Pentru mine Renault mi se pare o masina cu un pret rezonabil, fata de ce ofera. VW si toate celelalte marci aferente au "preturi obraznice".
Daca chiar vrei sa ai ceva de calitate cu un ban dat sa merite, poti merge pe japoneze (Toyota, Honda). Desi piesele de schimb la japoneze (in caz de probleme) sunt foarte scumpe...

--------------------
CLIO SYMBOL dCI 65CP 45kkm VERDE 2003
+
sorin
post 27 May 2005, 14:20
Post #41

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

QUOTE(Schultz @ May 27 2005, 08:22 AM)
Spre dovada am facut si un tabel (ca sa ii zic asa) cu cine si ce a spus in acest thread.
sorin - are megane - voteaza O2

No way!!!!!Doamne fereste!! ohmy.gif

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
mallox
post 27 May 2005, 14:40
Post #42

Membru incepator

Ca sa se complice si mai mult lucrurile si sa am dureri de cap in plus, mi-am zis intr-o doara sa trec si pe la Opel, desi preturile pe care le au puse in web mi s-au parut f. mari. Asa am constatat inca o data ca "cu televizorul au mintit poporul" smile.gif !

Fiti atenti:

Opel New Astra 1.9 CDTI 150 CP (!!!!), 320 Nm, 6 trepte, varianta Cosmo + Pachet Cosmo Plus + Vopsea metalizata + MP3 player --> 15.600 CIP !!!! (au discount 1.000 EUR + 5% discount pt. firme).

Stiu ca nu se compara cu Octavia ca si spatiu, dar e comparabila cu Megane Hatch, si tot ce am citit despre masina asta a fost la superlativ !!

--------------------
Clio Symbol 1.4 16V
+
atoma
post 27 May 2005, 14:48
Post #43

Membru autentic

baga un peugeot 407 hdi .... opel-ul e varza

--------------------
Seat Ibiza 2006
+
cp
post 27 May 2005, 15:39
Post #44

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(atoma @ May 27 2005, 12:51 PM)
AM VOTAT OCTAVIA2 totusi pt ca am renault... trebuie pe sosele sa fie si masini mai urate gen skoda... smile.gif sa ramana meganu' una dintre cele mai frumoase...sa-ti intorci capul dupa ea...asa cum o faci cand acum vezi un megan 2 negru... rar masini atat de frumoase

Nu cred ca o sa se rareasca renourile pe drumurile noastre. Tactica ta va da gres. Este bine totusi ca subconstientul tau inca lucreaza si ai votat skoda. biggrin.gif

Megane este cea mai populara masina dupa logan la ora actuala. Dupa mine este ok meganul, dar ca masina de firma. Daca iti iei masina personala trebuie sa aiba personalitate. biggrin.gif

Ghici ghicitoarea mea,
Am votat Octavia.
Skoda Octavia.
biggrin.gif

--------------------
Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
+
cornel_t
post 27 May 2005, 15:42
Post #45

Membru autentic

From: Bucuresti

Mallox ca sa fii cu inima impacata da o fuga si la Audi tongue.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
enageM
post 27 May 2005, 16:18
Post #46

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

Daca ai spune o suma maxima in care trebuie sa te incadrezi as vota mai usor... daca ar fi sa o cumpar din banii mei as alege Megane II, daca mi-ar face-o tata cadou as alege fara sa ezit Ocatvia II dar numai modelul TDI.

Si inca o precizare... service-ul Skoda o fi mai rasarit da' preturile la revizie te termina (sotia are Skoda, deci sunt in tema).

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
enageM
post 27 May 2005, 16:43
Post #47

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

Am facut o comparatie la pret CIP:
Megane II - 15.712 € cu dotari standard + climatronic + vopsea metalizata
Octavia II - 17.137 € cu dotarile de pe Megane II...(aproximative)

deci costa cam 1.425 € CIP mai mult.... acum fiecare poate sa judece dupa pofta inimii lui daca masina merita sau nu banii astia

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
mallox
post 27 May 2005, 18:48
Post #48

Membru incepator

QUOTE(cornel_t @ May 27 2005, 04:42 PM)
Mallox ca sa fii cu inima impacata da o fuga si la Audi  tongue.gif

Ei hai .... nu fi acu sarcastic biggrin.gif

--------------------
Clio Symbol 1.4 16V
+
mallox
post 27 May 2005, 18:57
Post #49

Membru incepator

Mai trebuie sa dai jos din CIP-ul megane-ului un discount de 1.500 EUR, care e inca valabil in reteaua renault wink.gif .

Ideea este ca nu comparam chiar mere cu mere (sper sa nu-i supar pe meganisti tongue.gif ), pt. ca dupa parerea mea Octavia e superioara ca si clasa fata de megane (nu pot spune ca e de clasa medie dar sigur nu e compacta). Ideea era, pe undeva, daca merita sa pun botul la mirajul frantuzoaicei mai mititica, sofisticata, si frumusica sau sa merg pe sobrietatea nemteasca, la o masina mai mare dar mai sarac dotata.

Daca nu as fi avut atat de multe probleme legate de service-ul renault probabil as fi luat megane cu ochii inchisi. Daca o sa aleg megane o sa ma rog sa nu trebuiasca sa ajung la service decat la revizii (si la astea ma gandesc ca nu ar fi rau sa mi le fac singur biggrin.gif )

PS ca ziceai ceva de buget - e undeva pe la 14.500 EUR CIP, iar octavia poate intra in calcul la varianta de lease, pt ca asa cum spuneam intr-un post anterior, Porche are un lease mult mai bun decat RCI, plus CASCO mai mic la octavia fata de megane, per total cam aceeasi bani de platit.

This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 17:32

--------------------
Clio Symbol 1.4 16V
+
google
post 27 May 2005, 19:12
Post #50

*** Big Daddy ***

From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot...

1. Eu, in situatia ta, am ales confortul si pretul mai mic.
2. Daca service-ul renault ti se pare aiurea (aici ai de unde alege) sa vezi ce te asteapta la porsche. Nu fac ei treaba la audi, vw si in general la masini mai scumpe, la skoda se uita ca la "ruda saraca" nu ca ar fi ieftina, dar atat ii duce mintea.
3. Cat priveste leasing-ul nu esti obligat sa-l faci cu RCI, eu l-am facut cu BCR-Leasing si ies mai ieftin.

Bafta!

--------------------
Renault Clio Bicorp 2005-dCi/80cp
Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05)
+
ncristi
post 27 May 2005, 20:22
Post #51

Membru autentic

Octavia este o masina mai tanara cu 3 ani de cat meganul si este si normal sa existe o diferenta intre ele iar pe de alta parte skoda este penalizata foarte mult de motoarele slabe pe benzina (unele din ele execrabile ex: motoarele de 1.4 si in special alea de 68cp si 75cp care sunt o rusine).
Prefer sa schimb flanse din 10000kM in 10000kM decat sa am o semenea mizerie sub capota.
Imaginati-va un megane cu motorul de 1.4 8v de pe solenta laugh.gif
Singurele moatoare care le poti pune pe O2 la ra actuala (in romania cel putin) sunt 1.9 TDi si daca ai f multi bani de aruncat pe fereastra 1.6 Fsi.

In schimb O2 castiga la calitatea asmblarii, materiale interioare mai bune si o fiabilitate mai buna a trenului de rulare (cel putin asa a demostrat o1) insa pt asta dai o caruta de bani...

Si mai este o treaba--masina nu o iau life time-daca reanult ma dezamageste peste 2 ani o sa iau altceva in fond nimeni nu te obliga sa cumperi doar o anumita marca...

--------------------
Sandero stepway 0.9 tce
+
corneliustacitus
post 27 May 2005, 20:52
Post #52

Membru

From: Brasov

Am studiat si eu cele 2 oferte pina in urma cu 2 luni cand am ales...M2. Votul a fost in consecinta. E drept, nu 1,9. Pina la urma va trebui sa alegi singur. Despre argumente pro sau contra sunt prea multe de spus, multe dintre ele s-au spus. Imi permit totusi sa iti dau un sfat: nu uita nici un moment ca traiesti totusi in Romania unde gropile sunt si vor fi, unde pisicile si cainii prefera caroseriile masinilor ca loc de promenada iar despre autostrazi, calitatea service-ului la R sau P ce sa mai vorbim. Morala: nu investi mai mult decat e cazul intr-o masina!
In alte circumstante si la alte preturi optiunile mele ar fi:
1.Volvo
2.Audi
3.Toyota

Bafta si Inspiratie!

--------------------
Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi
+
pablo
post 27 May 2005, 21:50
Post #53

Membru autentic

From: ORADEA

Pai fiabilitatea a demonstrat-o si Megane I nu numai Octavia 1.Eu cunosc 2 persoane care au M 1 (1,9 dCi amindoua) masini de firma si nu au avut nici un fel de probleme cu ele.S-au schimbat doar pivoti (la 80.000 km pe una iar cealalta are peste 150.000 km si a schimbat o bileleta si amortizoare spate).
Dupa cite stiu eu M II a fost masina anului (in 2003 parca).Octavia II nu are un astfel de titlu.
Pe de alta parte fiecare masina are plusuri si minusuri.Depinde de fiecare ce-i place.Mie personal imi place si Octavia dar nu in comparatia cu Megane II. Designul celor doua difera prea mult .
Inainte de a lua masina din semnatura am citit un test comparativ intr-o revista romaneasca de specialitate (nu mai retin numele dar era prin septembrie-decembrie 2004) intre cele doua si rezultatul era foarte apropiat (parca si cistigase M II cu foarte putin).

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
cri123
post 27 May 2005, 22:59
Post #54

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Oameni buni, eu votez M2 (pentru ca de asta tocmai ma pregatesc sa cumpar). Si am studiat suficient de mult oferta de pe piata. La ce ofera M2, nu are concurent. Mai ales daca socotim discount-ul de 1400 EUR CIP.

Iar despre mitul ca O2 e mai mare... sa fim seriosi. Comparam M2 hatch cu O2? Sau M2 Sedan cu O2? E MARE diferenta. Ca sa nu vorbim de M2 si O2 break.

Iata dimensiunele break-urilor (de care m-am interesat):

- O2: L=4572mm, l=1769mm, h=1468mm, ampatament=2578mm, greutate=1325kg. motor 105CP/250NM, 5 viteze
- M2: L=4500mm, l=1777mm, h=1467mm, ampatament=2686mm, greutate=1310kg, motor 120CP/300NM, 6 viteze

Unde e mai mare O2 in afara de lungime (irelevant decat ca te incurca la parcare)? In interior e "un pic" mai mare M2 (numai vreo 11 cm), e si mai lata cu ff putin, mai usoara si cu un motor NET superior.

Asa ca la date concrete, nu sta in picioare argumentul spatiu interior.

Dotari? M2 nu are ce discuta cu O2. Calitate interioara? Nu e diferenta ca de la Cielo la Megane smile.gif Unele lucruri sunt mai bune in O2, unele mai bune in M2. Nici una nu e Mercedes... Mie (personal) mi se pare mai bine amenajat si mai de calitate interiorul lui M2 Comfort Privilege.

Fiabilitate? Am un M1 Classic din 2001, se apropie de 60000 km (1.6 benzina), si pana acum am pus benzina si am facut reviziile. Suspensia nu are probleme (si a umblat 80% in oras - Cluj), motorul merge super.

Concluzii poate trage fiecare. Eu am votat M2 (Estate ;-)).

Cristi

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
pca
post 27 May 2005, 23:09
Post #55

Membru incepator

Salve la baietzi ! Cand mi-am luat Sedanu' in October anu' trecut, am facut test-Drive cu 3 masini, printre care si Octavia (cei drept - I)...concluzie: NU ARE NICI O TREABA => MEGANE E MEGANE !!!!..mercic See U !!!

--------------------
Megane II Sedan
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (Oct 2004, Clima, Jante AL, ESP)
+
ncristi
post 27 May 2005, 23:41
Post #56

Membru autentic

Pai fiabilitatea a demonstrat-o si Megane I nu numai Octavia 1[/QUOTE]

Da fiabilitatea lui M1 este aproape legendara si in special motoarele 1.9dTI despre care se spune ca merg si cu motorina de tractor.
M1 a fost o masina foarte fiabila.

--------------------
Sandero stepway 0.9 tce
+
atoma
post 28 May 2005, 07:25
Post #57

Membru autentic

parere personala(ma repet)... meganul arata mult mai bine decat octavia2(la exterior) ... si la interior varianta privilege... ii da clasa octaviei2

--------------------
Seat Ibiza 2006
+
verzuiul
post 28 May 2005, 10:07
Post #58

Membru autentic

Cea mai buna ramine insa RECLAMA de la Skoda:
"CELE MAI BUNE DECIZII SUNT CELE CARE ITI FAC PLACERE!"
In baza ei trebuie sa actinezi(masurind deci placerea produsa de achizitionarea unei masini sau a alteia biggrin.gif )

--------------------
Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
+
atoma
post 28 May 2005, 13:57
Post #59

Membru autentic

stiti de ce pe forum la vw se discuta mult despre tunning?... arata prea rau masinile..si vor sa mai schimbe pe aici pe acolo...ce se mai poate wink.gif ... cand iti iei un megan... deja totul arata mult prea bine... nu mai ai ce sa-i modifici.

--------------------
Seat Ibiza 2006
+
Mobi
post 28 May 2005, 16:15
Post #60

Membru incepator

Bai fratilor, voi sunteti indoctrinati de renault! io am 1.5 dci 80 cp, full opt. fara piele, 63.000 km, m-am dat zilele trecute cu o octavia 1 de 90 cp, fara dotari, decat clima, si DA LECTII. Merge de un triliard de ori mai bine, e mult mai silentioasa, si are mai multa putere! Consumul tot pe acolo este, dar TE SIMTI INTR-O MASINA. Pe cand in meganicosu meu, sunt ca intr-un tractoras!

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 14:44
Dacia