Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
![]() ![]() ![]() |
Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
cosmin_69 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|||
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cum intr-unul din service-urile Bosch din Buc nu aveau pe stoc stergatoare Bosch, am mai dat o sansa reprezentantei Renault. Am fost la AMG, ca aveam drum in zona si aveau 2 modele: cel normal, la 161 ron (perechea) si mai aveau unele tot in cutie de "Renault piese de origine" alba, la 90 ron setul (se vindeau separat, vreo 48 ron+40ron).
Sistemul era foarte putin schimbat, baiatul de acolo nu stia exact pentru ce erau, Megane 3 sau Clio 3, insa la dimensiuni erau exact ca cele de M2. Oricum m-a durit sufletul, dar cele vechi erau franjuri, dupa 3 ani de folosire. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cosmin_69 @ 20 May 2010, 10:57) Ba am inteles-o. Sa facem un calcul: Stergatoare din fabrica pe masina mea: 62 + 45 = 107 Stergatoare din fabrica pe masina ta: 60 + 48 = 108 Deci tot pe-acolo e. Poti sa pui stergatoare de 48 pe dreapta dar banuiesc ca o sa incapa doar daca ai pe stanga de 60 si nu de 62. |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
A...asa da.
Exact: Pe stanga am de 60cm iar pe dreapta de 48cm. Deci sa inteleg ca este OK ? Multumesc ! |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
da e ok, cat timp nu dau unul in celalalt sau in alte parti e ok, nu e o diferenta mare
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa, nu de alta, dar ieri am luat stergatoare - dimensiunile sunt 60 de cm si 45 cm. Aero de la Valeo, 135 ron pe amandoua, din Vitan.
Asa, ca info... This post has been edited by dack: 20 May 2010, 17:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
margi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 March 07 ![]() |
salut,
va rog, sa-mi spuneti si mie unde gasesc niste valeo pt megane 2.2, fiindca tot caut de cateva zile si nu gasesc. multumesc |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Azi mi-am luat stergatoare Bosch pt Megane 2.2 de la Augsburg. Pret 130 lei
|
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Poti sa pui si niste poze cu ele te rog ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Ok, le fac poze cand ajung acasa.
|
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
|
|
alexleo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 April 09 ![]() |
am masina de 3 ani am dat gheata jos cu stergatoarele nu am folosit niciodata racleta pe geam si acum au inceput sa nu mai stearga,defapt am vazut ca fiecare la jumatate sunt crapate
|
--------------------
renault
megane sedan 2
- OT-94-LEO
2007
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ieri cand au inceput inundatiile am zis sa imi schimb stergatorul mare cu unul care il aveam in caz de urgenta ca sa faca fata la ploi si bine am facut. Cand am desfacut cutia am observat ca sunt 2 bucati putin mai mici decat stergatorul mare dar se potrivesc la instalare. Am schimbat doar unul pentru ca la al 2-lea deja era ploaia nasoala.
Intrebare stupida: cand cumperi o cutie de-aia de stergatoare de ce scrie Megane 2 (2005) si vin 2 stergtoare indentice si putin mai mici decat cea mare de pe masina? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si eu am luat o data un set nou ca nu mai stergea cel mic. Acum de curand am pus stergatorul mare de la fostul set la Clio, si sterge mult mai bine. Cel vechi era ciuruit de la gheata.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu este mai bine sa aveti un set de vara si un set de iarna? eu asa am
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Mai bine ne luam o masina de vara si alta de iarna.
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
lancer_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 July 10 ![]() |
am luat cu 135 de lei setul de la o firma care echipeaza Ww...foarte bune SWA parca se numeste firma
|
--------------------
renault
megane sedan
- B-92-PYY
2007,1,5 dci, 85 hp
|
|
Catsclaw |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 13 May 07 ![]() |
Stergatoare originale Valeo luate din de la magazin din targ cu 140 lei.
Dupa o luna de functionare lasa numai urme si nici macar nu a venit iarna. Cred ca le pun pe cele originale care dupa 3 ani nu lasau decat o mica urma. Concluzie: contrafacute, asa ca aveti grija! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 1.5 dci
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
QUOTE(Catsclaw @ 1 Sep 2010, 10:35) Stergatoare originale Valeo luate din de la magazin din targ cu 140 lei. Dupa o luna de functionare lasa numai urme si nici macar nu a venit iarna. Cred ca le pun pe cele originale care dupa 3 ani nu lasau decat o mica urma. Concluzie: contrafacute, asa ca aveti grija! Da! sunt o gramada contrafacute! aveti grija, sunt identice ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Pai si atunci de ce le-ai schimbat daca mergeau bine?
Si eu le am pe cele originale si au 3 ani jumate si merg perfect! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu am Champion AeroTWIN din primavara si sunt foarte multumit de ele, pana la aceste stergatoare nu am intalnit altele care sa stearga perfect chiar si la 130+ km/h. Costul stergatoarelor 187 RON
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Off: mi se pare ca toate din vitan sunt contrafacute. Am luat un set de placute frana spate si dupa circa 15k km, maxim 20k km, scartie ca naiba. S-au uzat foarte repede. Cele originale m-au tinut 85k km! Si pe fata am pus de origine si dupa 30k sunt impecabile...parerea mea: evitati vitanul.
Si legat de stergatoare am gasit la tarabe tot "Valeo"(cica) si dupa ce m-am plimbat o zi, dimineata era pe la 50RON stergatorul, pe la pranz, cand nu mai era nimeni, ajunsesera pe la 30 RON...la acelasi vanzator...De origine? Sigur! Calitate? Evident.... |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Catsclaw |
![]()
|
Stergatoarele vechi de 3 ani le-am schimbat pentru ca nu mai stergeau bine pe centrul parbrizului. Oricum sunt mai bune decat astea noi care lasa numai dungi. Am degresat parbrizul. am sters pana si lamele de cauciuc desi nu e indicat cica, degeaba.
Problema este ca stergatoarele erau sigilate intr-o cutie originala "made in france" si cumparate nu de la tarabe ci de la un magazin de piese din complex. Sunt modelul pentru megane 2.2 Valeo Silencio- daca si astea sunt contrafacute atunci ce mai e de zis???? Voi cumpara alt set dupa ce trece iarna, dar nu din Vitan :angry. Ce ma sfatuiti sa cumpar: Renault Boutique sau Bosch Aerotwin? This post has been edited by Catsclaw: 1 Sep 2010, 19:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 1.5 dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Teapa cu Valeo mi-am luat-o si eu,acum merg numai pe Bosch.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Catsclaw |
![]()
|
Vreau sa zic ca erau "tipla". Deci daca sunt contrafacute, atunci realizarea e de exceptie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 1.5 dci
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Stergatorul din dreapta l-am schimbat.
Acolo am avut Champion si am pus Valeo. DAR...... pe stergatorul din stanga(partea soferului)scrie Alca Germany si are lamela de culoare gri.ACESTA din stanga este problema.De sters sterge bine, chiar PREA bine fiindca pe parbriz mi-a aparut o zgarietura de la marginea superioara a lamelei de cauciuc. Doar acolo, deci spre extremitatea lamelei . De la ce poate fii ? Apasa cumva prea tare cu partea aceea? Daca da, ce as putea face sa nu mai faca asa ? |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
schimbi stergatorul. lamela zgarie parbrizul si daca il mai tii mult o sa ai o foarte frumoasa parabola pe parbriz.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Pt. crazybogdan
In concluzie tot lamela stergatorului este de vina ? Eu am grija ca ori de cate ori sunt semne de ploaie, cobor din masina(daca sunt in mers) ridic stergatoarele si sterg bine parbrizul cu o laveta de bumbac ce o folosesc DOAR la parbriz, imbibata cu solutie de spalat parbrizul(geamuri) inclusiv lamelele, de eventualele impuritati(praf ,pietricele minuscule) si apoi las la loc stergatoarele si abia apoi le pun in functiune daca incepe ploaia. Deci exclus de la praful amestecat cu apa de ploaie. Concluzionez. Sa schimb si celalalt stergator. O sa iau tot Valeo. Mai ales ca incepe sezonul ploilor. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Am observat ca am pe parbriz niste urme de la suportii care tin lamela stergatorului [valeo] ,deci trebuie sa le inlocuiesc, alea care sunt decat ca o lama, fara suportul metalic ,sunt bune de ceva ?
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Dimensiunile stergatoarelor la megane 2.2 sunt de 60 si 45mm?
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
60 sau 24"
45 sau 18" |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:07 |