Starea Drumurilor - Moldova
![]() ![]() ![]() |
Starea Drumurilor - Moldova
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Tu crezi ca eu de ce "scanez" forumurile? Sa aflu informatii si sa ajut si pe altii atat cat pot si eu. Din pacate altii merg pe ideea : iau cat pot si nu dau nimic. Nu ma refer la forumul asta si la membrii de aici.
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Care varianta sa o aleg:
Iasi - Vaslui (via Rebricea) - Tecuci - Bucuresti sau Iasi - Bacau - Bucuresti ????? P.S. plecarea maine la pranz |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu stiu cum e drumul de la Tg. Frumos la Roman, pana acolo e bun.
Drumul prin Rebircea l-am descris mai sus, e OK, Pana la Tecuci la fel, Tecuci - Tisita era bun in toamna trecuta, nu stiu cum mai e acum. 15 May 2013, 09:36: QUOTE(corbex @ 10 May 2013, 10:10) Pionier da, (comandant de unitate! ![]() S-a terminat "distractia" mai devreme... This post has been edited by Garett: 15 May 2013, 08:36 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Incepand cu 20 mai s-au inceput lurari de reparatie la podul de peste Siret de la Cosmesti, pod aflat pe tronsonul Tisita-Tecuci. Circulatia se face pe o singura banda, semaforizat si pazit cu strictete de catre agentii postului de politie Cosmesti, care zilnic ridica peste 10 permise de conducere de la cei grabiti. Traficul este deasemenea restrictionat vehiculelor cu o masa mai mare de 7,5 tone. Ca sofer care trece zilnic peste acel pod va pot spune ca timpul maxim de asteptare este de 10 minute. Din ce am aflat de la constructori se pare ca pana in august podul va fi reabilitat.
Drumuri bune si rabdare!!! |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
andurs |
![]()
|
Prin Rebricea am fost pana la urma, e asa cum l-a descris Garett
Se mai circula pe un sens o bucata scurta intre Vaslui si Barlad ca erau ceva lucrari, iar pe 15 mai deja se lucra la pod la Cosmesti, am stat la semafor si la dus si la intors; intradevar, cum spunea si iulian'71, n-am stat mai mult de 10 min. This post has been edited by andurs: 27 May 2013, 09:05 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Colegi forumisti, am nevoie de informatii...
Ca ipoteza se da: Roman - Miercurea Ciuc, eu m-am gandit la urmatorul traseu: Roman - Bacau- Moinesti - Comanesti - Miercurea Ciuc... acum ca informatie doresc sa stiu calitatea drumului Bacau - Moinesti - Comanesti... sau poate recomandati alt traseu |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Din cate stiu era destul de prost, dar n-am mai fost pe acolo de vreo 2-3 ani.
Prin Onesti-Tg. Secuiesc stiu ca-i destul de bun drumul. |
--------------------
No
Reno
|
|
lord_wader |
![]()
|
Informatii proaspete
![]() DN24 pe ruta Iasi-Vaslui este aproape gata, 99% asfaltat, latit la ~8m etc Mai sunt 2-3 puncte unde fie se sta la semafor( noul pod de la Solesti), fie se circula pe un sens. In rest soseaua arata excelent, la nivel de primul strat, urmeaza si uzura si marcajele! |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
andurs |
![]()
|
Pai cum e 99% daca e la primul strat?
Stai sa vezi semafoare si circulatie pe-un sens cand se toarna si stratul de uzura. Mai e mult pana departe... Deocamdata, prefer varianta Buhaesti. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Imi puteti spune care este starea drumului pe portiunea Piatra Neamt - Poiana Largului? Ma intereseaza sa stiu daca merita sa merg pe Piatra Neamt - Bicaz - Poiana Largului sau prin Tg. Neamt - Pipirig - Poiana Largului? Din cate stiam, drumul pe prima varianta este "dinamitat rau", mai ales pe la Grozavesti. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu știu dacă ajută, fiind probleme punctuale și, probabil, unele rezolvate la acest moment:
This post has been edited by Squirrel: 5 Jun 2013, 13:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Multumesc Squirrel,
O ruta ocolitaore ce imi recomandati? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
lord_wader |
![]()
|
QUOTE(andurs @ 30 May 2013, 11:56) Pai cum e 99% daca e la primul strat? Stai sa vezi semafoare si circulatie pe-un sens cand se toarna si stratul de uzura. Mai e mult pana departe... Deocamdata, prefer varianta Buhaesti. Adica e 99% asfalt proaspat si nu altceva gen: pietris, gropi, plombe, denivelari etc Stiu ca abia de acum va urma greul dar prefer sa circul pe asfalt proaspat decat sa imi indoi jantele prin gropi sau sa imi transform bordul in intrument muzical pe la Stefan cel Mare. Ai vazut ce gropi sunt pe acolo....Iar UMB nu mai are prostul obicei de a lasa praguri intre straturi. Acum le face mai omeneste. Dar fiecare dupa cum doreste. Ca sa nu mai zic de iesirea prin CUG care nu a mai fost reabilitata serios de pe vremea comunismului cred. |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
andurs |
![]()
|
Nu stiu de cand nu a mai fost reabilitata zona aia, dar incepe in curand. Si, oricum, nu este inpracticabil drumul, se circula binisor, fara gropi.
Gropile din Stefan cel Mare sunt "evitabile" ca sa zic asa, eu am preferat sa merg pe-acolo decat sa stau la semafoare pe partea astalalta. Acum, ca deschid si santierul CUG - Podu Ros, am sa merg numai pe Bacau catre Bucuresti pana nu termina cu totul nationalul Iasi - Vaslui. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
Daca are cineva informatii de ultima ora, ce sfaturi imi dati pentru ruta Galati -Chisinau? Nu am mai fost la Chisinau de 10 ani si nu stiu care mai e starea drumurilor. Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
lord_wader |
![]() ![]()
|
Citisem ca in partea de Sud a Rep. Moldova soselele sunt cam distruse (dar ca urmeaza investitii majore), deci daca treci vama pe la Giurgiulesti sau chiar pe la Oancea tot nu ai facut mare branza.
Cea mai buna varianta ar fi sa ajungi la Albita, dar ca sa ajungi la Albita nu poti merge pe Valea Prutului pt. ca DN24A e cam mediocru (asfalt imbatranit si plombat). Asa ca de la Galati ar cam trebui sa faci un ocol pe la Tecuci-Barlad. In nici un caz sa nu alegi DN24D pe la Trestiana (in caz ca alegi sa mergi spre Albita) ca e distrus rau de tot. Odata ajuns la Albita soseaua e acceptabila pana la Hancesti si excelenta de acolo pana la Chisinau. http://www.skyscrapercity.com/showthread.p...1004127&page=33 PS: poti sa vezi acolo si cateva pagini mai in urma sau chiar sa citesti tot ![]() This post has been edited by lord_wader: 8 Jun 2013, 15:56 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
confirm (drum recent) ca DN 24D, Barlad-Galati, prin Trestiana-Cuca, e prost. Segmentul din jud. Vaslui e denivelat bine, dar cu gropi rezonabile, insa segmente din jud. Galati au gropi serioase. Pacat ca acest drum e ignorat, ar reprezenta o scurtatura excelenta pentru cei ce merg spre mare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
lord_wader |
![]()
|
DN15D Vaslui-Negresti, in sfarsit au reusit si ei sa plombeze tot (adica aproape tot ca uneori au mai sarit cate o groapa ), cred ca toata treaba cu plombarea s-a intins pe vreo 2 luni si vreo 3 reprize de "hai -rup". Banuiesc, repet doar banuiesc ca si de la Negresti la Roman l-au carpit si ca se poate circula cat de cat. Nu vreau sa risc sa ma aventurez dupa Negresti, ca am mai facut-o fara succes in anii trecuti
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie careva cum se prezinta urmatoarele drumuri ?
1. Bacau -> Gura Humorului 2. Gura Humorului -> Maginea -> Putna 3. Gura Humorului -> Moldovita 4. Gura Humorului->Targu Neamt->Piatra Neamt-> Bicaz This post has been edited by UXE: 26 Jun 2013, 07:42 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Primele trei: excelent (am fost acolo în urmă cu o lună). Despre ultimul - nu știu.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
piatra neamt - bicaz este ok, nu excelent, dar se poate merge linistit
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine poate da detalii despre Botosani-Vorona(208C)-Pascani-Mircesti(208)-Roman
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
caut o varianta pentru Botosani-Roman, in afara de Copalau-Harlau, pe acolo e rupt rau
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Ceva informatii despre ramnicu sarat-ianca-viziru-tandarei- giurgeni-vadu oii? alternativa pentru cei ce merg la mare din nordul moldovei pe aici sunt 440km din roman, pe ramnicu sarat urziceni slobozia constanta sint 550km
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Ramnicu Sarat - Ianca : NU. A fost un amic pe el acum 2 ani si era dezastru. Da-mi voie sa cred ca nu s-a asfaltat pana acum un drum judetean, mai ales ca prin zona nu s-a facut nimic iar tronsonul Iazu - Slobozia de-abia acum l-au asfaltat.
Parerea mea: vii pana la Focsani. Ori mergi la GL, treci cu bacul. Ori mergi la BR si treci cu bacul. Daca nu, DN2 (E85) pana la Urziceni, apoi Slobozia, apoi CT. |
--------------------
-
-
-
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Pt. Sudsemnatu
Nu stiu cum se mai prezinta Botosani-Suceava, dar cred ca e singura alternativa. Pt. valikris2002 Roman-Tisita-Tecuci-Sendreni-Braila-Viziru-Gura Ialomitei-Giurgeni-Harsova-Constanta: 425 km. |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Garett |
![]()
|
Mai degraba prin Focsani si pe urma direct la Braila prin Nanesti!
Tecuci-Sendreni inseamna mers doar prin localitate imediat dupa Tecuci pana la Hanu Conachi, vreo 40 km plus restrictii la 50 la greu cu radarele aferente. Focsani-Braila e ok si liber. |
--------------------
No
Reno
|
|
lord_wader |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:34 |