Starea Drumurilor - Moldova
![]() ![]() ![]() |
Starea Drumurilor - Moldova
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Care ati mai circulat prin Moldova in perioada Sarbatorilor va rog sa mai scrieti pe aici cate ceva
![]() Cum mai sunt sosele spre munte? Targu Neamt, Slanic Moldova, Piatra Neamt -Bicaz. |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Ok
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Va deranjez o mica intrebare (pusa si pe topicul "Coltul Biciclistului"):
Acum 25 de ani, am fost intr-o tabara scolara in Durau, situata in munte, pe un drum forestier ce ducea spre Ceahlau. La 2-3 metri de drum era un izvor, iar undeva dupa tabara, la 1-2 km pe drumul respectiv, era o cabana. In zona, erau si militari pentru diverse aplicatii (traversari cu funicularul, etc). Pentru cei din zona sau cunoscatori: mai exista acea tabara? As dori sa refac acel drum, dar nu mai stiu exact locatia. Va multumesc pentru informatii. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine este interesat: DN 12C a fost reabilitat în Cheile Bicazului, de la intrarea în Chei până pe serpentinele spre Lacul Roșu (dincolo de tunelul nou).
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
wow... ma mir... data trecuta am cam facut slalom printre gropi si gura-casca
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(edv_ro @ 16 Jan 2014, 20:03) Acum 25 de ani, am fost intr-o tabara scolara in Durau, situata in munte, pe un drum forestier ce ducea spre Ceahlau. La 2-3 metri de drum era un izvor, iar undeva dupa tabara, la 1-2 km pe drumul respectiv, era o cabana. In zona, erau si militari pentru diverse aplicatii (traversari cu funicularul, etc). Pentru cei din zona sau cunoscatori: mai exista acea tabara? As dori sa refac acel drum, dar nu mai stiu exact locatia. Sincer, nu imi dau seama care e posibila tabara din Durau, desi cateva locuri s-ar preta. Dar drumul din Durau (prin masivul Ceahlau) spre Izvorul Muntelui (DJ155F) este circulabil si daca nu va grabiti face tot efortul de a ajunge acolo. Traseu: daca veniti dinspre Constanta, cel mai usor ajungeti prin Piatra Neamt-Bicaz. De acolo puteti face o bucla: Bicaz - Izvorul Muntelui - Durau - coada Lacului Izvorul Muntelui - Baraj Bicaz - Bicaz traseu |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
la cate drumuri proaste sunt in Moldova, frapant este DJ208G: Girov-Razboieni-Tupilati-Hanul Ancutei.
Un drum f bun, asfalt perfect si o PISTA de biciclete sau/si carute: Asa ar trebui facute toate drumurile din tara! This post has been edited by nasty: 3 Sep 2014, 20:47 Attached thumbnail(s) drum_judetean.JPG ( Size: 1018.3k ) Number of downloads: 402 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
nasty, drumul de care spui merita luat ca varianta de venit dinspre Iasi spre Piatra? Pe harta e mai scurt cu citiva km decit cel prin Roman. Este mai dificil, traverseaza dealuri?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Nu-i mai dificil, e si mai bun calitativ decat Girov - Roman, e mai scurt, nu mai traversezi Roman-ul. Per total ajungi mai repede de la Iasi la Piatra. Eu de ceva timp merg doar pe-acolo.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si de la Iasi cum mergi? Iasi-Targu Frumos-Pascani-Motca-Tupilati?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Iasi-tg frumos- spre roman sensul giratoriu (2 lei ii spune), e inainte de roman cu 10 km, faci dreapta spre hanul ancutii- girov- piatra neamt
This post has been edited by valikris2002: 23 Sep 2014, 14:34 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
mihail75 |
![]()
|
de la giratoriu faci dreapta (nu stinga, spre Roman), mergi cam 15 km si apoi stanga spre Tupilati, am inteles bine?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
valikris2002 |
![]()
|
Da
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salutare,
Care ar fi cea mai buna varianta de mers Galati - Vatra Dornei ? Prefer ca drumul sa fie bun, nu scurt neaparat. Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
valikris2002 |
![]()
|
Galari - tecuci - podu turcului- bacau- roman - gura humorului - vatra dornei e varianta de drum bun. Mai poti merge de la roman tg neamt vatra dornei insa din tg neamt ajungi la poiana largului de unde mai ai 80 km pana la vatra dornei drum presarat cu gropi insa ai alt peisaj, distanta fiid aproximativ egala.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
nu ai ce sa cauti pe Podul turcului (drumul este rau).
Traseul ar fi asta: Galati-Tecuci-Marasesti-Bacau-Roman-Falticeni-Campulung Moldovenesc-Vatra D. Eu pe acolo m-as duce, mai ales pe o vreme ca asta. Pt peisaje/ drumetie poate pe la Bicaz, vara. http://distanta.ro/galati/vatra-dornei |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Aprob pozitiv varianta propusa de Florin.
This post has been edited by cdadan: 6 Feb 2015, 19:35 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Multumesc tuturor!
Excursia ar fi pe la sfarsitul lunii, dar ma interesez de pa acum. ![]() Cand revin, voi posta impresii. Multumesc inca o data! |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
valikris2002 |
![]()
|
Daca exista drum mai bun care iese de la galati la marasesti e bine de stiut cel de la galati la tecuci pe timp de zi e plin de carute, si radare, ideea e sa iesi in e85 fara prea multa durere. Stiu ca e un drum galati focsani care nu e plin de sate si radare si te scoate in e 85. Are 40 km .
This post has been edited by valikris2002: 7 Feb 2015, 00:30 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
4x4 |
![]()
|
Vreau sa ajung la Brasov, o iau prin Onesti sau Gheorgheni? Pe unde e mai bun drumul?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
Numai pe drumuri albastre/verzi, cu cât mai puțin galben:
http://i.imgur.com/X4a24go.png Cea mai tare hartă, facută de forumurile de specialitate, (cred că nu gasiți ceva oficial mai bun) actualizată în 9.01.2015. Sau poate-nu? Poate alte sugestii, de unde mă pot informa când îmi fac un traseu? This post has been edited by nasty: 29 Mar 2015, 22:51 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
valikris2002 |
![]()
|
S au mai facut drumuri fata de aceasta harta.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
Interesanta harta, eu am facut 4 ore la intoarcere, prin Onesti.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
mihail75 |
![]()
|
harta cu linkul de mai sus este periodic updatata. Nu am noutati clare despre DN 17B, Vatra Dornei-Poiana Largului. Stiti ceva recent?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Da. foarte prost.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
valikris2002 |
![]()
|
Stricat, poate doar ziua sa vezi pe unde mergi si doar pentru peisaj pasagerii ca tu ai treaba la covrig. Aceeasi distanta o ai prin gura humorului campulung vatra doarnei insa drumul e european fara probleme.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
8-02-2016 Iasi-Tg.Neamt-Borsec-Reghin-Targu Mures
As putea spune ca avand in vedere perioda anului drumul arata impecabil. Mai mult, pe tot drumul exista marcaje rutiere in conditii civilizate (atat vopsea cat si indicatoare si delimitatoare reflectorizante de sens sau pe exteriorul curbelor!) Iasi-Tg. Frumos: neschimbat, acest asfalt vechi rezista surprinzator dupa peste 15 ani. O sa ma inclin mereu in fata celor care au reabilitat E85+E583. Au lucrat cum probabil se lucreaza afara; din pacate nu prea mai cunosc cazuri in Romania de drumuri facute astfel Tg. Frumos-Pascani: a vazut dupa mult timp covor asfaltic complet, asa ca e ca-n palma Pascani-Tg. Neamt: decent, ar merita un covor asfaltic Tg. Neamt-Poiana Largului: bun, asfalt de calitate si care inca rezista; pana si in pasul Petru Voda, desi nu au reusit sa toarne covor, peticele puse nici macar nu se pot compara cu ceea ce era inainte Poiana Largului-Borsec: impecabil Borsec-Toplita-Reghin: parca esti in Austria (sa nu zic Elvetia); un drum finalizat ca la carte; sa vedem si cat va tine Reghin-Tg. Mures: finalizat, semnalizat; ceva lucrari se mai observa la intrare in Tg. Mures. Evident, pe tot traseul, drumurile din interiorul localitatilor sunt mult sub cele din afara, cu exceptia Toplitei unde e impecabil (cand imi aduc aminte cum arata traversarea luuunga a Toplitei prin 2004 groapa langa groapa si sant langa sant, ai zice ca nu e acelasi drum) 8-02-2016 Targu Mures-Ungheni-Acatari-Sovata Gheorghieni-Piatra Neamt-Targu Neamt-Iasi Cert, fiind o varianta mai lunga si cu 2 traversari de munti (pasul Bucin+pasul Bicaz vs. pasul Borsec+defileul Toplita-Deda) a fost abordata din necesitate; din pacate dupa cum stiam deja dpdv al asfaltului+restul conditiilor de drum este net inferioara celeilalte variante. Ungheni-Acatari: in stare proasta Acatari-Balauseri-Sovata: asfalt bun, desi parca incepe sa dea semne de oboseala Sovata-pas Bucin-Gheorghieni: si pasul Bucin incepe sa dea semne de oboseala, dar se circula decent; Gheorghieniul e neschimbat (adica rau) Gheorgheni-Lacu Rosu-Bicaz: surprinzator, peticita binisor, surpriza venind mai mult din comparatia cu anterioara trecere Bicaz-Piatra Neamt: stare decenta, Piatra Neamt fiind un oras care se traverseaza sa dai peste obisnuitele gropi urbane Piatra Neamt-Tg. Neamt: reabilitat nu foarte de mult, este inca intr-o stare (f.) buna Tg. Neamt-Pascani-Iasi: vezi mai sus Concluzie: spre desebire de acum cativa ani se poate trece decent din Moldova spre Transilvania (prin Toplita, sau pe varianta reabilitata integral a lui E58 prin Mestecanis-Tihuta). Trecand peste latimea de doar 1 banda a drumului si pe inevitabilele aglomerari, macar ramanem cu masinile intregi. Asteptam in continuare Autostrada Iasi-Tg.Mures, realizata profesionist si la preturi neumflate. Din pacate nu cred ca pana in 2025 va fi gata. Adica cu 25 de ani mai tarziu decat ar fi trebuit. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
A circulat cineva recent pe DN24D Galati - Barlad? Care este starea drumului? Multumesc.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:01 |