Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
Ge0rge |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.768 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Lasa comparatile cu BMW-ul si bataile in piept. Nu isi au rostul aici. Si ca sa intelegi la ce ma refer, EU nu apar Logan-ul. Doar incerc sa imi dau seama cum un posesor de Clio spune ca Logan-ul este urat, cand este in aceeasi oala.
PS1. Cine are masina de 9000 Euro in rate cu salariu de 200 Euro ce face cu ea ? 1000km/an ? Benzina de unde ? PS2. Si chiar 6000-7000 Euro mi se pare mult pentru acelasi salariu. This post has been edited by IRONICK: 19 May 2006, 23:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
lasa ironik ca astia sint invidiosi. se oftica ca au dat mai multi bani pe niste masini care fac mai putin decat loganul.
si se iau de tot felul de nimicuri: ba ca nu se inchide usa la torpedou, ba ca nu are buton sa deschizi porbagaju, ba ca sare vopseaua, etc dar toate astea se rezolva. mai pui o bucata de scoci, mai tai din arcul ala de la usa torpedoului, poti sa scoti chiar becul din torpedou ca sa nu mai stea aprins. la porbagaj se poate monta deschidere din interior. si se poate vopsi din nou masina mai bine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu nu stiu de ce va certati. E evident ca fiecare din cele 2 masinil are argumentele sale. Iar clio-ul fidji cu motor de 1.4 16v devine chiar interesant la 9433 euro. Si asta o spune cineva calificat de unii "fanatic logan". Sunt chiar curios ce are ambitionul si ce nu are fidji-ul in aceasta comparatie,pentru ca am auzit ca e destul de bine dotat.
Ideea e ca si loganul are argumentele lui fata de clio (design ceva mai unitar, spatiu interior mai mare, pret mai mic, oferirea unor inceputuri de gama mult mai ieftine, intretinere mai ieftina,posibil unele dotari in plus) , dar si clio-ul are argumentele lui fata de logan (design interior mai reusit, cred-- o ergonomie mai mare -, motor cu 16v etc). Ce e cel mai important pana la urma e ca amandoua masinile sunt competitive raportat la piata, tinand seama de ce oferte exista la competitori care de obicei pana in 10.000 de euro ofera masini chele, cu motoare patetice si /sau dimensiuni mai mici. De asemenea trebuie sa intelegem ca pe undeva cele 2 modele sunt complementare. Si ca renault se afla in spatele lor, care (in opinia mea) deliberat nu a oferit unele chestii de pe clio symbol pentru a nu-l concura. E bine(sau rau) numai timpul ne va spune.. This post has been edited by romaximusro: 20 May 2006, 03:43 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(IRONICK @ May 20 2006, 12:34 AM) PS1. Cine are masina de 9000 Euro in rate cu salariu de 200 Euro ce face cu ea ? 1000km/an ? Benzina de unde ? Pai, nu stii? Ii pune mileu si se uita la masina. ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
cand citesc topicul asta am senzatia ca ma aflu pe daciaclub... Problema nu este cu Loganul, ci cu cei care poseda Logan (a se citi postul cu scotch-ul).
Din pct meu de vedere ambele masini sunt bunicele, doar ca Loganul a devenit cam scump pt ce ofera. Proiectata drept o masina de 5kEUR ajunge sa coste chiar si 10k. Din pacate unii isi pierd obiectivitatea in favoarea ideii ca masina lui e cea mai tare. QUOTE(Ge0rge @ May 20 2006, 12:07 AM) Logan da, Solenta o are ca stramos pe Nova care are la origini pe Renault 10. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu nu prea inteleg cum de fac legatura unii dintre masina aia de 5k euro si ambition-ul si zic ca nu isi merita banii. In ultima vreme doar symbolul ce ii mai tine trendul (asta pe fondul unor reduceri consistente) ca in rest masini similare ca pret/dotari/dimensiuni nu prea gasesti. Nu uitati ca airbagurile tot la fel costa cam peste tot, ac-ul la fel etc Doar faptul ca scrie dacia pe masina nu inseamna ca un ac de exemplu costa la dacia 1/2 din ce costa la un fiesta de exemplu. Si nu uitati ca pana la urma politica comerciala a daciei tot de renault e facuta..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea mea....ambele sunt urate ca design...dar parca Symbolul este mai urat si cu mult mai mic la cea ce priveste spatiul interior mai ales pentru pasagerii din spate unde o persoana de 1,80 cam da cu capul....
Daca ar fi sa aleg, sper sa nu fie cazul, cu siguranta as alege Loganul, urat cei drept si asta dar in comparatie cu Symbol parca .....merge mai bine..... Oricum este clar chestie de gusturi... Despre fiabilitate ce sa zic ....cam la fel...aceleasi motorizari...cam aceleasi lucru.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu personal n-am fost niciodata la uzina Dacia, dar am un prieten care a fost in ultimele saptamani de 4 ori pt a face o mica prezentare in power point, ma rog era legat de faptul ca toata uzina isi schimba standardul de calitate de la ISO 9001 la unul superior. Si acest prieten al meu a mai stat de vorba cu ingineri care lucrau acolo.. ingineri bine platiti. Ideea e ca toti au spus ca nu si-ar cumpara Logan, nu au spus motivele, doar ca ar avea incredere mai mare in masini de factura straina.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(diesel_power) Problema nu este cu Loganul, ci cu cei care poseda Logan (a se citi postul cu scotch-ul). ![]() Și v-ați găsit și pe cine să credeți, pe MosCraciun... ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
MosCraciun- de unde reiese din tot ce am spus eu caReno clio iese mai sifonat? Daca incepeti ca pe alt forum unde se abereaza cu fuzeta, referitor la usa de torpedou este grav si nu ajungem nicaieri.
@ diesel_power-asta cu prietenii nu stiu cit sta in picioare, dar daca au bani inseamna ca acei ingineri isi permit ceva mai scump si mai bun , este logic nu. Inca odata vreau sa intelegeti ca eu nu sint fan logan si nici nu ridic masina in slavi, dar nici nu pot sa accept unele neadevaruri, gen usa cu scoci, la fel si @ironic( pe care daca o sa-l cunoasteti mai bine, este obiectiv, va spun ca nu-l cunosc personal doar din posturile de pe daciaclub) Eu am avut Clio 1,4 16 v si am fost supermultumit, unii dintre voi nu au lgn si isi dau cu parerea, fara sa fi condus masina , pt ca au auzit ei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(cj98czh @ May 20 2006, 06:14 PM) Parerea mea....ambele sunt urate ca design...dar parca Symbolul este mai urat si cu mult mai mic la cea ce priveste spatiul interior mai ales pentru pasagerii din spate unde o persoana de 1,80 cam da cu capul.... Eu am exact 1,80 si nu am dat cu capul. La Logan este mai mare spatiul pentru picioarele pasagerilor din spate. Iar ca Loganul sau Clio este mai urat sau mai frumos este chestiune de gusturi... |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
faza cu scociul chiar nu e poveste. am incercat sa rezolv problema cu usa aia in alt mod. adica sa tai cumva din arcul de la usa aia.asa am citit pe alt forum ca as putea rezolva. dar am taiat prea mult, apoi am incercat sa lungesc arcul ala si in final l-am rupt de tot. si acum pana o sa rezolv cumva problema stau cu scociul. dar nu ma deranjeaza.
de fapt usa aia sta inchisa si fara scoci dar are un trancanit care ma inerveaza si d-aia o fixez mai bine.plus ca nu sta becu ala stins altfel. stiti de unde pot cumpara o usa pentru torpedou? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
lasand gluma la o parte cateodata hebron are dreptate.... multi "destepti" poseda Logan... pe care posesorii o trag in jos.. din pacate..si mai nou pretul nesimtit...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si eu am peste 1,80 m si nu dau cu capul in tavan atunci cind stau in spate. Ce-i drept este ca nu prea am loc la picioare.
In ceea ce priveste frumusetea masinilor este o chestiune de gusturi si spun asta pentru ca si eu am stat foarte mult pe ginduri intre Logan si Symbol. La inceput nici nu ma uitam la Symbol pentru ca mi se parea foarte urit insa tot cautind si uitindu-ma pe strada la masini chiar a inceput sa-mi placa ca design (poate unii cred ca glumesc insa nu este asa) mai mult decit Logan. La Logan nu-mi plac farurile pentru ca sint foarte mici in comparatie cu gabaritul masinii, nu-mi place designul usilor din spate prea drepte parca se deschide o cutie de conserve, balamalele de la portbagaj pentru ca ocupa din spatiul interior al acestuia(daca pui multe geamantane diferenta dintre portbagajul Clio si Logan se observa chiar daca au acelasi volum util), nu-mi plac oglinzile exterioare pentru ca nu sint vopsite in culoarea masinii si sint si mult prea mici fata de masina (preluate de la Solenza) si nu in ultimul rind spatiul enorm de la capul soferului la tavanul masinii parca esti in autobuz... fara suparare pentru posesorii de Logan este parerea mea personala. Ce-mi place la Logan este reglajul lombar pentru scaunul soferului lipsa la Clio... mi-ar fi fost util. Nu simt lipsa computerului de bord care la Logan mi se pare cam tipator la vedere (recunosc nu am condus Logan noaptea insa ecranul este prea mare si cred ca noaptea este putin deranjant... cei care au Logan pot sa confirme sau sa infirme aceasta). Ce-mi place la Clio este ecranul radio/cd-ului la vedere fara sa trebuiasca sa te uiti in jos, sonorizarea destul de buna 4 boxe + 2 tweetere echipare standard Fidji, satelitul de comanda de la volan foarte util, reglaj volan si nu in ultimul rind bancheta spate rabatabila. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Merci @Semit
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
"Mos Craciun", daca chiar iti place Logan-ul si daca chiar vrei sa-l sustii in competitia cu Symbol-ul, ar trebui sa ....... NU MAI POSTEZI IN ACEST TOPIC !
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(crn @ May 22 2006, 05:27 PM) ........Nu simt lipsa computerului de bord care la Logan mi se pare cam tipator la vedere (recunosc nu am condus Logan noaptea insa ecranul este prea mare si cred ca noaptea este putin deranjant... cei care au Logan pot sa confirme sau sa infirme aceasta)........ Ecranul prea mare???? ![]() Iar în ce privește iluminarea, nu e deloc deranjant, când aprinzi pozițiile/farurile iluminarea LCD-ului scade la un nivel care nu deranjează noaptea. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si inca doua lucruri care nu mi-au placut la Logan:
- faptul ca portbagajul nu se poate deschide decit cu cheia (chiar daca se poate monta ulterior deschidere din interior aceasta nu este standard din fabrica); - oglinzile exterioare nu se pot rabata. Oricum anul trecut era cit pe ce sa-mi cumpar Logan chiar fusesem la Dacia si am facut comanda simbata iar luni am anulat-o, deci acum puteam sa am Dacia Logan. Depinde de fiecare, acestea au fost citeva dintre motivele pentru care am ales Clio Symbol. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Moscraciun, eu chiar m-am mirat de faza cu scociul, fara sa vreau sa fiu rautacios. Totusi mi se pare ca la o masina asta se repara in garantie. Nu ai incercat asa?
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Citeam pe un alt topic (link) că Loganul ar fi fost făcut pentru țărani. Hmm. Înseamnă că or fi făcut Clio pentru domni? Mira-m-aș.
Oricum, nu m-așteptam la atâta mârlănie și aere de superioritate (de domni) pe un forum despre produse Renault; sau Megane și Clio or fi nemțești? This post has been edited by ursamajor: 25 May 2006, 13:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Nu cred, sunt si tarani in clio. Pe unul din aia cu manele la maxim l-am vazut eu azi in drum spre munca
![]() This post has been edited by sorin.aldea: 25 May 2006, 14:57 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
hebron |
![]()
|
@Ursamajor, lasa topicurile de acu 2 ani...era si omul frapat de aparitia Loganului...au fost destule flame, Logan-Clio, Logan-Kalos, hai sa ne rezumam la realitati...
|
--------------------
clio
symbol
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ursamajor, vad ca deja ai scris in 2 locuri de chestia asta si i-ai bagat pe toti posesorii de reno in aceeasi oala. pe scurt nu ai facut nimic mai bun decat un user care nu a mai intrat pe reno din 28th October 2004.
un lucru nu au inteles multi, dacia logan e un renault ieftin, renault megane e o dacie mai scumpa. LE: rectific, ai scris in 3 locuri |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Da, și mă opresc. N-o să mai scriu. N-o să schimb eu lumea. Scuze! Poți șterge ce am scris, dacă e așa deranjant.
Chestia cu vechimea topicului nu ține. Uitați-vă la părerile privind unificarea forumurilor. Mie mi se pare o idee excelentă. Poate reușiți să puneți un link cu Reno pe DC și unul cu DC pe Reno. S-ar intra mai ușor de pe unul pe altul. ![]() This post has been edited by ursamajor: 26 May 2006, 06:09 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Clio si mi se pare, nu ca ar fii a mea, o masina buna, nu extraordinara dar buna. Am mers cu Logan si parca nu e asa stabil desi e cat un frigider Artic. Imi place la Logan cand merge AC tremura toata:))) si asta pe 1.6 benzina si iti ia si din motor. Pe cand la Clio nici nu se simte.
Si ce nu mai inteleg eu, superioritatea celor care conduc Logan, nu zic de toti dar 70% din ei stau in masina de parca au SL600. Din punct de vedere calitativ Clio mi se pare superior Loganului chiar daca seamana din multe puncte de vedere. Ar mai fii mai multe dar imi mai trebuie vreo 3 pagini:)) Va salut si numai bine. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Loganul meu de un an si ceva versus clio al sefei mele luat in aceeasi perioada, al meu 1.4 benzina, al ei 1.5 diesel. Eu pana acum nu am avut nici cea mai mica problema. La ea: geamul electric din stanga, probleme peste probleme, de 2 ori ars motorasul o data geamul s-a ridicat stramb si a intrat ub cheder-ul de la fata interioara a usii. Ambreiajul se apasa foarte greu, daca dau drumul la aerrul conditionat am facut masina caruta, ma rog de ea sa accelereze.
Nu astea ar fi marile probleme, poate as alege Clio fata de Logan. Dar Logan e tot ce mi-am permis, ca nu sunt pui de miliardar sa-mi ia taticul ce masinuta vreau. Muncesc mult pentru acesta masina. Dar acum nu vad de unde aveti atat dispret fata de Logan si de posesorii lor. Sa stiti ca unii din ei nu-s tarani care au avut caruta si alte tampenii debitate de unii co-forumisi. Ba sunt oameni din Bucuresti, cu familie, cu facultati. Va dati mare si tari ca ce tare e Clio, ce jaf e Logan. Sa vedem cand vin posesorii de Volvo, de Audi, sa nu mai vorbim de Porsche si va dau rusinica ca ce jaf e Clio si ce tare e a lor. Atunci cum mai argumentati? Mai priviti si la pret, si la faptul ca nu toti isi iau ce masini vor. Multa ura si noroi aruncat de voi in Logan, si mai ales in posesorii de Logan. Foarte frumos si civilizat. |
--------------------
Dacia
LOGAN
- LGN
Preference 1.4
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Fiecare are parerea lui ... buna sau rea ... extremista sau nu ... dar acest topic nu a fost creat pentru a va certa ... astfel ca: daca se continua in acest stil "dur" topic-ul se va inchide. Multumesc pentru intelegere.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
hebron |
![]()
|
[QUOTE]Nu astea ar fi marile probleme, poate as alege Clio fata de Logan. Dar Logan e tot ce mi-am permis, ca nu sunt pui de miliardar sa-mi ia taticul ce masinuta vreau. Muncesc mult pentru acesta masina.
Iti inteleg revolta insa nu crezi ca afirmatia de mai sus e exagerata? Loganul are acum pret de CLio si la cumpararea masinii si la intretinere, asa ca... Faza cu taranii e normala, la cate Logan s-au vandut nu toti sunt scoliti sau bine-crescuti, nu? Aici intra cei cu oarece educatie ca doar stiu sa foloseasca un computer, sa intre pe internet si sa mai si tasteze... ![]() Oricum, asta cu pozitia "aplecat putin dreapta si cu mana la ora 12 fix pe volan" am observat-o la multi...recunosc, majoritatea cu numere de GR si DB, NIKE pe luneta fumurie... ![]() ![]() |
--------------------
clio
symbol
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:32 |