Circulare aer si eficienta aeroterma, aer conditionat sau caldura
![]() ![]() ![]() |
Circulare aer si eficienta aeroterma, aer conditionat sau caldura
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Dupa demontarea bordului pentru schimbarea caloriferului de caldura nu mai am debit de aer deloc spre parbriz. Desi am pe pozitia imediat urmatoare, adica parbriz si picioare, atunci cand dau inspre parbriz, zgomotul aerului creste in intensitate, ca si cand s-ar obtura sau ceva de genul, dar aer ioc.
La montare totul a intrat la fel cum a iesit, posibil sa mai aiba vreo clapeta in plus pe undeva? p.s. pare ca si butonul de directionare aer atunci cand este pe dezaburire parbriz nu sta chiar pe pozitie, cum este pe celelalte pozitii. Pare ca sta in tensiune sau ceva de genul... |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mega an |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 December 11 ![]() |
Va rog cine stie sa ma ajute si pe mine am un renault megane (Break)--Motor 1,9 disel la instalatia de racire imi pierde lichidul --si curge pe linga teva de plastic la intrarea in pompa de apa --De unde as putea cumpara asa ceva , ca am tot cautat si nu am gasit. Va multumesc anticipat
|
--------------------
renault
megan
2001-break
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(mega an @ 13 Dec 2011, 18:32) --si curge pe linga teva de plastic la intrarea in pompa de apa --De unde as putea cumpara asa ceva , ca am tot cautat si nu am gasit. Trage de teava afara si schimba garnitura O-ring care este acolo. Si posteaza la Megane.....data viitoare. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 13 Dec 2011, 09:44) Dupa demontarea bordului pentru schimbarea caloriferului de caldura nu mai am debit de aer deloc spre parbriz. Desi am pe pozitia imediat urmatoare, adica parbriz si picioare, atunci cand dau inspre parbriz, zgomotul aerului creste in intensitate, ca si cand s-ar obtura sau ceva de genul, dar aer ioc. La montare totul a intrat la fel cum a iesit, posibil sa mai aiba vreo clapeta in plus pe undeva? p.s. pare ca si butonul de directionare aer atunci cand este pe dezaburire parbriz nu sta chiar pe pozitie, cum este pe celelalte pozitii. Pare ca sta in tensiune sau ceva de genul... one more try |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:55 |