CASCO, pana la 30.06.2006
![]() ![]() ![]() |
CASCO, pana la 30.06.2006
Tudor |
![]()
|
||
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|||
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Ideea este ca nu vreau sa ma plimb peste tot..cu tot felul de aberatii gen...vandalizare si prostioare d-astea!
Asigurare o am la Generali Asigurari! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Am fost la Politie la Sectia 21 si mi-a dat dovada pt ce a vrut sufletul meu...
![]() Cu toate ca la unele nu le vedea si ma intreba daca le-am cautat cu lupa!! ![]() Tocmai am venit de la asigurator Generali Asigurari S.A,nimic de zis:rapizi,draguti...dar(este unul mic) nu au vrut sa-mi schimbe geamul de la sofer zgarit iarna trecuta cand ma dat gheata jos! ![]() Pana acum sunt multumit de ei...mai ramane sa vad si cu plata! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si tu acum prea multe vrei... geam zgariat cu racleta..vroiai sa ti-l si schimbe
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
danuzz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 6 May 04 ![]() |
stie cineva daca se pot renunta la polita de asigurare Casco de la un asigurator in favoarea altuia? Prima de asigurare e platita pe un an.. si au ramas vreo 10 luni de asigurare. Imi dau banii inapoi sau sunt pierduti?
|
-------------------- M II Bicorp, 1.5 dci, 80 CP, xenon, clima
|
|
Xpert |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 January 05 From: Campulung Muscel ![]() |
Am facut Casco prin dealer la BT Asigurari Transilvania S.A. A fost putin din scurt pentru ca urma sa iau masina azi, dar dealerul m-a sunat ieri pe la 3 PM si mi-a spus ca pot veni s-o ridic. Asa ca i-am zis sa imi pregateasca si Casco. Cochetam cu Allianz, dar probabil ca daca dealerul mi-a recomandat BT Asigurari, trebuie sa aiba niste relatii de decontare directa. Polita a fost 453 Euro (1599 lei) inclusiv reducerea pentru plata pe loc.
|
--------------------
Renault
Symbol 1,4 8V 75CP
Fidji aprilie 2006
- VL-*** La urma urmei automobilul este numai un mijloc de locomotie!
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
danuzz: daca ai avut vreo dauna in anul curent de asigurare sau ai deschis vreun dosar de dauna, poti renunta, dar nu mai primesti nimic inapoi.
la unii asiguratori, daca ai doar un dosar de dauna deschis, dar pe care nu s-au platit despagubiri poti renunta la dosar si rezilia polita, urmand sa primesti inapoi prima platita si neutilizata. daca nu ai avut dauna sau dosar de dauna deschis, poti rezilia polita urmand sa primesti inapoi prima platita si neutilizata. majoritatea asiguratorilor, calculeaza pro-rata cu 1 luna sau fractiune de luna utilizata = 1/10 din tariful anual. despre cum este in cazul tau citeste in contractul de asigurare, sigur sunt acolo prevederi referitoare la reziliere. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Folosesc acum serviiile Generali. Am prins si o oferta pentru Logan exagerat de convenabila.
Dar pentru ca sunt un tip "norocos" sunt chiar in masura sa fac oarece comparatii in domeniu: Ma plangeam anul trecut pe Daciaclub de necazurile avute cu o despagubirea la Asiban. Am avut multe batai de cap sa ii conving sa imi schimbe niste table si pana la urma am cam renuntat, din lipsa de timp. M-au tinut cu orele la coada, in bataie de joc, as spune. Cam asta se intampla atunci: QUOTE(JORJ @ 5 Jul 2005, 17:46) …. sun la societatea cu care am Casco: ASIBAN. …. Ajung prin porumb, Berceni, la Nesty Auto Service, unde binevoiau sa salasuiasca doi agenti constatatori ASIBAN. Stau la coada mai bine de patru ore, timp in care maria-sa agentul rezolva 6 persoane, anunta cam cu doua ore inainte sa nu mai intre nimeni ca nu mai rezolva astazi, asa ca mai vin vreo 5 persoane care sunt invitate sa plece si sa revina a doua zi, dupa care spre sfarsit le mai spune altor patru persoane sa plece, desi aia erau din cei carora le spusese initial sa ramana si asteptasera cu orele. Am fericirea de a imi veni randul, iese stimabilul la constatat si decide ca imi schimba numai o usa, in rest imi face el un Logan din kit sau nu stiu ce. Ii atrag atentia ca am si pragul zgariat, si imi spune ca daca nu l-a trecut politia nici el nu il poate trece. …. Intre timp intervin cei care asteptasera cu orele si ii fac marturisiri cum ca pare ca s-a nascut obosit si ca ritmul in care lucreaza este absolut ridicol. Ii spun ca nu sunt de acord cu ce solutie propune el pentru reparatie si imi spune sa fiu sanatos si sa ma adresez directorului…. QUOTE(JORJ @ 12 Jul 2005, 13:04) ... Eu nici acum nu i-am putut convinge pe cei de la Asiban sa imi schimbe macar ambele usi chiar daca accept chituiri la aripi. Se pare ca numai justitia sau alte autoritati pot face cate ceva. Am o corespondenta destul de stufoasa cu ei, cu prevederi legislative OPC, CSI si alte alea. Ma rog, am renuntat la un moment dat. Singurul lucru pe care l-am facut, cu drag, a fost sa ii schimb la implinirea unui an, pe care il platisem in avans. Acum sunt la Generali, si "norocos" cum va spuneam ca sunt, am reusit sa sparg baia de ulei. Dupa necaz am dat un telefon la numarul de la Europ assistance, Duminica dupa amiaza. Nu numai ca au trimis platforma dupa mine in tara la peste o suta de km si m-au sunat de nu stiu cate ori ca sa ma intrebe ce si cum, unde vreau sa duc masina, etc. Dar vreau sa va spun ca pana la sfarsit nici macar nu l-am vazut la fata pe agentul de daune. Am vorbit la telefon, si mi-a spus sa il sun de la service. Le-a spus alora sa ii trimita prin fax si mail copii dupa acte si cateva poze si a dat aprobarea si numarul de dosar imediat, tot prin mail. Masina a fost gata a doua zi dupa ce am deschis comanda, ma rog, cu mici "imbolduri" la service, dar de la asigurari pur si simplu doar cateva telefoane si totul s-a rezolvat lin, frumos si elegant. Chiar daca nu mai au oferta si la anul o sa platesc mai mult, si o sa am si ceva supliment de plata pentru ca am avut dauna, sunt ferm convins sa fac asigurare tot la ei. Nu ma mai uit la 50 de Euro pe an economie ca sa dau de "profesionisti" ca anul trecut. Sper sa nu mai am nevoie sa folosesc servicii de daune, dar macar dau bani cui merita. This post has been edited by JORJ: 13 Jul 2006, 01:17 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Asa da, mai merge....
![]() |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am avut allianz tiriac pana a expirat casco si am fost multumit pana acum 2 saptamani cand pentru un nimic m-au plimbat de m-au inebunit cu verificarea politei casco.
Acum am asigurare la Asirom deoarece pentru acelasi pret ofera cam tot, inclusiv vandalism pe care alianz-ul nu il asigura (pentru contractele de leasing se pare ca are alte polite). Pana acum cu masinile care au de ani de zile casco la asirom nu am avut problem. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
nu comparati mere cu pere...una e o dauna mare si alta o baie de ulei...dar e destul de clar un lucru, platesti mai mult ai servicii mai bune, platesti mai putin ai servicii pe masura.
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
JORJ |
![]()
|
Da, probabil ca la coada aia de patru ore de anul trecut de la ASIBAN, din graba, nu am apucat sa ii remarc pe cei cu bai sparte care erau serviti instantaneu prin telefon. In ritmul ala infernal era greu sa remarc. Nici cei care stateau cam doua trei ore si apoi erau trimisi acasa nu cred ca au remarcat. Poate doar a doua zi sa fi remarcat ei, cand nu am mai revenit eu, cine stie? Sau poate a treia.... Dura o clipita doar cat sa apuci sa stai la coada cateva ore ca sa ii spui ca ai doar baia sparta, dar dupa aia totul era perfect,... telefonic clar!, e-mail si alte satelite ... cu siguranta!
![]() This post has been edited by JORJ: 13 Jul 2006, 16:01 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot decat sa ma bucur ca te-am inveselit...scopul nu era asta, dar e de apreciat oricum rezultatul...imi mentin parerea...si chiar stiu ce zic: spre exemplu exista serviciul de programari pe teren care pt auto nedeplasabile presupune deplasarea unui inspector la locul faptei. Concret o dauna de baie sparta la Asiban se desfasoara dupa urmatorul traseu: accident, Politie, telefon pt programare la Asiban, service+inspector dedicat de teren. Functie de complexitatea asigurarii(adica incheiata prin BRD cand tb un raspuns de la banca la dosar) ai si acceptul de plata in aceiasi zi.
Nu fac osanale nimanui, dar inca o data sa nu comparam mere cu pere. Sugerez o ipotetica avarie medie la Generali si astept rezolvarea ei telefonica... Fara legatura sau cu legatura astept sa se lanseze in toamna CLAL, despre care am auzit ca vor revolutiona modul de a face asigurari si mai ales daune in Romania, cu alocare de numar de dosar telefonic, cu confirmare de polita instantanee etc. Sa speram! |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
JORJ |
![]()
|
In cazul meu a fost tot auto nedeplasabila, ca dupa ce curge tot uleiul din motor e mai greu sa o deplasezi. I-am sunat si m-au intrebat unde vreau eu sa o duc. Nu mi-au spus sa o duc in cel mai apropiat oras, service sau altceva, ci m-au intrebat unde imi doreste mie pipota sa duc agregatul, si acolo m-au dus cu el. Asta a fost pasul 1. Pasul 2 a fost nu un telefon pentru o programare la cozi de care am avut ocazia sa vad la altii, ci mi s-a spus sa deschid comanda la service si sa las acolo si actele de la politie si copie dupa polita. Daca avaria era mai dificila probabil ca inainte de a aproba prin mail venea el personal la service sa vada masina si toate avariile, dar nu cred ca m-ar fi tinut pe mine cu orele acolo.
Nu sunt fan Generali, anul trecut chiar ii blamam pentru inconsistenta preturilor pe care le cereau la Casco. Acum insa am mers la ei si pe partea de daune am avut ocazia sa vad cu totul altceva decat stiam anul trecut la ceilalti. Asybo, in mod cert eu sunt de acord cu tine intr-o privinta: "NU SE COMPARA!". Acum care-s merele si care-s perele mai vedem pe parcurs, ca poate mai scriu si altii. This post has been edited by JORJ: 13 Jul 2006, 18:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O mica parere de la "altii". De ASIBAN am auzit numai de rele.
Editat de moderator: Nu mai exprima opinii neargumentate si care apartin altora. Daca ai experiente personale, spune-le. Daca sunt doar folclor, tine-le pentru tine, ca altfel le sterg eu. Multumesc de intelegere. Eu am casco la GENERALI, cu un pret super bun, in care intra toate daunele. Am avut un furt de casetofon. Cu asigurarile a fost totul super OK, am rezolvat cu constatarea foarte repede, inspectorul foarte respectuos si amabil, trebuia sa mai duc dovada de la politie care nu mi s-a eliberat pe loc si mi-a zis sa o duc direct la service ca la ei nu mai am treaba. Concluzia e ca sunt foarte multumit. Doamne fereste sa nu mai am niciodata treaba cu ei, cel putin pana va trebui sa reinoiesc polita. LE: cand am spus "altii" m-am referit la mine, dar era un fel de raspuns in gluma ... se cerea o "parere de la altii" in postul anterior. Pentru a doua propozitie imi cer scuze. This post has been edited by Adrian78: 13 Jul 2006, 22:35 |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
M-am dus sa-mi reinoiesc polita CASCO la BCR Asigurari. Pe parcursul anului am avut o dauna de ~70 euro la bara spate. La calculul facut a reiesit ca suma asigurata scade de la ~11000 euro la 9600 euro si prima de asigurare creste de la 584 la 616, asta in conditiile in care nu am fost penalizat pt dauna si nici reducere pt reinoire nu am primit. Valoarea din catalog a masini ramane la 19000 euro. Nu mi se pare normal sa-mi cresca prima de asigurare, chiar daca tipul mi-a explicat de zor indici, factori, coeficienti etc. Vreau sa schimb firma, m-am gandit la BT Asig, Carpatica Asig, ASIBAN. La Alianz e rentabil daca ai dauna mare sau totala. De la 1.07 au intrat noi reglementari, iar calculul se face printr-un program pe calculator. La o prima de 601 euro fransiza e de 380 euro(daune mai mici de 380 le platesti tu) iar la dauna totala primesti mai putin cu 1900 euro din valoarea masini noi( 19000-1900=17100 in cazul meu)!! Ce-mi sugerati?
PS Atentie, la Alianz este un formular online care completat cu toate datele iti da exact suma si conditiile de asigurare http://eqsheet.allianztiriac.ro/QsheetMain...controlID=20100 This post has been edited by BAC: 13 Jul 2006, 22:35 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, la Allianz e un formular online care nu da de 2 ori la rand acelasi rezultat (pentru aceleasi date), lasand la o parte faptul ca nu merge pe toate browserele. Nu e folclor, acelasi lucru mi l-a spus si tipul de la agentia la care am fost (pe Banu Manta), care si el tot formularul ala il folosea: "Daca va hotarati, veniti cu calculatia asta, ca daca mai fac odata imi dau alte rezultate"
![]() Am o intrebare pentru cei asigurati la Generali. Pana acum, oferta lor mi se pare cea mai interesanta, insa am o problema. In Conditiile particulare de asigurare, la 1.3 Avarii accidentale, scrie asa: QUOTE In completarea art. 4.3 din Conditiile generale de Asigurare, Societatea nu-l despagubeste pe Asigurat pentru: a) daunele determinate de reaua intentie sau culpa grava a Asiguratului, precum si a persoanelor autorizate de acesta sa conduca, repare sau pastreze autovehiculul asigurat Mie aceasta precizare mi se pare periculoasa, in definitiv la orice accident din vina mea pot sa argumenteze ca a fost o culpa grava din partea mea, nu? Dintre cei cu asigurare la Generali, a avut cineva probleme de genul acesta? Cum s-a comportat firma? |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca asta scrie peste tot, ca daca iti strici tu singur masina (sau prietenii tai) sa nu te despagubeasca asigurarea.
oricum, ce ma distreaza pe mine este ca in Romania toata lumea isi gaseste masina julita in parcare. Ar trebui sa faca o statistica firmele de asigurari ce procent din situatii sunt accidente in parcare, din totalul accidentelor. Nasol ca CASCO se strica, sansa vor mai ramane brokerii. Ei probabil vor reusi sa obtine niste contracte mai bune, cu prime mai mici. Altfel piata de leasing va scadea, piata asigurarilor si mai mult. Nici un posesor de Logan nu cred ca isi va mai face CASCO, daca trebuie sa dea 600 E/an. Pe de alta parte vor inflori atelierele de reparatii la negru, caci nr. de accidente rutiere nu cred ca va scadea... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
am la bcr asigurari ..... super oameni...... mai putin inspectorul ala care e la meridian in militari ..... sa nu va duceti la el la constatare ca va bateti singuri.....
am avut pagube la ei .... si au schimbat tot chiar la zgarieturi .... super super super ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Preturile la Allianz au devenit oarecum prohibitive , doar pentru un anumit segment de varsta si anumite masini; s-a constat ca varsta cuprinsa intre 20-25 ani , si masinile Mercedes, BMW si Audi, au rata daunei cea mai mare;daca ai >40 ani si Renault, spre exemplu, nu ai daune in anii precedenti, este posibil sa platesti mai putin ca anu trecut....
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Urmeaza sa fac casco la Generali. Teoretic nu ma mai pot razgandi ca asa am scris in cererea de credit la Volksbank (nu stiu daca asa e si la alte banci). Am ales Generali datorita impresiei generale si pentru ca am primit, prin broker, o oferta care mi s-a parut cea mai buna: 200 euro pe an cu alarma pentru Logan de 7682 euro, adica 2,6%. Un tip de la o banca zicea ca Generali ar fi pe locul 2 dupa Allianz Tiriac. Vad si prin posturile anterioare ca parerea despre Generali e buna. Totusi imi vine putin greu sa cred ca un produs bun se vinde ieftin dar asta poate fi o capcana. Zicea un prieten ca pana nu si-a scumpit produsele, nu a avut vanzare ca nu oferea incredere.
Ma tem un pic de acest 2,6% si pentru ca mi s-a mai propus casco la Generali cu 5% in sediul unei banci - cam mare diferenta! Daca te duci la ei pe site, iese 4,66%. Ce credeti? Alte oferte primite: 4,2% Asiban direct de la ei 3,59% Asiban prin broker 3,44% BCR Asigurari prin broker 2,99% Asiban prin BRD 2,94% Omniasig prin Volksbank |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
asybo2002 |
![]()
|
diferenta e normala date fiind diferitele contracte intre asiguratori si intermediari sau direct clienti...ce tb tu sa te hotarasti este unde faci asigurarea si prin cine...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asybo2002 @ 27 Jul 2006, 14:02) diferenta e normala date fiind diferitele contracte intre asiguratori si intermediari sau direct clienti...ce tb tu sa te hotarasti este unde faci asigurarea si prin cine... Multumesc. Mi se pare totusi curios ca intr-o piata cat de cat transparenta sa fie diferente atat de mari. Probabil ca piata nu e suficient de transparenta. Diferentele dintre banci mi s-au parut insa surprinzator de mici. Probabil ca pe piata bancara transparenta e mai buna. Dar, daca diferenta e normala, atunci merg inainte cu Generali si mai vedem. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(michirec @ 26 Jul 2006, 06:35) Preturile la Allianz au devenit oarecum prohibitive , doar pentru un anumit segment de varsta si anumite masini; s-a constat ca varsta cuprinsa intre 20-25 ani , si masinile Mercedes, BMW si Audi, au rata daunei cea mai mare;daca ai >40 ani si Renault, spre exemplu, nu ai daune in anii precedenti, este posibil sa platesti mai putin ca anu trecut.... teoretic e de inteles: varsta mica inseamna experienta mica, o oarecare dorinta de a iesi in evidenta si de a etala veleitatile de pilot, lucruri care cresc riscul de acident. Cresterea riscului inseamna si cresterea primei. In Austria si Germania, asiguratii se impart in 10 trepte; pleci de la 0 cand esti incepator si ai prima masina si incerci sa urci pana la 9, daca n-ai accidente, daca n-ai amenzi, etc... Citisem ca in Italia primele de asigurare cresc cu 30% daca ai masina rosie, neagra sau galbena, deoarece se considera ca esti prea agresiv, etc... Poti sa ai si Twingo rosu ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
Tocmai trebuie sa reinnoiesc asigurarea... pentru un Clio de anul trecut, permis de 10ani si fara fransize rezulta 1.702RON/an adica 425.5RON/trimestru. Pana acum am platit aprox 496RON/trimestru.
|
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Am vazut la Interamerican ca pt automobilele romanesti noi,CASCO e 2.5% din val masinii pt provincie si 2.6% pt Bucuresti.
Ce mi s-a parut surprinzator a fost faptul ca valoarea era prea mica pt un full CASCO,inclusiv daunele pt actiuni dusmanoase,etc. Stie cineva mai multe despre acest CASCO si de ce era asa de ieftin? |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Este vorba de CASCO light, uita-te ce acopera: http://www.interamerican.ro/products/main.html. Nu acopera decat niste situatii care nu prea apar si NU acopera accidentele auto.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma am facut la BCR..sa vedem (sau mai degraba sper sa nu
![]() |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(AlexC @ 27 Jul 2006, 19:26) Hehe...da...dar ai partial dreptate. Coliziunile cu animale nu sunt ceva neaparat foarte rar in schimb "Căderi de aeronave" slabe sanse dar "parți ale acestora" s-a mai intamplat. Pe cateva masini din america au picat si bucatele de meteoriti. Oare asta acopera? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Am sunat azi la telefon la Allianz si la Asiban. Valoare masina 16400 euro, eu am sub 30 ani, fara accidente. La Allianz mi-a zis ca prima e de 1203 euro/an, la Asiban de 840 euro/an. Hotie curata la Allianz. Si cum fac ratele prin BRD, cred ca o sa merg pe Asiban. Trebuie sa vad exact ce acopera CASCO la ei.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:55 |