Rezervor de rezerva la Clio / Symbol - E? Unde E?
![]() ![]() ![]() |
Rezervor de rezerva la Clio / Symbol - E? Unde E?
alexxutzu |
![]()
|
||
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|||
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
eu dupa ce am mers pe rosu sa zic cam 60 km, am alimentat plinul(nu am computer de bord, deci a fost la mare noroc) si au intrat 52 litri. sa zicem 1 litru furatu la pompa deci cam 51. In carte parca scrie la clio 2 45 litri(nu stiu daca rezerva e separata sau nu de astia 45). Personal nu cred in povestea asta cu rezerva rezervei.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
oms |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 23 November 14 ![]() |
nu s-a mai scris aici de o bucata de timp, dar am si eu o intrebare: am un clio 2001 1.4 16v in a carui carte scrie ca rezervorul are capacitate de 50 litri. dupa multe alimentari facute, cantitatea maxima de benzina care a intrat a fost de 28 litri. cum naiba? mai este vreun coleg cu vreun clio asemanator care poate sa ma lamureasca si pe mine?
multumesc. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v automat
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
S-a aprins becul la rezerva si cand ai alimentat au intrat doar 28 litri....sau?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau mai erau 22 litri in rezervor cand ai alimentat? de fiecare data (cam mare coincidenta)
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
oms |
![]()
|
Exact! S-a aprins becul si am alimentat. Ma gândesc ca poate o fi facut fostul proprietar vreo modificare, sau e greșit in carte. Sau mașina a fost făcută zob si i-au pus si ei un rezervor găsit prin curte
![]() This post has been edited by oms: 7 May 2015, 09:22 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v automat
2001
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
gresit in carte nu e ...50 max dar intra pana in 40-45 de cand se aprinde martorul....
poti sa te uiti daca este alt tip...mai mic...sum bancheta spate...se ridica This post has been edited by wolfin: 7 May 2015, 09:25 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
oms |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 7 May 2015, 09:24) gresit in carte nu e ...50 max dar intra pana in 40-45 de cand se aprinde martorul.... poti sa te uiti daca este alt tip...mai mic...sum bancheta spate...se ridica Mersi. O sa ma uit diseara cand ies de la munca. Este vreun detaliu, ceva, dupa care să-mi dau seama daca este alt tip de rezervor, mai mic? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v automat
2001
|
|
wolfin |
![]()
|
poate te ajuta vreun coleg cu o poza ...
iti dai sema daca nu este "din fabrica"...vezi capacul cum este prins etans cu podeaua etc..etc... poti sa te uiti si pe dedesubt dar te murdaresi ca ploua... This post has been edited by wolfin: 7 May 2015, 09:34 |
--------------------
pegas
3120
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu ai CB sa faci un test de bord?.....arata exact cantitate de combustibil din rezervor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
oms |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 7 May 2015, 09:38) Nu am. Dar cu ce ma ajuta sa vad cantitatea? Ca stiu cat am alimentat. Doar daca o fi bușit senzorul si îmi arata aiurea ca-s pe roșu si de fapt am suficient combustibil. Da' nici nu ma risc sa merg cu becul roșu aprins pana se oprește masina ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v automat
2001
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(oms @ 7 May 2015, 09:54) Dar cu ce ma ajuta sa vad cantitatea? Sa afli raspunsul la intrebarea cu rezervorul mai mic......printre altele! |
--------------------
.
.
.
|
|
oms |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v automat
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |