Megane II Sedan - 5 stele?
![]() ![]() ![]() |
Megane II Sedan - 5 stele?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de bicorp, dar am gasit un filmulet interesant de la topgear cu megane:
http://www.youtube.com/watch?v=fwIURVyKusE |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Are 5 stele...credeti-ma...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut semnatura ta si chiar sunt curios sa stiu ce s-a intamplat, detaliile accidentului si poza masinii dupa accident.
Poti sa deschizi un topic separat cu asta? Poti sa detaliezi cu poze? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
B 55 ROD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 December 06 ![]() |
deci eu sincer nu stiu cine a vazut vreo diferenta calitativa intre fier de calcat si sedan.......dar sunt absolut identice dar probabil ca cel care a vazut asta are fier de calcat si normal ca trebuie sa spuna asta ca sa fie sigur ca alegerea sa a fost cea mai de calitate. cat despre pret cel putin cand am luat-o eu in nici un caz nu era fierul de calcat mai scump....ci invers.....iar chestia cu 5 stele...da chiar este adevarata am 2 prieteni care sunt insepectori de daune auto si mi-au spus ca masina este execelenta in toate tipurile de impact.....referitor la siguranta celor dinuntru nu a masinii. si teste bineinteles ca s-au facut unu a fost si la top gear cu fierul de calcat impact frontal cu sofer adevarat (nu cu papusa) la 30MPH in lateralul unei alte masini.....iar soferul nu a avut nici macar nasul spart de la airbag......daca am sa mai gasesc filmul pe net am sa va zic cum se numeste ca sa vedeti si voi...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi Privilege Beige Angorra 2004
- B-04-ROD
|
|
B 55 ROD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 December 06 ![]() |
ba chiar vad ca a postat "bonzai" un link cu filmuletul despre care tocmai va spuneam mai sus.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi Privilege Beige Angorra 2004
- B-04-ROD
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 29 Dec 2006, 10:39) Eu am vazut semnatura ta si chiar sunt curios sa stiu ce s-a intamplat, detaliile accidentului si poza masinii dupa accident. Poti sa deschizi un topic separat cu asta? Poti sa detaliezi cu poze? Daca ne vom vedea la una din intalnirile Reno, voi detalia ce s-a intamplat. |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
hai nu ma fa sa vin de la brasov numa sa aud povestea
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Oficial.. topicul asta este o porcarie si de o imbecilitate dusa la extrem Citesc pt prima data topicul si am gasit ceva care oglindeste un oaresce adevar legat de acest subiect ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
tare filmuletul.. 30 mph.. e ceva.. sa zicem cam 50km/h si nimic ptr sofer.. e ceva.. oricum isi permit multe cei de la topgear .. daca arunca asa masini pe geam,.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
madmax1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 2 March 06 From: bucharest ![]() |
sedanul nu are cinci stele pentru ca nu a fost testat. poate are poate nu are. oficial nu are. oricum m-am mai linistit pentru ca am vazut sedanuri la dezmembrari cu dauna totala. aratau OK. pasagerii nu patisera nimic. am vb si cu cei de la serus de la caroserie pentru ca ei vad efectele macelurilor si mi-au zis ca masina e foarte tare la lovituri. au avut un singur deces. un sedan peste care a trecut trenul.
|
--------------------
renault
clio
bicorp 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e bine, avand in vedere ca trenul nu prea iarta!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
@patrick : Este foarte posibil ca masina sa fi fost donata de Renault. Defapt, e posibil ca Renault sa-i fi platit pentru acel segment, pe langa masina donata. Sa izbesti o masina in cadrul uneia dintre cele mai faimoase emisiuni auto din lume ca sa arati cat de sigura e, reclama mai buna ca asta nu se poate.
Oricum e cam clar ca Top Gear-ul are buget imens la fiecare emisiune. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 03:27 |