La ce service sa-mi fac revizia ?
![]() ![]() ![]() |
La ce service sa-mi fac revizia ?
Sorinux |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
Exception Clio 3 Exception 1.5 dci 105CP @ DimSport, noir nocturne, iunie 2007
|
|||
silviutdr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 May 07 ![]() |
Fratilor, faceti revizia unde vreti si unde va place. Din punctul meu de vedere, conteaza si recomandarile de la prieteni, colegi, etc. Dar tineti cont ca si mecanicii aia sunt oameni (nu neaparat romani, nu am nimic cu poporul meu) si puteti sa ii gasiti obositi, fara chef, dupa sprit, etc. Dupa mine, cateva lucruri sunt importante :
1.Soferul masinii sa aiba un pic de habar ce e cu masina lui (eventuale probleme, batai in articulatii, tacanit-uri etc.) ca sa stie ce sa le zica alora. Dar fara sa fie paranoic. 2.Conducerea service-ului sa ingaduie prezenta langa masina a soferului. 3.Daca a doua conditie este indeplinita, nu plecati de langa masina. Puteti eventual sa le dati niste bani mecanicilor, desi uneori nu accepta, de frica, camerelor de luat vederi de deasupra lor, dar de obicei se bucura. Va previn, toti fac pe desteptii, e bine sa nu va angajati in discutii "la ghici". Deschideti gura daca siti despre ce vorbiti, altfel riscati umilinte inutile si nervi. 4.Cand vi se prezinta devizul (factura) nu semnati ca primarul, cititi tot ce au scris aia acolo. Daca vi se pare ceva suspect, nu va abtineti, dar, inca o data, nu fiti paranoici. 5.Este foarte important sa fiti calmi si sa nu va enervati. Vorba dulce mult aduce. Starea de spirit negativa se transmite foarte usor de la un om la altul (apropo, nu v-ati certat niciodata cu nevasta?) Chestiile astea vi le spune un om care a facut pana acum in jur de 500.000 km, cu masini noi, si care a stat langa masina la x (calculati voi) revizii |
--------------------
Megane 1.4 98 CP
Peugeot 307 1,6 HDI 110 CP
2005 ambele
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Puteti eventual sa le dati niste bani mecanicilor, desi uneori nu accepta, de frica, camerelor de luat vederi de deasupra lor, dar de obicei se bucura.
Inainte sau dupa? ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
silviutdr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 May 07 ![]() |
Eu, de obicei, dau banii inainte.
|
--------------------
Megane 1.4 98 CP
Peugeot 307 1,6 HDI 110 CP
2005 ambele
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost de 2 ori la revizie la AMAT la Pitesti si mi s-au parut super. Am stat mereu lipit de masina, ba chiar mi-a explicat mecanicul de fiecare data ce facea, de ce scotea fiecare surub. Nu am avut unde sa las nimic, iar oamenii s-au purtat exemplar. Revizia a costat tot atat c ain Bucuresti (poate sensibil mai putin), insa la capitolul "liniste sufleteasca" eu sunt mai multumit.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Stie cineva ceva despre service-ul din Constanta, preturi, mecanici, etc.
Accepta consumabilele aduse de tine? Merci! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Am fost la revizie cu masina mea la 110000 km la IPSO si in afara de revizie am mai cerut inca 3 lucruri sa mi se faca la masina: Sa imi schimbe un bec de pozitie ce se arsese, sa imi verifice o problema la franele din spate, si ultima chestie sa imi spuna da ochii lor de "experti" mai sesizeaza alte chestii.
Mi-au vorbit frumos, s-au purtat impecabil, m-au invitat sa ma duc in sala sa urmaresc procesul de la distanta. Bun si facut. Am fost sunat sa ma duc sa imi receptionez masina..... Incep sa intreb, de bec daca a fost schimbat.... pe fata mecanicului a aparut un zambet tamp... ![]() ![]() ![]() Mi-au lasat un gust foarte amar. Ieri m-a sunat o voce "blonda" ca sa imi ia "pulsul" in legatura cu serviciile IPSO, i-am explicat cum sta situatia ca sunt foarte dejamagit de serviciile oferite, ca de purtarea personalului a fost ireprosabila, dar modul de lucru lasa de dorit.... Asa ca tre sa pierd o alta dimineatza/zi in service ca sa vada alti ce are masina. Jenant IPSO , nu am sa mai vin la voi la revizii... |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
sobolanu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cateva "experimente" nereusite (pe timpul si banii mei) am revenit la Filaret. Baietii se misca natural, te lasa cu piesele tale, te lasa sa vezi ce fac la masina iar daca n-ai timp si o lasi la ei te suna pentru orice problema care apare suplimentar. Nu le fac reclama dar dupa tot felul de patanii ( ale mele si ale altora ) citite pe forum cred ca sunt printre cei mai seriosi.
|
--------------------
Renault
Megane
2003, 1,6L, 16V
|
|
centrinodual |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 July 07 ![]() |
Salut, am citit cu mare interes mesajele din forum, desi putin cam tarziu pentru cazul meu. Posesor al unui Megane 1.5dCi, am efectuat revizia de 10K in Mures la Lion Victoria. Toate bune si frumoase, schimbat ulei motor, filtru de motorina, filtru de aer si polen, parca lipseste... filtru ulei de motor.
![]() Tzeapa, mi-au pus in masina trei filtre dar nu si bidoanele de ulei pe care le-au schimbat, am platit 670ROL, pentru ele, care precis erau de alta masina cu sigurantza, caci nu as putea crede ca erau de la masina mea. AM zis ca in Mures mai gasesc oameni cu bun simtz si cinstiti. NU a fost sa fie asa! Lupul isi schimba blana dar naravul ba. |
--------------------
Renault
Megane
2006/1.5dCi
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
A facut cineva revizia la meridian vest? eu am facut anu trecut la logan la ei si am stat langa masina. stiu ca sunt separati dacia cu reno acolo si de asta va intreb.in rest vi s-a parut scumo ieftin....la logan anu trecut pt revizia de 7500 schimbat ulei si filtru am dat cam 2mil parca....la revizia de 15k si 30k l-am trimis pe frati-miu si nu stiu cat a dat
This post has been edited by gicanu: 29 Jul 2007, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut revizia la Meridian Vest. Mecanicul care a lucrat la masina s-a miscat rapid si curat (mai putin la filtru polen de unde iesit mizerie in masina). Poti merge cu consumabilele tale (iti recomand) si poti sta langa masina. Vezi ca am scris si in postul cu revizia de 15k de preturi si altele.
Azi m-a sunat o tipa sa ma intrebe daca sunt multumit de servicii si i-am zis de bine... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hello... trebuie sa-mi fac revizia de 10.000 de km.
Pentru ca am luat masina de la Cobalcescu, am prima revizie gratuita. Sa ma duc la ei? Sau... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
avind in vedere ca prima revizie e intre 4 si 5 milioane eu zic sa te duci la ei
asta daca nu te dau banii afara din casa ![]() se schimba doar uleiul,si filtre ulei aer polen nu e mare smecherie....parerea mea ,daca e gratis nu sta pe ginduri ![]() aaa...sa nu uit ,eu i-am bagat si la 10 000 si la 20 000 elf excellium ,ulei sintetic,daca e gratis s-ar putea sa iti bage turbodiesel care e la juma de pret...eu am luat excellium din selgros cu 130 ron parca bidon de 4litri si bidon de un litru sa stai linga ei (daca poti sau macar cu ochii pe ei) ca se fac multe smecherii (din pacate...) oricum sa ai si aia cu PRESS in geam...face impresie si ii descurajeaza de la eventuale smecherii bafta si multi km ![]() This post has been edited by FireChief: 2 Aug 2007, 18:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sorinux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Clar, ca doar suntem in Romania
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
Exception Clio 3 Exception 1.5 dci 105CP @ DimSport, noir nocturne, iunie 2007
|
|
raiedemasina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 July 07 ![]() |
ceva recomandari despre Total Service International din Constanta?eu am auzit de la doi baieti lucruri nu prea bune,as vrea mai multe pareri,e cineva mai in tema cu baietii de acolo?
|
--------------------
renault
megane
- b55bof
2006/estate lux privilege
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
Ieri am fost in service Redac Craiova, cu un megane 2.
Este prima vizita in partea de service Renault, pana acum ceva vreme am fost doar in partea Dacia. Pot spune ca tratamentul este acelasi atat in partea Dacia cat si in cea Renault. Stiu ca multi ii critica, poate as face-o si eu insa numai pentru faptul ca nu acorda o mai mare atentie prpoblemelor de detaliu cerute de clienti - gen zgomote mici si ciudate - adevarat ca asta nu le aduce nici un castig in materie de manopera sau piese schimbate si poate din aceasta cauza se eschiveaza. Totusi, la problemele principale ale masinii, isi fac treaba. Eu aveam niste zgomote nasoale pe fata, mai pronuntat pe partea stanga, la denivelari inspecial dar si la efectuarea virajului pe loc. Am ales sa fac prima vizita intr-un service autorizat pentru a fi sigur de ceea ce are masina. Ma asteptam sa gaseasca destule nenorociri la directie insa am scapat de subtire. Problemele se datorau capetelor de bara si bieletelor antiruliu. Despre pretul pieselor nu este prea mult de comentat, probabil sunt putin mai scumpe decat la magazine - am verificat pretul la Eurocar, din curiozitate. Ce mi s-a parut rezonabil a fost pretul manoperei total lucrare 1.56 lei pentru: -schimbat capete bara stanga-dreapta -schimbat bieleta antiruliu stanga -gresat si curatat -schimbat bec numar -reglare directie - asta face 66 lei la ei Tariful afisat pentru manopera este de 55 lei. Lucrarea efectiva a durat - 25 minute pentru mecanica, 15 minute pentru reglare directie si inca 10 minute scoaterea masinii din service si proba. Pretul pieselor: -cap bara standa, dreapta - 220 lei /bucata -bieleta antirului - ~ 100 lei -bec numar 2.5 lei |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
fugi cat mai departe de Total service Constanta.I-ti recomand service-ul din Tulcea ,Star Service ii zice chiar la intrarea in oras cand vii dinspre Constanta(vezi discutia din aria Service).
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
facut una bucata service in Slobozia. multumit spre foarte multumit. Cat despre TSI sau Star Service, vorba lu' babanu: citeste topicul indicat (in sinteza parerea mea: TSI niste indolenti, SS prea noi ca sa aiba experienta in masinile astea)
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
procurorus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 October 03 ![]() |
Pentru prima revizie de 10.000 la megan 1,5 dci, ce consumabile imi trebuie?
Daca stie cineva cu detalii precise ca sa le pot achizitiona eu. Am inteles ca cei de la A.T. Filaret accepta sa vii cu ele de "acasa". |
--------------------
Renault
Megane II
2007/ 1,5 dci viata este simpla, noi o facem complicata!
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
aaaa si inca ceva:
cred ca e o mare diferenta intre revizie si interventie, pentru ca la revizie mecanicii parca sunt programati, pe cand la interventie e mai complicat. Deci, practic, pentru revizie ar trebui sa te intereseze doar pretul. Alege unde e mai ieftin. |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 03:45 |