La ce service sa-mi fac revizia ?
![]() ![]() ![]() |
La ce service sa-mi fac revizia ?
cornel_t |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|||
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cand am facut itp-ul la tico, i-am dat lu ala spaga 200.000 parca si a incins sonda aia pe care o baga in toba, cu bricheta..si nu a mai turat-o de loc
da pt diesel nu poate sa aduca defectiuni o turatie asa mare? |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
A dus-o la 4.700 rpm.
Nu cred ca are ce sa se intample. Turatia e contolata electronic, cand ajunge la aprox. 4.700 rpm calculatorul taie injectia. |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti topicul se cheama "Unde sa imi fac revizia ?" asa ca tre sa dam informatii despre service-uri nu ca lu' nustiucare i-a incinns sonda cu bricheta ca a tura-o sau nu. Aici , parerea mea, este ca tre sa vb desprea calitatea serviciilor oferite de service-urile reno , modul de primire, promtitudine si mai ales respectul cu care ne trateaza sau nu angajatii respectivi.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
n_002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
SERUS:>
Service-ul mi-a placut foarte mult, iar personalul este foarte politicos si amabil. M-au programat sambata, intr-o saptamana, ceea ce este ok. Inainte am avut o Skoda, si nu mi-a placut prea mult cum eram tratat la Porsche sau Aviamotors. Revizia m-a costat exact 3,000,000, plus 200,000 de curtoazie. |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Pack Authentique, 2004, Beige Angora
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost Vineri la SERUS. Intr-un cuvint !@#$%^&*() !!!!
Mama lor de dobitoci ...Au refuzat sa se uite la ea ...deoarece mi-am pus jante pe 17"... Pe larg : Ma duc in service deoarece se aude un zgomot la bracare ...aproape de cursa maxima. Fac fisa de intrare in service si astept. Vine unu' ia masina, si o baga in service. Ma duc si eu sa vorbesc cu oamenii sa le explic ce si cum. Salut, nu mi se raspunde... ma rog. Vine dobitocu' de nea' Mihai (unu' fata de bou.... zici ca a fost strungar la Faur... se uita el, il cheama pe un fraier de p'acolo ... si zice: "Ia zi ma ...ce scrie pe cauciucuri...". Noteaza el ... se uita in lene la mine, si pleaca la biroul de receptie. Ma duc dupa el, si astept. Ma cheama nea' cutare ala de acolo si-mi zice: "Ne pare rau, dar masina dvs. s-a defectat ca urmare a utilizarii altor jante decit cele mentionate in talon. " Dupa citeva secunde ... ii spun ca nu vad legatura, de vreme ce masina vine echipata la cerere cu jante pe 17". El nu recunoaste... In momentul ala imi sare tandara... si ma iau cu el. Discutia nu are nici un sens, el fiind chitit sa ma dea afara... nedorind sa asculte ca jantele le am de 2 saptamini, si nu au nici o treaba cu sunetul ... acesta aparind inainte de montajul acestora. Mi se spune ca de vina sunt flansele ... II zic ca flansele sunt schimbate acu' o luna ...si nu au legatura cu defectu'. Bineinteles ... vorbesc singur. Plec ... nu inainte de ai face de cacao cu mare scandal de se uita tot service-u' la mine ! In concluzie ... sa-i !@$##$%$^%$ si sa ma !#@$^%^& pe service-u' lor de incapabili !! |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
Cuvy |
![]()
|
Si ei de unde sa stie ca zgomotul a aparut inainte de a schimba rotile?
Eu am fost la Serus in aceeasi zi cu tine si s-au purtat foarte bine cu mine. A mai venit un tataie cu un megane ca al meu care inca era in garantie si zicea ca aude pacanituri sub masina - iau pus-o pe stand, au mers la drive-test cu client cu tot si n-au ajuns la nici o concluzie pana am plecat eu d-acolo... |
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai le-am zis .... Duhhhh !!!
Asa ... si ce treaba avea tataie ?! Vezi tu ...din cauza bunicilor astora ne dau pe usa afara cu scuze imbecile. |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE A dus-o la 4.700 rpm.
Nu cred ca are ce sa se intample. Turatia e contolata electronic, cand ajunge la aprox. 4.700 rpm calculatorul taie injectia. Dar daca se intampla ceva atunci ce se intampla?Ti-ai pus intrebarea asta?Nu are voie sa ti-o duca mai sus de 3500 de ture ca nui masina lui!!!Si la 3500 de ture se pot masura noxele fara probleme.Si aici a fost mare scandal pe tema asta pentru ca nimanui nui convine sa-ti bagi piciorul in masina lui si s-a stabilit o limita 3500. 1.9dci 145cp 355Nm Clio 1.5dci Authentique |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote][quote]A dus-o la 4.700 rpm.
Nu cred ca are ce sa se intample. Turatia e contolata electronic, cand ajunge la aprox. 4.700 rpm calculatorul taie injectia.[/quote] Dar daca se intampla ceva atunci ce se intampla?Ti-ai pus intrebarea asta?Nu are voie sa ti-o duca mai sus de 3500 de ture ca nui masina lui!!!Si la 3500 de ture se pot masura noxele fara probleme.Si aici a fost mare scandal pe tema asta pentru ca nimanui nui convine sa-ti bagi piciorul in masina lui si s-a stabilit o limita 3500. 1.9dci 145cp 355Nm Clio 1.5dci Authentique Pai asa e regula motoarele diesel se testeaza la turatia maxima, este chiar un afis mare la orice statie ITP unde zice ca testarea motoarelor diesel se face pe seama clientului, ei nefiind raspunzatori daca se intampla ceva cu motorul. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, pana la urma unde draku' sa ma duc??!!
La IPSO - nu vezi masina si cam scumpi. La Cobelcascu - in nici un caz (vezi ciocane in caseta de directie) La AutoMarcus - n-au ce le trebuie La SERUS - sunt cam cu nasu' pe sus, foarte aglomerati, dar vezi masina si lucreaza bine La MACH1 - e mic, dar inginerul de acolo am inteles ca-i super-meserias. Tot in acelasi stil, daca vrei ceva super-mega-complicat, n-au ce le trebuie. Plus ca vezi masina. Overall, am fost toate...La Cobalcescu m-au dat afara (n-aveam programare dar ramasesem la 100 m de ei ma uitam la masina din cauza alarmei...cica sa o imping. Cum dracu sa-o imping cu volanul blocat si frana trasa???). La IPSO am facut prima revizie, m-au trata ok, s-a terminat repede. Tata si-a facut reviziile numai la ei si a fost foarte multumit. La MACH1 -am fost numai la Sofitel... Mi-a placut de domn' inginer...M-a luat batraneste si mi-a explicat el ceva. Omu' am inteles ca face parte din echipa de mecanici a lui Grigorescu, la raliuri...In general am fost tratat foarte bine. Dar e MIC (3 rampe). La SERUS - ...mie cinstit mi-au placut mult...Chiar daca m-au enervat odata (ca a durat 1000 de ani o chesti)...M-am dus si fara programare (la schema cu martorul aprins si ca se tura singura). M-au primit, s-au uitat, s-a rezolvat...Ce sa zic: in principiu sunt foarte aglomerati si dureaza o vesnicie pana te programeaza. In acelasi stil sunt si cam scumpi (mai ales la piese,nu stiu ce dracu le fac), dar lucreaza bine. Cinstit, cred ca e o problema de ...gust. Oricum, oamenii in RO n-au inteles ca prima impresie conteaza. Asa ca Cobalcescu-> la gara. Intre celeleate, alegerea e subiectiva. |
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
Cuvy |
![]()
|
La ce service credeti ca o sa seduca proprietarul masinii din imagine?
E un Megane I Classic, pozat azi dimineata in drum spre servici. [img]http://us.f2.yahoofs.com/bc/41e28642_a4d0/bc/0153.jpg?bfB5N7BBLKCvZEfK[/img] |
|
|
Cuvy |
![]()
|
La ce service credeti ca o sa seduca proprietarul masinii din imagine?
E un Megane I Classic, pozat azi dimineata in drum spre servici. [img]http://us.f2.yahoofs.com/bc/41e28642_a4d0/bc/0153.jpg?bfB5N7BBLKCv3JHV[/img] OFF TOPIC: ciudat modul in care se poate pune o poza pe forum, si butonul de edit este foarte colorat, dar lipseste cu desavarsire |
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si tu la www.zippyimages.com/ sa pui poza, ca nu se vede
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
mariusg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 February 05 ![]() |
@RoadRunner
.........am avut si eu pacaneli din astea dupa ce am schimbat flansele....si evident am jante de 17 din fabrica....nu stiu ce-o fi fost in capul tau cand ti-ai luat jante pe 17......vei vedea ce se intampla cu ele in urmatorii 10.000km , crede-ma....sau poate le ai dintr-un aliaj mai serios...in fine....ideea e ca mi-au schimbat in garantie coloana de directie si acum totul e ok....se auzeau niste pocnituri ca semne....cand bracam mazim pe loc stanga dreapta si aveam o oarecare sensibilitate in volan in gropi parca aveam un joc...mecanicul a zis prima data ca am gargauni.....dar satul de puntea mea spate a zis hai, bine , shimbam colana de directie....am dus masina, au schimbat, totul ok. cam la 2 sapt dupa asta spal masina la interior si gasesc aia de la spalatorie niste suruburi sub bancheta mea sau pe acolo pe undeva....iti dai seama cum m-am simtit....inapoi la serus....pai ce faceti mai? le arat suruburile care erau cam ciudate ca sa fie asa neimportante( nu aveau hexagon , erau semirotunde, deci aveai nevoie de o cheie speciala ptr ele , iar filetul din cauza asta nu parea sa fie centrat...) cand m-au vazut aia cu ce am venit s-au albit la fatza.....cica: si unde e masina? in parcare, zic eu, vizibil iritat.....cauta ala in calc, vede ce echipa a lucrat, il aduce pe ala, vine ala la masina si-mi arata ca de fapt suruburile erau de la coloana veche de volan pe care o schimbasera....mi le arata si pe cele noi unde erau.....faceau leg intre col de volan din habitaclu si cea din afara masinii intre care exusta o diferenta de ax....dc ar fi cazut alea, adio directie.....am plecat.....no comment! This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 13:32 |
-------------------- Sedan 1.9 dCI 120 CP Privilege, Diverse
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Legat de subiectul Jante, marimea lor si alte prostii:
La mine masina a venit echipata cu jante de tabla pe 15, si cu toate astea pe Talon scrie negru pe alb 205*55*16 91H, insa in Cartea de Identitate a Vehiculului scrie la punctul 13 Descrierea anvelopelor Fata 205*55 R16 91H sau 205*50 R17 89V Mijloc-Spate 205*55 R16 91H sau 205*50 R17 89V. Deci astea sunt date de fabricant ca dimensiuni utilizate contructiv. In schimb la "modificari ce nu afecteaza performantele si caracteristicile de folosinta ale vehiculului" scrie: Anv. optionala 195*65 R15 91T Asadar, Dorule.... daca te duci cu cartea in mana poti sa`i f**i`n gura pe sleau si pe fata! Asta da fabricantul asta am. Io cand m`am dus cu flansele aveam rotile de vara la care anvelopele sunt 215*55 R16 95V si nu au comentat nimic, desi io am insistat si am intrebat daca afecteaza cu ceva, si au fost foarte iritati de insistenta mea zicandu`mi NU!!! numai ca nu m`au facut tampit ![]() |
-------------------- |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la TV ca s-a deschis Meridian Vest showroom bimarca Dacia + Renault dotat cu 20 posturi de lucru. Dar n-am inteles pe unde e localizat.
A ajuns cineva pe la astia, caci se cam apropie prima revizie. Parca nici la Meridian nu ai acces in service in timpul interventiei la auto? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
Pai daca n-ai acces la masina... nici ei nu o sa aiba acces la mine.
|
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Oare este in Pantelimon?.Acolo am fost eu sa caut Kit de distributie si era la ei 4 milioane si in drum spre ei m-am gandit sa ma duc si la Serus sa vad cat este si la Serus era 1 milion jumate.Daca ala e pot sa va spun ca este mare si sunt mai multe cladiri ,vreo 4-5 cu Dacia si 3 cu Renault.Si erau niste tipi care se uitau la masini asa ca te lasa sa te uiti.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!Tre' sa fac si eu revizie cat de curand!Este o problema:mi-am luat uleiul din Carrefour.Or face astia pe-ai dreacu?Am uitat sa zic ca sunt programat la Serus (daca asta conteaza).
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Poate sa-mi spuna cineva cum e service-ul renault din Tg. Mures?
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Intreaba-l pe cmandrei aici: http://www.reno.ro/-Mures-Lion-Victoria-t55027.html
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vreau sa fac revizia de 45K dar vreau sa ma duc cu piesele luate din alta parte. Pana acum am fost la Serus de care nu pot sa zic nici ca sunt multumit nici ca nu sunt. Dar e cam aglomerat si impresia ca sunt cu nasul pe sus o am si eu.
Intrebarea de baraj este unde ma pot duce cu consumabilele luate de mine si sa stau langa masina? In plus vreau sa fie completata si caretea de service. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
dmc, masina ta nu mai este in garantie. Te poti duce la ce service autorizat vrei tu. Nu-ti oefra garantie la piese ci doar la manopera.
Stampila nu cred ca mai este necesara. Arati factura de reparatie cand vinzi masina. O sa se convinga de faptul ca ai facut reviziile intr-un service autorizat. This post has been edited by mister: 20 Apr 2007, 12:18 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer asa ma gandeam si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
luca si matei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 July 05 ![]() |
salutari
cel mai bun service renault este mach 1 de la sofitel nu are comparatie cine vrea sa compare si sta bine cu psihicul, sa mearga in vizita la cobalcescu |
--------------------
renault megane
clasic
2002 - 1.9dci
|
|
Ciprik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 October 06 From: Oradea ![]() |
Eu am făcut revizia de 10.000 km în Debrecen (Ungaria). N-am avut încredere în cei autorizați Renault din Oradea.
Încă au "figuri" comuniste în cap și te tratează ca pe un tâmpit. Am plătit 20.000 de forinți + TVA și mi-a plăcut tratamentul aplicat. Sper ca și românașii noștrii să-și facă un update la software și să-și schimbe comportamentul. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1,5 dci 100 CP
- BH 20 ---
2006 - Confort Expression
|
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
cine imi spune si mie cum sta treaba cu garantia si reviziile? sint obligat pe perioada garantiei sa fac reviziile doar la dealerul de la care am luat-o sau la orice service autorizat Renault? multumesc in avans si numai bine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
La orice service autorizat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
danutz_55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 June 07 ![]() |
Salutare si respect! pentru toti posesorii de megane.
A fost cinva in service-ul din Craiova? nu am auzit multe lucruri bune despre Redac, masina se apropie de prima revizie si nu vreau sa o duc intr-un service unde sa isi bata niste muncitori joc de ea...in afara de faptul k nu te lasa sa stai langa masina, poti avea nesansa sa o puna undeva in spate si atunci nici macar nu o poti vedea..., numai ca atunci cand iese din service,am auzit k iese cu piese mai vechi decat a intrat...asa am auzit...din acest motiv as vrea o parere de la cineva care a fost in service-ul Redac. In ce serevice-uri gasesc servicii de calitate si ma lasa sa stau langa masina ??nu conteaza orasul. Multumesc in avans. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
Expression 1,5dCI 80CP martie 2007 Craiova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:54 |